Új privát üzeneted érkezett!

21 cn-en aligha lehetett volna pé-m...nézzd meg, hogy hol voltak, mely napokon a tojásfehérjés-nyúlós cuccok! Azok meg akkor vannak, amikor peteérés van! :)

Kép
elizabeth25

Amúgy napközben olyan melegem van, estére kihülök, mint a béka :) Nem tudom miért, ez sem volt még nekem! :)

Kép
elizabeth25

Én a tojásfehérjére nem adok..ez elég nehezen kivitelezhető, pláne ha az ember sokat van együtt a partnerével (jön onnan minden). Én pl. ki sem szúrtam annak alapján, hogy ovulálnék. Na meg nekem ált. van valamilyen folyásom. Mg most is sztem gomba lehet.
Úgy legyen, ahogy mondod! A Ferty biztos nem 100%-os, nekem is egy nappal későbbre tette a pé napját.
Akkor holnap tesztelhetsz.
Amúgy bocs az intim kérdésért, de télleg csak ennyit voltatok együtt a férjeddel, vagy nem írod be az összes actiont. Kicsit kevésnek tűnik nekem ahhoz képest, hogy gyereket akartok. Vagy ez most így jött össze?

Kép
babancs

Ági: naggyon jó görbe!!!

Moni: a ferty szerint 10-16 nap a lutheális fázis, valakinek 13 valakinek 15, de egy nőn belül nem nagyon variálódik. Mondjuk a 10-11-12 nagyon rövid szerintem.

Coca: egyáltalán nincs semmi kellemetlen mellékhatása az Elevitnek, csak egy kis "vasmérgezés".
Szóval a hűtőmágneseknek annyi :lol: Inkább áttérek a folsavra. Emellett E vitamin és tőzegáfonya kapszula a felfázások megelőzésére.
Azért fura nekem ez a hatalmas vasszint, mert voltam én már annyira vashiányos, hogy majdnem vénás injekciókúra lett a vége.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Moni, ez a bizonyos fázis pontosan mi is? Csak mert én úgy gondolom, hogy az ovuláció utáni időszak. Ha nem, kérlek javíts ki! Viszont ha úgy van, ahogy én gondolom, akkor már hogy lenne mindig 14 nap? Mert nekem pl. elég sokszor 12 napos ez az időszak. Lehet, hogy ez kevés, az átlaghoz képest, nade akkor sem mindig 14 nap!

Ha rosszul gondolom a dolgokat, akkor bocsi.

Ági, nagyon szép a görbéd, de ha 2 napja volt a beágyazódás, akkor, aminek nagy az esélye, akkor még várnék legalább 2 napot, csak aztán tesztelnék, mert ugye a beágyazódás utáni 3. napon mutat csak valamit is a teszt, még ha érzékeny is!

Ceni, remélem, hogy rácáfolsz a dolgokra, és gyorsan teherbeesel, ha eddig nem tetted volna. Hát én is úgy gondolom, hogy jobb a babásodásokat nem túl kései korra hagyni, persze az más, ha valaki már a többedik babukáját várja! :wink:

Lizám, nagyon drukkolok neked akárhogyis, hogy a dokidnak igaza legyen, és babás legyél! :D

Nálam holnap estig elválik, mi van. Néha úgy érzem, még van remény, néha meg úgy gondolom, hogy idióta vagyok, ha ezt érzem. Bevallom, ma egy hülye pillanatomban csináltam egy tesztet, persze délután, és csak azért merészkedtem ilyen tettlegességre, mert a 11. DPO-n vagyok, és mert amennyiben a hőesésem valós volt, nem a hőmérőm kreálta csak úgy, mert olyan kedve volt, akkor már be kellett ágyazódnia+ a 3 nap, és már mutatnia kellene, ha babát várok. Persze hogy negatív lett! És persze ilyen ökörség miatt még jobban letörtem. De annyira szerettem volna valami biztosat tudni, mert utálom a bizonytalanságot. De ezzel ugye semmivel sem jutottam előbbre!

Na ennyit a baromságaimról!

