Új privát üzeneted érkezett!

Elizabeth,
GRATULÁLOK!!! :D
Enikő, veled váltottam SMSt, nagyon sajnálom hogy a betegséged, és hogy ilyen a görbéd! :(
Athiz,
csak 2 napra tűntem el, nem kellett volna bánatodban menstruálni! Na félre a poént, nagyon sajnálom! :( :( :(
Szezso,
tőzegáfonya, mi? :o :lol:

Megjöttem drágáim, még olvasok. 2 borzasztó fárasztó napom volt, és csak 1 napot leszek itthon :(
Vendég

Keditke, íme:
Neved napján azt kívánom néked, legyen derűs számodra az élet. Emellé közlöm még szívemnek szándékát, számtalanszor éld meg szép neved napját.

Ilyesmire gondoltál? :wink:
szerika

Szerika!!

Igen nagyon köszönöm :D !!
A neten böngésztem de semmi jo weboldalt nem találtam!!
Szülinapi van böven de névnapi nagyon kevés!
Vendég

Keditke,
tudok még egy weboldalt: http://www.lba.hu/
Itt a bal oldalon a zöld sávban van olyan, hogy ünnepnapok és azon belül van olyan, hogy névnapi, illetve szülinapi köszöntők. Ha erre klikkelsz, akkor csomó jó verset behoz.

Jó böngészést!
szerika

Thx!!!!

Megnézem!
Vendég

Áfonyaa!

Hétfőn fexel be? Nagyon izgulok, remélem jól sikerül a műtét!
Hogy vagy? Izgulsz?

Kép
babancs

Babancska,
köszi hogy érdeklődsz! :) Igen, hétfőn már fekszem be. Egyelőre a 2 órás buszúttól jobban félek mint a műtéttől, most suliba menet ugyanis egyszerűen pánikrohamot kaptam a buszon, és leszálltam! :shock: Sírva telefonáltam apának hogy jöjjön értem kocsival, és aztán őt hazavittem, és úgy mentem suliba autóval. Én nem tudom mi a fene van velem mostanság, ha így megy tovább lassan pszichiátriai beutalóért is mehetek. :(
Magára a műtétre igyekszem nem gondolni. Van egy mondat amire gondolok ha eszembe jut: "ne aggódj a holnapért, a holnap majd aggódik magáért, megvan minden napnaka maga baja!" Azért 3 nap a családom nélkül... :cry: biztos hogy nagyon nehéz lesz.
Vendég

Jó reggelt!

Na merre van a 4. boldog kismama??? Jól eltűnt :shock:

Kép
babancs

Jó reggelt!

Babancs, odavan valahol vidéken a párja szüleinél a hétvégén. Majd estére jön haza, legalábbis ezt írta egy-két oldallal arrébb.
szerika

Jó reggelt!

Velem semmi különös. Érlelem a petéimet, szép csendben.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Athiz!
sajnálom!!!!!!

A fertiliyicircle-n van egy olyan, hogy analysis vagy mi, most nem tudok belébni rá, nem tudom miért, ezért nem is tudom pontosan, de ott írták, hogy olyanok az értékeim, adataim, hogy alacsony az esély rá, hogy most teherbe estem!
Én már meggyógyultnak érzem magam, legalább is napközben még csak hőemelkedésem sincs, teljesen normális 36,5, de a görbém mostmár nekem is tetszik. Ha meg mégis megjön, sincs semmi gond, mert a tavalyi értékeimhez képest ezekes is szép eredmények! Tavaly még PÉ sem volt! Haladok előre :)

Nem tesztelek szerdáig tuti mert nekem 30 naposak a ciklusaim általában, aztán bár mint írtátok mazoista vagyok, lehet nem várom meg okt. elsejét! ?

