Új privát üzeneted érkezett!

Tonti, totálisan érthető, várd csak meg szépen az eredményt, és annak alapján eldöntitek, mi a legjobb a kis családnak. Remélem, minden jól sül majd el 1 hónap múlva, és ismét babát várhatsz! :wink:
Vendég

Angel, köszönjük a próbálkozást, sajnálom, hogy negatív lett! Remélem, akkor várakozásaidnak megfelelően hamar megjön! :wink:

Tonti, nagyon cukik vagytok a képeken, különösen az elefánisokon. :D :D
Vendég

Angyal: :cry: de most akkor mar jojjon meg!!!

Kokusz, Afonya remelem minden rendben ment es ma kiengednek!!!

Athiz: koszi!

Eltort a homerom. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nem megenni kell a hőmérőt ám! :lol: :lol:
Dobálni és ráfeküdni is kellemetlen lehet! :shock: :lol:
Vendég

Angel!
Jöjjön már az a miklós, ha úgyis jön!!! :!:

Tontica!
Nem elkenődni. Tereld el a figyelmed!
A grat. a cikkhez! :wink:
zsazsóka73

Sziasztok!

Nemrég értem haza .... újabb taggal bővült a pco-sok tábora .... :( de a doki meg is csinálta amit kellett.
Kicsit feszülnek a sebek, de jól vagyok. A műtét előtt rosszabb volt mint most.
kokusz

Kokusz: orulok hogy megjottel, sajnalom hogy Neked is PCO-d van de most egy nagyot lenditettel az ugyon es nemsokara Te is babas leszel mint Kriszti vagy Csakegy!

Athiz: hi-hi :lol: ahogy raztam le odavagtam a masik kezemhez es letort a teteje. :evil: Meg szerencse hogy nem belem tort (en huvelyben merem) :lol:

Zsazsoka: koszike, Te hogy vagy?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kicsit hulla vagyok,mert a kicsi lányom éjjel másfél órát fent volt... :? Na nem randalírozott,csak dumálgatott,amitől persze nem tudtam aludni... :roll:

Tontica

Gratul a cikkhez,nagyon édi háziasszony vagy :D!
Az elkenődés normális,még akkor is,ha most jön elő.... Én amondó vagyok,inkább sírd ki magad...nem jó,ha gyűlik :roll:
Osztom Athiz véleményét,akkor sme lesz semmi gond,ha nem várjátok meg azt az időt,amit a doki mond.Ha jönni akar,hadd jöjjön.,...
Gobelin:általában előrenyomott minta van és asszem ott csak vhogy egyik irányba kell a fonalat tenni,nem keresztet csinálni.Nagyobbak a lyukak is,más a fonal is...
Ha vmire keresztszemezni akarsz,akkor úgy is csinálhatod,amit mondtál,hogy rávarrod a kész mintát,de sok terítőt,törölközőt lehet úgy kapni ezekben a boltokban,amikben direkt van olyan keresztszemes betét,amire közvetlenül tudsz varrni....
Majd keresek a neten,megnézem...

Angel

irgumburgum,ha már nega,akkor jöjjön,aminek jönni kell :).Remélem,már csak órák kérdése :)!De tessék ám jönni a hírrel :D!

Kokusz

Sajnálom a PCO-t,de azért az jó,hogy a doki megcsinált mindent...Amúgy így legalább tudjátok,mivel van a baj...ez bizony egy pozitívum,még ha örülni nem is lehet neki... :roll:
Fel a fejjel,jön az a baba nemsokára :wink:!

Bocsi lányok,még a suliban olvastam az írásokat és nem mindenre emlékszem,de amint tudok megint visszaolvasni,az elmaradásokra regaálok... :)

Áfonyáról most olvastam a másikban,hogy nem tudták megcsinálni a műtétet...

Áfi,gyere mesélj!

Pusz

anyapoc

Nagyon nagyon kedvesek vagytok hogy érdeklődtök!
Semmi jó hírem nincs, röviden: hasi összenövések miatt nem tudtak a petefészkeimhez nyúlni, de gyakorlatilag mindkét petevezetékem zárt, (az egyik nagy nyomással átszivárgott egy kis kontrasztanyag de az nagyon kevés) így semmi esélyem spontán terhességre, csak lombik jöhet szóba. De az nagyon drága, és idén nem is csinálnak már lombikot Pécsen a kormányzati megszorítások miatt.
Így most nem tudom mi lesz. Várunk, meg elindítjuk az örökbefogadást, de az ugye minimum 2 év... hát nem lesz mostanában babám. (És ha tudnátok hány abortuszos feküdt az osztályon!!! Nincs igazság! :( )
Vendég

Áfonya

Huh...ez eléggé mellbe vágott... :( Nem olvastam bele a másik topikba,csak az elejét láttam,ezt nem... :(
Enikő császáros volt? :roll:
Nagyon sajnálom.... :( Semmi jóval nem bíztattak?Nem lehet tenni semmit????