Az Elevit szerintem nagyon is jó kis vitaminösszeállítás, főleg, ha babát vársz vagy szeretnél, de úgy gondolom, elég, ha csak 2 naponta szeded, mert esetleg tényleg emésztési gondokat okozhat a magas vastartalma miatt.
Vendég

Athiz!
Igen, ez a pé utáni napokat jelenti. Nekem az orvosom úgy mondta, hogy ennek mindig 14 napnak kell lennie a pé-től. AKinek 24 napos a ciklusa, annak 10. napon van pé, akinek 34 napos, annak meg a 20. napon. Ez mindig fix! Sz.tem akkor veled ez lehet a gond! Ezt már megbeszéltük ezerszer vele. Azért írom iylen biztosra!

moni

Babancs, nem akarlak megbántani, de más sexuális együttlétei és gyakoriságai iránt azért nem illik érdeklődni! DE, hogy a kiváncsiságodat kielégítsem, válaszolok a kérdésedre!!!!!!
A 13 cn-től azért nem voltunk együtt, mert folyamatosan fájt a hasam, később erőss görcseim is voltak, és kb. 7-8 napja abszolult nem kívánom a sexet, pedig ez rám nem jellemző! Úgyhogy remélem kérdésedre választ kaptál! Amúgy nem kötelességem beírni az összes együttlétet, sőt be sem kell írni!

Kép
elizabeth25

És még valami! Nem az együttlétek gyakoriságától függ a sex, a barátnőm ma hívott fel, hogy kisbabát vár, és ők egyszer voltak csak együtt ebben a hónapban! Na, erre mit lépsz? :)

Kép
elizabeth25

Babancs, azért szerintem egy ovuláció alatti ilyen tojásfehérjés cuccot meglehet állapítani, mivel érdekes módon mindig azelőtt van négy nappal, mielőtt peteérésem van...és aznap meg nagyon sok van! Máskor nincs is ilyen a ciklus során...és ez egy hónapban csak egyszer van! Szerintem egy nő ismeri annyira a testét, hogy tudja, hogy mi zajlik le benne! Te is megérezted, hogy terhes vagy, nem?
Na látod, én a peteérés érzem, és tudom, hogy mikor van! A terhességet meg nem! :(

Kép
elizabeth25

Moni, ahogy most írtad, már érthetőbb! :D

Lizi, te milyen érzékeny vagy! Gyanús ez nekem! :wink:
Akkor holnap leteszteled magadat végül? Vagy nem mered?
Vendég

Athiz, rohadt nyugodt vagyok, most is :), hála Istennek!
Csak leírtam a véleményemet babancsnak, ez nem érzékenyésgről szól, csak vannak dolgok, amiket nem hagy szó nélkül az ember! :lol: :lol: :lol:
Te hogy vagy? Hogy érzed magadat?
Még nem tudom, hogy reggel lesz e teszt...majd meglátom!

Kép
elizabeth25

Athiz, tuti a - om. Én így érzem.
Most mondtam amúgy Tominak, hogy olyan vagyok, mint egy klimakszos....:(, egész nap dög melegem van, estére meg olyan vagyok, mint aki kihült. :(

Kép
elizabeth25

Nem veszekedni, kicsinyek!

Kép
zölddisznó

Coca, én nem veszekszem :)

Kép
elizabeth25

...akkor jó.

Kép
zölddisznó

Eliza, képzeld, hogy a délelőtti ideges-bánatos roham után délutánra teljesen kivirultam, és vigyorgok mindenen, mint a vadalma! Ez vagy depire utaló jel, vagy csak szimplán hülye vagyok! :lol: :lol:

Amúgy kora délután jól görcsölt a hasam, azóta csak épphogy érzem.

Én sem mindig jelölöm egyébként a táblázatokba, hogy mikor volt szex, meghát igazából nem is lényeges, csak az ovuláció körüli napokban.

Nos, a klimaxos tünetek nálam is vannak, napközben majd megdöglöttem, olyan melegem volt, izzadtam, mint a versenyló, de most meg már reszketek, annyira fázom, és egész éjjel így megy, úgyhogy nevetséges vagy sem, én paplan+takaró alatt tudok csak elaludni!

Zöldi, veled mi a szitu? Vársz valami szaftos pletyóra?
Vendég

Athiz....én is így vagyok! :)

Lassan megyek aludni, mert holnap háromnegyed 7 körül kell kelnem, mivel fél kilencre dokihoz megyünk, aztán meg Fehérvárra!

