Gyerekek, engem annyira beparáztattak ma, hogy olyan pulzusszámom volt, hogy a félmaraton alatt nem volt annyi...
kaptam egy levelet a klinikáról. Már az para volt, mert ugye mondták az amnion, hogy ha 10 napon belül nem jelentkeznek, minden rendben van.
Erre jön 1 levél. Kibontom, benne van, hogy a magzatvít AFP 0,65. Hirtelen nem tudtam, mi az, mert a vérből vett 0,53 lett, nem értettem, de nem is tudtam gondolkodni, egyre csak borult el az agyam...Felhívtam a dokimat, mondta, hívjam a genetikát.
Ott meg a csaj közölte, hogy ezt az eredményt ők küldik, miután bemondtam, mennyi, közölte, hogy ez az eredmény tökéletes... Hát egy akkora, de akkora kő esett le a szívemről... Beszarás. Utána kellett 5 perc, mire épkézláb szó kijött a számon...Húúúúúúú de bekaksiztam. Ja és azt is mondta az a genetikás csaj, hogy ne aggódjak, mert rossz hírt nmem közölnek levélben, hanem telefonon. Gondolhatjátok, folyamat azon parázok, ki hív. Volt 2 rejtett hívásom, ma nem tudtam felvenni...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De tudom, hogy nincs gond az én kis Babukámmal
Anyukámnak meg előre nem mondták, hogy extra adag sugarat kap (más 2-3 percet volt a gépben, ő 19 percet) és adtak neki valami brutális kábítószeres fájdalomcsillapítót..na, annyira kibukott, mert senki nem mondta azt sem, hogy ez fájni fog... De azóta megtudtuk, hogy az a tapasz nem vészes, nem káb.szeres... Fasza, mi???