Új privát üzeneted érkezett!

Úhh Apple nem is láttam ,hogy mit írtál:oops: .Szegényke!mit mondott az orvos mitől lehet?Kaptatok rá valamit?

Nálunk anno Levinél akkor volt gond a kakival amikor pelusról bilire szokott át.A pisivel semmi gond nem volt,de a kakival vagy 2 hétig szenvedtünk.Szorurálasa volt ,pedig előtte szerintem soha nem.Egyszer még a végbele is kirebett olyan keményett és gombócot kakált.Nem igazán szerette a gyümilevet,de végül rátaláltunk egy baracklére amit megivott(csak cumisüvegből volt hajlandó meginni :roll:,pedig 27 hónapos volt már ).Mindennap megivott legalább egy cumisüveggel és hála elmúlt a szorulás és simán kakálni tudott a bilibe.Valszeg nála valami stressz okozhata szerintem,pedig nem erőltettük a bilit.

Kép

Kép
lecso

Arkon, Benjaminnak boldog első szülinapot!
Vendég

Lányok, igazán köszönjük hogy gondoltatok ránk! :oops:

És én is igyekszem jó kislány lenni veletek! :wink:

(Beni kukija szintén problémás, de nagyon. Kissé struccpolitikát kell folytassak, mert nála nagyobb gondok vannak és sorba kell haladni. Orrmandulás-folyton taknyos; nap rendszerességgel hány kaja közben-után - holnap végre eljutunk gasztroenterológiára; kicsit kancsi; és majd csak ezután jön a kuki. Szegény gyerek, ahhoz képest egy jó kedélyű kiscsávó, nem olyan hisztikriszti, mint Bogi! És tegnap elindult! )
arkon

Sziasztok!

Kicsit eltűnőbe vonultam, a net hiány miatt, de azért ha sikerül mindig olvaslak benneteket. Most épp nálunk is kuki téma van. Mi is már a kezdetektől huzigáltuk neki finoman mindig amennyit engedett a bőr, szépen haladtunk vele, már kezdett látszani a makkja, aztán mikor 6 hós lett a dokibácsi erőszakosan hátrahúzta neki. Hát mondanom sem kell, hogy napokig piros volt és kicsit mintha véres lett volna a pelusa. Azóta utálja ha hozzáérnek a fütyijéhez, és a pelenkázás kész rémálom. Pont minap voltunk tanácsadáson, és mondtam nézze meg neki mert, én úgy vettem észre hogy kezd nagyon beszűkülni. Erre kicsit megtapizta, és azt mondta hogy ez így jó ahogy van, ne nagyon húzogassam. Most akkor igazodjon ki az ember, pár hónapja még teljesen mást mondott mint ma. Barátnőm kisfiának aki 1 éves már teljesen hátra lehet húzni, és az ő védőnője mondta, hogy az orvosoknál újra előjött a szabály mi szerint ne húzzák hátra...
Mindenesetre én finoman fogom neki húzogatni, pont azért, mert sok rémsztorit hallottam arról, ha letapad. :(

Szeretnék kérdezni pelussal kapcsolatban. Írtátok, hogy a Tesco-s mennyire jó, melyik fajtája mert ahogy elnéztem van belőle pár. És az a pelus tépőzáras vagy sima ragasztócsíkos?
Köszi.

Szép éjszakát mindenkinek!

tyche

Sziasztok!

Szép jó reggelt!Igaz az idő szörnyű még mindig. :cry:

Arkon gratulálok Beninek az elinduláshoz!Ügyes fiú!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Tyche: A lila csomagos a jó. Gumírozott derekú és tépőzáras...

Arkon: Nagy cuppanóst a fiadnak, hogy ilyen ügyes :D Egy hős, hogy nem balhézik, pedig lenne szegénynek elég oka rá :( Drukkolok, hogy rendben menjen a kivizsgálás és minden problémája hamar megoldódjon. Majd számolj be róla, hogy mit mondtak a dokik...

Lecso: most nálunk is van egy kis erőlködés, tegnap alig tudta kinyomni azt a picikét, ami végül kijött :( Pedig rengeteget ivott, még a gondozónők is meglepődtek. Otthon pedig folytatta, 2 óra alatt beszipákolt vagy 2dl vizet, pedig ez az egynapi adagja szokott lenni. Sajnos Bence nem nagyon issza a gyümölcsleveket, így ha ma is kemény lesz, akkor kamilla teát fog kapni otthon...