Jaj lányok, mostanában úgy rajtam van, hogy mégjobban szeretem a páromat, mint előtte! Nem tudom miért....csak úgy jön! :)

Kép
elizabeth25

Athiz, amúgy én is mensisen görcsölgetek, úgyhogy nem kizárt, hogy reggelre hő le, mensi meg.....de majd elválik....

Kép
elizabeth25

Na meglátjuk Lizus, remélem hő fel, mensi el! :lol:
Szeresd a párodat, az nagyon fontos! Biztosan Ő is nagyon szeret téged, és támogat!

Szép estét, jó éjt!
Vendég

Reggel hét körül már fent lesz a görbészem, vagy jó vagy sem, reménykedem azért a legjobbakban!

Ezer drukk neked is reggelre! :)

Ja, szombat-vasárnap nem leszek, megyünk Fehérvárra, a párom szüleihez....úgyhogy vasárnap 6 körül jövünk haza!

Addig tessék bezebrásodni akinek csak lehet! :)

Puszi mindannyiotoknak! :lol:

Kép
elizabeth25

Huh tényleg elég vicces Elizabeth, hogy így felkaptad a vizet. Én nem rosszindulatból, vagy kiváncsiságból kérdeztem meg..csak csodálkoztam. Itt egyébként szó szokott esni minimálisan sexualitásról is (végül is attól leszünk babásak, nem? :wink: )..de nem a szerelmi életedben vájkáltam. Nem is kötelező beírni a sexes napokat. A továbbiakban no comment..úgy éreztem, végig azt erőlteted, hogy te terhes vagy. Most meg benyögöd, hogy nem is érzed. Szóval..majd más elemezget neked biztos szívesen, én nem teszem meg Neked ezt a szívességet. Én is sétődös vagyok, mert terhes vagyok bocsi. És meg ne bántódj! :lol:

Kép
babancs

én is csak a PÉ körüli szexeket ítam be a Fertybe, amit eddig be is írt a ferty de mától nem látni.... letelt a vip akármim és most másmilyen a görbém....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lányok! Nekem is voltak hőiningadozásaim. Este sokszor megfagytam, a legnagyobb takaróban és pizsiben is, reggel meg majd megsültem, égtem belülről rendesen... úh. ez nagyon-nagyon jó jel! Aki ezt érzi, annak nagy esélye van a babára :wink:

Ja, egyébként nekem a 10. dpon volt egy hőemelkedésem, 2 tizedet felugrott a hőm, aztán persze másnap visszatért 2 tizeddel lejjebb, de a kiugrás látványos. Biztos akkor ágyazódhatott be a Babóca :)
szerika

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek! Most ébredtem, mert már tegnap este 9 kor az igazak álmát aludtam! :)

Im a görbém:

Kép

Éjszaka volt egy nehéz korszakom, k....a görcsölt a pocim, de olyan megjövősen, még Tomi is felébredt, na mondom kiváncsiságból megmérem a hőmet....36,6 volt, na marha jó, gondoltam, végül is 36,5-36,4-es szoktam mensizni , egyenes az út. Aztán reggelre ez lett belőlle. Pattanások hála még nincsenek sehol rajtam, a pocim fájdogál, de már nem annyira, mint éjszaka.

Remélem mindenki jól van és jót pihent az éjszaka folyamán!

Mi háromnegyed 8-kor indulunk, lehet, még előtte benézek, ha mégsem jönne össze, mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Kép
elizabeth25

Hár Kép om a magyar igazság és negyedik a ráadás! :)

(Telefonnal csináltam, kicsit rossz a felvétel! :( )

Kép
elizabeth25

Tehát én megkaphatom a negyedik kismama cimet, ha az első háromról már lemaradtam? :lol: :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

LIZA! HATALMAS GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EZ AZ! CSAK ÍGY TOVÁBB MINDENKINEK!!!!!!!!! :D :D :D
szerika

Babancs után szabadon!!! Babásodjunk!

Athiz veled mi zu?
szerika

Jó reggelt!!!

Istenem ha minden reggel ilyen hírekre ébredhetne az ember lánya....nem bánnám :lol:

Lizikém nagy nagy gratula Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: Fehérből a muskotályost, vörösből az édes bort szeressem :lol: :lol: De karácsonykor elszopogathatjátok a fa alatt Tomival :wink: Annyi a a babának se árt :) :wink:

Én még ne tesztelek, tegnap nem mondott jókat a doki,úgyhogy nem reménykedem. Ha esetleg nem jön meg hétfőig, akkor hétfőn nyomok egy tesztet!De ha valami bajom va jobb is lenne ha most nem babásodnék. Előbb derüljön ki mi a baj, kezeljük ki és utána.... :wink:

Athiz: Veled mi van? Gondolgondol Rád :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét mindenkinek :wink:

ceniko
Szeged

Hát szép reggelt!

