Új privát üzeneted érkezett!

Niki! nagyon ügyi vagy! Majd holnap jövök a recepttel!

Azért jöttem:

LETTIKE: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Jó reggelt!

Ma megyek levetettni a TSH-t. Közben dolgozok, de a főnök elenged Egerbe, még a céges autót is megkapom. Holnapra meglesz az eredmény is.

Puszika Mindenkinek
anabana

Sziasztok!

Maccs, hú nekem is az a kedvencem, de már igen rég ettem ilyet.
Az valami isteni finom. Én ugyan ilyen kekszet találtam az Intersparba is. Valamivel olcsóbb is azthiszem.

Leti, SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki, akkor tudjuk, hogy mi a finom :):):)

Leti, én is nagyon Boldog Névnapot Kívánok!
Még jó, hogy itt vannak olyanok, akik tudják mi az ember igazi neve :oops: :lol:

maccs01

Ana, remélem, hogy jók lesznek az eredmények!

maccs01

Sziasztok!

Leti: NAGYON BOLDOG NÉNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Maccs: Nagyon ügyi vagy,ilyen sebességgel jó fárasztó lehet.
Elvileg azt ajánlják,hogy napi 40 perc séta legyen,de ilyen hőségben nem lehet....

Lányok,azóta is csorog a nyálam a csiga után,de én ilyet nem ehetek.De azért Ana,felrakhatod a receptet.Kedves párom szereti az édességet,neki szoktam néha csinálni valamit.Kíváncsi leszek a TSH eredményedre,remélem jó lett.
Vendég

Chris, érezni is szoktam az "eredményét" a lábamban :)

A séta tényleg nem rossz, kivéve a fullasztó hőségben (meg a hóban, jégen :)). Csak légy óvatos, amíg jólesik, addig csináld!

Be vagyok sz@rva attól, hogy ég Csernobil, nehogy kapjunk még valami ge.i sugárzást. Állítólag az oroszoknál 3méter mélyen a talaj is ég, nem szimplán csak a fák...

maccs01

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket...
Hát igen, vannak, akik nem árulják el a nevüket igaz, MAccs... :wink:?
Se iwiw, se semmi... Nem baj ha neked így jó, mi így is szeretünk!

MI van Csernobilban? Kimaradtam valamiből? Mindjárt utánanézek.

Az ilyen csokis kekszeket én is imádom, de egynél nem tudok megállni. A tesómék Angliában élnek, ilyenkor hoznak haza ilyeneket, egyébként én magamtól nem szívesen veszek, mert 2 nap alatt felfalom. MOst az Öcsém hozott, azért van itthon... Ilyen csoki darabkák vannak benne...

ANa, szorítok a jó eredményhez! Helyileg hol dolgozol?
Vendég

Letti

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
k_inga

Leti, priviben használom a keresztnevem, de fórumokon - ha jól emlékszem - akkor soha. Tudatosan.

Marylandet kint a Tescóban is lehet kapni, itt sajnos nem, a kedvencem a csokis-mogyorókrémes keksz. Egyébként kint szoktam rá a halolajkapszulára, az is Tescós volt, tök hamar feloldódott, nagyon jót tett nekem, azóta szedem itthon is, csak ugye másfélét.

maccs01

Kinga, köszi!

Maccs, éltél kinnt Angliában?
Vendég

Csak egy évet, mint au-pair. Jártam nyelvsuliba, jó volt, de ott nem lennék képes letelepedni.

maccs01

Tesómék is utálják. Húgom intézi, hogy továbbmegy és letelepszik KAnadában, de most Anyukám ügye miatt nem mer. AZ Öcsém pedig Los Angeles-t célozta meg. AZtán majd belelóg a bilibe a kezük.

Régen én is akartam hajóra menni, de sose volt elég merszem...:)

Anyukám végre 2 hónap után ma megkapja az első sugárkezelést, jövő héten pedig kombinálják kemoterápiuával...na most kezdek csak igazán berezelni...3 hétig itthon voltak tesómék, tudtak volna kicsit segíteni, de nem történt semmi. Most rám marad minden, de inkább, mint hogy elmenjen a Mamikám :( :(
Vendég

Letti

Minden okés az amnió óta? Érzel némi mozgást vagy lustizika kisasszony? Beni reggel 5- fél 6-ig focizott,5-kor ment el az apja,felébredt és ficánkolt!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, igen, úgy tűnik rendben van, a szúrás helyén olyan, mintha izomlázam lenne.