Takido

Még neked akartam írni,ez tutira eszembe jutott,hogy nagyon tetszik a Gerda név :):):)!

anyapoc

Áfonya,
nagyon sajnálom a rossz híreket! :( :( :(

Ha lombikról van kérdésed, szívesen segítek!

Kokusz,
szuper, hogy túlvagy! Ha jól értem, akkor rendbetette a doki petefészkeket! :)

Anyapoc,
Az előbb a wc papíron megcsillant némi rózsaszín! :roll: Kezdek reménykedni, hogy lesz folytatása!

Te most lehet, hogy mást gondolsz :wink: , de olyan aranyos lehetett az az éjszakai dumálgatás! :D Én is akarok ilyet hallgatniiiiiiiiiiiii! :oops:
angel37

Angel

Igen úgy tűnik :) a vicc az hogy én egy lyukra számítottam és amikor felébredtem láttam hogy 3 van. Rögtön tudtam hogy hozzá kellett nyúlni a petefészkeimhez, de utána jött is a doki és mondta hogy megcsinálta.
Nálad mi újság?
kokusz

Ó, három pici lukacska! Szépen el fognak múlni! :wink: Ezerszer jobb, mint a vágás! :roll:

Egy (remélem nem nagyon ünneprontó :oops: ) kérdés: ha most rendbehozta a doki, akkor ez végleges v. visszatérhet?

Nálam semmi! Most az a nagy hír, amit ez előző hsz-emben írtam! Eljutottam odáig, hogy már ez is öröm! :roll: :lol:
angel37

Angel

Azt mondják 1-1,5 évig rendben lesz .....
kokusz

Angel

Hurrááááááá! :):):)
Holnapra kiderül :)!vagy estére... :D!

Kokusz

Most nemtom,hogy én vagyok-e alultájékozott :wink: (naná...),de szt minden endoszkópos műtétnél 3 lik van...nem? Legalább is a párom,apukám epeműtétjénél is 3 volt...valami olyasmi van,hogy ik lukon vezetik be a kamerát, a másik kettőn meg a célszerszámokat...
Oszt lehet,hogy a lapar más... :roll: De nekem gyanús,hogy itt is így kéne lennie...
1-1,5 év alatt akár 2 ikerpárt is összehozhattok :wink:!!!!

anyapoc

Anyapoc,
sajnos a lombikon kívül nem lehet tenni semmit. De a PCOm bezavar ott is, rákérdeztem nem rontja-e az esélyeimet ez a betegség a lombikon, a válasz az volt hogy én más szereket fogok kapni mint a nem PCOsok. (Hogy ez most jó vagy rossz; több-e vagy csak más; és hogy akkor most kevesebb-e az esélyem nem tudom.) Annyit mondott a doki hogy jó eséllyel indulok a lombikért mert kihordtam már egy gyereket, így a méhem biztosan egészséges. (Vagy csak vígasztalni akart...)
Angel,
kedves vagy, köszönöm, tulajdonképpen csak kérdésem van. Bár az idén már nem lombikozhatunk, mert erre az évre a megszorítások miatt nem csinálnak már többet ott ahova járok :(
Vendég

Sziasztok!

Áfonyaa!
Nagyon sajnálom,ezek tényleg nem túl jó hírek.Az igazság meg tényleg gyakran érdekes.Miért nem oda mennek ahol annyira várják őket?Ez az a kérdés,amire nincs jó válasz.

Kokusz!
Én is csak azt tudom mondani,mint a többiek.Kár,hogy PCO-s vagy,de legalább kiderült,és már sokuknak sikerült.

Tontica!
Örülök,hogy híres lettél.Nagyon aranyos vagy az újságos képen.Jól láttam,hogy két copfban van befonva a hajad?
A goblen úgy van,ahogy Anyapoc írta,ott csak egyirányba(jobbra)dölnek a varrások.Olyan szempontból egyszerűbb,hogyha előre nyomott mintát veszel nem kell számolgatni.

Angel!
Remélem piri már rendesen megérkezett,és jöhetnek a fagyibabák.

Anyapoc!
Remélem kicsi lányod nem azért volt fent,mert beteg.

