Új privát üzeneted érkezett!

Athiz, Ildi: Köszi, én is örülök :wink:
Ildi: UH-ra megyek, nem Röntgenre, csak a Röntgennél szokták az UH-kat is csinálni. Legalábbis itt Szegeden így van! Pajzsmirigy gyanú miatt akarják megultrahangozni a hasamat és a pajzsmirigyemet! :? Január 15.-én.... :shock: :? :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Felrakom a görbém, bár már nem tudom mit gondoljak. Semminek semmi jele. Se mikulás, semmi. :shock: Tesztelni még nem akarok. Csak bírjam cérnával. Bár nem hiszem, hogy sok értelme lenne, hisz eléggé lement a hőm. :( Nem? :( :cry: :cry:

Kép

Na ugye?

Ági
ági 76

Vakond!
30 napos általában a ciklusom, az holnap telik le!
A leghosszabb ciklusom eddig 35 nap volt, ezért gondoltam rá, hogy addig talán várnék!
De nem kellene ezen annyit gondolkodnom, majd ha elmúlt a holnapi nap!!!!

Enikő!
Jó, hogy jó az eredmény, és hogy nem rúgdostad meg a dokibácsit :)
Stílusosan én lehet a szemére mentem volna, nem a bokájára!
Mi ez az újabb divat, hogy januárra adnak időpontot?!
Döbbenet!

A szomszédunkban tegnap éjszaka született meg a 2. lány
/na nem otthon, hanem a kórházban/ :)
Tudták, hogy császár lesz és be is kellett volna fektetni, mert már 4 kg volt a bébi a múlt hét végén, de hazaküldték, mert nem volt hely! Mondták, hogy ha menet közben magától beindul a szülés, akkor szórítanak neki helyet!
Jaaaa és vigyen magával kaját és pelust is, mert az sincs!
Ez azért kedves!
No mindegy a lényeg, hogy minden rendben van velük!
Ezt csak gondoltam leírom!
sonjus

Ági!
Ez tényleg érdekes görbe!
De hátha nem megy ennél lentebb és hátha nem is jön meg és akkor te is kismami lehetsz!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ezek a drukkjaim!!! :)
sonjus

Ági, én már simán tesztelnék holnap, ez tök jó görbe, mi a bajod vele? Én nem látok semmi vészes dolgot rajta! Tessék tesztelni, ha holnapig nem jön meg!

Lányok, ne legyetek már ennyire félősek. Ez csak egy teszt!
Tudom, lehet, hogy csalódtok, de ha megjön, akkor az is csalódás, nem? Szóval bátran előre, tesztre fel, aki ott tart!

Végülis ott van példának Szerika, aki szintén félt tesztelni, de végül hatottunk rá, és megcsinálta, és most boldog pufókpocis kismami! :wink:
Vendég

Áfonya sms-e: Sajnos nem tudták megcsinálni a műtét lényegét, mert annyi az összenövés a hasamban. De értelme se lett volna, mert egyik petevezetékem sem átjárható :(

Erre visszakérdeztem: hogy akkor mit tudnak tenni a babáért?

Válasza: Csak lombikkal lehet babám, de nincs rá pénzünk, nem tudom mi lesz. Valszeg örökbefogadunk! Írd meg légyszi a többieknek mi van!
Ha minden jól megy holnap hazaengedik...

Megírtam!!

Áfi: rettenetesen sajnálom!!!!!! :cry: :cry:

Kókuszról van valami hír?????????

ceniko
Szeged

Áfi, én is rettenetesen sajnálom :cry: :cry: Nem is tudom mit mondjak...

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok lánykák!

Áfika nekem is írt - szegénykém :cry: eléggé szomorú

Most csak önző módon magamról két sorban - aztán még jövök később:
Vittem ugy magammal LH-tesztet. Egy Magyarország víyrajza és egy Naprendszer között beugrottam pipilni - hááááát, nagyon halovány lett! (lehet, hogy csak én látom)
Megfűztem a dokit, nézzen meg ma, mert már eléggé feszül a fészek. Szerencsémre rám ért: 22 mm-es türelmetlenül randira éhes megtermékenyülni sóvárgó tojáslakó nézett farkasszemet az UH-rúddal!!!
Yeah! Este Choragon szurkányó, holnap reggel pásztoróra a kémcsővel. Drága egyetlen domorom úton felém.