Kép
sonjus

Bár azt a mai napig nem értem miért nem mutat nekem az LH teszt semmit! Mármint pozitívat!
Valakinek valami ötlet? Mim lehet alacsony? Magas?
(a párom elég magas 190 cm :lol: )
Tartok tőle, hogy ezen a téren valami nem működik rendesen még mindig velem, ezért sem fogok meglepődni, ha szerdán megjön.
No jól van elmentünk vásárolni!
Hozhatok valakinek valamit? :)
sonjus

Jó reggelt Mindenkinek!

Sonjus: az LH teszt nekem sem mutatott soha egyértelmű pozitívat. A tesztvonalak sosem voltak annyira erősek, mint a kontrollcsík. (Mondjuk jól el kell találni mikor csinálja az ember, én elég béna voltam ezen a téren is :-) Én Coraxot használok, benne van a leírásában, hogy ha negatív, attól még lehet pé. Talán Moni írta, hogy az orvosa szerint a hőgörbe 30%-os az LH teszt 40% biztonsággal mondja meg a pé tényét. Akárhogy is vesszük, ez nagyon kevés. Szerintem tudomásul kell venni, hogy valakinél nem működik, és kész. Különben jó a görbéd. Nem lehet, hogy inkább a 15 napon volt a péd?

Coca: Jó peteérlelést! Csak ne hajtsd túl Magad :lol:

Ez a görbém (nagyon csúnyácska):

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Bár aktív tagja nem vagyok a fórumnak, de azért rendszeresen olvaslak benneteket és szomorúan láttam, hogy Liza is csatlakozott hozzátok, akit nem egy fórumból már "elzavartak".Lányok minden egyes mondatát fenntartással kezeljétek, ui. egy kényszeres hazudozóról van szó.És most nem a rosszindulat szól belőlem, csak nagyon felháborít az ilyen buta, primitív viselkedés ami Lizát jellemzi.
Szerika: kivülálló arra céloz, hogy már febr.- ban is eljátszotta a terhességét egy másik topicban.
Ti egy nagyon szimpatikus társaság vagytok és ne engedjétek, hogy egy ilyen közönséges nő hazudozzon ebben a fórumban.
Gratulálok a tényleges kismamáknak és erőt a még várakozóknak,Áfinak külön drukkok is mennek!!!
silber

Silber!

Köszi! Már mindent tudunk..lebukott Liza..már csak magyarázatot várunk.

Kép
babancs

Jó reggelt!
Megjött! Igaza volt a dokinak, hogy tuti nem maradok terhes..... :shock:

Vegyes érzelmeim vannak!
Valahol elszontyolodtam, de valahol meg örülök, ugye a pénteken kiderült pajzsmirigyes dolog miatt! Végülis elkésve még nem vagyok, kettő csemetém már van, nekem ők nagyon nagy boldogságot jelentenek és nagyon sok erőt adnak. Majd 6 hét múlva a pajzsmirigyes véreredmény és a januári pm és hasi UH után végleg kiderül mi van, és szépen kikezeljük :wink: És utána jöhet háromaska, ha az endokrinológus is úgy látja! :wink:

Mindenkinek jó és gyors bebabásodást kívánok :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szép napot
Pusssssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Én is leginkább csak olvasóként nézek be ide, többnyire a Gynevac topikban vagyok. Az nekem is feltűnt, hogy a dátumok amiket írt, nem mindig vágnak egybe az itt írtakkal.
...azért valami oka biztosan van, ha nem valós dolgokat irkál. Talán segítenünk kellene neki :shock:

T
tapedli

Tapi!

Próbáljuk meg!
Igazad van.

Kép
zölddisznó

Nem ildomos valakit a háta mögött kibeszélni, de bízom benne, ha visszajön, akkor magyarázatot ad mindenre.
Bár végül is mi van, ha valaki itt lódít? Semmi..az ég világon semmi következménye nincs. Csak az etikai megítélés..az már a középkorban is súlyosabb volt, mint a fizikai büntetés..ha valakit megvetnek.

Kép
babancs

Csajok!
Egy szót se többet, amig nincs itt!
Irgum-burgum!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!!!!!!!

Elnézést, hogy eddig nem voltam. Üzleti útra kellett mennem és csak most érkeztem meg.....