Kuki témában elég szélsőséges vélemények vannak még a dokiknál is, ezt én is észre vettem. Bencének is jól meghúzta fél évesen a doki, azóta ő sem nagyon engedi. Én már készültem lélekben, hogy szólok majd az egy éves státusz vizsgálaton, hogy ne húzza nagyon vissza neki, de végülis nem nyúlt hozzá...
Sztem egy a lényeg bármikor kezdje az ember a húzogatást: Nem szabad erőltetni. Ha ezt az ember lánya így csinálja, akkor sztem tök mindegy mikor kezdjük... Az alapján, amit mondtok, hogy kinél mi történt, nekem ez tűnik jó választásnak ;)

Kép

Kép
bettica

Tyche ,Bettica :én azt hiszem már nem lila a csomagolása.Változott mostanában.Pontosan most hogy néz ki azt nem tudom,de múltkor láttam amikor a popsitörlőt vettem.Tényleg!Most akciós lesz 16-18. között a tescos visszazárhatós popsitörlő.249-/db ha hármat veszel (ha jól emlékszem.)Én nagyon szeretem táskába.

A kukihoz én még annyit hozzáfűznék Bettica,hogy szerintem amíg kicsi könnyebb húzogatni neki,mert még engedi(persze ha nem volt rossz élménye),később már nem biztos DE gyerek válogatja ezt is gondolom.

Kép

Kép
lecso

Lecso: Mi is a tescos popsitörlőt használjuk, ezt a zöld csomagos visszazárhatót (az olcsóbb sötét kék verzió hihetetlen gagyi...). Pelenkánál meg az a lényeg, hogy ne a sötétkék csomagost vegye az ember, mert a nejlon borítású - cellux rögzítős fajta. Szenvedtünk rendesen, mire sikerült az egyetlen megvásárolt csomagot elhasználni anno...
A lilacsomagos, még mindig lilának tűnik nekem ;)
http://www.tescoszines.hu/index.php?method=termekek&category_id=22&page=2

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Arkon!

Boldog szülinapot a kisfiadnak!

(ja, valamiért én nem tudom ezt a metes bébimozit megnyitni, elindítani, fogalmam sincs hogy kell, letöltés ment, de onnan már nem tudom, hogyan tovább....esetleg valaki felhomályosíthatna.....-nekem csak a zene indult el üres képernyővel....)

Kukitéma:nálunk apa huzigálja néha, ha ő fürdeti, de persze már Gergő nem engedi, így mostanában már hagytuk az egészet....

Megint meglegyintett a kórházba utalás...Ismét barnázni kezdtem, elég sötét volt, kedden megnézettem, írt a doki Gynoflort ismét, és azt mondta, ha nem múlik, pénteken hívjam, és be kell feküdnöm.
Azt mondta, nem tudja mitől van, lehet hajszálér megpattant, de lehet fenyegető vetélés is...
Na, gondoltam, ha hajszálér, akkor esetleg a Rutascorbint kipróbálom(valahogy nekem a vetélés eszembe se jut, elég mozgékony a lurkó odabenn :D ), és képzeljétek, ma már csak egy csöpp barnázás volt, és még a régóta tartó fogínyvérzésemet is megszüntette a Rutascorbin :lol: (két legyet egy csapásra)
Dokitól is kérdeztem kedden a Rutascorbint, hogy mit szólna hozzá, ha megpróbálnám, azt mondta, szerinte felesleges, az nem fog használni

Hát úgy látszik, mégis.....(eszembe jutott, annó Gergőnél is szedtem, csak azt nem tudom, miért nem jutott előbb eszembe....)
Szóval úgy néz ki, talán megúszom a kórházat.
ezoterike

sziasztok!

Ezoterike szorítok értetek++++DE BIZTOS MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Bettica az újság szerint tényleg lila tényleg :wink:Próbáltam rákeresni a neten hátha valami van róla és ezt találtam http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... ltozott.Na mindegy.Régen mi is használtuk,most a huggiest.

Jó éjt mindenkinek!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Ezo, kezdjük a legegyszerűbbel... van Powerpoint programod?

De itt meg is akadtam, nem vagyok infós... talán Bettica...

Voltunk gasztrodokinál, ez magánrendelés volt mert egyszerűen hülyét kaptam már a rengeteg kórházi ambulanciától meg a tömegnyomortól és futószalagtól. Előtte leírtam Beninek a kórtörténetét és megtöltött egy A4-es oldalt. :shock: pedig még csak 1 éves...

Talán ez a doki végre elkezd gondolkozni a gyereken, és nem csak külön-külön nézi a tüneteit. Végig kellett mondanom, hogy mit eszik, és az jött le, hogy rengeteg a tejalapú kaja, és az is okozhat ilyen panaszokat. Úgyhogy a differenciáldiagnosztika miatt most úgy haladunk, hogy előbb tejmentes diéta 6 hétig :shock: , utána a panaszok további fennállása esetén reflux vizsgálat és savlekötő gyógyszer.

Tudtátok, hogy a reflux is okozhat állandósult felsőlégúti panaszokat (hurut, taknyolás)?
arkon

Ezoterike!

Tudod, hogy én bevéreztem félidősen. Tudom, a stressz is nagyban közrejátszott, de...