Később még jövök, de előbb kitalálom, mit lehet főzni ginsengből, zellerből, és fürjtojásból :lol: apának!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Áfi!
Ezek nagyon nagyon nem jó hírek! Őszintén együttérzek veled! Endometriozisod van? Mert ott vannak összenövések! Nekem az van v.sz., lehet, hogy szurikúrázunk, sajna az is 100E, mert szövettan nem igazolta tavasszal sajnos. Így nem jár támogtottam a szuri. Örökbefogadásért tisztellek nagyon! Na ez az amire én nem lennék képes!

Coca!
Hogyhogy tüszőrepi után inszem másnap? Nekem 2 napra rá szokott lenni.!

Ciklusvégét járóknak szurkolok nagyon!

moni

Móni!
A repiszuri 12-36 órán belül repeszt, ha jól informálódtam. A holnap reggeli lurkók péntek reggelig bírják!
...aztán meg lehet, hogy holnap magától is repedne. (Hő, fájás...)

Neked hol csinálják?

Kép
zölddisznó

Sonjus, Ági: szerintem próbáljatok meg egy tesztet! Nagyon esélyesek vagytok. +++++++++++ :wink:
mondom mindezt én, aki alig mert tesztelni, ahogy Athiz is írta :lol: De valahogy mások eredményeiben mindig jobban bíztam, mint a saját magaméban, úh TESZTRE FEL! Zebrát akarunk látni!!!!!

Áfi,
borzasztóan sajnálom!!! Annyira igazságtalan az élet :cry: :cry:

Kókusszal mi van?

Coca,
YEEEEEEEEESSSSSS! Ahogy te mondtad nekem egyszer :D

Enikő,
örülök, hogy túlélted a szemvizsgálatot és minden oké veled.

Hát úgy hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valakinek nem válaszoltam, akkor szóljon :lol:
szerika

Köszi Eri!

Kép
zölddisznó

Coca!

Ma gondoltam Rád és tessék! Úgy örülök a tüszőnek, hipp-hipp! :lol:

Ceniko!

Atyaég, hol lax te?? Itt egy nap alatt megvan a vérvétel. Hétfőn levették, kedd reggel már írták a gyógyszert az eredmények alapján. A pm. baromira sürgős..te, biztos jó helyen jársz? :D
Örülök, hogy ok. a szemed.

..
Itt voltak apósomák vacsizni (chilis bab volt)..aszondják: mikor lesz már unoka??? Hű olyan fáradt vagyok..sztem a hülye is látja, mekkora a hasam.

Pussz

Kép
babancs

Áfonya, le vagyok törve, azt hittem, hogy jókedvűen és jó hírekkel örvendetsz meg bennünket, erre ilyen rémség...
Pedig megérdemelted volna a 2. lehetőséget az élettől. Nagyon remélem, hogy valami csoda folytán mégiscsak szóbajöhet az a lombikbaba! Őszintén kívánom a legjobbakat!

Kókusz, jelentkezz, hogy mi újság veled!

Zöldi, nagy drukk neked és a tojáslakódnak! :wink:
Vendég

Babancs, szerintem másoknak jobban szemet szúrnak dolgok. :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Áfi, nagyon sajnálom, öszintén. Sokat gondoltam rád.
:( :(

Cocácska, szorítok neked és jóképű apának is, mindent bele.

Jajj lányok, olyan jó lett volna jó híreket olvasni ma. Kókusz remélem veled minden rendben van.

Csütörtökön megyek dokihoz. A cicim már jóval nagyobb és nagyon érzékeny, egyebként csak hőhullámaim vannak, azonkívül minden ok.

Zöldi, BK-ra fel :) :) :) .