Gyerekek ez a Liza/Kivülálló dolog....Babancs, leírod nekem priviben, hogy mi történt? Teljesen elvesztettem a fonalat.
12 oldalt kellett visszaolvasnom múlt hét vasárnap óta.

SZERIKA!!!!!!GRATULÁCIÓ!!!!!!!!! Azt tudjátok, hogy mindhárman együtt haladunk? Mármint Babancs, Szerika és Én :) . Jó lesz majd megosztani a tapasztalatokat.
Ti jól vagytok Lányok?

Velem minden ok. Jövö héten csütörtökön megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. November 8-val telik le a 12 hét, addig megpróbálom kímélni magam. Bár már kétszer repültem azóta :( :( .

Zöldike, készülődtök a nagy napra? Én is meglestem ám apát....... Megéri az ajtócsapkodásokat :) :) :)

Athizka drága veled mizu? Hogy vagy?

Monyó, teszteltél végül?????

Áfi, szorítok neked nagyon, vigyázz magadra.

Puszi mindenkinek, megpróbálok gyakrabban írni.

Melcsi

Kép
melcsi6

Cenikő sajnálom :( , pedig a görbéd nagyon jól indult :( , fel a fejjel, a következő hónap sikeres lesz :)

Kép
melcsi6

KEditke, most látom, hogy írtál, veletek mi újság?

Kép
melcsi6

Szóval amit Lizáról akartam írni, azt leírtam, részemről lezártam a témát.
Viszont felteszem nektek az előző görbémet, egyfajta tanulság is, hogy nem mindig a szép görbe a jó görbe.Ez volt az első úgymond mintagörbém, már- már elhittem, hogy ez egy babás görbe, de hát látjátok mi lett a vége.
Ceniko: a pm miatt ne aggódj, azt már nagyon jól tudják kezelni, és biztos az is segíteni fog hogy ilyen pozitív a hozzáállásod. Kép
silber

Melcsi: Nem gyúrunk rá a babára addig amíg ki nem kezelnek! Az a helyzet, hogy betegen nem akarnék babát, meg úgy sem hogy gyógyszert szedek! Előbb derüljön ki tutira h mi van és majd utána :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Silber,
nagyon köszönöm a külön drukkokat!!! Rámfér. :(
Melcsi, (és mindenki más is)
neked is köszönöm. Gyere gyakrabban! :)
Elizabeth,
ha megjössz én is szeretném hallani a magyarázatot a dologra...
Enikő,
drága lelkem! Attól hogy most nem maradtál terhes nem jelenti azt hogy igaza volt a dokinak és te nem maradhatsz terhes! Majd a jövő hónapban! És nagyon remélem hogy a vizsgálat eredménye azt mondja majd hogy semmi baja a pajzsmirigyednek! De ha mégis, nézd csak meg Babancsnak is milyen hamar segített a gyógyszer. Lesz hármaska, hamarabb mint ahogy most hinnéd! Aztán boldogan őszülhetsz 3 kölök mellett! :P
Babancska,
semmi következmény ha valaki hazudik? Azt hiszem ez nem így van. Gyanakvóvá teszi a többieket, gyengíti a bizalmat a közösségben, főleg itt, ahol a bizalom a minden, hiszen csak innen ismerjük egymást, a szavainak utánajárni nem tudunk. (Coca ezt általánosságban írtam, nem kibeszélés!) Nekem borzasztó rosszul esne ha valaki fenntartással olvasná a szavaimat más hibája miatt. Főleg mert jónéhányotokat közeli barátnőmnek érzem, el sem hiszitek mennyi erőt ad nekem ez a közösség.
Vendég

Silber: Köszi :) Nem vagyok rosszkedvű, meg semmi, összetehetem a 2 kezem, hogy "csak" ennyi a bajom :wink: Tudom, hogy jól gyógyítható, legalább le tudok majd kicsit fogyni :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Áfi: Igen tudom :wink: Nagyon köszi!

