Kedves Lanyok!
Mar par napja olvasgatlak Benneteket, igaz nem rendszeresen, de be-beneztem hogorbeket nezegetni, ugyanis ez most nalunk is aktualis...Hosszu "eloeletem" van, probalom par rovid mondatban osszefoglalni
.
Van egy gyonyoru, egeszseges, okos kisfiam, o 2004 juliusaban szuletett. 2001tol probalkoztunk, volt egy vetelesem kozben, hormonalis zavarok, menstruacio nelkuli honapok, homerozes, gyogyszerek. Aztan clostylbegittel,bromocritynnel sikerult vegul. Gyakorlatilag azota sem vedekezunk, sajnos a masodik babat is nehezen "hozzuk ossze". Most azonban mar nem akartam foloslegesen huzni az idot es iden nyaron meddosegi kozpontba mentunk a gondunkkal, ott ovulacio indukcionk volt, a brutalisan eros gyogyszerektol lett rengeteg tuszom es meg is termekenyult, tobb is. Eloszor csak a mehen belulit lattuk, orultunk, de aztan az elment es utobb kiderult egy mehen kivuli is sajnos, ami miatt megmutottek (laparoszkopiaval) es elvesztettem a bal oldali petevezetekemet
. Gondolhatjatok, hogy magam alatt voltam (vagyok) igy az amugy is nagy eselyeink eppen felere csokkentek...Most az orvosom azt kerte, hogy legyek turelemmel (a legnehezebb keres...) es par honapig kovessem nyomon a ciklusomat homerseklet-meressel, szerinte van ra esely, hogy spontan is menni fog...szoval, ujra ide jutottunk: varni, remelni, merni
. Az a baj, hogy en meg vagyok gyozode rola, hogy gyogyszeres rasegites nelkul eselyem sincs
, biztosan pszihesen is befolyasolom ezzel, tudom, de nem tehetek rola. Most ugy elem ezt meg, hogy ezt a par honapot ki kell varnom, sztem igy ugyan eselytelen, de muszaj. Vegul is most a mutet utan lett egy 33 napos ciklusom, nekem mar ez is nagy szo, stimulalas elott meg mensim sem volt, 50-60 napokra jott meg hebe-hoba.
Szeretnem segitsegeteket kerni egy tablazathoz, anno kaptam vkitol egy excel filet, amit toltogettem. Most regisztraltam a fertilityfrienden, van accountom, meg minden, de egyszeruen nem jovok ra hol kellene felvinni az ertekeket, meg azt sem ertem mit jelentenek a kbozo alul levo jelek, amit mindegyikotoknel latok....
Raadasul az en gorbem egyelore max egyenes lehetne
, ma mertem a 6.-ik teljesen azonos homersekletet, nem tudom fog-e ez gorbulni valaha...
Megsem lettem tul rovid, remelem, nem baj. Mindenkinek a legjobbakat kivanom, elore koszonom a segitseget!!!
vakond