Új privát üzeneted érkezett!

Szerika!

Nekem azt mondta a doki, hogy okt. 1-2. menjek vissza UH-ra a kórházba. Itthon meg látom, hogy okt. 1. vasárnap..hát csak nem akkorra hívott?? Vagy szóljak be reggel, ott van-e a dr. és szokott e vas. is UH-t csinálni?
Nekem ma megint elég mensis hasfájásom volt, álomkórral keveredve. Szerencsére ez az iszonyatos fáradtság-álmosság megkímélt míg levizsgáztam.
Nem izgulsz Szerika? Okt. 2-án mész te is?

Athiz!

Hmm..vidámpark! De rég voltam már...úgy elmennék, de most az első 3 hónapban nem kéne túl sokat utaznom.
Sajnálom én is a mensidet..bár én augusztusban még örültem a saját, spontán mensimnek..de hát majd csak eljön a Te időd is.
Hormonügyileg azért tisztázd magad. A hőd még mindig azt mutatja, hogy eléggé ingadozó a progeszteronszinted.

Áfonyaa!

Úgy örülök, hogy kocsival mész! Figy, nem kell azonnal hazajönni. Biztos nem dobnak ki a kórházból rögtön..vagy elténferegsz egy parkban, míg össze nem szeded magad.
Úgy tudom, ezek max. 1 cm-es sebek (vagy seb)..a tesóm mutatta a sajátját..észre sem lehet venni.
Nagyon szorítok Neked! Minden jót!

Kép
babancs

Sziasztok!

Hát eléggé leesett a hőm, de nem a piros vonal alá nem ment, de Eliza görbéje is kicsit esett, mégis terhes. Nagyon gratulálok neki. Azért még én is reménykedek.

Kép

Hát?

Ági
ági 76

Még valami. Egész nap nekem is melegem van, mint Elizának, és este hidegrázás. Csak úgy akarom, hogy terhes legyek? Vagy van még esélyem ilyen görbéve? :shock: :( :cry:

Ági
ági 76

Sziasztok!

Nem gondolom úgy, hogy bárkinek magyarázattal tartoznék....és saját szuverén jogotok, hogy azt és annak hisztek el, amit akartok!!!!!

Enikővel tartom a kapcsolatot, ő volt az egyetlen aki nem támadott be, pedig ugyanúgy nem ismer, mint ti! Fogunk találkozni...és majd továbbítja nektek a pocakos képeket is...amint látszik a dolog....nyugodtan megkérdezhetitek őt is!

Innetől kezdve részemről a téma lezárva!

Most nagyon boldogok vagyunk, mindenki, a párom, az egész családunk és a baráti kör! Ti meg alapjába véve azt és annak hisztel el, amit szeretnétek és amit akartok!

Nem neheztelek ezért senkire sem....babancs, és látom, benned pedig nem csalódtam! :)

Mindenkinek további sok sikert a babához.....és minden máshoz az életben!

Sziasztok

Kép
elizabeth25

Ja és még valami, nagyon sajnálom, hogy így alakult, szerettem ide járni, és nagyon aranyos lányokat ismertem meg itt, bár van akiben csalódtam, de úgy gondolom, hogy ez már előre látható volt! :(

Kép
elizabeth25

Ági: én azt mondom, helyezkedj várakozó álláspontra. Nem jó jel, hogy leesett a hőd, de azért még nem kell leírni ezt a hónapot. Nekem pl. a múlt hónapban 36,85 volt, mikor megjött. Szóval, a magas hő sem garancia a babára. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy még bármi lehet :) Különben a hőhullámon-hidegrázáson kívül nincs más tüneted?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Eliza, nem tudom, kiben csalódtál, igazából mivel csak így neten keresztül ismerhetünk itt sokan, és hát elég sok ember beleszólt itt és ugye pl. a Gynevacos topicban is, abba, hogy te ilyen vagy olyan vagy, nos ezért sokan úgy gondolták, hogy kíváncsiak rá, mi lehet a támadások oka, pont azért, mert itt megkedveltek téged.
Én visszaolvastam a Babát szeretnék topicos hozzászólásaidat, és már rájöttem, hogy miért is támadnak téged, meg üldöznek csúnya hozzászólásokkal.

Nem tudom megítélni, hogy mi igaz, és mi nem, egy kissé fura történet ez így kerek perec, de nem hiszem, hogy merő rosszindulat vezérelt volna téged valaha is. Szerintem kedves lány vagy, és biztosan megvannak a magad problémái, de kinek nincsenek.