Holnapra és azutánra óriási drukkok neked!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én kedden szemfenék vizsgálatra megyek :lol: Miközbe a szemembe vájkálnak gondolgondol Áfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiira! :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!!!

Legutóbb tegnap este voltam itt, viszont nem értem ezt a Liza ügyet!
Tegnap még nem volt semmi!!

Mivel bukott le, s hogyan?

Egyébként én is tökéletesen egyet értek áfi szavaival az őszinteségről. S fel nem tudom fogni, hogyha tényleg füllentett nekünk Liza , akkor azt miért tette!!?? :? :( :? :o

Szia Melcsi!!!

Hogy van ami 1-es számú kismamánk???
Mit dolgozol, hogy ilyen gyakran repülsz?
Vigyázz nagyon magatokra!!!!
:D

Cenikő!

Sajna én is, de biztosan tudja a szervezeted, hogy mi a jó neki!!A kezelés után majd meglátod sikerül!!! Örülök, hogy optimista vagy!Egyébként a mai világban nem is lehetne máshogy élni!!! :)

Mindenkinek szép vasárnapot!!

Én ma egyedül vagyok, férjem 24 órás szolgálatban van (honvédségnél tiszti sofőr). Ennek "örömére" én ma tanmeneteket készítek. :wink: :lol: :wink:

Sikeres babásodást mindenkinek!!
judithappy

Sziasztok!

Micsoda dolgok mennek itt ..... :shock:

Sajnálom akinek megjött ... :(

Áfonya

Én egyre jobban be vagyok rezelve .... de nincs mit tenni menni kell. Már nagyon szeretnék túllenni rajta. Te kaptál antibiotikumot? Nekem felírtamk Sumamedet, ma este kell bevegyem. Ja és azt akartam kérdezni, hogy te mikortól nem ehetsz?
kokusz

Kókuszka,
nem kaptam antibiotikumot. Hogy mikortól nem ehetek majd az attól függ pontosan mikor is műtenek. Azt tudom mert mondták, hogy nem kell éhgyomorral mennem.
Berezelve én is vagyok, úgy néz ki hogy kocsival megyek, és úgy is jövök! Hogy le tudok-e vezetni egyedül 1 nappal műtét és altatás után 80km-t... :shock:
Amúgy már pakolom a motyómat... :?
Vendég

Áfonya

Értem :) Én már összepakolásztam nagyjából .... végülis sok mindent nem kell vinni.
Altatás után 6 óra hosszáig nem szabad vezetni, utána szerintem semmi gond nem lesz. Engem a férjem visz reggel.
Majd gondolok rád :) és szurkolok.
kokusz

Te Kókusz,
te erről tudsz pontosat? Biztos ez a 6 óra? Mélyaltatás után 6 órával már lehet vezetni? És a hasi sebek? Ülni, kuplungolni? Kiszakad, szétválik, bevérzik? Megnyugtathatnál kicsit, én az úttól jobban félek mint a műtéttől, engem nem tudnak vinni hozni mert az éppen 2x annyi benzin volna, és nagyon messze a kórház.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom emlékszik e rám vki..

Kokusz, Áfonya nagy kalappal a műtéthez

Nekem pár éve volt laparom,én aznap tuti nem tudtam volna hazavezetni,hétfőn volt a műtét szerdán jöttem haza(férjem hozott)(vasárnap déltől nem ehettem). A sebek(3picike volt) nem fájtak csak húzódtak,(inkább a ragasztás éreztem a sebek fölött),az altatás után volt kicsi hányinger és a vállam fájt,mert kicsit fejfelé lógatnak a műtétnél és a beszorult levegő meg a póz miatt ez rossz később.
Pihenni érdemes!!,én is féltem,hogy szétszakadok de a dokim azt mondta nem megy az olyan egyszerűen,aznap egyedül zuhanyoztunk,igaz a nővérke ott állt nehogy kiszédüljünk.
Egyedül gyalog mentünk másnap reggel a kórtermünkbe az intenzívről,alvásnál háton fekve én felhúztam a lábam,úgy nem feszült a seb ,de a doki mondta semmi szükség rá,nem lesz gond.
Nem is volt ,két hét múlva rendesen dolgoztam(bár a táppénz 6hét)