Eliza, na ugye, kár itt parázni, többen megmondtuk neked, hogy itt bizony baba rejlik a pociban!

Erika, köszi kérdésedet, bár én is itt tarthatnék, de most épp nem tartok sehol, csak a szokásos pocakfájdogálás, reggel meg szexeltünk apussal, de mondhatom, hogy nem volt örömömre, de miatta megteszem, mert nagyon szeretem. Na, ezt csak sutyorogva mondtam ám! :oops: :D

Még nincs mensi, a hőm ugyanott, ahol tegnap, igaz, nem is láttam a sötétben, dioptria nélkül, hogy hány percig mértem, és még korán is volt, de mindegy. Holnapra derül fény az igazságra szerintem. Elvileg ma este kéne NEM megjönnie! Hát bizakodom, de lehet, hogy fölöslegesen! :roll:

Kép

Liza neked jó hétvégét, de most már biztosan az lesz. Párodnak elmondtad? Tuti nagyon örül!

Puszi mindenkinek
Vendég

N A G Y G R A T U L A E L I Z A B E T H!!!!!!!!

Na milyen érzés??

Kép
babancs

De naívak vagytok, lányok.

Elizabeth, hányszor játszod még ezt el? Nem unod még?
kívülálló

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Hát, Lizike, ennél szebb nem is lehetne Neked!!!! Lemondhatod az időpontjaidat a dokinál! Kicsit én is jobban bizakodok, hogy 15 hónap próbálkozás után végül spontán összejött!

Ennyi babás egy hónapban!! És még nincs vége :lol: Ceni, Athiz, Ági most Ti jöttök :wink: Bocs, ha valakit kifelejtettem...

Aztán majd a többiek szép sorban... Annyi babás lesz itt, hogy két hónapon át csak pozitív tesztek képeit fogjuk küldözgetni!!!

Na, megyek készülődni, mert mindjárt tekerünk el otthonról....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kedves Kívülálló!

Hőgörbéd? Tedd fel, hátha tudunk segíteni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok lányok!
Visszaolvastam, de hogy ki mit írt .... ???? :)

Eliza!
Már megint egy naugyét küldök neked és persze gratulálok is 1000-el! Vigyázz magatokra!

Athiz!
Fel a fejjel, tudod és az egyéb szokásos, amit írni szoktak! Én megértem ha elmegy az ember kedve néha és feladja, de úgyis folytatjuk és úgyis bevállalunk mindenfélét, lehet szuri, vagy műtét és miegymás a babóka érdekében. Kicsit lehet tartasz a vérvételtől, de szerintem ez a legkevesebb! A többi sokkal sz.rabb! :) Nekem volt lapar, HSG, most szitásra szúrkáltatom magam Gynevac. Ha csak egy vérvételem lenne, szinte örülnék is :)

Én pénteken itthon maradtam, mert elég szarul néztem már ki csüt. délutánra és megengedték, hogy itthon kúráljam magam. Tökre örültem, hogy a gépet az ágyba teszek (nem rosszra gondolni a számítógépről beszélek) és majd netezek!
No erre 7.30-tól 14.30-ig nem volt áram :lol:
Ma a párom suliban van, mint tegnap, így egyedül vagyok, és próbálom rávenni magam a takarításra :(
Felrakom a görbém, de én AKKOR IS MEGFÁZTAM :D
És mi ez a zöld csík????????

Kép
sonjus

Na én sem vagyok normális!
Addig izgatott a zöld vonal titka, míg megnéztem a ferti szerinti analázió eredményét. Ebben a hónapban baromira alacsony az esélye, hogy terhes legyek! Na köszi, ez annyira nem esett jól, de mint tudjuk ez nálam a normális :) Minden hónapban megjön!
DE HOGY MI AZ A ZÖLD VONAL, AZ PERSZE NEM DERÜLT KI SZÁMOMRA! Ott kellett volna történnie valaminek? Hő le? Fel?