Ma már voltam sétálni, meg a barátnőmmel beültünk inni egy limonádét.

Ma éjjel úgy éreztem, hogy rúgott kettőt a hasamba..erre ébredtem, úgyhogy elég halvány az emlék... ez 3 óra előtt volt. Múltkor is 4 körül mozgott, ezek szerint ilyen kis éjjeli bagoly. VAgy nappal nem érzem. AZ is lehet, hogy csak álmodtam, most már nem tudom:)
Vendég

Én eleinte csak akkor éreztem mocorogni,ha lepihentem és nem másra figyeltem. Azóta aztán Már elég sokszor jelez! Ahogy erősödik majd te is sokat érzed!

Kép
Kép
k_inga

Biztos elköszönt Apától...már most nem tetszik neki, hogy elmegy Apa..:)

JA az enyém még gyenguszka, meg aztán rendesen hájjal fedett vagyok, az meg lehet, hogy tompít... :?
Vendég

Tök érdekes,hogy kb a 18.héten éreztem először,hogy mocorog,de nem fogtam rá,hogy az lenne,meg csak egyszer kaparászott, aztán a 19-en volt határozottabb és a 20.héttől minden nap érzem! Szóval mocorgott ő már korábban is,csak nem hittem el,hogy ő az!
Azt mondják figyelni kell,hogy mikor mozog,mert nagyjából akkortájt lesz ébren a születése után is. Mondtam is apának,hogy 11-kor este nem muszáj felcsikizni,hogy rugdosson neki! Ne szokja meg! Akkor már szundikáljon! :)
Voltam ma védőben, most értem el a kezdősúlyomat,amit eddig leadtam,mostanra szedtem visssza!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, az nagyon szép! Ügyes vagy...Én 5 kg hízásnál tartok és túlsúllyal indultam... de már nem érdekel. MAjd januárig beszerzek 1 szobabringát én is.

Hát ha akkor lesz ébren, amikor mocorog, annak rendkívül örülök. Ez éjjel 3 és 4 között volt eddig csak kétszer mondjuk, de majd ezt is megbeszélem vele.
Vendég

Na mi ez a pangás? Hétvégét csaptatok? Csak Letti meg én maradtunk?

Kép
Kép
k_inga

Jó reggelt!

Kinga, tényleg mindenki felszívódott!

Engem most az fopglalkoztat, hogy mi lehet vajon Babával és a kiscsajjal? Szerintem már kinnt van...hú de várom a képeket!!!
Reméljük, minden rendben van.

Szegény Csillag remélem, hamar rendbe jön, bár nem egyszerű ezen túllépni - nem is lehet.

MAres is kujtorog a világban biztos...

Na, többiek, akik még vagytok, azért jelentkezzetek!

Ana, mikor is lesz eredményed?
Vendég

Sziasztok csajok!
Gyors bekukk még a reggeli vizit előtt... a kiscsaj totál nem akar kijönni :( A lépcsőzés se segít, pedig a 8-on van a terhesosztály, naponta többször megmászom :( Hétfőnél előbb meg se inditják... A legjobb, hogy meg se vizsgálnak, napi egy ctg-re visznek, 2 naponta uh, azt csumpi. Azt se tudják, hogy Dominika belekakilt e a magzatvízbe, ami ugye bár már kevesebb az uh szerint... Hétfő reggel óta megse néztek, hogy tágultam e, és folyton nyákdugó maradványok jönnek belőlem, ami a szülésznő szerint jó, de annyira nem eléggé, h megvizsgáljanak... sztetek?! PEdig jó lenne ha már kint lenne... szóval lehet ebből csak jövöhéten lesz kiscsaj :(
Csillag neked mélységes kitartást kívánok, most sikerült nagyából visszaolvasnom :( Remélem sikerül ezen a borzasztó dolgon túllened...
Leti BOLDOGSÁGOS Névnapot kívánok neked. Hogy érzed magad az amnió után?
Láttam itt csiguc képeketet is, hááát beszarok... én meg zabálhatom a kórházi kosztot... még szerencse férjem hozz enni, mert éhen pusztulnék, szóval jó lenne ha megtanítanátok neki ezt a csiguci receptet :P nagyon guszti :)
Remélem mindenki jól van, sok poci simit kívánok nektek, most megyek, lassan vizit és a férjemnek mennie kell melózni...
LEgyetek jók, ha lesz vmi majd üzenek a Rolanddal, hogy naaaaa kijött e végre a kispunás :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

HelloBaba!

