Új privát üzeneted érkezett!

CSillag! TE drága! Nem tudom mit mondhatnék? Nem találok szavakat.
Hidd el nagyon szorítok, hogy minden rendeződjék körülötted.

Addig is fogadd puszijaim. Puszi Puszi
anabana

Sziasztok!

Csillag
Rettenetesen sajnálom ami történt...
Tudom ilyenkor nem lehet semmi biztatót írni, de kívánom, hogy hamar erőt gyűjtsél a tovább lépéshez.

Velem semmi nem történt még mindig 2in1 vagyunk :(
Hétfőn reggel feltolnak a szülőszobára, és rásegítenek. Tegnap azt mondta a főorvos lát esélyt a spontán természetes szülésre, alakul a méhszájam. Szóval ha minden jól megy nem kell császározni, aminek nagyon örülök. Tehát Dominika hétfő este, legkésőbb kedden a karjaimban lesz... ideje volt már...
Sajnálom, de nem nagyon tudok most visszaolvasni... de remélem mindenki jól van. Pocisimit küldök a kismamiknak, és sok drukk Ana és Niki :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csillag, nagyon sajnálom!
Nem semmi tortúrán mentél keresztül. Kívánom, hogy minél hamarabb fel tudd dolgozni. Nézd a Fiaidat, meríts erőt belőlük, úgy sokkal könnyebb lesz. Lehet még kistesó. Sok pussz

maccs01

Baba, akkor hétfőn nagyon drukkolok! ++++++++++++++++ Légy erős, ügyes! Sok pussz és már szeretnék gratulálni :)

maccs01

Sziasztok!

CSillag, nagyon sajnálom! Szeriintem is írd ki magadból nyugodtan, mi veled vagyunk - ha mást sajnos nem is tehetünk! Bunkó állatok az anyósodék, jobb is, hogy most szeretetteljes környezetben vagy. A dokidról meg ne is beszéljünk... köcsög.
Nagyon sok erőt kívánok én is neked!

Baba, ez a Dominika nagyon jól érzi magát...lehet, hogy nagy alvós lesz kinnt is, nem??? Várom a hétfőt és nagyon szorítok én is nektek!

Tegnap úgy elfáradtam, hogy ma alig tudok menni. Majdnem egész nap egy kényelmetlen horgászszékben ültem és k.meleg volt...Aztán úsztam is!!! 4x50 métert...Megpróbáltam a gyorsúszást, de kényelmetlen volt, így maradt a turistás, nézelődős mellúszás...Én ha usziba mentem eddig, 1500-ig meg se álltam - gyorsban...ez a várandósság nagyon sok türelemre tanít. A porcikáim kívánták a tempót - de én visszafogtam:)
Tök jólesett..

Aztána nap végefelé (a szintidő 16 óra, tehát az egész verseny este 11-ig tart), egy csomó rossz impulzus ért: 2 embert láttunk, akik kidőltek és infúziózták őket éppen, 2 ismerősünk feladta, egy másik elájult a futópályán, rengetegen megrogytak, aki miatt pedig kimentünk (barátunk) ő is szart ment... Aztán hazafelé egy elhagyott úton meg kellett állnunk, visszaküldött egy rendőr, aki épp akkor ért oda, mert cserbenhagyva elütöttek egy embert, akit láttam is, amikor megfordultunk...

Úgyhogy - én éreztem, hogy jobb lett volna itthon...de az úszás jó volt:).
Ja és Maccs, A DUNA TV KINNT VOLT!!! Mondjuk, jubileumi, 20. verseny volt.

Látom, nem termeltetek túl sokat tegnap!
Vendég

Leti, remélem, hogy nem élőben nyomták a tv-ben, mert nem is néztem semmit tegnap.
Úszás, finom lehetett abban a dög melegben :) Most elképzelem magam a vízben, hát tök jó!
Azért az infúzió, meg ájulás, cserbenhagyás... basszus!

maccs01

Hahó!
Én most értem haza,elhoztuka kályhát,Sarkadról! Banyek,az az Isten háta mögött van kettővel! Méga fülemet is elültem! Majd megdöglöttem a melegtől,legszívesebben csobbantam volna a Tiszában! De annál még egy kacsaúsztató is tisztább! Hazafelé már jobb volt! de van szép kályhám és ez a lényeg! És már a fürdőszoba is készülget,csak fugázni kell! Olyan jó már bemenni,otthon kinézete van!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Na ideértem én is! Nem nagyon írtatok, így nem sokat kell visszaolvasni.