Pussz
Melcsi

Kép
melcsi6

Lányok, én el sem hiszem, hogy terhes vagyok. Annyira rábeszéltem magam, hogy a harmadik hónapig ne éljem bele magam, hogy néha el is felejtem hogy az vagyok. Az estéket szeretem, mert akkor van időm tűnődni rajta és az olyan jó. Apa is azt írta ma sms-ben, hogy puszil bennünket és hogy élvezi ezt a helyzetet, olyan jó érzés volt.

Mindenkinek tiszta szívemből ezt kívánom.És ha nem lehet, akkor a jó Isten tegyen csodát!!!!!!!!

Kép
melcsi6

Babancs: Sztk belgyógyászat endokrin szakrendelésen voltam (oda is ezelőtt 1 hónappal kaptam az időpontot agusztus közep-végefelé), onnan a szakorvostól kaptam a többi beutalót, (szemészet, pm. és hasi UH, labor+ kaptam 4 darab kémcsövet amit majd a vérvételre kellett magammal vinni)
A vérvételre is időpontot kellett volna kérnem, de épp nem volt lent beteg és a nővérke gyorsan levette a vért (ugyanis nálam voltak a kémcsövek)! Én magam vittem el a belgyógyászati klinikára (tök más épület) az endokrin laborba a levett vért (a kémcsövekben!)
Megkérdeztem a laboros csajt IS aki átvette tőlem a kémcsöveket, hogy mikorra lesz eredmény és hova küldik??? És ő is azt mondta, hogy 5-6 hét és a beutaló orvosnak küldik ki!
Ez a Föld nevű bolygón, Európában, Magarországon Szegeden 2006-ban történik azaz itt és most! :shock:
Nem én találtam ki, tényleg ezt mondták!

Én sem örülök neki de ez van! Az UH-ra meg magánúton fizetősen el fogok menni előbb! Nekem az a január közepe baromira messze van!

ceniko
Szeged

Ceniko!

Nálunk úgy hívják, hogy izotóp-diagnosztikai osztály. Reggel 7re kell menni, aztán kezdődik a vérvétel, 8kor már kb. 300 pm-es vár. Én adtam pénzt az orvosnak..eddig mindig behívott soron kívül. Most szabin van, úgyhogy jövő héten megyek. De ez is SZTK végülis, vagyis tök ingyen van és gyors :lol:

Kép
babancs

Jól van Ceni, helyes, menj csak magánba, az a tuti! :wink:

Melcsi, nagyon örülök nektek, és egyben borzalmasan irigyellek, tudom, csúnya dolog tőlem, bocsánat érte!
Ez nagyon jó érzés, tudom, és sokáig nem is hiszed még el. :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Áfi nagyon drukkoltam,hihetetlen nem akarom elhinni :( már van egy szép lányotok ! én szorítok,hogy történjen valami és legyen még szép babátok!

Mindenkinek minden jót!!
Vendég

Babancs: Itt időpont és beutaló nélkül szakrendelésen rád se néznek, hazaküldenek.... Fizetni?? Kinek??? Most voltam ott először.... Azt se tudtam hogy néz ki a doki, melyik "szobában" rendel, vagy egyáltalán mivan??? Azt se tudtam hogy létezik pm Uh!!! Utólag már én is okosabb lennék :wink: :lol:
Én nem tudom mi az az izotóp diagnosztika, de engem az endokrinológiára utaltak a pajzsmirigy gyanúval és a pajzsmirigyes szomszédasszonyom (akivel ma beszéltem) is oda jár. Te voltál egyébként az aki rávilágított a pm problémára..... A házidokinak mondtam és ő javallotta azt a dokit akinél voltam, mert ő endokrinológus-belgyógyász!!!

ceniko
Szeged

Most jutott eszembe (jó sokára), hogy én még tartozom nektek egy képpel, illetve Athiz kérte, hogy tegyem fel a tesztecskémet, hát íme: Kép

Kívánok Mindenkinek itt mielőbbi ilyet!!!!

Melcsi, én ugyanígy érzek. Számomra felfoghatatlan és hihetetlen, hogy valaki lakik bennem... Kell még pár hónap, amíg az ember felfogja mi is történik vele :)
szerika

Jó hajnalodást!