Utólag derült ki, és itt is én szorgalmaztam a kivizsgálást, hogy nekem bakteriális fertőzésem volt. Akkor még alig volt panaszom, de az okozhat méh kontrakciót és bevérzéseket is, meg sajnos koraszülést. :(

Volt neked leoltásod mostanában?

Mert a Rutascorbin és társai (Magnézium, meg görcsoldók) tulajdonképpen tüneti szerek.
arkon

Sziasztok!

Arkon remélel tényleg alapos lelkiismeretes dokit sikerült találni és segít Beninek/nektek!
nem gondoltam ,hogy ilyen problémáitok vannak :(
Képet kapunk szülinaposról? esetleg nagytesóval? :)

Ezoterike én azt hittem szeded a rutascorbint! én szinte végig szedtem 3*2 volt az első barnázós időszaki adagom.
De amit Arkon írt az is elgondolkodtató.

Lecso én is sajnálom a talit, már hívni akartalak hétfőn(táblicskuban benne vagy ugye) mire elkezdett esni.

Lányok vki gondolkodik az új influenza elleni oltáls beadatásán??
Dokinénink azt mondta elég bizonytalan még a hatás és a mellékhatás így mivel itthon vagyunk nem járunk tömegbe,hátha megússzuk ..
Vendég

SZiasztok!

Arkon: Annyira sz.r, hogy az ember már nem mer az "SZTK"s dokihoz fordulni és inkább fizet - nem is keveset - hogy rendesen foglalkozzanak a gyerekkel... És emellett ugye azért nem kevés pénzt hagyunk az államkasszában :(
Nekem is úgy, amit nektek mondtak, bár azért mondjuk némileg ki lehet sakkozni... A gyomorsav ugyanis felmehet ugye a légcsőbe és ott irritációt okoz. Drukkolok, hogy meg legyen az ok végre...

Ezo: Neked is mennek a drukkok, kérdezz rá, arra a dokinál, amit Arkon írt. Egy próbát megér ;)

Kincs: Én tuti nem fogom beoltatni Bencét, pedig közösségbe jár. Én attól tartok inkább, hogy a nem ismert későbbi hatások mit okozhatnak. Inkább otthon leszek Bencével pár napot, ha esetleg elkapja és adok neki fájdalom és lázcsillapítót, minthogy kitegyem egy alig tesztelt oltóanyag esetleges mellékhatásainak. Magamat sem fogom beoltatni - bár tavaly beoltattam magam és Apát is influenza ellen - mert már nem kell attól tartanom, hogy betegen kell otthon Bencével lennem... No meg olyan hírek terjengenek a neten erről az oltásról, hogy csak lesek... Ha mondjuk egy nagyobb százalékban halálos betegségről lenne szó, lehet meggondolnám, de ez nekem még nem elég. Persze ne mi legyünk benne abban a kis százalékban, akiknél komolyabb problémát okoz ez a betegség, de az oltóanyag sem ad teljes védettséget. A médiában az elmúlt napokban olyan dolgokat mondanak az oltásról, hogy látszik, mennyire kapkodtak, hogy piacra dobhassák :( Azért ez is elgondolkodtató.
Lányok, cáfoljatok meg, hajlandó vagyok elgondolkodni a dolgon, ha olyan infókat kapok. Rami?? :lol: Benned bízom ezügyben :)

Tényleg: Eltűnt lánykák, minden rendben?

Kép

Kép
bettica

Ezo: Töltsd le ezt a programot: PowerPoint Viewer
Telepítsd, majd meg tudod nézni sztem a bébimozit ;) Ne az MP3-at indítsd el, hanem a pps-t... Majd keress egy olyan menüpontot (ha nem indul el automatikusan), hogy diavetítés...
Szólj, ha nem megy még mindig ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica!
Ez másik topikomból van:

H1N1: Nekem vannak orvos rokonaim (gyerek és háziorvos), akiknek a véleményére nagyon adok. Ők azt mondják, hogy ez egy bussiness. Egy vagyont elköltöttek a vakcina fejlesztésére és most vissza kell hozni a pénzt. Az osztrák kollegáik azt mondták, hogy náluk semmi ügy nincs ebből az új influenza vírusból és nem oltanak... Pedig ugye nincsenek túl messze tőlünk. Ráaádul túl gyorsan jött ki a vakcina, szóval rendesen nem lehet kitesztelve, bár bajt valszeg nem okoz. Ők annyira nem érzik fontosnak, hogy a saját 3 éves unokájukat sem oltják be.