Csillag! Annyira sajnálom amin átmész!De kívánok neked továbbra is sok sok kitartást és remélem hamarosan minden jobb lesz!

Leti, akkor nem semmi napotok volt! De szívesen úszkálnék én is!

Kinga ez annyira jó lehet! Mennyi még mire készen lesz teljesen?

Baba, annyira szorítok és várok!

Képzeljétek itt nálunk a kastélyba tegnap roma lakodalom volt 1500 fős! Hát nem nagyon aludtunk a hangzavartól,pláne hogy még reggel 10kor is szólt a zene.
Hugocskám ma este hazament így megint kettesbe vagyunk apcival!

Többiek mi jót csináltok??Bettike,Ana? Mares hova tűntél?
Chris párod jobban van?

Na pusza mindenkinek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Na, ma még nem termelt senki? Nem gondoltam, hogy első leszek...

Én csak azért jöttem ilyen későn, mert ez az első napom melóban. Meg Anyukámat vittem sugárkezelésre 9-re, aztán fél 10-kor eljöttem, amikor rájöttem, hogy rajta kívül vagy 25 ember arra vár... Most beszéltem vele, még mindig ott ül...köcsög EÜ!

Ja, amikor ott várakoztunk még együtt, 2 idősebb hölgyhöz kijött a doki és közölte, hogy ma nem lesz műtét, mert létszámhiány miatt nincs aneszteziológus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÁT EZ NEM SEMMI!!!
Mondta nekik, egy hét múlva... bár lehet akkor sem, mert 18 - tól sztrájkolnak, ki tudja meddig. Hát annyira felháborodtam! Az egyik Hölgy mondta, hogy neki próbálják meg altatás nélkül...mondta is a doki, hogy régen is úgy csinálták. Lehet, hogy nem volt egy olyan nagy beavatkozás, de hát akkor is, könyörgöm...gusztustalan!

Kinga, Anyukám Sarkadon született, néha én is jártam ott rokonoknál. Aranyos hely, de tényleg k.messze van...
Maccs, Niki, nagyon jólesett az úszás. Érdekes, ahogy megváltozik az ember súlypontja... teljesen más a fekvés így a vizen. De nagyon jó volt főleg abban a melegben. Utána gyors levettem a fürdőrucit és lezuhanyoztam - és nem lett semmi bajom.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

GYerekek, lehet, hogy már Baba Dominikát ringatja...
Vendég

Én is befutottam!

Niki

Már nincs sok hátra,szerdán kész a burkolás,jövő héten meszelés,aztán jöhet a vizes meg a villanyszerelő! Kell venni tűzhelyet,ágyat meg valami bútort,mosógépet és mehetünk is! Már nagyon várom,max egy hónap! Attól függ,apának mennyit kell menni melózni,mikor tudunk vásárolni,mert a héten 8-8-ig van,hétvégén meg wellnesselünk. Meglátjuk!Ha ágy van én megyek!

Letti

EZ tényleg undorító.ami ebben az országban orvoslás néven működik!
Baba lehet már babázik! De jó is neki!