Amennyiben sikerült a baba, én csak örülök! Boldog kismamiságot!

Szóval én nem ítéllek el, mi jogon is tenném. A többiek nevében nem szólhatok, mindenkinek megvan a véleménye, és a joga ehhez.

Ági, semmiképpen nem elkeseríteni akarlak, de nekem szinte ugyanígy esett le 2 nappal a mensi előtt a hőm, és a vonal felett jóval tartotta magát, sőt, még most is 36.6 volt reggel a hőm!
De, persze még bármi lehet, még annak az ellenkezője is! :wink:

Babancs, köszi, remélem, nem 600 évesen jön majd el az én időm! :shock: :lol:
Vendég

Eliza,
felháborodásod akkor lett volna jogos ha a megkérdezésed nélkül ítélkezett volna bárki is. Gondoltam tisztázni szeretnéd magad, ezért lettem volna kíváncsi a magyarázatodra, elvégre legalább 5 ember egymástól függetlenül mondta rólad ugyanazt.

Én búcsúzni jöttem, nem tudom lesz-e még időm benézni ma este. Aztán majd szerdán jövök. Még ő sem tudja de Enikőnek küldök majd egy smst ha túl leszek a műtéten, megírom hogy ébredtem, hogy vagyok, és majd továbbítja nektek, hamár ennyien szorítotok nekem.

Ez ma délután lett kész:
Kép
Vendég

Áfi, nagyon cuki!

Szorítok!++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Eliza, teljesen egyetértek Áfival és Athizzal. Mivel ide bejöttek olyan emberek, akik téged elítéltek, sőt más topicocban olvashattunk negatív véleményeket rólad, ezért természetes volt a kiváncsiságunk, hogy vajon mit tehettél, amitől ilyen sok embert magadra haragítottál. Ettől mi nem ítéltünk el téged. Semmi rosszat nem mondtunk Rólad, tehát csalódni aztán abszolút nem értem miért is csalódtál ebben a topicban emberekben?! Meghallgattuk a támadó oldalt és szerettünk volna téged is meghallgatni az üggyel kapcsolatban, mert ez így fair, ha mindkét fél nyilatkozik. Persze semmi közünk az egészhez, ez tény, de ha Te lennél a helyünkben, akkor téged is érdekelne, hogy a topictársad, akivel nap, mint nap kapcsolatban van miért kap támadásokat.
Természetesen örülök, hogy összejött nektek a Babóca ennyi idő próbálkozás után és várjuk majd a képeket.

Ági76: gyanús vagy... :wink: Nekem is volt ez az éjjeli hidegrázás, nappal és reggel pedig megsülés...

Babancs: igen, én is okt. 2-án készülök a dokihoz. Akkor egy nap megyünk? :wink: Szerintem a dokid okt. 2-ra gondolt, nem hiszem, hogy vasárnap is dolgozna, csak hasból mondhatott egy dátumot, nem? Az az igazság, hogy nem izgulok, bár biztos érdekes lesz látni azt a icuripicuriságot, de még igazából fel sem fogtam, hogy mi történik velem. Olyan hihetetlen. Próbálom még annyira nem beleélni magam. Te izgulsz már?
Én is iszonyat fáradt-álmos vagyok, de még mindig jobb, mintha hánynék. Inkább végigalszom a következő 8 hónapot :lol:
Nekem néha szúrogat ott lent, de már mensiszerű hasfájásom nincs. És még mindig lufi vagyok. De olvastam, hogy ez normális.

Áfi, Kókusz: szorítunk nektek nagyon! Ügyesek legyetek és nem izgulni! Az altatás nagyon klassz, kár félni tőle, legalábbis én teljesen pozitívan éltem meg, azóta is nagy élmény számomra, szívesen bármikor mennék megint aludni :)
szerika

Hát én is elolvasgattam Eliza hozzászólásait a Babáért küzdünk topicban. Most már megvilágosodtam, miért támadott úgy, mint egy hárpia, amikor a sexuális életéről kérdeztem.
Én sem akarom minősítgetni (az élet eléggé keményen büntet így is), de ez a "30 napja nem volt sex, el akarok válni, kineziológus az egyetlen támaszom, 15 kg súlyfelesleggel a férjem nem akar hozzámnyúlni" duma talán egy teljesen más témájú fórumra tartozik.
Nem olvastam végig, de az év eleji terhességgel mi lett? Vagy miért is volt a behülyítés? Nincs kapacitásom ennyi blődséget végigolvasni, csak mint "kuriózum" érdekelne..
Ja és igen..mi egy utolsó szemetek vagyunk itt, ugye? :wink: Akik heteken át elemezgettük Eliza hőgörbéit.