Nem semmi a lányod, ez egy kis pocaklakó veteránnak készül...de hát ugye új nap új remény???? Megváltozik most a mondás...
Vendég

Sziasztok!

Én jelentem tegnap este nem felszívódtam, hanem főznöm kellett vacsit meg mai ebédet az otthonlévőknek.És elég sokára végeztem.
:D : D

De most tiszta kóma vagyok, mert 5 órát aludtam. De én döntöttem így, mert éjfél körül a hullócsillagokat néztük kint. Rengeteget láttam!

Baba, még mindig 2 in 1? Én már azthittem túl vagy! Nem irigyellek ott roskadni a kórházba! Dominika tuti azért nem jön, mert már ennyire várjuk! :D Akkor én nem várom, hátha kibújik végre!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Baba

Ez a kiscsaj nem egészen azt akarja,amit Te! Már most kis konok,igazi nő! Neki nem dirigál senki!

Niki

Mi finomat főztél?

Komaasszonyomék meg nem jöhetnek haza,mert a kislány benyalt valami fertőzést,amire gygyszert kap,csak vasárnp engedik őket! A nagyok meg köhögnek,de már kapják a köptetőt és azt mondta a gyerekorvos a kicsi nem kapja el,mert az ő fertőzése súlyosabb mint a nagyok köhécselése. Jobb is,hogy nem engedik,az a biztos,ha orvos látja minden nap! tiszta ideg lenne mindenki,ha sírdogál,hogy most csak éhes vagy a hasa fáj vagy még mindig beteg?

Kép
Kép
k_inga

Kinga, ha én ezt ki írom megint kikapok! :oops:
Na de túlélem! :lol: Este bográcsba főztem cukkinis lecsót mára meg krumplifőzeléket csináltam.

Szegényke, melyik kórházba van ez? Mert a Siófokiba már 2 ismerőst szintén nem engedtek szülés után haza, mert elkapott valamit az újszülött.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Elvagyok havazva, majd jövök este.

TSH: 0,88

Hurrá!

Chris! Mit szólsz? 50mg letrox
Attól most egy kicsit parázok hogy sok lesz és tovább viszi. ??????????? Mi legyen ?
anabana

Niki

Beletrafáltál,Siófok!

Ana

Ez jó hír!Akkor mikor kell drukkolni,hogy elkapd apát?

Kép
Kép
k_inga

Na most van egy kis isőm!

Kinga! Már nem hajtok, amikor jól esik együtt vagyunk. Ha jön a bébi jön, ha nem akkor is jó. Ari a boszid!

Letti! Megkaptam!

Baba! Én is azt hittem, hogy már megvan a bébi. Valamit elszámoltatok. Halkan mondom , szerintem.

Csillag! Jó lenne már egy kis életjel rólad! Sokat gondolok rád, és küldöm a + energiát.

Maresz! Szokás szerint eltűnve, de remélem a legnagyobb egészségben és boldogságban.

Betti! Te is eltűntél. Ugye minden rendben veletek?

Maccs! Azért irigylem hogy mozogsz, próbálok én is. Már voltam futni, de annyira fáradt vagyok.

Chris! A párod hogy vagy? Ja és olvasd el az előző hozzászólást is.

Puszi mindenkinek, majd jelentkezem
:lol:
anabana

Sziasztok!

Ana: Köszi kérdésed,párom szerencsére már jól van,csak már unja a diétás kajákat :D
A TSH értéked az nagyon szuper.Az alsó határ 0,4 de szerintem nem fog annyira lemenni.Szerintem 4 hét múlva nézesd meg,és ha akkor is lejebb ment,akkor 50/25 adagot szedjél.Én úgy gondolom,nem megy lejebb.
Vendég

MI a helyzet leánykák? Ekkopra érdeklődés régen nem volt!

Ma, péntek 13. van ugyebár...Vettem is ezért egy sorsjegyet...500 Ft-or nyertem. 00-ért vettem, nyertem (volna) rajta 200-at, de hát befektettem egy újabb sorsjegybe...:)
Na ilyenkor szokott elúszni... Úgy is lett :)

Holnap nem leszek, megyünk Nagyatádra, megnézzük az IRON MAN triatlon versenyt, egész napos programként (3,8 km úszás, 180 km bicikli, 42 km futás - egymás után).