Ma rávettem magam,és elmentem kismama tornára,nagyon jól esett.Utána pedig voltam egy előadáson is(szülésre felkészítő előadássorozat keretében)Az allergia,asztma,valamint a terhestorna volt a téma.Jó volt nagyon.
Örülök,hogy sokatoknak tetszett a Gerda név :D

KépKép
takido

Áfonyaa!
Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál!

Kokusz!
Tényleg, legalább megvan az ok! Idén nem csinálnak több lombikot???Ez durva!

Tontica!
Köszi! Ma délután megyek dokihoz. Talán kiderül, mi van velem és hogyan tovább. Ill. inszem, de mikor...
zsazsóka73

SZiasztok!

Még mindig nem indult be :( :( Nagyon ideges vagyok! :(

Áfonya,
ha gondolod szívesen ajánlom a dokimat, csinált már több PCO-snak babát! :wink: Igaz, az a bp-i Kaáli, de többen is járnak messziről! Persze, tudom, ez így macerás lenne, de esetleg gondolkodhatsz rajta.

Durva, ami a kórházak meddőségijein megy. A múltkor én is csak csökkentésekről hallottam híreket :(

Ja, ha most jelentkeznétek be, mire eljuttok addig, hogy induljon a protokoll, az már úgyis szinte jövő év!

Laparhoz:
ha csak körülnéznek, akkor sztem elég egy luk, ott még nincs műszer... ahol már van a nézelődésen kívül beavatkozás is, ott én is úgy tudom, hogy 3 lukas!
angel37

Na sziasztok!

Bocsi hogy tegnap már nem jöttem de nem nagyon tudtam ülni. Igazatok van, jó hogy kiderült miért nem sikerült eddig összehozni a babát. Teljesen le vagyok nyugodva most.

Anyapoc

Laparnál ha nem kell semmihez hozzányúlni akkor egy luk van a köldöknél. Mivel nekem benéztek és látták hogy gáz van így lett még 2 alul. Ha nem kellett volna hozzányúlni semmihez akkor csak a köldökömnél lett volna. Legalábbis a dokim ezt mondta. Egyébként a vicc az hogy az alsók nem is fájnak .... csak a köldökömnél.
kokusz

Sziasztok!

Áfonya

Szt nem a dokid nyugtatott,szt valóban előny lehet,hogy kihordtál már egy babát.Gondolj bele,akiknél már az első is lombik,ott még az is lutri ,hogy vajon a kihordással sem lesz-e probléma,nem csak a fogantatással....

Angel

Sajnálom,de szt pszichésen nem indul be a dolog.Ez tipikus,ha annyira rá vagy kattanva,akkor tuti,vmi nem úgy sül el... :roll:
Tehát nyugi...tudom,könnyű mondani... :?

Takido

Torna :).Van kazim,nem kéred?Nagyon jó,egy kórházi terhestorna,így akkor csinálod,amikor jólesik.Én ugyan csak egyszer csináltam végig,jól is éreztem magam,de másnap fájt midnenem :D!Amúgy a Fitt mamából csináltam gyakorlatokat...persze csak Bulcsúnál...Villővel már nem kellett :wink:
Majdnem kész a MP-em,de így a végén már lassan haladok vele...Csökken a lelkesedés :? :D

Kokusz

Pont előtted írta uezt Angel :wink:!
Azért köszi,így már értem...és logikus is... :roll:
Örülök,hgy megnyugodtál,így eleve sokkal könnyebb lesz a babának odatalálnia hozzátok :)!

Puszi

anyapoc

Sziasztok!

Kokusz!
Örülök,hogy lenyugodtál.Az pedig,hogy a köldöködnél fáj teljesen normális,ott a legérzékenyebb,és az gyógyul a leglassabban.Nagynénémnek epeköve volt,neki is 3 lyuk volt a hsaán,már mind begyógyult,kivétel a köldök.

Zsazsóka!
Mennek a drukkok mára a dokihoz.

Angel!
Milyen furcsa dolog ez,mikor az ember nem várja akkor megjön,ha meg várja,akkor késlekedik.Remélem ma azért már beindul.

KépKép
takido

Anyapoc

Tudod az a legjobb az egészben hogy tényleg lenyugodtam. Most más színben látom a világot ... :) és ha másért nem is ezért megérte.
kokusz

Anyapoc!

Köszönöm a kazis ajánlatot,és lehet,hogy élnék vele,egy átmásolás erejéig. :) Persze tömegben jobban ráveszem magam a mozgásra,de unalmas perceimet(nem mintha sok lenne)legalább értelmesen tölteném.
Én is arra számítottam,hogy mára alig bírok megmozdulni,de érdekes módon semmi :roll:
Van az úgy,hogy az ember kicsit beleun a hímzésbe,de gondolj arra,hogy már csak egy utolsó hajrá,és gyönyörködhesz/tünk a képben.Én már nagyon kíváncsi vagyok,biztos szép lesz :D

KépKép
takido

Anyapoc!

