Na én is ideúsztam… a saját levemben
Gabi, anyuéknál apu éjjel-nappal locsol (éjjel: értsd szó szerint
), mert a kút sem bírja. Locsol, kifogy, várni kell míg újratöltődik, és utána folytatja. Őrület…
Eszti már ül az etetőszékben? Vagy az első képen nem az van?
Babakocsi-gonddal küzdök, mert a mózest már utálja – nem lát ki, a hordozóban a beszíjazástól kap hülyét, a kenguru a gerincét teszi tönkre, a sportrészben még nem lehet, akkor miben hurcibáljak egy olyan gyereket, aki még nem ülhet
Meli, nagyon jók a képek! Kérlek, ne haragudj rám, de nem bírom megállni, hogy ne kérdezzem meg: nem gondoltatok arra, hogy menhelyről hozzatok ki kutyust
? Annyi szerencsétlen sorsú kis állat szenved ezeken a helyeken, akiknek szebbé tehetnétek az életét!
Arról nem is beszélve, hogy jópár ismerősömnek volt baja a fajtiszta kutyájával, sokkal könnyebben betegednek meg és mindenféle gyógyíthatatlan nyavalyájuk lesz idő előtt, a túltenyésztés és a belterjesség miatt
(persze tisztelet a kivételnek, a megbízható és rendes tenyésztőknek, de sajnos ők vannak kevesebben).
És én arra is gondoltam, hogy mi van, ha nem elkóborolt, hanem ellopták? Egy menhelyi kutyus ellopásának kisebb az esélye.
És egy ilyen kis állat már megtapasztalta, hogy milyen a gazdinélküli élet, sokkal ragaszkodóbb és megbecsüli magát
(kivételt ezalól az én nyúlgyerekem képez, aki hatalmas arccal és önbizalommal rendelkezett
, szegény drágám
)
Málna, köszönöm, hogy visszafiatalítottál a táblában
Húúú, Máté kész főnyeremény! Szerintem nálunk jó ideig nem lesz mesekönyvhozatal és önálló lefekvéshez készülés (és nem csak azért, mert Maus még nem tud járni
)
Nekem is vannak hasonló gondolataim – persze semmi fizikai bántalmazás, csupán apától kérdeztem, hogy a kutyapanzió mintájára nem tud e gyerekpanziót, ahova beadhatnám kb egy hétre…
Esztike, azt hiszem, Mausnak annyira nem jön be a babaúszás
(az apjának annál inkább…
) Szóval az elején csak egykedvűen ül a vízben a karjainkban, aztán elkezd fázni, és tiszta kötött lesz. A kismedencéjében anyuéknál látszik rajta, hogy élvezi a pancsit, a nagyvíz viszont nem dobja fel… Most szombaton például fél óra után hazajöttünk
Szóval lehet, hogy még korai nekünk. Természetesen nem akarlak lebeszélni, csak akartam, hogy minél több infód legyen a tapasztalatokról
Ildi, amit te írtál, az sem győzött meg, hogy nekünk kell a babaúszás. Lilit anno miért vittétek, és Danit miért nem? Hasonló volt a tapasztalatotok, mint most nekem?
Beus, hogy áll a klímaprojekt? Hívtátok „bagoly” barátunkat?
Eltűntek Ádiról a pöttyök?
Kata, bár ezt majd csak később olvasod: jó nyaralást! Nemsokára a te is csatlakozol a képfeltöltők klubjához
Dóri, Gerda úgy látom, jó étvággyal rendelkezik
Már nem írom, hogy Maus ölkutya, de nem azért, mert már nem az, csak gondoltam, már unjátok, hogy minden hozzászólásom ugyanaz
Vvviki, csak ismételném a többieket: normálisnak tartunk, tudjuk, hogy létezel (hiszen még ovu tesztet is küldtem neked), és
szeretünk
Szerintem kedves és figyelmes vagy, nekem mindig jól esett, hogy a szőrösebbik gyerekem felől is érdeklődtél
Andi, aludtam Maussal a földön, a baleset után este a szőnyegén, + polifoam + hálózsák - alig bírtam másnap felkelni, minden tagom fájt, öreg vagyok én már ehhez. Sietve elfelejtettem a dolgot
Icus, hogy sikerült az interjú? Nem hívtál
vagy Beával ennyire ijesztőek vagyunk
?