Úgyhogy majd vasárnap. Mindenkinek szép hétvégét kívánok innen délről...
Vendég

Niki, nem kapsz ki! Ez mind elismerés volt!!!!!!!!!!!!!!!!! Írd csaK KI, HADD CSORGASSUK A NYÁLUNKAT!

Az a durva, hogy ilyen sütemények mellett te hogy a hála-IStenben tudsz 20 kg-okat fogyni??????????????????????
Vendég

Letti

Jó szórakozást! Párod is nagy sportrajongó?

Nálunk csikós parádé lesz főzőversennyel. Meghívtak kajálni,cserébe sütök nekik kakaós csigát,elmegy majd a babagulyás mellé! A gyerekek úgyis jobban szeretik,mint a pogácsát!

Vasárnap elhozhatnánk a cserépkályhát,de ha az éjjel nem esik az eső,akkor minden rakodógép megy Környére körbálát rakodni 3 napra és nem lesz,ami levegye az autóról! De az autó hétfőn már kell a tulajának... Nehogy simán menjen ám valami! 300 kg a kályha,azért azt nem egyszerű hurcolni!

Kép
Kép
k_inga

Kinga,

Sportrajongó és ex-élsportoló, úgyhogy hál'Istennek nálunk ez napirenden van és majd dolgozom rajta, hogy maradjon is.

Babagulyás??? Nálatok már a gulyás is baba? :wink: :lol:

Hát ez a kályha ügy nem egyszerű... de holnap állítólag jön az eső. Lehet, hogy a bála is meglesz és a kályha is, nem?
Vendég

http://www.bama.hu/baranya/kozelet/viha ... end-322189

Ez az időjárásról szól...éjjel esni fog ahogy látom, felétek is...ha jól látom...
Vendég

Leti, majd integess a kamerába, hátha veszi a tv és mi is látjuk :)

Ana, nagyon jó ez a tsh! Szuper!
Futásnál nem jobb a bicó, úgyhogy ha futsz, akkor a tutit csinálod!

Baba, magzatvíz picc-pacc elfolyhat, úgyhogy ne végy rá mérget, hogy nem szülsz akár már ma este :) Nem értem, hogy miért nem vizsgálnak meg téged, főleg így 40. hét fölött. Eléggé megdöbbentő! Ha nyitva vagy és tudnak magzatvizet nézni, akkor tudják megfigyelni, hogy milyen a vized. Ha belekakál a baba és nem veszik ki őt nagyon hamar, akkor vége - úgy tudom -, de ez szülés előtt/alatt közvetlenül szokott előfordulni, és akkor az ember már kórházban van és gyorsan cselekszenek orvosok, és nem lesz baj.

Még jövök, csak rohangálok, meg írok augusztusira, ott most potyognak a babák :) Ilyenkor kicsit szomorú, hogy a mi babánk is augusztus 16-ra volt kiírva... :(

maccs01

Szia MAccs,

Ezt nem veszi a TV, bár országos bajnokság és igen-igen nagy teljesítmény. Ez nem érdekli a hülye médiát, ez kiakasztó. Peidg a legjobb srác legjobb ideje 8óra 20 perc és vannak, akik 16 óra alatt csinálják meg. Két éve beszélgettünk egy 56 !!!! éves nénivel, aki ezt végignyomta - és idén is láttam a nevét a rajtlistán. Én is ilyen öreglány szeretnék lenni!

Maccs, ugye nem lehet ezt sajnos elfelejteni...Életre szól :( :(
Vendég

Ez a szar eltűntette amit írtam! Pedig rengetek volt. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

:D De hülye vagyok,már a gulyás is baba!