Drága donorom, életem párja 4 órakor elindult a messzeségből felém sejtrandira - 6.30-ra kell vinni magunkat és az anyagot inszemre. :oops:

Már sütöm a fürjtojásrántottát!

Görbülök is ám:

Kép

Na, ma le sem tudtok rázni, annyit lógok a neten! :lol:

Enikő, Melcsi, Athiz, Sonjus, Móni, Eri!
Köszi, a drukkok megérkeztek :wink:

Pusz mindenkinek!

Áfi, remélem délelőtt Te is hazaérsz!
Kókuszka?

Kép
zölddisznó

Jo reggelt mindenkinek!! :D

Afi!
En nem is tudom hogy mit mondjak!! :cry:
Nagyon sajnalom!!!!!!!!!

Kokusz!
????????????????????????????????

Zoldd!
Mar keszultok a randira!! :D Sok-sok drukk....!!!!!!!!!!!!!

Mai grafikonom:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Hú, lányok van itt jó, is rossz is!

Áfi!
Sajnálom :(
Lehet butaság, és nem is vagyok jól informált veled kapcsolatban, de szokták javasolni, hogy több doki többet lát...
Nem szeretnéd megnézetni magad máshol?
Hátha van aki másképp látja a dolgokat!
Vagy mit tudom én!
Olyan nehéz elfogadni a híreket rólad! :(

Kókusz?????

Coca!
Ez igen :) hajrá, hajrá, hajrá! :)

Íme az én görbém, és a fogyatkozó reményeim :(
azért titokban még bízom!

Kép
sonjus

Sonjus!
:cry:

Csak érdekességképpen rakom fel a görbém. Ma délben megyek UH-ra, hát nagyon kíváncsi vagyok! Tegnap akkor mértem mikor szoktam, de ma fél órával korábban. AZért ennyit nem módosluhat a hő?!!

Kép

moni

Sziasztok!

Hát sajnos nem lettem zebrás. Ma reggel megjött. Nagyon el vagyok keseredve, csak sírni tudnék. Miért? Miért? Miért? :cry:

Annyira szeretném, hogy babám legyen, akkor miért nem lehet? :roll:

Ági
ági 76

Ancsa!
Ma aztán tessék ám már rosszalkodni! ...vagy csak nem jelölöd?

Sonjus!
Ezt a görbét azért még ne temessük! :lol:
...szerintem

Móni!
Bocsi, nem emlékszem, Te stimus vagy, vagy spontános, UH-követős? Sztem korai még ez az esés, de azért ma sem TV-t nézni! :oops:

Fenti pár sor produkálása arra enged következtetni,hogy hazaértünk. Pasim nagyon édes volt!!! Jó apuka lesz belőle, az tuti! :lol:

Most pihi az ágyban kedvebc lap-topommal :(

Kép
zölddisznó

Ági!
Bőgd ki magad, az segít!
:cry:
Nem tudok ám okosat mondani... sajna. Vigasz-vigasz!

Kivizsgáláson jártatok már?

Kép
zölddisznó

Szép napot!

Zölddisznóm, nagyon topos, remélem, minden sikerül, ami be van tervezve! :wink: Mellesleg a fiam éppen a Mazsolát nézi! :lol:

Ági, totál megértem, amit érzel, nálam detto. Sajnálom, hogy nem sikerült!

Sonjus, remény élteti az embert! Remélem, jól reménykedünk! :D

Ancsa, nem lehet, hogy már esetleg ovuláltál? Habár ha azt vesszük, hogy ált. hosszúak a ciklusaid, akkor még nem, de ez eléggé gyanús. Ugorj a párodra, ha tudsz! :lol:

Móni, ki tudja, lehet, hogy nálad is be kéne zavarni a macit a málnásba! :wink: :lol:

Erikám, de irigyellek a zebrácskádért! Bár már nekem is ilyenem lenne... :roll:
Vendég

Zoldd!
Orulok hogy rendben volt minden! :D
Mar csak sok ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤(babaragancs-ahogy Athiz szokta! :D )kuldok!!!
Szabin vagy ma??