Nem mondjátok,hogy megszűnt a lila pelus??? :shock: :( Én szülés óta múlt héten voltam először Rossmannban :shock: :lol: és örömmel tapasztaltam,hogy 2 db pelust is lehet venni próbára,és nem is drágább(vagy nem mérvadó)Nincs olyan jó,mint a lila tescós szerintem,de nagyon hasonló,csak szerintem kisebb,mint a tescós azonos mérete.De ha nem lesz más,azt hiszem,erre váltok.Még jó hogy a legutóbbi akciókor 10 csomaggal vettünk :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, én is pontosan emiatt nem akarom beadatni Bencének (no, meg ő még másfél éves sincs...)
Pelust még nem láttam más csomagolásban, de ha járok tacskóban, akkor megnézem... Az ára viszont horror így, ha igaz a Lecso linkjében leírt dolog.
Most a Pampers-t láttam egyik akciós újságban...43 vagy 47Ft a maxi méret darabja (sárga csomagos mega vagy jumbo pack, már nem is tudom). Nappalra nekünk még az is elmenne, mert nem iszik Bence sokat... De most feltankoltunk a Háppy pelenkából. Nem vészes ez a pelus, magasabb a dereka, mint a tescósnak, emiatt jobban rálóg a pocakra, elől-hátul gumisnak tűnik, bár elég satnya gumi van benne. Szóval a magas derék miatt nem feltétlenül lehet úgy rátenni a gyerekre, hogy rendesen tartson :( De nappalra ez is megfelel ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica Zazzy kösz a véleményeket!
Én is hasaonlóan gondolkodom...csak a tv-ben a 4 halálesetet annyira nyomják,hogy az is félni kezd aki nem akart :? :?

Tescos pelus változik vahgy újat dobtak piacra!
Mikor az akció volt az első boltban már csak az új csomagos drágább pelus volt,az eladó azt mondta nem tudja kapnak e régit..azóta nem néztem.
Tegnap mondta egy csaj hogy itt a piacon 68ft ért adnak egy pelust :shock: :shock: :shock: még a liberó is olvcsóbb akció nélkül.
Dm-ben kuponokra elég jó áron lehet pelust venni. Nem vagytok bababónuszosok? Most küldtek egy tetszőleges termékre beváltható 25%-os kupont +15% vásárlási kedvezménnyel már jó áron lehet pelust venni :wink: igaz csak 1csomaggal de az is vmi:)

vasalni megyek.
Vendég

Kincs: A DM-es akciókat nem lehet összevonni, tehát vagy 15 vagy 25%... Én is szoktam élni vele, de mi eddig tesco pelus pártiak voltunk, így nem volt rá szükség...

Kép

Kép
bettica

Bettica nekem eddig nem volt gond, minden alkalommal kértem a 15%-os levonást a végösszegből.. pedig minden kupont akkor váltok be!
Vendég

Sziasztok!

most csak a pelushoz gyorsan.

Most jöttem a tecsóból. A lila pelus megszűnt, zöld van helyette, aminek a minősége már sokkal kakább állítólag. (eladó mondta, rokona vett már és nagyon nem volt elégedett)

nincs már derékgumírozása - nálam ez volt a fő szempontok egyike, mivel ott nagyon könnyen kifolyik a kaki.

Így maradok a liberonál - tecsós áron 7 ft-tal drágább darabja, de tuti kibírja az éjszakát is.

Majd jövök még, gyerkőc akar... :)

Kép

Kép
anyoooka

Ezo: ki is kell csomagolni a zip-et valahogy.
Szal kell hozzá power point, ami sztem van neked, mert az szokott lenni az office-okkal. Nyomj egy F5-öt ha megnyitottad, az a diavetítés. De előtte mondom: unpack, vagy valami iyensmi, ki kell csomagolni a zip-et.

Kukitéma: nálunk írtó szűk volt, s addig mind mondták, h ráér még foglalkozni vele, míg begyűlt alája valami marhaság, ami csak gyűlt és gyűlt s akkor mondták, h vagy megműttetjük most, vagy majd sűrgősséggel. Hát nem volt kedvünk kivárni a muszájt, így elvittük műteni.
A kórházi élmények szörnyűek voltak, de azt már elfelejtettük, a gyerek meg már most nem emlékszik, h a pucáját megpiszkálták.
Ami hátrány: akkor Tibike már kakált a wc-be (szűkítő), műtét után meg hallani sem akart róla. Utána meg belefutottunk a dackorszakba és most 2 és fél évesen nincsen bilizés, szűkítől ücsörgés. Semmi nincsen, csak büszkén beleereszti a bugyiba. Ha nem jn közbe a műtét, akkor sztem jobban állnánk, de ez csak SZTEM,m ert ez már sosem derül ki igazából.

Csajok: ha van valakinek képe rólam a taliról, akkor legyen olyan kedves küldje át. Legyen bár egy sztárfotóm magamról :D

Akron, bocs, ezzel kellett volna kezdjem: boldog szülinapot Neked is, fiadnak is :D

Csupa jókat!

Ja: ilyen akármilyen oltásokat nem adatunk be mi sem.