Hahó, valaki?

Sehol senki? :cry:

Segítsetek Vukknak a kisrókának ! :)
Most olyan kicsi vagyok, kövér és szemüveges hangulatom van :(
sonjus

Elizabeth:
Gratulalok! Ez nagyon klassz!

baratodildi

Sonjus!

A zöld csík beágyazódást jelöl sztem.

Kép
babancs

De nekem nem ment le a hőm! Vagy ez sem törvényszerű?
Sőt ezt a 4. DPO-ra teszi?
?????????????????????????????????????????????????
Vagy ha korábban volt PÉ mint azt gondolom, akkor is csak a 7. nap.

Na azt hiszem jobb, ha nem is foglalkozom ezzel, mielőtt idő előtt a semmiért befordulnék! :)

Ha megjön szerdán, akkor megjön, ha nem akkor meg nem!
UFF
sonjus

Jó "reggelt"
Gratula Liza!

Kép
zölddisznó

Nem túl biztató hőm:

Kép

ceniko
Szeged

Zöldi, Te milyen későn tudsz felkelni! Irigyellek!

Sonjus, én is a beágyazódásra tippelek, de amúgy gőzöm sincs. Idővel megtudod! :lol:
Azt hol lehet megnézni, hogy mennyi esély van éppen arra, hogy teherbe ess?
Nem értem, miért lenne kevés az esélyed? Szerintem nagyon is ott van a topon ez a hőgörbe! :wink:

BIldi, mi újság, hogy vagy?
Vendég

Ceniko!

Amíg meg nem jön, bármi lehet tudod..a fertyben láttam teljesen reménytelen görbét..valószínű az illető azért tesztelt csak, mert nem jött meg neki..amúgy a hője meg jól leesett. És mégis terhes volt! Nekem is csak 36,5-6 volt terhesen a hőm.

Kép
babancs

Ceni, te most utánzol? :D
Vendég

Athiz: Nem :lol: Spotnán vagyok dinka :wink:
Igazából nem a hő miatt aggódom, hanem amit tegnap a doki mondott.....de majd meggyógyítanak :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Nos sokak örömére vagy bánatára, a farkas nem érte utol azt a büdös Piroskát (bocsi, ha valakit így hívnak!), hogy bekaphassa, így odaért a neki rendeltetett helyre, ahogy elő vagyon írva! Éppen a 12. DPO délutánján, ahogy az megszokott nálam! :cry: :cry:

Nos, ennyit a babásodásomról!

Mindenkinek mennek a drukkok!

8)
Vendég

Kivülálló!
Elárulnád, hogy miért zavar téged Elizabeth? És mit játszik már hányadszor el?
:shock:

Athiz, nagyon-nagyon sajnálom, pedig úgy bíztam benned és hidd el, nagyon drukkoltam :cry:

Mindenkinek menned a szurkok, Sonjus, te nagyon esélyes vagy. Mikor tesztelsz?
szerika

Szia Athiz!

Sajnálom :(

Irány az előre!!!!! Októberre is kellenek babások :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok csajok!!!

Vasárnap óta nem voltam, s most meg már úgy kidöglöttem a visszaolvasástól, hogy nagyon!!:)

LIZA, SZERIKA NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉLJENEK A ZEBRÁK!!!!!:)

A héten még arra sem volt időm, hogy olvassalak titeket! :( :( :(

Kedd óta nem is mérem is mérem a hőmet. Viszont az nagyon izgat, hogy most mikor lesz vajon pé-em, így kicsit szidom magam, amiért nem mérek hőt!!:( :?

Most ennyit sikerült összehoznom, megyek mert a párommal szinte beszélgetni nem volt időnk a héten, nemhogy mást csinálni!! :wink: :wink: :wink:

Mindenkinek kellemes estét!!!Sikeres babásodást!!!
judithappy

Sziasztok!!

Eli!!!

Hatalmas gratulla++++++++++

Sonjus!!

Szerintem is beágyazodást jelent :wink: ,lehet h csak megfázásos tüneted van,nagyon drukkolok++++++++++++!!!!

Megint betévedt a kivülállo,most inkább nem szolok semmit, no comment!!!

Csajok !

Aki tud pár soros nénnapi és szülinapi verset kérlek szoljatok ,vagy küldjétek privibe ,hátha valakit zavar!!
Köszi!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?