Athiz!
Orulnek annak ha egyaltalan lenne ebben a honapban PE-m! :(
Eddig gyogyszerrel volt,de azt mar nem szedem,nem biztos hogy igy is mukodok! :( Ezert kezdtem el merni megint!

Javitott grafikon:
Kép
Kitartasunk toretlen :wink: !!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, mennek a drukkok, hogy legyen peteérésed, és lehet, hogy az élet tesz majd egy csodát, most éppen veled is! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt!
Cocám: hosszú volt az éjszaka?????? :lol: :lol:
Millió drukk++++++++++++++ és ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Hogy sikeredett a vadas??? :wink:

Ági76: Nagyon nagyon sajnálom :( Mi lenne a köveztekző hónapba egyszerre zebrásodnánk????? :lol: Hmmm? Én is szeretnék nagyon nagyon :oops:

Nem kiröhögni, de minden alternatív módszert bevetek a hármaskáért. Eddig az volt a szempont, högy 2 lány után pöcsös legyen, de így hogy ilyen problémás lettem (régebben attól terhes lettem ha egy pasi rámnézett) már ott tartok hogy az se érdekel, ha még egy lányom lesz, max apa infarktust kap :lol: :lol:
Megnéztem a Jónás naptárba mikor vagyok fogamzó képes, most először esik egybe a biológiai PÉ-emmel az időpont. :lol: Azaz most októberbe. Ugyanis a Jónás naptár október 3-tól 6-ig írja a babagyártó napokat, és nekem október 6-7 a PÉ (13.-14. nap)!!!!
Szal ha most se akkor soha, de mivel soha ne mond azt hogy soha, ezé nemmondom :lol: :lol: Mondás helyett inkább gyúrunk rá vazze' :lol:
Nemtom mi van de tök jó a kedvem, pedig rohadt korán keltem. Párom alszik (éjszakás volt) a kölkök oviba, bölcsibe, ebéd kész, vasalás majd kész lesz, ha ráveszem magam :lol:

Szép napot mindenkinek :wink:

ceniko
Szeged

Athiz!
Koszi!Bar nalam a spontan babara igen keves esely van! :cry: De egyszer mar sikerult ugy hogy nem adjuk fel!!! :D

Eniko!
En nem nevetlek ki!!En is szoktam nezegetni :wink: :D !Bar nekem most juniusig nem jeloli a baba nemet! :cry: Miert lehet ez????
Akkor az eselyes napokon mindent bele!! :wink:
A lanyokkal visszamenoleg megnezted hogy bejott-e?

Kép
Kép
ancsa81

Zölddi!
Nem vagyok stimus, petécskéim érnek maguktól, de vagy nem tudnak megtermékenyülni, vagy nem tudnak beágyazódni. Én ez utóbbira tippelek. Csak UH követős vagyok. Ezek szerint megvolt az inszem. Néztek sejtszámot? Vgay nálatok azzal nem volt gond?

moni

Ancsi: nem néztem meg, nem is tudom hogyan lehet megnézni visszamenőleg, meg őszintén szólva ők ha jól számolgattam annó, akkor PÉ-kor fogantak... Viszont a kínai naptár szerint is mindkettő lány és hát az bejött :wink: :lol:
A kínai most októberre nekem fiút ír :lol:

ceniko
Szeged

Eni!
Engem érdekelne ez a kínai naptáros dolog!
Hol, hogy, meg ilyenek!
Ha gond, és már beszéltetek róla 1000x akkor priviben is jó, ha felvilágosítasz!!!
Köszi előre is!
Nekem sajnos a Jónás féle a következő 1 évre semmiféle egybeesést nem mutat :(
sonjus

Sonjus: A www.babazo.hu holnapon ráklikk a 9 hónapra és alul a lap legalján vannak a kalulátorok, addig nyomogasd a FRISSÍTÉS gombot, amíg a Fiú lány kalkultár nem jön elő..... oda beütöd az adatokat amiket kér, és megmondja neked, mikor milyen nemű babára vagy esélyes.....
Lehet hogy hülyeség, de nekem eddig bejött :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Eni!
Megnéztem, tök jópofa, ha igaz, ha nem!
Kicsit elandaloktam miközben azt olvastam, hogy idén a december kivételével lányra van esélyem! :)
Úgy éreztem közben, hogy van esélyem!
Mármint, hogy baba legyen még idén!
És ez most nagyon jól jött!
sonjus

Szasztok!