Kép
babancs

Áfi: Nagyon drukkolok Neked keddre!!!!!!+++++++++++++++++++
Ez a macsek keresztszemes? Hogy van türelmed hozzá? Nekem nem lenne :)

Babancs: Sztem meg simán mondhatott vasárnapot is a dokid, ha esteleg ügyel (ha pl klinikára vagy kórházba mész, azaz nem sztk-ás rendelésre). Szal engem is berendelt hétvégére vagy ünnepnapra a dokim annó, mert nincs tömeg, szabadok az UH-ák nem kell annyit várni és jobban "rámért"!!!
Úgyhogy nincs kizárva az október 1. Csak ne felejts el elmenni szavazni :wink:

Ági: Enyimé is kisértetisen hasonló volt és ma megjött...... :cry:
Ma 36,3 volt egyébként....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Coca itt röfög ám azért a háttérben...

Kép
zölddisznó

A kis zölddisznóknak már nem ágyban a helyük ilyen későn? :lol:
Vendég

Sziasztok,

Áfi/Kókusz gondolok rátok, vigyázzatok magatokra és jelentkezzetek amint tudtok!!!!

Judithappy, aranyos vagy, de ha abban a sorrendben nézzük, hogy kinél derült ki előbb a terhesség ebben a hónapban akkor csak 2. kismama vagyok :) Első Babancs,aztán én és végül Szerika :) és reméljük lesz majd 4.,5.,6.,7.,.......sokadik :) Bár jól bele kell húzni, mert már csak egy hét ebből a hónapból.

SzErika, írok amint megjöttem a dokibácsitól szerdán. Kiváncsi leszek és nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.

Zöldi, Te csak passzívan a hátsósorból??? :D :D :D

CEnikő megértelek és szorítok érted, hogy ne legyen semmi probléma.

Athiz, örülök, hogy jól vagy, aranyos a tickered :D

Mi állatkertben voltunk ma. Annyira jó volt :D , közben nézegettük a gyerekes családokat, lassan mi is olyanok leszünk, remélem :)

Puszi nektek és jó éjszakát!!!!!!

Melcsi
melcsi6

Új ticker próba

Kép
melcsi6

Új ticker próba

Kép
melcsi6

Szép reggelt gömbölyödni vágyók!!!

Hétvégi tunyaságomból felocsudva naná, hogy én vagyok az első!

Áfi!
Biztos úton vagy már! Csak ügyesen, majd mi izgulunk helyetted.

Melcsi! Már csak 239 nap :lol:

Babancs!
Mire jó ez??? Félinformációk alapján ítélkezni? :cry:

Mindenkinek nagy puszi, munkára fel!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Afi,Kokusz!
Nagyon sok szerencset nektek!!!!!

Elkezdtem en is mericskezni!!! :D
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Ma reggelre kicsit visszament! :lol:
Örülök, de már nem bizakodok!

Kép

Szerintetek?

Ági
ági 76

Jó reggelt Mindenkinek!

Nahát, Coca, már jártam itt előtted, most gondoltam, hogy gyorsan írok, és beelőzlek :lol: Hát nem fordítva történt :lol:

Na, mindegy, itt a görbém, ha már görbés topik vagyunk:
Kép

Kokusz, Áfonya (nem tőzeg :lol: ) gondolok Rátok, vigyázzatok Magatokra!

Mindenkinek további szép napot, lassan indulok dolgozni...Este benézek.

SzezsoKép
KépKép
szezso

:lol: :lol: :lol: Erre még ketten beelőztek :lol: :lol:
Azt hiszem össze kell szednem magam, még a végén elüt egy targonca a gyárban :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ági, mikor tesztelsz?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Őszintén! Beszari vagyok! :oops: Félek nagyon a csalódástól, pedig a cicim most majd szét durran. De sajnos a múlt hónapban is volt ilyen. :shock:

Ági
ági 76

Ági, akkor még várj pár napot, ha kibírod, még ezt a hetet is végigvárhatod. Én úgy vagyok vele, hogy ilyenkor már minden eldőlt, csak a szervezeted még nem értesített Téged :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ági!
Kitartás!

