Sziasztok!
Huha, már megint van mire reagálni
:) Na, akkor kezdjük
Arwen, nagyon édes lehet Attila, ahogy az autókat sorolgatja
220 szó, wow!!
Vivi, biztosan nem lesz a Leventének semmi baja. A 34. héten Petit is kisebbnek mérték 1 héttel. Sőt, a 8. héten meg csak 7+5-nek. Tuti összeszedi magát, s a következő uh-on már azt a súlyt és méretet mutatja mint az átlag
Enci cicusa nagyon nagyon édes! Mutattam Apának és Ő is ledöbbent, milyen ügyes vagy.
A pocak pedig nagyon szép formás. Tuti nem híztál egy dekát sem.
Sajnálom Enci rossz éjszakáját, remélem csak egy mulandó dolog volt.
Szeri, örülök hogy minden rendben van!
Lassacskán nálatok is kiderül, ki lakik a pocakban.
Nevek vannak már?
Krisz, örülök hogy ilyen pozitívan állsz hozzá a történtekhez! Hajrá 3 hónap letelte!
Esztora, nem tudom, aktuális-e még, de ha nem akarod hogy elköltözzön, meg kell neki mondanod. Mond el, hogy Te szereted Őt, szeretnéd ha együtt maradna a családotok és biztosítsd arról, hogy együtt megoldotok minden problémát, viszont ahhoz, hogy segíteni tudj, nyitottabbnak kell lennie.
Remélem sikerrel jársz.
Nyunyinak gyors gyógyulást!!
Anyukádnak meg gyors lábadozást!
Dorka, tényleg rég voltál! Tessék sűrűbben jönni!
Mondom én.
Adri, de jó hogy jöttél! Jó lenne, ha tudnál sűrűbben jönni.
Gabcsi miket csinál már?
Vicky, nagyon édes ez a kép
Én egyből felismertem, hogy ez csak Apa lehet
S aztán a képet megnézve elgondolkodtam, mit takarhat Levi baba
Peti is imádja a vizet. Anno születése után én is vinni akartam, de a nyáron még pici volt, utána a bacis időszakban meg nem mertem vele elindulni. Idén nyáron meg majd kis felfújható csónakban játszik a velünk a nagy medencében
(kizárólag felügyelettel) meg veszünk neki pici pancsolót.
Peti is utált az első időkben autózni. Ha esetleg nem aludt, akkor üvöltött torka szakadtából.
Aztán kinőtte. Most már vagy elalszik vagy nézelődik. Biztosan kinövi ezt Levente is!
Nikó, istenem de szeretném ha Peti is így aludna el.
De Őt ha félálomban lerakjuk az ágyába, hiába simogatom, dúdolgatok neki, keservesen sír.
Én meg azt nem bírom hallgatni
De Te nagyon ügyi vagy!!!:lol:
Nálunk az alvás mostanában eléggé .....xar. Nappal istenesen alszik, délelőtt 2,5-3 órát, du. 1/2-3/4 órát. ESte 1/2 9-kor van fürdés, 9-kor vacsi. Általában 1/4 10-re már ágyban van, mert vacsi közben beájul. Majd innen indul a buli. Átlag 5-6 alkalommal kelünk, igaz csak felsír, s hátsimivel, fenékpaskolgatással vissza lehet altatni.
Majd 1/2 5-1/4 6 között megint felsír, s akkor jön a ne mulass. Nem hajlandó csak ölben visszaaludni, de utána hiába raknám vissza az ágyába, újra indul a bömbölés. Úgyhogy ilyenkor jön velünk az ágyba, s alszik általában még 1/2 7-ig.
Ráadásul kitört rajtunk a szepara para, ha 10 cm-nél messzebb megyek, már krokodil könnyekkel sír.
Még a pisilés is gondot okoz
Úgyhogy most minden házimunkát, teendőt, evést-ivást akkorra sűrítek, mikor alszik.
Dorka, nagyon örülök, hogy jól alakult a sulilátogatás!
Dorka édes lehet ahogy köszönget a kacsától
Most megyek, mert lassan jön a du.-i alvás.