Sziasztok csajok!
Gyors bekukk még a reggeli vizit előtt... a kiscsaj totál nem akar kijönni
A lépcsőzés se segít, pedig a 8-on van a terhesosztály, naponta többször megmászom
Hétfőnél előbb meg se inditják... A legjobb, hogy meg se vizsgálnak, napi egy ctg-re visznek, 2 naponta uh, azt csumpi. Azt se tudják, hogy Dominika belekakilt e a magzatvízbe, ami ugye bár már kevesebb az uh szerint... Hétfő reggel óta megse néztek, hogy tágultam e, és folyton nyákdugó maradványok jönnek belőlem, ami a szülésznő szerint jó, de annyira nem eléggé, h megvizsgáljanak... sztetek?! PEdig jó lenne ha már kint lenne... szóval lehet ebből csak jövöhéten lesz kiscsaj
Csillag neked mélységes kitartást kívánok, most sikerült nagyából visszaolvasnom
Remélem sikerül ezen a borzasztó dolgon túllened...
Leti BOLDOGSÁGOS Névnapot kívánok neked. Hogy érzed magad az amnió után?
Láttam itt csiguc képeketet is, hááát beszarok... én meg zabálhatom a kórházi kosztot... még szerencse férjem hozz enni, mert éhen pusztulnék, szóval jó lenne ha megtanítanátok neki ezt a csiguci receptet
nagyon guszti
Remélem mindenki jól van, sok poci simit kívánok nektek, most megyek, lassan vizit és a férjemnek mennie kell melózni...
LEgyetek jók, ha lesz vmi majd üzenek a Rolanddal, hogy naaaaa kijött e végre a kispunás