Ancs!
Az én hőm ugyanilyen! Totál együtt haladunk.
Kép

Szezso!
Reményteli :lol:

Kép
zölddisznó

:D :D :D Tenyleg!! :D
Remelem hogy jot hoz mindkettonknek!!! :wink:
(Vagy ez az eses nem igazan jo??? :( )

Kép
Kép
ancsa81

Halihó!
Az én hőm valami műrepülő bajnokságra készül és a mélyrepülést gyakorolja :)

Kép
sonjus

Ági, szerintem még ne add fel, hátha mégiscsak baba lesz! :wink:

Ancsa, Zöldi, szépen haladó görbék! :)

Szezso, nagyon bíztató, akár holnap tesztelhetnél is, már ha mernél! :D

Melcsi, ha ti állatkertben voltatok, akár össze is talákozhattunk.
Aranyos a tickered neked is! Bár már nekem is ilyen lenne... :roll:

Az én hőgörbémet nem érdemes ugye feltenni, csak érdekességképpen közlöm, hogy mára esett le a hőm 3 fokot. És úgy tűnik, holnap megyek vércuppantásra reggel. :lol:
Vendég

Ancsa, 11. napon a hőleesés nem meglepő dolog, inkább örülj neki! :wink:

Sonjus, hát ez picit tényleg lefelé tart, de ez még semmit sem jelent, ugye tudod. :D
Vendég

Mivel Angel figyelmeztetett, hogy baromságot írtam, kijavítom, szóval 3 tizedet esett csak a hőm. Bocsi, de közben tényleg annyi mindenre figyelek. Mellesleg még úgysem olvasta senki, amit írtam eddig. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Görbét nem tezsek fel, mert még felesleges. Majd ha kezd izgi lenni csak akkor.

moni

Kedves Lanyok!

Mar par napja olvasgatlak Benneteket, igaz nem rendszeresen, de be-beneztem hogorbeket nezegetni, ugyanis ez most nalunk is aktualis...Hosszu "eloeletem" van, probalom par rovid mondatban osszefoglalni :D .
Van egy gyonyoru, egeszseges, okos kisfiam, o 2004 juliusaban szuletett. 2001tol probalkoztunk, volt egy vetelesem kozben, hormonalis zavarok, menstruacio nelkuli honapok, homerozes, gyogyszerek. Aztan clostylbegittel,bromocritynnel sikerult vegul. Gyakorlatilag azota sem vedekezunk, sajnos a masodik babat is nehezen "hozzuk ossze". Most azonban mar nem akartam foloslegesen huzni az idot es iden nyaron meddosegi kozpontba mentunk a gondunkkal, ott ovulacio indukcionk volt, a brutalisan eros gyogyszerektol lett rengeteg tuszom es meg is termekenyult, tobb is. Eloszor csak a mehen belulit lattuk, orultunk, de aztan az elment es utobb kiderult egy mehen kivuli is sajnos, ami miatt megmutottek (laparoszkopiaval) es elvesztettem a bal oldali petevezetekemet :cry: . Gondolhatjatok, hogy magam alatt voltam (vagyok) igy az amugy is nagy eselyeink eppen felere csokkentek...Most az orvosom azt kerte, hogy legyek turelemmel (a legnehezebb keres...) es par honapig kovessem nyomon a ciklusomat homerseklet-meressel, szerinte van ra esely, hogy spontan is menni fog...szoval, ujra ide jutottunk: varni, remelni, merni :( . Az a baj, hogy en meg vagyok gyozode rola, hogy gyogyszeres rasegites nelkul eselyem sincs :cry: , biztosan pszihesen is befolyasolom ezzel, tudom, de nem tehetek rola. Most ugy elem ezt meg, hogy ezt a par honapot ki kell varnom, sztem igy ugyan eselytelen, de muszaj. Vegul is most a mutet utan lett egy 33 napos ciklusom, nekem mar ez is nagy szo, stimulalas elott meg mensim sem volt, 50-60 napokra jott meg hebe-hoba.