Most beszéltem barátnőmmel,11-én este szült a tesója, 12-re volt kiírva. 3 óra alatt meglett a baba,de megküzdött érte,4 kg és 57 cma drága! Üröm az örömben,hogy mindekét szeme be van gyulladva/gyógyulva, vörös és kiütéses bőre, szőrös a háta és iszonyú hosszúak és hegyesek a körmei! Szegény elsírta magát,mikor meglátta! A doki szerint fertőzést kapott,mert túlhordta és belekakilt a magzatvízbe. De hogy ezt hogyan nem vették észre,hogy túlhordta,azt nem tudom,mert előzőleg a dokija rakta egy héttel későbbre. Ezek szerint az első időpont volt helyes,csak elrakták és az már sok volt. Magától indult be a szülés! Már reagál az antibiotikumra,tisztul a bőre és javul a szeme. Állítólag a nővére sem volt túl formás és szép baba,de ő túltesz rajta!
Szegény kis drága! Ilyen csöpp és beteg! Én biztos ráborítom a dokikra az asztalt,ha nem veszik észre,hogy nem jó a gyereknek odabent! Azért van uh,meg vizsgálat!

Kép
Kép
k_inga

Na még, egyszer!Bár már azt sem tudom mit írtam annyira fáradok!

Leti, okés értem én! Én imádok főzni és sütni, ha van kinek.
Most itt van a hugom és megtehetem, mert kettőnkre nem nagyon szoktam.

Ha hiszed ha nem most is csak 4db csiguszt ettem, pedig 1,5kg lisztből csináltam. De ha jobban odafigyelnék a szénhidrátra most is jobban menne a fogyás.Majd ha bejön a szaridő megint ropom itt bent a tornát. Merrt ilyenkor nincs kedvem nyáron.

ESŐ???????????Én azt olvastam, hogy holnap 35fok lesz, én annak jobban örülnék, mert kikéne tenni az ágyunkat szellőzni.

Jó pihit és szórakozást kívánok a hétvégére.

Kinga, jól hangzik ez a program.Én apcit jövöhétre akarom megfűzni, hogy menjünk le Balatonkenesére, mert országos lecsófesztivál lesz.

Chris, örülök, hogy a párod jobban van.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nem kell egész nap esnie! Csak egész éjjel! Nappal legyen csak jóidő! Úgyhogy rajta! Járjátok az esőtáncot a kedvemért!
Akarom a kályhámat! Jövő héten nem ér rá apuka,megint csúszik minden!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, hajrá eső, hajrá kályha!!!
Vendég

Niki
csak 4-et ettél? Én annyit kóstolónak ettem! Elég volt elvenniük tőlem a tálat!Kisebb közelharcot vívtunk érte! Én is minimum egy kiló lisztből csinálom holnap! Nem tudom hányan lesznek odakint,meg azért maradjon itthon is! Süthetne a nap,akkor hamarabb megkel!
A párod nem édesszájú? Mert az enyém csak mondja,hogy ő aztán nem az,de ha van valami,akkor el bírja fogyasztani szemrebbenés nélkül és megkérdi,hogy csak ennyi volt? Nem sok!

Kép
Kép
k_inga

NA én ezért nem állok neki sütögetni...még aznap elfogyna...ketten felzabálnánk.
Vendég

Kinga nem igazán! Ő neki inkább a fagyi a mindene!De a csigával már fél éve szekált mikor csinálok!Csak egy két dolgot szeret nem úgy mint én!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Én ezért sütök majdnem mindenből dupla adagot,mert hatan vagyunk rá! Mondjuk apu nem igazán nyalakodik,nem is baj,mert cukros! De anyu és tesóm kriminálisak!
Ha gyümölcsleves van,abból egy kb 5 literes edénnyel csinálok,mielőtt tesóm megy dolgozni! Fele itthon marad,felét odacsomagolom neki,mert ők nagyüzemben esznek,ki mit hoz,az megy a közösbe (kb 4-5 ember együtt eszik) És mindenki végigeszi a menüt! Eszik aznap,mikor kész és még másnap is! Az almáspite minimum egy tepsi neki, fulladásig bírja tömni! Mondjuk arra apukám is vevő! A férjem azért ennél visszafogottabb. Én sajnos ugyanezt nem mondhatom el magamról! De szeretek is sütni,enni meg még jobban,így mindig ügyeskedek valamit!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, legyen kívánságod szerint: nálunk most szakad az eső, csapkodnak a villámok és süvít a szél :)

Leti, ahhoz képest, hogy minden szirszart leadnak, nem is értem... mi az erőemberes bajnokságokat pl. rendszeresen nézzünk, bár csak tv-n, de tök jó.
Igen, én is lennék ilyen stramm kis nénike :) Azért a családom biztos szakadna a röhögéstől, mikor mennék edzeni "az én koromban" :lol:

Meg nem született babák, igen, mindig nagy szomorúság, úgyhogy ne is beszéljünk Róluk... :cry: :cry: :cry: Idővel, főleg, ha gyereked is van már, akkor sokkal könnyebb lesz.