Kép
k.ir

Még el akartam újságolni, h a találkozó másnapján voltunk IKEÁban és megvettük az alapcsomagot, vagy mi a szösz a neve, a kisvasútból. 2500 ft volt és eddigi legeslegjobb befektetés.

Tibike naponta TÖBB ÓRÁT el van vele, hihetetlen! Imádjuk, szal minden pénzt megér :D:D:D
Az angyal majd hoz hozzá kiegészítőt :D:D:D

Kép
k.ir

Sziasztok!

Arkon!
Drukkolok, hogy megtalálják Beninél az okot!
Köszi a tippet.Leoltásom nem volt mostanában, a dokim , ha mondom neki, hogy folyásom van(mert ugye a kezdetektől volt fehéres-sárgás folyás), akkor a hasára csap, és felír valamit.Először Candibene kúpot kaptam, de az nem használt, aztán mikor barnázás lett, akkor először kaptam Gynoflort, most ismét a barnázásra megint Gynoflort.(szerintem ez jó, lekopogom, ma még nem volt semmilyen folyásom)
De szerintem a Rutascorbin is segített.
Ja, meg egyébként annó Gergőnél is végig fehéres folyásom volt...., és mikor barnáztam, akkor nála is szedtem elég sokáig a Rutát és nem is volt gond.

Most is azt fogom szedni sokáig,köszi Kincs neked is .Te meddig szedted egyébként, lehet esetleg a terhesség végéig is, hogy ne legyen gond?

Köszi csajok a metes mozi ötleteket is, kipróbáljuk...

Pelus téma:én egyszer próbáltam annó a lilatecsós pelust, de alig vártam, hogy elfogyjon, alig bírt el pisit, sűrűn kellett cserélnem, így meg már nem volt olcsóbb, mint a Liberó.Éjelrre meg a Huggies vált be csak.
Én Liberót a Dm új programjában szoktam venni, 50 pont beváltásakor a kuponfüzetben van a 25%-os joker kupon, ezzel veszek pelust, így egy Megapackos csomagnál(4699)1200 Ft körüli összeggel olcsóbb....
ezoterike

Ja, és Kincs!

Végig a 3x2 Rutascorbint szedtél, vagy amikor elmúlt a barnázás, csökkentetted az adagot??

Ja, egyébként másnál is volt folyás terhesség alatt(itt a fehéresre gondolok), mert gondolom az valamennyire normális, nem??
ezoterike

sziasztok!

Kincs én sajnos nem is vittem el a tel.számod tesómék :roll: ,úgyhogy max. a játszin tudtunk volna összefutni vagy ha setleg hívtál volna.
Oltás:Az oviban most minden gyermek szüleit megkérdezték,hogy beadatja a gyermeknek -e az oltást.Hát én nagyon ellene vagyok!De azért megkérdeztem a dokinéniktől,akitől azt a választ kaptak,hogy nem tud róla semmit mondani hisz nem kaptam semmi infót róla :shock: ÍGY CSAK AZT TUDJA TANÁCSOLNI NE ADASSUK BE.Engem meggyőzött,igaz nem is kellett nagyon győzködni :wink: .Én is attól félek amitől Bettica ,a későbbi mellékhatásoktól!!!!

Ja a dm kuponhoz még annyit,hogy nálunk is össze lehet vonni a kuponokat(X.ker.).Én rendszeresen úgy vásárolok.Igaz a hátuljára szerintem az van írva ,hogy nem lehet :twisted:

Kép

Kép
lecso

Lecso, akkor megyek a x. kerbe DM-ben vásárolni :lol:
Basszus így sokkal jobban megérné még a Liberót is megvenni... :roll:

kir. Kicsomagolással sztem nem volt gondjuk, mert az mp3-at le tudta játszani ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok! :D

Csak itt szörfölgetek és mit látok? Anyooo kérdez utánam :D
Zúgolvasom a másik pcos teherbeesôs topicot (na ja a megszokás), ide csak kíváncsiságból kacsintottam át.
Köszönöm, jól vagyok. Várom a szülést és, hogy végre együtt legyünk mind a hárman. Kisfiút várunk és Márton lesz a neve.
Jövök még :wink:

Lona

Kép
lona1

Ezo!

Én ezt nem értem. :shock: Azt mondod, folyásod van, közben vérezgetsz is meg mindenfélével ijesztgetnek. Nem lenne egyszerűbb egy leoltás???

Lehet hogy normális a folyás terhesen, én is ezt gondoltam, míg végül a kontrakciók ahogy egyre inkább megvoltak, úgy lett egyre sűrűbb és végül színt is váltott. A dokim még akkor sem akart kenetet venni!!! :shock: :shock: :shock: Én erőszakoltam ki... no comment. Természetesen tele volt enterococcussal.