Remélem nem írtam semmi rémisztőt,kibírható,én nem féltem előtte
Ha esetleg kérdésetek van válaszolok.
Vendég

Áfonya

Most nézelődtem a neten ... egyik helyen 6 órát írnak máshol meg 12-t, 24-et. Szerintem másnap már tuti vezethetsz, legalábbis az altatás miatt biztosan.
A sebek nem nagyok, 1 cm áltatában egy-egy seb. Azt összevarrják úgyhogy nem tud szétnyílni.
Ne izgulj nem lesz semmi baj az úton :)
kokusz

7kincs

Köszi az infót :) én az altatástól félek .... meg attól, hogy előtte tutira ott fogok parázni .... nagyon izgulós vagyok.
kokusz

JAJ ISTENEM!!!
Hol 1 anesztes ilyenkor mikor kéne???
Ha nem élem túl ki viszi haza a kocsit??? Csak egy Samara de hát akkor is...
Vendég

Sziasztok!

Nos, mindenki megnyugtatására közlöm, hogy még élek, nem haltam bele, hogy megjött. :lol:

Áfonya, Kokusz, ez természetes izgalom és félelem ilyenkor, de remélem, minden jól alakul, és könnyen átvészelitek majd. Azután pedig jöhetnek a babócák! :D

Melcsi, sok puszi és pocisimi nektek! :wink:

Nos, puszilgászok mindenkit, a vérvételre szándékomban áll majd elmenni, csak ugye ez a hormonvizsgálat 3 részes dolog, és mivel messze kellene menni, mert a dokim nem adott beutalót, ezért lehet, hogy csak a köv. ciklusra halasztódik sajnos, de akkor már a másik dokihoz megyek, az tuti! Remélem, majd beválik.

Cupp
Vendég

Ma voltunk egyébként a Vidámparkban. Iszonyú tömegnyomor volt, jó negyedórát álltunk sorban, mire bejutottunk pl. a mesecsónakba. Na mindegy. Ja és nem tudom, hogy ki határozza meg, hogy melyik játékba hány éves kortól ülhet be valaki, de elég furcsa volt!

Na puszi
Vendég

Áfonya

Én is mondtam a férjemnek hogy mindent megmutatok hol talál, ha esetleg nem élném túl akkor tudja mit hol keressen. :) áááá nincs teele a gatyánk nagyon :)

Nekem van egy anesztes ismerősöm, de nem hívom fel mert tutira kiröhögne :)
kokusz

Judithappy, Melcsi: köszi a gratulációkat!

Melcsi, örülök, hogy együtt haladunk, no meg, hogy Babanccsal is, jó lesz majd beszélgetni, hogy kinek mit mondott az orvos, és hogy ki mit érez.
Kiváncsi vagyok, hogy mit lát és mond majd az orvosod csütörtökön, feltétlenül írd majd meg. Én majdcsak jövő hét utáni hétfőn szeretnék menni dokihoz. Babancs, te mikoris mész?

Enikő, neked jobbulást kívánok! Meglátod nemsokára meggyógyulsz és jöhet a 3. bébi. Nekem annyi idősen, mint te most jön az első bébim, szóval te még igazán nem vagy semmiről lemaradva! :wink:

Áfi, holnapra és holnaputánra mennek a drukkok! +++++++++ Az altatástól ne félj, szerintem tök jó érzés. Engem egyszer altattak és hatalmas élmény volt. Persze előtte én is tiszta para voltam, de kár volt. Az ébredést imádtam a legjobban. :)

Eliza, várjuk a magyarázatot!

Akinek nem írtam név szerint, annak megy a szurkolás.

Zöldi neked nemsokára peteérésed lesz ugye? :wink: Hajrá, ügyesek legyetek, azt kívánom, hogy az oltár elé már 3-an álljatok! :lol:
szerika

Sonjus, Szezso: nagyon szépek a hőgörbéitek.