Kép
Kép
k_inga

Letti! Mit küldtél? Kép

Virágaim:

Egyik leander a sok közül
Kép

Terasz
Kép

A zsebes kaspó amire mindig vágytam Kép

Mocsári hibiszkusz virága Kép
anabana

Gyerekek, engem annyira beparáztattak ma, hogy olyan pulzusszámom volt, hogy a félmaraton alatt nem volt annyi...

kaptam egy levelet a klinikáról. Már az para volt, mert ugye mondták az amnion, hogy ha 10 napon belül nem jelentkeznek, minden rendben van.
Erre jön 1 levél. Kibontom, benne van, hogy a magzatvít AFP 0,65. Hirtelen nem tudtam, mi az, mert a vérből vett 0,53 lett, nem értettem, de nem is tudtam gondolkodni, egyre csak borult el az agyam...Felhívtam a dokimat, mondta, hívjam a genetikát.
Ott meg a csaj közölte, hogy ezt az eredményt ők küldik, miután bemondtam, mennyi, közölte, hogy ez az eredmény tökéletes... Hát egy akkora, de akkora kő esett le a szívemről... Beszarás. Utána kellett 5 perc, mire épkézláb szó kijött a számon...Húúúúúúú de bekaksiztam. Ja és azt is mondta az a genetikás csaj, hogy ne aggódjak, mert rossz hírt nmem közölnek levélben, hanem telefonon. Gondolhatjátok, folyamat azon parázok, ki hív. Volt 2 rejtett hívásom, ma nem tudtam felvenni...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

De tudom, hogy nincs gond az én kis Babukámmal :)

Anyukámnak meg előre nem mondták, hogy extra adag sugarat kap (más 2-3 percet volt a gépben, ő 19 percet) és adtak neki valami brutális kábítószeres fájdalomcsillapítót..na, annyira kibukott, mert senki nem mondta azt sem, hogy ez fájni fog... De azóta megtudtuk, hogy az a tapasz nem vészes, nem káb.szeres... Fasza, mi???
Vendég

Ana, hogyhogy mit küdltem????????????????? Gáz van????????????
Vagy rossz a csík???????????????????????
Vendég

Ana te biztos jó ember vagy... :wink:

Ennyi csodaszép virágot!
Vendég

Sziasztok!

BOcsika, hogy eltűntem, de két hétig itt volt párom kislánya és ilyenkor alig vagyunk itthon, nemhogy gép közelében!

Ana: micsoda teszt és micsoda szép kert-leander meg minden, nagyon széppppp!!!

Leti: képzeld, én is úsztam most :) Magyar EÜ-ről meg jobb nem is beszélni... anyud jól van brutál sugár után??

BAba: remélem már fogod a kis drágádat, kitartás!!!!

Maccs: nem semmi tempóval tekertek, na majd Gergő után én is felpattanok ! :)

CSillag: hát vannak a jó anyósok ( kevés) a rossz anyósok ( többen) és a borzalmas anyósok ( talán a legtöbben).... nem csoda hogy mennyi vicc van róluk!!!!

Niki: meglettem, csak kicsit kószáltam el, de visszatérek én hozzátok!!!

Dobok pár képet, és jelentem nagyobb a hasim, mint apié! :)

Kép

Kép

Kép na itt kezdett esni, éppen amikor indultunk már haza :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nézd mán, a Mares!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poci nő, többi részed ugyanolyan sovány...te szerencsés alkat!

Ugye, milyen jó úszni??? Lehet, hogy az úszó EB-től kaptam kedvet... :wink:
Vendég

Leti: mondom, én jövök, de ha nincs gép a közelben akkor lehetetlen... hiányoztatok is már nagyon!!!! Augusztusi fórumban meg sorra jönnek a babák, arról is lemaradtam :)

És növögetek én, vagy 8 kg van rajtam, én azt azért megérzem.... de úszni jó volt, nem értem annó 5 hete miért nem ment! :) és közben a kis drága meg mocorgott odabent!

Nálad mozgás??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Helló lányok!

Ana, gyönyörűek a virágaid!Aki a virágokat szereti rossz ember nem lehet. :D
Ugyanilyen hibiszkuszom van nekem is, de az enyém az idén nem lett ilyen szép!

Leti, hát bennem is megállt volna az ütő az tuti!De a lényeg, hogy rendbe van.
Nem semmi, ahogy a dokik viszonyulnak a beteg emberekhez.
Annyira elkeserítő!Mindig azt mondják menjünk időbe orvoshoz ha baj van, de basszus hiába megyek időbe, ha nekik nincs idejük.