és a tenyésztés azt is megmutatja, hogy melyik antiobiotikumra rezisztens, melyikre nem, tehát a dokibácsi hiába csap a hasára, az egyáltalán nem egy célzott kezelés.

Én mindig azt vallom, hogy jobb az óvatosság.
arkon

Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékeztek-e rám, régóta koptatom a forum sorait. Sok lombik programon vettem részt és pcos-os kezelésre is jártam. De sehogysem sikerült teherbeesnem. Férjemmel feladtuk és éltük tovább az életünket, gyerekre nem gondolva.
És lám!!! Ezen a héten tudtam meg, hogy 8 hetes terhes vagyok!!!!
Csodabébi az égből pottyant - olyan váratlanul ért! :-))))

KépKép
charlott

Charlott, hát hogy a fenébe ne emlékeznénk rád????Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!(lafead)
Vendég

Kir én nem vittem fényképezőt, de a férjed azt mondta kiskincses képeket kérjem rajtad számon :lol:

Ezoterike én végig szedtem a rutascorbint, persze csökkentettem a barnázás után (vitamin nem árt, főleg télen)
Lehet tényleg jó lenne megnézetni magad!

CHARLOTT GRATULÁLOK!!!!!
Régi pcos csodababák jönnek sorban!!! :D
Annnnnyira jóóóóóóóóó

Lona gyere gyakran! gyereknevelős topikhoz tartozol mindjárt!:)

szép napot!
Vendég

Charlott!
Hát persze,hogy emlékszem én is! :wink:
Hatalmas gratula!!!Nyugis babavárást meg minden jót,szépet! :D jajj de örülök! :D

Kép
Kép
zazzy

Charlott!

GRATULÁLOK a meglepi babához! :D

Arkon!
Írtam privit!
ezoterike

Sziasztok!
Kissé göthös vagyok...ezért vagyok távol!
(Fogam-torkom tüszős-derekam-csuklom ....nem is folytatom,le vagyok amortizálva!)

Lona!
Nagyon eltűntél,mail-re se válaszoltál ám!!!

Charlott!
Tiszta szívből gratulálok,akkor nem csak Nekem van KicsiCsodám!!!
Vigyázz magatokra!!!

pusza Mindenkinek!!!

Arkon!Kicsi fiadnak boldog szülinapot!!!

2 kép:
Csoda,hogy féltékeny...ennyi helyen kell aludnia:
Kép
és a nem is olyan "Kicsi"Csoda:
Kép

Ramboka!4hete nyitva van egy fogam,a 3gyökeréből még jön dzsuva...normális ez szerinted?Kedden megyek ismét,tömés próbára,hátha bírom már....
kandi72
Budapest III. kerület

Charlott,
énis emlékszem ám Rád! :wink:
Hatalmas nagy gratula a kis pocaklakódhoz! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Charlott: Én is emlékszem rád, és nagyon-nagyon örülök, hogy csak összejött egy csodabébi nálatok is :lol: Gyönyörű babavárást az elkövetkező 7 hónapra :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok, csak beleovastam a fórumba, és látom az örömhírt: Charlott, borzasztóan örülök neked! Szívből gratulálok!!!

Lányok, akik velem izgultatok és drukkoltatok a blogomban, itt is hálás köszönet érte!!!
Vendég

Tücsi:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kandi, édes bogár!Nati meg iszonyat pasis:))))
Nemsoká szabin leszek, írok addig.puszi
Vendég

Jaj, de jó, ismét lesznek PCOS babák :lol: :lol:

Charlott! Gratula a babához!!

Tücsi! Neked is szintén Gratula a 2csíkoshoz!!

Ezo, nekem is szinte folyamatosan volt folyásom. Panaszkodtam is itt a fórumon. Hagy ne mondjam, könyörögnöm kellett a tenyésztésért, már én éreztem magam rosszul, de a dokim egyre csak halasztgatta. Volt, hogy olyan sok volt, hogy azt gondoltam, hogy a magzatvíz folyik. Nagy nehezen levette a 20. hét környékén, kaptam rá antibiotikumot, de sajna újból előjött pár hét múlva. Én erről Ruto....vmiről még nem hallottam. Ja, még Mikogalt kúpot kaptam többször.

Kép
apple

Hűűű, asszem ezt hívják bébibúm-nak, vagy bébibummnak :D

Nagyon élvezem :)

Kincs: dobj priviben egy mail-címet s akkor küldök fotókat. Bár még le sem töltöttük a fényképezőről. Az a bajom, h túl hiú vagyok :twisted: Bocs.
Van kép rólam, de persze az uram nem mert közelebb jönni s olyan kéepek, h valahol a sötét messzeségben az a pont vagyok én... És szeretnék egy sztárfotót :))

No, ha nem lesz, akkor nem lesz, nembaj. :D

Egy elég produktív 7végénk volt, varrtam valami függönyöket, még nem vagyok kész midnenikkel.