Sajna eddig a Jónás módszer nálam sem vált be, sem a pé-vel való egybeesés, sem pedig a babásodás nem lett meg. És most már nekem sem jelöli, hogy fiú avagy lány lesz, habár én úgy tudom, hogy egyik hónapra ezt, a következőre mindig azt írja, vagyis váltják egymást: fiú, lány, fiú, lány...

A kínai sem jött be, mert lányt írt nekem, viszont fiam lett ugyibugyi.

Lenne egy kérdésem. Szerintetek miért lehetnek ezek a petevezetékelzáródások, összenövések, stb? Mert nagyon érdekelne, és bosszant rendesen, hogy szegény Áfink így járt, és nem csak Ő van vele így sajna. Szóval mi okozhatja? Betegség, kor pl. öregedés, vagy öröklött is lehet, vagy csak úgy lesz valamitől?
Aki tudja, válaszoljon légyszi! Remélem, nekem nincs ilyenem. Mert ugye ez független ezek szerint attól, hogy már van-e valakinek gyermeke vagy nincs. És aggódom, nehogy nekem is ez legyen a gond.
Vendég

Ja a Jónás naptárnál hogyan kell megnézni, hogy a fiam pl. az alapján gyártódott-e? Szóval visszamenőleg ellenőrizni?
Vendég

Athiz!
Mazsolakollégát üdvözlöm.
Ancsa!

Köszi a ragacsokat! Igen, szabin vagyok, apa ágyba dugott! (Mármint engem) Lehet, hogy holnap is?!

Enikő!
Na megállj! Apa 5.32-re ért ide...még beszélgettünk is, mielőtt telerakta a főnővér steril dobozát.
Vadas, hát azt most zabáltuk, 2* szedett!
A Kínai szerint nekünk kukis kiscocánk lesz.

Móni!
Ma mész UH-ra, ugye?
Drága uram ma a Föld felett repked, mert a Főnővér "jajj, de gyönyörűek" felkiálltása miatt glória rajzolódott a feje fölé. (Nyolcvanmilliós sejtszám, és majddem az összes mocorgott is)
Mormonokat néztek már nálatok?

Kép
zölddisznó

Coca, 80 millió?? Ismerős a párod reakciója, amióta a férjecském megtudta, az Ő 42 milláját, folyton ezzel ugrat, hogy milyen gazdag leszek szeretkezés után. :lol: :lol:
Vendég

Bizony Athizkám! Büszkén is hordja öve alatt a "gyárat", mióta tudjuk!

Kép
zölddisznó

Helló csajok!

Én már itthon vagyok .... mst olvasom hogy Áfonya sajnos nem járt sikerrel. Sajnálom :(

Nálam van jó hír is meg rossz is. A jó hogy mindekét petevezetőm átjárható, teljesen rendben van, viszont üdvözölhettek a pco-sok táborában. Jobb oldalon 5 bal oldalon 8 helyen kellett hozzányúlni a petefészkeimhez, de elvileg most rendben vannak. Kicsit húzódnak a sebeim, a héten még feküdni kell.
kokusz

Kókusz, nagyon örülök, hogy jó hírekkel jöttél, nagyon drukkoltunk itt érted! Akkor most végülis úgy tűnik, hogy jó esélyekkel indulhatsz neki a babógyártásnak, igaz? Remélem! :wink:
Vendég

Athiz

Hát igen így hogy a doki lekezelte a cisztákat azt mondta hogy mostmár jöhet a baba. Remélem igaza lesz :) és köszi mindenkinek a szurkolást :)
kokusz

Kóóóókusz!Kóóóóóókusz! Yeah!

örülök :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi köszi :)
kokusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?