Mares, üdv újra! :D :D Micsoda pocak te jó ég! És mellette ez a vékonyság! :D

Kinga ez tökre jó, akkor hamarosan költözhettek! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

LettI! Full pozit küldtél nem látod? Örülök hogy minden rendben!

Maresz ! Jól nézel ki.

BAsszus csajok! olyan vihar pusztított. a jég szétverte a terasz tetejét. amiről a képet felraktam az előbb. Majd ha lesz energy rakok képet.

Az időképen már fenn van a tornádó képe.
anabana

Ana, ez nagyon durva megnéztem az időképet.

Én annyira örülök, hogy eddig minket elkerült.De folyamatosan tartok tőle.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Leti, szegény anyud. 19perc? Te Jó Ég! Nagyon fájhat :cry: A magyar egészségügy meg egyszerűen botrányos!
Úszás élővízben állítólag veszélytelen. Inkább mint a strand :)
Örülök, hogy jó lett az eredményeeeed! Na és fiúlányfiúlányfiúlány???
:lol:

Mares, előkerültél, és még mindig nem olyan óriási pocakkal, tök vékonyan, Te Szerencsés! :) Jól néztek ki a strandon, az utolsó kép meg marhajó!

Ana, ez tényleg full pozi teszt. Akkor most lehet drukkolni mi :) ++++++++++++
A teraszod csodaszép!!! Mi lett vele a vihar után konkrétan? Sajnálom!

Kinga, hát szorítottunk esőért, meg is lett, ahogy a kályha is :) Biztos nagyon jó lehet látni, hogy már lassan beköltözhettek a jóba :lol: Ügyesek vagytok! Kicsit irigykedek, jó lenne már nekünk is ilyen közel tartanunk.

Baba remélem, hogy már babázik :):):)

maccs01

Sziasztok!

Mares, én örülök nagyon, ha jössz! MAjd talán ősszel többet, ugye?

Kicsi mozgások itt-ott megfigyelhetők (3x volt eddig) de nagyon kellett koncentrálnom. Talán a héten, vagy jövő héten.

Niki, Anyukám 2 és fél hónapot várt, mire ezt az első kezelést megkapta...Jó persze, már nem időben ment.

Ana, remélem, bejön a teszt. Basszus, este néztem a híradót és gondoltam rád. Nálatok volt az a hülye tornádó, ugye? Nagy kár lett? Nagyon sajnálom! A pozi tesztet meg tessék "meglovagolni" :wink: :wink: :wink:

Maccs, egyelőre este még nem fájt Anyumnak, de ma is megyünk. Félek egy kissé...
Nem élővízben úsztam, hanem egy sportmedencében a nagyatádi strandon, de nem lett semmi következménye. NAgyon tiszta, csak úszósapiban engednek be. Tavaly is próbálkoztam sapi nélkül, úgy kifütyült az úszómester, tök égtem. De most készültünk. Nagyon jó volt, utána zuhany, levettem a fürdőrucit és már jó is vót.

Ja az eredmény egyelőre csak a magzatvízből mért AFP volt: 0,65 erre mondta a csaj a vonal végén, hogy tökéletes...a többi miatt még rágom a kefét a hét végéig. Ha addig nem hívnak, rendben lesz. Innen még 3 hét az eredmény. És akkor lesz csak meg a neme is. De nagy valószínűséggel kislány, mert nem láttak kukit.

Képzeljétek, vettünk szombaton a Kicsikénknek egy fehér body-t, amire rá van vasalva az Iron Man felirat. Mert az apja jövőre elindul a versenyen, legyen miben drukkolnia...:). Szerintetetk a 80-as méret jó lesz féléves korában???
Vendég

Szerintem a Baba tutira megszült, én érzem.
A Bettike meg kámforosat játszik.
Vendég

Jóreggelt!

Itthon vagyok, tehát tudok géphez jönni, Gergő úgyis éhes volt, ezért már meg is reggeliztem :)

Leti: ez marha jó, mármint az Iron Man-es body :) Hú, én nem tudom mekkorák félévesen, remélem csajok segítenek! Visszatérve AFP-re azért lehettek volna kicsit veled normálisabbak, nem mondom hogy dobpergés jelezze a jó eredményt, de mégis legyen ott valami, hogy igen kismama, ez jó!