Nagyon sok finom kajáról írtok - részemről is nyugodtan -, tényleg beindul rájuk az ember :twisted:

maccs01

Kinga, akkor te is jócskán főzől!

Maccs, te éjjeli bagoly voltál előző életedben? :lol: :lol: :lol:

Hát csajok itt éjjel fél 11kor köszöntött be a vihar! Szerintem mi a közepébe voltunk. Egyfolytában villámlott.Nagyon durva volt.
Majd be csináltam féltembe.
Egyszer nagyot dörrent akkor apci átölelt és megnyugtatott, annyira jól esett. :)
De nem tudom mi lesz akkor, ha nem lesz itthon. :roll:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Csak a sztori, mert nem vagyok topon, nézzétek el nekem. Szóval anyósomékkal összevesztem szombaton, utána éreztem valami olyat, mintha elpattant volna valami a méhemben, és a derekam szörnyen elkezdett fájni. Másnap a gyáli piacon nézelődtünk, amikor éreztem, hogy valami folyik belőlem lent. Megkerestem a WC-t, és akkor már görcsöltem is rendesen, szóval elkezdtem vérezni. Bementünk a kórházba, sürgősségin azonnal kaptam vénás bekötést, vettek vért, és felküldtek a nőgyogyihoz. Akkor láttuk a babát, és én is meg a doki is valami mocorgásfélét a szív tájékán, de nem volt egyértelmű, így vártam a hétfőt, amikor UH-on az orvos közölte, hogy nincs vérkeringés és szívverés, meghalt. De nem számít, mert már van gyerekem, és nem akarok nyomorékot, ugye? Ezt így közölték velem.
Rettenetesen sírtam. Dokimat felhívtam, közölte, hogy nincs kórházközelben, nem jön be műteni, majd egy másik orvos meghökkenve hallotta ezt, mert azt mondta, hogy ott van az SZTK-ban, ő fogja váltani délután. Tehát a dokim is cserben hagyott. Nem mondták, hogy ne reggelizzek, így délelőtt elmaradt a műtét, viszont ne egyek, mert délután műtenek. Reggel 9-től este 8-ig nem ettem és ittam semmit, majd azt mondták, majd holnap műtenek, ma már nem. Görnyedve vánszorogtam akkor már a mosdóba. Kész voltam.
Másnap már idegroncs voltam, de nagy könyörgések árán végre meglett a műtét. Amikor kihoztak a műtőből, mondta nekem a srác, hogy kapaszkodjak a nyakába, hogy visszategyen az ágyamra, de én meg sem mozdultam, csak rettenetesen sírtam állítólag, ezt a szobatársam mondta utólag. Én nem emlékszem semmire.

Azóta egyre jobban görcsölök, vérzek is, nem tudom, ez természetes, vagy sem, de még dokim sincs, akit kérdezhetnék, most éppen normálisabb orvost keresek. Nem tudom, van-e ilyen egyátalán. Lehet, csak én vagyok peches.

Most anyuéknál vagyunk mindannyian, hogy felerősödjek kicsit, aztán megyünk haza, de nem tudom, hogy fogom bírni erővel. Amikor a kórházból hazaértem, nem voltam képes anyósomék szemébe sem nézni, nem is köszöntem nekik. Azóta jobb a helyzet lelkileg, legalábbis azt hittem tegnapig, de tegnap megint elöntött a sírás. Annyira szar ez az egész, de biztosan idővel jobb lesz, csak győzzem kivárni...

Bocsánat, hogy most csak magamról rinyáltam, feletsétek ám el nyugodtan ezt az írást, és köszi, ha "meghallgattok".

Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Vihar itt is volt!

Csillag!
Írd ki magadból nyugodtan,mi meghallgatunk és lelkiekben ott vagyunk veled mindannyian! Szegénykém! Bárcsak tudnánk valahogy enyhíteni a bánatodat! De ezen sajnos neked kell átesned! Én nem tudom lenne-e annyi erőm,hogy egyáltalán köszönjek az anyósomnak! Szerintem reflexből szembeköpném!
Pihengess és élvezd a két gyönyörű fiadat!
Puszi neked!

Kép
Kép
k_inga

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?