Olyan szívás van, gyerekek, h szörnyű, újházunkbaj nincsen fűtés, s most akkor 2 lehetőség közül kell választanunk:
Levernek egy részt a csempéből (amit most raktak a nyáron és valami levegőztető szarságot tesznek a csőre, de nem tutti, h fog működni úgy a melegítés.
VAGY: másfelé viszik a csöveket, ebben az esetben át kell fúrni a falat az előszoba s az egyik szoba között, osztán még egy ajtó előtt el kéne vinni, ami vagy padló alatt lehetne, vagy az ajtó fölött körbe, egyik rusnya, másik macera. Áááággggggrrrrrrrrrrr...
De lényeg az, h teljesen szét vagyunk fagyva, de szombat óta legalább a konyha, fürdő és előszobában meleg a fűőtest, mert addig jégverem volt mindenhol.
Ezt hívják SZÍVÁSNAK :(

No, megyek mossak hajat, mert holnap nem ehet így megjelenni. :(

Pusszok.
Kir

Kép
k.ir

Charlott, Tücsi!

Aztaaaaaa! :D
Zugzebrák, özönöljetek méééééég! :D

Gratulálok nektek!

Kandi!

Az a helyzet, h. elvileg egy fogat nem szabadna 4 hétig nyitva hagyni, mert ilyenkor már a szájüreg felől is befertőződik másodlagosan. De persze, ha nagyon dől belőle a genny, akkor az ember hiába zárja le, mert a páciens másnap reggel úgyis ott fog ülni a váróban és a falat kaparja, annyira fogja feszíteni a fogát.
Szóval a kolléga látta, ő tudja megítélni a helyzetet.
Sajnos a gyökértömés egy eléggé neurotikus pont a fogászatban. Sok múlik a fogorvos felkészültségén, kézügyességén, tapasztalatán, de kb. ugyanannyi a páciens immunrendszerén és a szerencsén is.
A gyógyszeres gyökértömést mindenképpen próbáljátok meg, általában be szokott jönni. De lehet, h. azt is cserélni kell majd még egyszer a végleges gyökértömés előtt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziasztok!

Szijjja Tücsi!:)
Hogy vagy?

Kir fűtéshez remélem hamarosan jó megoldást taláűltok!
Küldöm a privit! mondta a férjed hogy nem tudott jól fényképezni és sztárfotót csinálni,végén egy közelit topiktársakkal kérhettél volna :wink:
Ma postázom két kilót,remélem megkapod! :wink:

Kandika ajajj sok a baj:( jobbulást!!

Apple Ti hogy vagytok??
Cicizés jó már?
Ákos kakilni tud már? glicerines kúpot próbáltatok? vagy ilyen kicsinek nem lehet?

Próbálkozunk a bilizéssel, de nem szimpi..inkább a wc-n ücsörög 4-5mp.ig tovább nem..de szól hogy kakki:) csak akkor már a pelusban van,:) pisinél is így vagyunk, csak este fürcsi előtt csupin van és mikor pár csepp kicsorog akkor szól..aztán wc semmi...és mikor újra játszik akkor jön a pisi. de lesz ez még jobb is!
Most meg dokihoz kellene menni, vmi piros pöttyök/foltok vannak rajta este volt pár a pocakján ma már a combján is :?
Egyre többet beszél.

én tudok még 1kismamiról, de ha ő idelátogat majd elmondja
Vendég

Sziasztok!!!

Kir!
Sajnálom a ház körüli mizériát!

Kincsem!
Nem volt KisKincs beteg mostanság???Mert akkor lehet a vírus kiütése....nem rajzolódik ki orhidea virágra hasonlító keretek-formák?-mert ha látsz rajta,akkor az tuti az...2-3 nap és elmúlik!
Ca kell rá...ha van még szopi, akkor Neked kell innod,ill. lehet Ő már kaphatja?!

Ramboka!
Köszi a választ!Már volt gyógy tömésem,egy éjszakát bírtam ki vele...Én szedtem ki magamnak!Tűvel bele tudok nyúlni a gyökerekbe...szívnom kell és öblögetni nagyon sűrűn!Na holnap eldől,mi a köv. lépés!

Na szép napot Nektek!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

mostanában (jó régen) nem voltam, sokminden összejött...

Először is gratula a sok zebrához!!!! Vigyázzatok magatokra!

