Sziasztok!
Esztora,
hat akkor ezt o mar eldontotte sajnos:(
En is azt gondolom,hogy most jobb lesz kulon Tole,hogy helyretedd magad,az erzeseidet es nyitni tudj.
A "baratnodet" meg ne band,nem barat az ilyen,en azt mondom.
Remelem azert tudsz jonni minel tobbszor,hogy beszelgessunk,barmirol!!!!!!
Adri,
nagyon-nagyon sokat gondolok Ratok!+++++++++++++
Vicky,
jol latom,hogy Levid TOTAL apukaja???:)
Ez a kis haz a kert vegebe tok jol hangzik:)Kis nyari lak:)
Nalunk semmi trukk nem valt be a nappali alvasra,azota alszik hosszabbat nappal,miota 1x alszik csak,kb 1 eves kora ota.Azelott o is tobbszor aludt rovidebbet,volt,hogy napi 2x 20perccel letudta...elveztem.
Koszi,haziko alakul
Autozas:hat nalunk volt jobb,meg rosszabb idoszak is.Nem igazan tudtam mit tenni.Igyekeztunk az alvasidejere idoziteni az autozast,es akkor csend volt.
Pl Krisz irta,hogy kivette az ulesbol,ha sirt.Na en azt SOHA.
Egyreszt balesetveszelyes,masreszt meg kell szoknia,hogy menet kozben abbol nem lehet kijonni.Ha sirt,probaltam megnyugtatni,beszelni hozza,megitatni,jatekot adni neki,ilyesmi.
Unalomszopi:emlekszem en ezeket az idoket hazsnaltam ki arra,hogy olvassak,vagy tvzzek,amikor igy kepes volt egesz nap cicin logni.
Marietta,
Florad tunderi:)))Annyira Rad hasonlit,jo lehet latni benne magad!
Micsoda nagylany mar:)))))
Niko,
nem semmi,hogy Alexed ilyen nagy mar!Attila 1 evesen hordott 74est!MOndjuk azt a meretet irto sokaig hordta.O most novi ki a 86os kollekciot,van ami jo meg belole,van ami mar kicsi.
Nalunk is Suttogo szerint szoktattuk Attit az egyedul elalvasra,csak 6 hetesen.
En akkor buktam ki,hogy nem birom a setalgatast,ringatast,es most vagy soha.Kb 1-2 het utan teljesen magatol aludt el,es azota is.
Koszi a Ceragem infot,majd atadom!
Delutan megyunk Attilanak tavaszi kabatot vadaszni,mert ami osszel jo volt (2 is volt neki),az most tok kicsi!Ugyhogy marhara orulok.Telikabatban mar nem igazan jarhat.
Na meg a tavaszi sapik is olyanok a fejere mar,mint az uszosapka
Fejlesztes:
Attila IMADJA a konyveket.(Anyosom szerint azert,mert e iszonyat szeretek olvasni,rengeteg konyvem van,es tolem ezt latja...nem tudom,de teny,hogy par honapos kora ota vannak konyvei,azota nezegetjuk,beszelgetunk rola)Lapozgatja,nezegteti,mindent elmond,ami a kepen van.Ha nem tudja mi az,akkor megkerdezi:"Mi az?"
Es en mondom,aztan mar o is tudja
De konyvekkel kepes eltolteni akar 1-2orat,egyedul mondjuk nem enniyt,de ha velem egyutt nezegeti,akkor igen.
Sokat epitunk,kedvencei a autok,es ugye azokat nezegetni,katalogusokban,utcan,barhol.Mindet felismeri,abbol all a seta-autozas,hogy sorolja,amiket lat.
Fantasztikus szamomra,hogy egy ekkora gyerek meg tudja kulonboztetni az automarkakat a jeluk alapjan,kb 30 kulonbozonel tartunk most.Van,amit en nem ismerek meg az utcan,de o igen
Ezen felbuzdulva,az egyik Tesz-vsz varosbol tanulgatjuk a betuket is,iszonyat elvezi,erdekli.Jo nehanyat mar tud,megismer.
Mondokazni is szoktam vele,van amibol 1-1 sort tud mar.
Rajzolas is nagy kedvenc,vannak szineseink,filceink,zsirkretak,minden kimoshato,es azzal alkot,de legtobbszor nekem is vele kell rajzolnom:)
A konyhaban,ha sutok pl,akkor fel kell ultetni a nagy szekre,vegigmondja,hogy miket darabolok,pl azon irto nagyokat kacag,ha feldobom a palacsintat (azt imadja,mondanom sem kell),es igy tok jol tudok vele fozni-sutni is,ujabban.
Sokat vagyunk uncsitesokkal,meg mas kisgyerekekkel.
SEtalni imad,kizart,hogy felvegyem kezbe,max,ha atmegyunk az uton,de maugy,csak labon hajlando kilometereket menni.
Azert meg neha haszanlom a babakocsit (bevasarlashoz),de akkor hazafele mar gyalog kell jonnie,mert kulonben..
Labdazni is imad,dobni,rugni,minden formajaban.
Az allatokat is nagyon szereti,kutya-macska-nyuszi...johet barmi,huzza,nyuzza,simogatja...
En at gondolom,hogyha az ember odafigyel a gyerekre,akkor fejlodik,egeszsegben,boldogsagban.Nem kell egezs allo nap mondokazni,meg enekelni,meg verset tanulni
Nandorka,
meselj meg a Vekerdy-fele eloadasrol!!!!!!!!!!
Szeri,
hogy vagy?Remelem tudsz pihenni!
Vivi,
hogy vagytok??
Ago,
Csongid is ugyi az autokkal:)En is el tudok ajulni,hogy mikre kepesek!
Na,most jo sokat irtam,legetek is lett belolem