Köszönöm a kazis ajánlatot,és lehet,hogy élnék vele,egy átmásolás erejéig. :) Persze tömegben jobban ráveszem magam a mozgásra,de unalmas perceimet(nem mintha sok lenne)legalább értelmesen tölteném.
Én is arra számítottam,hogy mára alig bírok megmozdulni,de érdekes módon semmi :roll:
Van az úgy,hogy az ember kicsit beleun a hímzésbe,de gondolj arra,hogy már csak egy utolsó hajrá,és gyönyörködhesz/tünk a képben.Én már nagyon kíváncsi vagyok,biztos szép lesz :D

KépKép
takido

Anyapoc
Mi az az MP? :oops: :oops:

Angel!
Szorítok hogy induljon be, hogyb tudjatok indulni!

Kokusz!
Nekem nem fájt a köldökömnél... Lehet, h. kivétel vagyok...

moni

Sziasztok!

Áfonya nagyon sajnálom, nem erre számítottam. Ha úgy alakulna mi is örökbe fogadnánk, mondjuk biztos telebőgném a kádat (má' így is félig van :roll: ) De azért bízom benne hogy össze tudtok hozni egy lombikot. Sajnos azt is tudom milyen nehéz ez, pláne a mostani helyzetben. Sok-sok türelmet, kitartást kívánok nektek.

Zsazsóka!

Nagyon várom mit mond neked a doki! :?:

Angyal!
K*va menzi, jön amikor nem kell, nem jön amikor kell. :twisted:
Ne idegeld magad, szívesen megteszem helyetted. :)

Kokusz!
Mindenképpen jó, hogy kicsit megnyugodtál. Fel sem fogjuk ez mennyi sokat jelent.
Vendég

Köszönöm, csajok, mindenkinek!

Anyapoc,
az én ciklusomra pszichés dolgok nem hatnak! :) Akkor két évvel ezelőtt hónapokig nem lett volna, de jött, mint a végrehajtó! :roll:

Szóval semmi psziché, ez ciszta :?

Junko,
aszondod ne idegeljem? :wink: Próbálom, próbálom :roll:

De neked semmiképp nem adom, nem nagyon hiányzik ez oda! :D

Előbb-utóbb már csak megjön... (inkább előbb, sőt azonnal :evil: )
angel37

Angyal!

Add csak, eleve annyi ideg van bennem hogy a tiéd még simán elfér, fel se fog tűnni. :)
Vendég

Hehe, na ki az idegesebb? :mrgreen:

Inkább odaadom vkinek itt a munkahelyen! :mrgreen:
angel37

Hello!

Ma van a tanfolyam utolso napja :cry: pedig tok jo volt.

Takido: nem fonva van a hajam ott csak hatracopfozva, egybe vagy kettobe szoktam copfozni, mar jo hosszu, novesztem. :D

Lanyok, miert nem raktok kepeket, egy-ket lanyt kapasbol tudom hogy nez ki a fenykepekrol de nagyon sokat nem, inkognitoban vagytok? :lol:
Pl.: Angyal, Junko, Zsazsoka, Ancsa, Athiz, Csakegy, Afonya, Kokusz rakjatok kepeket!!! :idea:

Tudom, a csapbol is a mi kepeink folynak de azert hatha nem haragszotok: :lol: :mrgreen:

Ezek a kepek meg otthon Mo-on keszultek, ez a baratnom akinek egy tumor van a fejeben es ennek ellenere 39 hetes babas mar es szuperul van. :D
Kép
Itt pedig a szentlorinci bucsuban: :D
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jaj, bocsi, milyen onzo vagyok!

Afonya en is olvastam hogy mi tortent Veled es nagyon de nagyon sajnalom de meg van remeny! Ha ebben az evben nem is de probaljatok meg jovore a lombikot ha van ra mod, nem szabad ezt igy foladni!!!

Zsazsoka: varunk du. a hirekkel!!!

Takido: a terhestorna szuper, en nagyon elveztem (bar nem hiszem hogy sokat er :lol: ) tornazz otthon is, ez nagyon jo otlet! Nekem is el kell kezdenem mert el vagyok tunyulva es mar attol elfaradok ha lemaszok az agyrol. :lol:

Moni: Teged sem ismernelek fol ha osszefutnank az utcan (bar az kizarva :mrgreen: ) ugyhogy rakjal kepet!