H1N1-hez: hányinger amit művelnek a médiában!! A h1n1 3. "áldozata" egy nyiregyi 33 éves nő, nem is abban halt meg!!!!!!!! Végstádiumos rákja volt.... és állítólag a boncoláskor megtalálták a szervezetében a vírust.... Na persze, előtte sokáig intenzíven volt, honnan is kaphatta el???? Erről jut eszembe, hogy leírom az ő történetét, nem rémisztgetni akarok, de jobb odafigyelni. Szóval a terhessége alatt észlelt csomót a mellében, de a doki, minden kivizsgálás nélkül rámondta hogy tejmirigy. Szülést követően begyulladt a melle, felvágták, még akkor sem vette senki észre hogy rák. Majd rá valamilyen agybetegséggel kezelték félre, mire kiderült hogy rákja van. Ekkor már nem lehetett segíteni rajta, a három hónapos pici baba anya nélkül maradt.
Szóval nem rémisztgetni akarok, csak senki se hagyja magát lerázni a dokiknál!!!!!!!

Dimet, ha jól értem, voltatok alvásamb-on?? Hogy sikerült? Milyen volt, Zsuzsi hogy viselte???? Nálunk is aktuális a téma.... Idegileg kikészültem.... de komolyan, nagyon durván rosszul alszik Eszter.

Arkon: gratulálok a talihoz, remélem tényleg nem ez volt az utolsó! A regionális tali szervezésébe én szívesen beszállok (Nyíregyháza), ha oda kerül a sor!!!

K.ir: milyen dolgozni? megszoktad?? fűtés, gáááz... Drukk hogy minél hamarabb működjön!

Hunci: jól értem kishunci már bölcsis? Vagy most szokik? Szereti?

Kincs: lemaradtam valamiről lehet, kistesót szeretnétek már???

Kandika: nagyon helyes fiaid vannak!!!

Pelus: nálunk van egy pelus kis/nagyker, ahol up&go libero eredeti csomagolású pelenkát lehet 45 Ft-ért kapni. Régebbi kiadás, de libero minőség. Csak az a baj, hogy sokszor mérethiány van. De vannak márka nélküli up&go pelusok is 30 Ft/db, és nagyon jók!!
Vendég

Hali!

Szia Koriági!!
Tényleg rég jártál erre! Dolgozol még? Éjszakázás után hogy tudod végigcsinálni a melót?
Remélem találtok megoldást Eszter alvására!
jajj szörnyű ez a rák! én nődokinál se voltam csak szülés után 6hetesen,melleimet meg nem vizsgálgatom :oops: :( ,
ismerősnél pedig nekünk is volt hasonló probléma, de hála Istennek már több éve gyógyult.kicsi volt a gyerek mikor műtötték és kemoterepiára járt.
Tesó jöhetne,de még nem izgulok. Metet szopi után akarom csak szedni,kiskincs 2éves koráig várok ha ő nem gondolja meg magát hamarab :lol:

Kandika köszi, 3hete voltunk vírusos betegek,ez nem olyan kiütés azt már ismerem.
Dokinéni se tudja csak azt hogy nem himlő! vmi allergia szerinte,holnap is megnézi...reggel a pelusnál a combinál egybefüggő piros folt volt,most már sok picurka pötty... :?

Kir Tibikének pontosan milyen vonatot vettetek, képet raknál?
Kiskincsnek a konyha a legeslegeslegizgalmasabb,főz és minden gázon lévő edénybe bekukkant bárhol vagyunk :lol:

Bettica? Hunci? Anyoo?? Többiek?
Vendég

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30064359

Ez a vonatunk :)

Pussz, Koriági!
Én eddig nem igazán tudtam elképzelni,h milyen az, ha egy gyermek nem alszik, most szegén yhugicám tanulmányozza ezt. Iszonyú, h micsoda az a fiúcska hééé...
Kendőben gyalogoltatva húzza a lóbőrt, de már ha lassít menet közben akkor szemkinyitás, nyöszörgés, üvöltés... Szegénykém :(

EGyébként éppen szmobaton fogjuk keresztelni az unokaöcsit ;)

Kép
k.ir

Kincs, jól vagyunk, csak az a fránya kaki nem akar beindulni. Glicerines kúppal megy a kaki. De azt sem akarom minden nap használni mert rászokik. Anélkül keveset kakil, ha benyomom a kúpot akkor meg jön rendesen.
Szopizni sokat szopizik, naponta 6-7xer. Mást nem nagyon eszik.
Ment pü is.

Koriági, szörnyű ez a történet! Hallottam már erről e terhességi mellrákról.

Kép
apple

K.ir: együttérzek hugicáddal, kitartás Nekik! Mennyi idős a kicsi?

Kincs: értem, akkor mennek a drukkok, hogy mihamarabb jöjjön a kistesó!

bevallom őszintén én is nagyon szeretnék már, de félek szörnyen, hogy ő is olyan rossza alvó lesz mint Eszter. Azt már nem élném túl...

apple: szörnyű bizony, méginkább az is, hogy a média felhasználja a h1n1 kampányban... Ákost sajnálom, hogy ilyen nehezen megy neki a kaki. Próbáld ki az aloe vera termékeket, hátha beválik!
Vendég

Apple!
Aloe vera activátort tényleg sokan dicsérik!

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?