Nikó, de jó, hogy jöttetek! Szépek vagytok! Alex is mekkora már!
Láttam ma barátnőm egyhetes babáját, hú de furi volt...mintha Levi sosem lett volna ekkora
Arwen, nagyon édi Attilád!!! Egyre jobban hasonlít Apájára
Látom karácsonyi egyencucc és télapós is megvolt
Olyan furi, hogy bő egy év múlva már Levente is ekkora lesz
Marietta, drukk a lakáscseréhez! Nem lehetetlen eladni szerintem sem, sőt, a kisebb lakásokat talán most jobban keresik pont a válság miatt...
Szeri, nyugiiiiiiiiiiiiiiiii minden rendben lesz! Hétfő meg mindjárt itt van
Én is iylen voltam, legszívesebben naponta jártam volna uhura az elején. Utána már jobb lesz, ha érzed a mocorgását
Bárányhimlő: szerintem én be fogom adatni. A védőnőm mesélte, hogy az első gyereknél még nem volt és hetekig tartott nála a bárányhimlő, a következő gyerkőcöknél meg nagyon enyhe lefolyású volt, megúszták pár pöttyel, az oltásnak hála.
Esztora
nagyon sajnálom, ha így alakultok...mi történt?????????????
Pinkiné, jobbulást a családnak! Jajaj fogzás, már előre félek tőle...várom a tippeket, kinek mi vált be rá.
Munka: de jó, drukkolok!!!!!!!!!!!!!
Mi is tegnap kaptuk a pneumo 1. részét, meg a 2 hós oltást. Kis Picúrom igazi hős volt, csak éppen addig sírt, míg a szúrás tartott. A végén már mosolygott, mikor jöttünk el.
Most sokat alszik, de hála nem volt láza, csak pici hőemelkedése éjszaka.
Köszönjük a bókokat kiccsaládom nevében
Nem az alakomra rinyáltam ám, az nem nagyon változott, a mérleg is ugyanannyit mutat, mint terhesség előtt, csak pont ezért olyan feltűnő a hasam...na de ennyi legyen a legnagyobb problémám
Most már hordom mindennap a hasszorítot és tornázom, egyszer csak visszamegy
Nem tudom, aktuális-e még, vagyis kíváncsiak vagytok-e még rá, képzeljétek, publikálásra került a tavalyi útibeszámolónk (a szöveg az én munkám, a fotók a páromé
): Megosztom veletek,hátha valamelyikőtök szeretné megnézni:
http://motorostura.hu/build.asp?Module= ... icleID=496