Ana: szegényem, mármint a vihar miatt!!! Itt bezzeg Pécsen semmi, uram hívott hazafelé úton tegnap hogy vigyázzak mert jön a vihar, de semmi... nagyon sajnálom a csodás erkélyt :( remélem gyorsan helyrehozható!

Niki: azért ez az úgymond vékonyság kicsit csalóka, mert 7,5-8 kg van rajtam, van aki még ennyit sem hízik, mert nem gebén indul... szóval ez olyan változó szerintem, ja, és még van 8 hét :) ki tudja mit termelek addig :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt mindenkinek!

Mares, már én is megreggeliztem, mert ÉN éhes voltam. :D
De te szerencsé alkat vagy mert nem nagyon látszik rajtad csak Gergő. :)

Leti, azért próbálj meg nem stresszelni annyira az eredményen.Várj türelmesen. Tudom könnyen beszélek, pedig tutira izgulnék én is. :oops:

Remélem Bettikééknél nincs gond. Tudjátok a múlkor írta a vihar miatti bajokat. És már nem jött egy ideje.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki: ha ez igaz, talán Bettinek csak a gépével van valami gond és remélehetőleg vele és babóval mindn okés!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Hát túléltük a tornádót. Libabőrös vagyok még mindig ha emlegetni kell. Nem kívánom senkinek. Fél órás jégverés után olyan sötét lett 18:00 kor mintha éjfél lenne. Félelmetes volt. Szentistván (szülőfalum, szüleim még itt élnek) és Kövesd között csapott le. Hatalmas tölcsére volt. Az autpályán lerepültek a közlekedési táblák. A két település közötti erdő egy része eltűnt. .Az egészben az a félelmetes, hogy vasárnap tőlünk 20 km re Egerben is volt egy. Két nap alatt két tornádóFú Esküszöm ráz a hideg. A terasztetőt meglehet javítani, még a biztosítóval nem beszéltem, de remélem fizet, mert elég jó biztosításunk van.
Erről ennyit, nézzétek meg a videókat az időképen. Érdemes!

Betti! Én is sokat gondolkozom mi van vele! Azért írhatna hogy minden rendi!
anabana

Ana: megnéztem idokep.hu oldanoln, nagyon brutál volt... elhiszem, hogy féltél, és rémisztő, hogy ami eddig Amerikára volt jellemző már itt is van! Múlt évben csak egy talán most meg egyre sűrübbbb!! Mai lh???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Maresz!

Mai lh még nincs. Esetleg majd este csinálok egyet. De nem is akartam még ezt sem, szerettem volna spontán, már nem hőmérőzök. CSak furcsa volt hogy már 7-8 naptól éreztem a pe tüntetit, nem akartam elhinni. Tegnap 11 napon voltam. Korán csináltam 15 körül, szerintem este még erősebb lett volna.

Niki! Én semmit nem érzek! Nálam nyugi van. :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még mindig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sikerült kikapcsolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Ana: akkor semmi más dolgotok nincs, csak összebúúúúúúúúúújni :) :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti, olyan 74-es a fél éves méret szerintem. Egyik baba gyorsabban nő, másik lasabban, meg más-más hosszal születnek, ha duci, akkor a hosszából felvesznek úgyis a hurkácskák :), szóval nem belőhető teljes pontossággal. Amúgy márkától is függ, hogy mekkora a ruci. Pl. a Vögelében a 104-es méret, az 98-asnak felel meg, úgyhogy a lényeg, hogy bele fog férni a baba :) Jópofa lesz a felirattal a bébi :):):)

maccs01

Hello Lányok...látom folyik a diskurzus...

Ana,
Mi van???Eltűnt a fél erdő???? Hát az nagyon kemény! Tényleg mennyi ilyesmi van mostanában itt az országban is!