Sonjus, tényleg nem akarsz hamarabb tesztelni? :wink:
szerika

Sziasztok!!!

Neharagudjatok,hogy belekotyogok,de ha bele olvastok a Babát szeretnák topikba,valamikor Január-Február környékén,pontosan nem tudom,akkor rájöttök milyen is valójában Eliza.

Ne hagyjátok becsapni magatokat,Eliza már eljátszott egyszer,hogy terhes.És egyik szavával agyon csapja a másikat.És a Babaproject előtt állokba is írt vagy 2 hete,de megismerték,és nem is mnet többet.

Még 1x bocsi,de nagyon mérges tudok lenni az ilyen emberektől akiket az tesz boldoggá,hogy átverjenek másokat.

Babancs!!!

Jól láttad a dolgokat!!! :lol:
csanita

Kókusz Áfi kaptok egy szurit reggel a műtét előtt,mire betolnak titeket már ellazultok :) én még beszéltem, meg hülyeségeket kérdeztem(hú ez olyan műtő mint a vészhelyzetben?) :lol: :lol: aztán kezembe tették a tűt és semmi,mikor toltak ki a mobilomat kerestem,hogy hívjam a férjem(kicsit mérges voltam,mert szerettem volna látni egyből mikor kitolnak,erre Ő nem ért oida :evil: ) hogy hol van és várom :D

Én inkább az altatást választanám szülésnél is mint a gerinc érzéstelenítést, Mennek a drukkok +++++nem lesz gond!!
Vendég

Áfi, Kokusz

Nem tudom mennyit segít, amit leírok, de ugye a kedves Uramat nem rég műtötték. Igaz az orrával, de az altatás ugyanaz... Gondolom én. 6 órával előtte nem ehetett, nem ihatott, ő aznap hazajöhetett a kórházból, na aznap nem tudott volna vezetni az biztos, de másnap már semmi kábultságot nem érzett, szóval az altatástól már simán tudott volna vezetni.

Nagyon szurkolok mindkettőtökért, majd kérjük a beszámolókat, de legalább egy gyors helyzetjelentést, hogy ne aggódjunk tovább. :shock:

Puussssz

Purc

Kép

Kép
purc

Szia Ancsa,

Ez nem egy levélszemét, amit kaptál? A levél arról szól, hogy ez a Hernrietta régen vett egy órát ettől az accentime cégtől, és most ezt köszöni meg az accenttime-nak, hogy milyen jó vásárt csinált. De valószínűleg ez egy reklám, nem kell vele foglalkozni, ki kell törölni, mert tartalmazhat vírust, vagy ha nem is a levél tartalmazza, akkor arról az oldalról töltődhet le, amelyikre éppen utal.

De ha rosszul gondolom, akkor bocsi.

Purc

Kép

Kép
purc

Afi,Kokusz!

Veletek izgulok en is!Nagyon sokat fogok gondolni ratok!Drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!!
Afi!Ettol felek en is amitol te!Gyerek nelkul lenni! :( A HSG-s napomon voltunk a legtobbet kulon eddig(06.15-17.00-ig)Most meg legalabb 3napra kell keszulnom!
Aterzem amit most erzel! :(

Kép
Kép
ancsa81

Szia Purc!

Hat ha a spam szamit szemetnek akkor az! :( Csak azt nem ertem hogy honnan szedtek elo engem? :?
NAGYON SZEPEN KOSZONOM A FORDITAST!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,

Igazán nincs mit.

Akárhol megtalálhatják, pl itt a fórumban is, vagy bárhol, ahol szerepel az e-mail címed. Rákeresnek az interneten a @-ra és minden címet begyűjtenek. Sajna ez van :(

Purc

Kép

Kép
purc

Akkor mostmar kapasbol torlom ezeket! :D
Megkerem a szerkesztot hogy torolje ki az uzenetet nehogy valaki ranyomjon veletlenul!!!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?