Szeretnem segitsegeteket kerni egy tablazathoz, anno kaptam vkitol egy excel filet, amit toltogettem. Most regisztraltam a fertilityfrienden, van accountom, meg minden, de egyszeruen nem jovok ra hol kellene felvinni az ertekeket, meg azt sem ertem mit jelentenek a kbozo alul levo jelek, amit mindegyikotoknel latok.... :roll: Raadasul az en gorbem egyelore max egyenes lehetne :shock: , ma mertem a 6.-ik teljesen azonos homersekletet, nem tudom fog-e ez gorbulni valaha... :(

Megsem lettem tul rovid, remelem, nem baj. Mindenkinek a legjobbakat kivanom, elore koszonom a segitseget!!!

vakond
vakond

Közben megtaláltam hogyan kell beirnom az érékeket, ilyen egyszerüre nem gondoltam :wink: Már csak az kellene, hogy leirjátok mit jelentenek a jelek (bár lehet, hogy csak el kellene olvasnom :oops: ) és hogy majd hogy tegyem fel ide Nektek elemzésre, ha aktuális lesz (most még felesleges, mert csak 11.-ik napon vagyok).Köszi!!!
vakond
vakond

Vakond!
A másik hőmérős topicban vannak ezek leírva, olvasd át az utolsó pár oldalt.

moni

Nos Vakond, üdv a csapatban!

Ugye nem is olyan bonyolult ez a ferty! Habár van olyan, amit még én sem fedeztem fel benne. Szívesen leírom neked, mit jelentenek a jelek, habár nem tudom pontosan mire is gondolsz. A másik hőmérős topicban egyébként sok hasznos dolog le van írva, nézd meg, és hátha segít.

Ha gondolod, akár priviben is kérdezhetsz, ha tudok, segítek.

Az biztos, hogy neked sem osztott könnyű lapokat a sors, de többen vagyunk így vele itt szerintem.

Puszillak

Többiek, hol vagytok?? :?:
Vendég

Ja Vakond, a 11. napon már igenis érdemes feltenni a görbét, habár ha egyenes a vonal, még nincs peteérés ugye. De, akár lehet, hogy holnap megtörténik a hőesés, úgyhogy hajrá!

Moni, nálam ugye szintúgy semmi, sajnos! Na de nálad nemsokára... :D
Vendég

Sziasztok!

Sajnos szombat reggelre megjött!!! Hát ez van!

Csajok, nem értem, már teljesen biztam benne, hogy babás vagyok, hiszen a 16 dpo-n voltam, tesztem is volt, vasárnap reggel akartam megcsinálni!

Irta valaki, hogy a második fele mindig 14 nap. Nem értem, tudnátok róla írni egy kicsit, hogy is van ez?
vivin

Vivin, nem mindig 14 nap, csak akkor, ha eddig is az volt, állítólag, de nálam pl. nem vált be. Igaz, az elmúlt talán 3 ciklusban 12 nap volt ovuláció után, de attól is függ azt hiszem, hány napos a ciklusod. Ha valamit nem jól tudok, majd kijavítanak a többiek.
Vendég

[quote="moni"][ írta:monicolor=darkblue]
Athiz!
Igen, ez a pé utáni napokat jelenti. Nekem az orvosom úgy mondta, hogy ennek mindig 14 napnak kell lennie a pé-től. AKinek 24 napos a ciklusa, annak 10. napon van pé, akinek 34 napos, annak meg a 20. napon. Ez mindig fix! Sz.tem akkor veled ez lehet a gond! Ezt már megbeszéltük ezerszer vele. Azért írom iylen biztosra!
[/color]

Vivin, még ezt olvashattad 2 oldallal visszább, amit nekem írtak.
Ha segít ez valamit.
Egyébként sajnálom, pedig én is reméltem, hogy neked legalább összejön. :(
Vendég

Athizt csak megerősíteni tudom továbbra is, mert most 7végén voltam orvosnál, és többek között erről is beszéltünk, és most is ugyanezt mondta, hogy a 14 nap az fix!!!, pé után. Az hogy kinek mikor van pé, az meg egyéni.

AThiz!
SZ.tem neked idő előtt elkezd leválni a nyálkahártyád, lehet, hogy ez a gond. SZ.tem ha mész dokihoz kérdezz erre rá.

moni

Na kedveseim, szóval hiába minden igyekezet, a következő ciklusban lesz csak vérvétel, megyek a másik dokihoz, hátha az beválik! Továbbra is marad a spontán örömködés, a hőmérőzés, LH tesztelés, és remények, habár úgy vagyok vele, hogy köv. ciklus után többet tudok, akkor jobb eséllyel indulhatok a babagyártásnak, talán, mert lehet, hogy a hormonok nem mutatnak majd nagy eltérést, és akkor elvileg már a petevezeték átjárhatósági következne, de remélem, anélkül is megoldódik addig!