Maccs, akkor jó lesz neki biztos - talán kicsi nem lesz. 74-esben csak ujjatlan volt, azt nem akartam. Olyan kis cuki cucc, kiraktam a kanapé tetejére, azt nézegetem sokszor. Meg az egyik kolléganőm volt Svájban, hozott kis baba-zoknit. Az is olyan kis falatka!

Ana, Niki, tudom, hogy most nem görcsöltök, meg nem hőmérőztök, de kellene szexelnetek egy kicsit! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ana, annyira én sem görcsölöm rajta,de az lh már muszály volt, mert nem tudtam volt-e pé.De még nem.
A hőmérő nem is kell, mert már anélkül is sejthető, hogy mikor van pé.
Azért pár hónap alatt eléggé kitapasztaltam, az lh meg csak megerősíti.

Most viszont kiszakad a jobb oldalam annyira pé érzésem van. Remélem pé lesz és nem egy újabb ciszta.

Leti, tudjuk, de én már nem erőltetem a páromra, mert csak veszekedés lenne belőle.Ha ő úgy gondolja csak akkor.
Pláne, hogy most eléggé fáradt, mert 4kor kel.
Bár reggel mikor beszéltünk aztmondta ma kialudta magát! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

A nyák pl. elég látható a wc-papíron is, úgyhogy az pl. egy brutál jele a pé-nek - szerintem. Én sem lh-ztam most le a pé-t, de ebből tudom, hogy mikor volt. Tök kevés a tesztem, de decembernél hamarabb nem rendelek.

Leti, még jó, hogy nálunk nem az amerikai építészi stílus honosodott meg, hanem stabilan téglaházak készülnek. Mondjuk egy kamionnak az sem áll ellen :)

maccs01

Niki, hajrá :lol:

maccs01

hahó!

De jó! Feléledt a topic! :D

Ana

Szegény virágaid! Én be is sz..tam volna!

Mares
Jó,hogy felbukkantál! Jól kikerekedett a pocakod! :)

Ma voltam terhelésen! Gondoltam megiszom a cukrot,aztán csatangolok egyet! Hát azt nem mondta senki,hogy üldögelni kell! Majd begolyóztam 2 órát ülni ott! De remélem nem lesz magas a cukrom!
Be kéne jelentkeznem 4d-re is! Keresek is telefonszámot!

Kép
Kép
k_inga

Hello!

Maccs, na ja, amerikában kicsit msáhogy építkeznek...

Kinga, nekem nem mondták, hogy üldögélni kell a terhelés után! Én visszamentem (igaz, autóval) a melóhelyemre.
Hát nem irigyellek, 2 órát 1 helyben! Fúúúúúj - még olvasnivalóval is dögunalom.

Egy kis adalék egészségügyünk színvonalához (Anyukám ma is volt sugáron). Tegnap közölte vele a nő, hogy vigyen TÖRÖLKÖZŐT a kezelésre, mert nincs elég papírjuk, hogy minden beteg után letakarják az asztalt :? :shock: :shock: :shock: :shock:

Hát ez már kemény, nem?

Niki, nem akarom, hogy nyomás alatt legyetek! Nem is mondopk erről már semmit, meg Anának sem! Történjen úgy, ahogy annak kell!
Vendég

Kinga, ezt most elkiabáltad, mert mindenki elzizzent innen...:)
Vendég

Maccs, köszi! :D Na igen, már a nyákból is tudni. De ugye nálam már több napja is van! :oops:

Kinga,azért tényleg nem semmi lehet egy helyben várni 2 órát.Megölne az unalom, pláne mivel gyűlölök várni.
És hova mész 4D re majd?

Leti, drága nem azért mondtam! Mond csak nyugodtan, ami csak a szádon kifér oksa?! :wink: :)

Ez már annyira durva!Én csak azt tudom, hogy itt nálunk a szülészetre mindent vinni kell még pelenkát is a babának, mert nincs rá pénz.
Aztán tudnék még akár egyebeket is sorolni.

