Sziasztok jó reggelt MIndenkinek! Eddig aludtam.
BAsszus, annyira sajnálon Csillagot. Ez egy rohadt szar érzés...olyan üres utána minden. Főleg még a körülmények is összeomlottak...Az ilyen anyóspajtásoktól mentsen mindenkit a Jóisten. Bunkó állat.
Maccs, Ana, Niki, köszi a bíztatást, én is ilyeneket olvastam a neten, valamelyest mnegnyugtatott. Mivel az amnio volt, a genetikai UH-t kihagyják. Pedig sokat segíetne - persze nekem lelkileg, ők ezt leszarják, az már túl drága lenne - az 1 főre fordított költség. Az amnio ugye 4 hét, míg eredmény lesz, szept. 9-én megyek legközelebb UH-ra, de az is csak sima lesz.
Azon gondolkodtam, megnézem ennek a Medison központnak mi a kínálata, ha ott csinálnak, lehet, elmegyek, bár Apinak nem nagyon tetszik az ötlet, ő tök türelmes...
Niki, küldjél nekem is csiga-bigát...nyami nyami...
Maccs, azért egész nap képtelen vagyok feküdni, még felfekvésem lenne... nekem ez nem megy. Néha idejöveök és beleszólok
Kinga, nem gyenge helyzet! Hát gusztustalan. Én itt szidom a pécsi klinikát, közben meg tegnap is volt 1 csaj Bajáról, 1 Dombóvárról, 1 Somogybabodról, 1 Veszprém mellől, mert még Székesfehérváron se csinálnak ilyen genetikai vizsgálkatokat. Úgyhogy most inkább úgy érzem, nekem szerencsés a lakhely-helyzetem. Nem is hívom többé sintértelepnek. Tök jó, felújított, modern szobát kaptunk tegnap.
Az egyik csajnak pozitív lett az integrált (!!) tesztje, erre ő akarta az amniot, 36 éves. Kecskemétről elzavarták, mondván, hogy nincs 37 éves, menjen a franca, ez+az... Erre engem PÉcsett itt üldöznek, hogy szíveskedjek már tű alá feküdni...most már büszke vagyok egy kicsit a pécsi klinikára...
NA, megyek feküdni, megnézem az úszást.
Chris nagyon ügyes vagy a 40 perces tekeréssel!