Vettem egy keresztolteses ujsagot, szupi mintak vannak benne! Anyapoc koszi! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
én tuti, hogy soha nem fogok magamról képet rakni! Bocs :oops:

Jók a képek! Barátnődnek gratulálok! :)
angel37

Köszi Lányok a drukkokat! :)
1/2 5-re megyek, utána jövök a hírekkel...

Tontica! Aranyosak a képek!
Sajna nem teszek fel fotót, mert ha a munkahelyemen megtudják, babát szeretnék, mehetek... :?
zsazsóka73

Tontica :)

Na én már raktam képet, most viszont megyek feküdni mer fájok
kokusz

Tonti, én már többször is tettem fel képet, amin pl. szerepelek, többek között a nyaralós fotókból, ami ugye nem is olyan rég volt. Szerintem pár oldallal visszább megtalálhatod. De ha nem zavar senkit, feltehetem pl. az esküvői fotónkat, amit nemrég már a Hőmérős topicban is megtettem. Az jó lesz?
Vendég

Kokusz, nagyon helyes ez a kép. Ez mostani? Olyan szép ez az arcocska, mint egy kislányé! Megtudhatom, hány éves vagy?
Vendég

Mindenkinek köszönöm az együttérzést!
Angel,
köszi a hogy kölcsönadnád a dokidat, kedves vagy de inkább maradnék Pécsen. Pest tőlünk 120km, és a Kaálikban sokmindenért fizetni is kell, mi meg örülünk ha azt a 150-200ezret összeszedjük amibe majd a gyógyszerek kerülnek a lombikhoz.
Tontica,
én nem vagyok olyan dekoratív mint ti, inkább kíméllek titeket, nem inkognitóról van szó. :)
Amúgy meg nem adtuk ám fel, épp ma hívtuk fel a helyi tegyesz-t (gyermekvédelmi szolgálat) és kértünk időpontot aktanyitáshoz. Jövő hét csütörtökön megyünk, és belevágunk az örökbefogadás ügyintézésébe, úgyis nagyon hosszú idő mire baba lesz belőle ténylegesen.
Zszsóka,
én is szorítok a jó hírekért: +++++++++++++++++++++++++
Junko,
neked is köszi, az a kád már sokszor tele lett bőgve, nem pont így képzeltem a gyermekvállalás "boldog" időszakát.
Anyapoc,
hát remélem igazad van, és ha oda kerülünk legalább a megtapadással nem lesz gond, bár amilyen szerencsém nekem mostanában van, nem lepődnék meg ha kiderülne még egy-két nyavalya... :?
Vendég

Sziasztok! :)
Megjöttem a dokitól....
Van egy bevérzett tüszőm... Hogy ez mitől???
Írt Closty-t és a 14. napon UH. Majd inszem!
Ez van...
zsazsóka73

Zsazsó, hát még nem hallottam bevérzett tüszőről. Viszont a többi tulajdonképpen bíztató, vagy nem? Remélem, hogy most majd összejön a babus! :wink:
Vendég

Athiz :)

Ez kedves :) a kép elég friss olyan 3 hetes lehet. És 31 leszek márciusban. Jól tartom magam :lol:

Zsazsóka

Milyen az a bevérzett tüsző és honnan tudja a doki hogy bevérzett? :roll:

Áfonya

Örülök hogy jól vagy ... :) majd jelentkezem mit tudtam meg.
kokusz

Az UH mutatta meg.
Hogy mitől van??? :roll:
Bízom az inszem-ben. És majd látjuk...
zsazsóka73

Zsazsó!

Bevérzett tüsző? :shock:
Viszont hajrá inszem. Sikerülni fog és robogok a nyomodban. :)
Vendég

Csajok, gyors beugr! :D

Tegnap estére megérkezett miklósbácsi, mire hazaértem ott figyelt a bugyimban! :mrgreen:

6-án tudok menni UH-ra! :D Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond! :roll:

Jó hétvégét Mindenkinek!
angel37

Angyal,
aznap lesz a névnapom :D
Majd gondolok rád nagyon! Én fősulin fogok csücsülni eme nemes ünnepen... :?
Vendég

Angel. :D
beebeey

Hazajöttünk... Ég a valagam, de majd jövök :D
Ezt meg muszáj!!!:
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Livi,
gyönyörűszép kisbaba!!! :D
GRATULÁLOK!!!!
Vendég

Bali! :D
Nagyon aranyos a babád!
Gratulálok!!!
zsazsóka73

Sziasztok!

Bali!
Jajjj milyen edes!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Nagyon sok boldogsagot,egeszseget kivanok nektek!!! :D
(Es meg csak ma kellett volna megszuletnie!?)

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?