Bár aztán ilyenkor fakadok ki, mert hogy mindig sír a kórház igazgatóság, hogy nincs pénz. De bezzeg az igazgató zsebét teletömni meg kórházi számlára saját használatú autóra benzinkártyával arra van pénz mi!? :evil: :evil:

Mi most jártunk úgy, hogy amivel hordanak minket kórházi kocsival ki dolgozni olyan öreg már, hogy télen nincs benne fűtés sem.De arra nincs pénz, hogy megcsinálják, de arra volt hogy nyomkövetőt szereljenek bele.
Na de nem mélyedek jobban bele, mert csak felhúzom magam vele.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, jól van...de lehet, hogy túl nagy volt a nyomás eddig rajtatok...
Ja, tudom, hogy nem azért mondtad. :lol:

Ez amiről írunk, nemcsak az eü-ben van így...mindenhol. Lesz...m

Kinga, ezt a feléledt topikot tényleg nagyon elkiabáltad! :lol: :lol: :lol:

Mindenki szétszéledt!

Nem baj, én itt vagyok, de magamnak nem írogatok, mert én tudom, hogy mi történt velem... 8)

Bezzeg a Baba már tutttttira babázik Dominikával. Az első babánk itt Dominika! Vagyis biztos vannak régebbi tpoik-lakók, de hát ők eltűntek...

Ki lesz a következő? Mares? Vagy Chris? Hogy is van?
Vendég

Ja, Mares a kövi!
Vendég

Hellóka!

Niki, az normális, ha több napig van rengeteg nyák, de biztos van mennyiségkülönbség.
Örülök, hogy lazán veszitek, no stressz.

Leti, egészségügy, nonszensz.

Terhelésesnél szerintem azért tartják bent az anyukákat (nehogy megszökjenek :)), hogy ne menjen fel a vércukruk valami egyéb tevékenység során, vagy ne bűnözzenek - sze'ntem :)

Kinga, 24. héten frankó a 4D, legalább végre nézhetünk képeket :)

Ehcs, remélem, hogy jobban vagy már!

Baba, már tuti, hogy babázol!!! :lol:

maccs01

Csajok!

REmélem BABA már babázik!
BETTI! Idegesítő hogy nem ad életjelet.
anabana

Sziasztok!

Én is remélem, hogy már BABA Dominikázik!Annyira kiváncsi vagyok már!
Bettinek meg remélem, hogy csak a gépe rossz és nemsokára már jön.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Most nyomoztam egy kicsit! Bettike jól van, csak nem a mi fórumunkra ír! :(

Ha a Betti profiljára kattintol, kiírja az összes fórumhozzászólását. Tegnap is fórumozott csak nem itt.

Betti örülök hogy jól vagy! Már izgultam hogy valami baj van!
anabana

Sziasztok!

Baba már Babázik :) hétfőn 23:55-kor bújt ki Dominika, már kérte kedd hajnalban hogy írjak, de elfelejtettem...

10:15-kor indították meg zselével, és 2 körül kezdtek erősebb fájásai lenni, nagyon nagyon ügyes volt, meg Dominika is:) Büszke vagyok rájuk. 3400 grammal született, és 50 cm. Sajnos nem kapott egyágyas szobát, úgyhogy én is csak üvegen keresztül láthatom a kislányomat, de pénteken hazahozom őket... Már várom nagyon, akkor majd ír Ő is.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

JUJJJJJJ DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK AZ ÚJABB CSEMETÉHEZ!

Köszönjük, hogy megosztottad a jó hírt! Puszi nekik!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

BABAFÉRJ!!!!!!!

MILLIÓ GARTULA! sOK BOLDOGSÁGOT ÉS HOSSZÚ EGÉSZSÉGES ÉLETET KÍVÁNOK NEKTEK!

Nagyon édi férj vagy! Köszi hogy írtál nekünk! Boldog lehet BABA hogy ilyen társa van! :lol:

AZÉRT A KÉPEKRŐL NE FELEJTKEZZETEK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anabana

sziasztok lányok :)

aranyosak vagytok hogy hiányoltok,jól esik :) :) :) megvagyok köszönöm,babuci is jól van,sokat mocorog,igaz az apjának nem mozdul meg :D :D durcis biztos :)

baba

nektek pedig nagy gratula :) :) :) :)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?