Anna, gratulálok! És a kis Ádámnak welcome a nagyvilágban
Vvviki, biztos, hogy apa a gyártót és nem a gyártó
anyukáját emlegette?
Gabi, nekem is hullik a hajam
, és most kezdődött, kb egy hete – szóval nálam is bejött a 3 hónap. Nem zavarna, de amikor a gyerek kezéből szedem ki, és tele van az én hajammal a ruhája, az nem tud feldobni…
Meli, Veresegyházán mi is voltunk, a macik tényleg jó fejek. Megvan még a hatalmas teherautó-gumijuk? Amikor mi arra jártunk, azzal buliztak
Málna, örömmel jelentem, mostanra végre rendszeresen látogatnak bennünket a kaki- és pukimanók
, úgy tűnik ez a gond megoldódott, bár nem tudom, mitől tűnt el, de azt sem tudom, anno miért jöttek elő…
Megérkezett a könyv, még nem tudtam beleolvasni, de alig várom
Meli, Málna, én csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani nektek, Bea egy végtelenül aranyos és segítőkész lány, már nagyon sokszor segített nekem, mint kezdő (béna) anyukának, és képes lett volna a város másik végéről Infacolt hurcolni nekünk az éjszaka közepén! Az biztos, hogy leír mindent, és ami a szívén az a száján
, de tudom, hogy őszinte, csak nem csomagolja cukormázba a mondanivalóját
Esztike, drága Nyúlgyerekem is tuti érezte Maust a hasamban, mindig odajött, és megnyalogatta a hasamat
Vikike, adós vagy még képekkel, már nagyon várom őket (na nem pont a süllős
– nem szeretem a halat
)
Ildi, el sem tudod képzelni, mennyire irigyellek a teszt-éjszaka miatt. Vagyis asszem el tudod … kétszer annyira, mint én
Andi, Sziszi, bár már azt teszitek, de így utólag is jó pihenést kívánok!
Icus, akkor eredményesen szorítottam az interjúhoz? Küldhetnél valami jó kis gúnyát
Rólunk egy kicsit:
Maus újra (többé-kevésbé) jól működik, tegnap éjjel a saját ágyában aludt (egész éjjel!), csak mi közlekedtünk ingajáratban a gyerekszoba és a háló között: szoptatáskor hálóba be, gyerek bealszik, irány a gyerekszoba, és Maus éjjel még 2 – 3* szopik…
Valószínűleg az oltás volt a bűnös
, ami ennyire kiakasztotta, szombaton kezdett újra emberi formát ölteni, ma már iszonyú édes volt, sokat nevettünk és énekeltünk.
És ha meglátja az apját, hangosan kacag.
Áááá, cseppet sem vagyok féltékeny
, én 24 órában rabszolgázok neki, etetem, pelenkázom, tutujgatom, és szénné hajtom magamat, amíg kipréselek belőle egy félmosolyt.
Vagy ez az anyák sorsa?