Na puszi, és drukk mindenkinek mindenféléhez!

Na, mindenki dolgozik? Vagy épp babát gyárt? Hát hun vagytok lelkecskéim?
Vendég

Oké Móni, köszi, ha eljutok az új dokihoz, feltétlenül erre is rátérünk, mert szerintem is hasonló van a dolgok mögött. :wink:
Vendég

Athiz! Köszi. Visszaolvastam, de nem értem.....

Áfival mi van, kokuszról van hír! Drukkolok nektek!!!

Én itt vagyok, csak olvasgatom a hétvége eseményeit, hát egy picit le vagyok döbbenve....
vivin

A tickerem nem jó, ki akarom cserélni, de az olvasás elvette az időm. Bocsi!!!! :oops: :oops: :oops:
vivin

Én jöttem, benéztem, olvastam, még nem jött meg!

Üdv, és csók és drukkk "mindenkinek aki szereti" :lol:

Jó kedvemet még az eljövendő mensim sem törheti le!

MERT NEM HAGYOM NEKI!!!!

Így táncoltunk én meg a párom szilveszterkor :)
( Egész friss kép :) )

Kép
sonjus

Sziasztok!

Bocsi, hogy betolakodok, de le kell írnom. Ez volt Elizabeth lelépőszövege a babát szeretnék topikban:

"Hat nem semmi amiket irtatok! Jol esett.
Egy ideig annyira orultem, hogy ide tartoztam, de most mar orulok (mint ahogy ti is) ,hogy nem kell jonnom tegnap.

UI Csak felvilagositas keppen, ha terhesseget az utolso megjott mensi elso napjatol szamoljak, ami nekem januar 11. volt, es a babo januar 30an jott osssze, mikor elotte egy honapot kihagytunk, illetve nem azt mondtam Breninek, hogy a doki nem latott semmit, es a tesztem is ma reggel lett pozitiv. Nem kell elhinni, nekem, en boldog vagyok,mint allat, az a lenyeg, es nem erdekel ki hiszi es ki nem! Az mar a sajat dolga mindenkinek! HISZEN MESSZIROL JOTT EMBER, AZT MONDD AMIT AKAR! UGYE?????? :-)Ettol eltekintve sok sikert mindenkinek!!!!!
"

Hát nem kisértetiesen hasonlít a mostanihoz?

És arról a babáról, azt mondta később hogy nem maradt meg. Ehhez képest egyszer sem említett vetéllést nálatok sem.

Pusza:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hú Sonjus, klassz tánc lehetett! Olyan energiadús. :lol:

Szerintem neked nem is fog megjönni! :wink:

Vivin, ha azt nem érted, hogy a pé után mikor jön meg, akkor leírom. Szóval, ha neked mondjuk 28 napos csodaciklusaid vannak, akkor elvileg a peteérés utáni 14. napon kell megjönnie. Ha mondjuk 24 napos, akkor arányosan csökken a pé utáni napok száma is, vagyis 10 nap marad a mensiig ovulációtól. Ha pedig több a ciklusnapjaid száma, tehát mondjuk 30 napos, akkor a peteérés utáni 16. napon jön meg a vérzés. De hozzáteszem, elvileg. Főleg, ha mondjuk terhes vagy, akkor nem jön meg időben! :lol: Az is lehet, hogy terhes voltál pár napig, ezért nem jött meg időben, de elment mégis a bébi, így csak megjöhetett a mensi. Így több a DPO, mint lennie kéne.

Hú, remélem, érthető voltam!
Vendég

athiz!
kicsit most szédült vagyok az elizabeth sztoritól, de sztm fordítva van, pont úgy, ah moni írta!

szvl a ciklushosszból visszafelé lehet számítani a pé-t. vagyis, ha 28 napra jött meg, akkor a 14. napon volt a pé, ha 36 napra jön meg akkor pedig a 22. napon volt pé.

úgyh vivinnek sztm később volt két nappal a pé-je. v esetleg volt egy babakezdemény, ami aztán mégsem maradt meg. hm?

de neked most nem jött meg, ugye athiz? csak automatikus a tickered?!

mindenkinek drukk!

majus3

De jó is lett volna, ha nem jön meg! Május, lemaradtál egy körrel, mert piri van keményen! :lol:
Amúgy meg én így értelmeztem, amit Móni írt, de szerintem kb. ugyanaz.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?