Moni, ez a bizonyos fázis pontosan mi is? Csak mert én úgy gondolom, hogy az ovuláció utáni időszak. Ha nem, kérlek javíts ki! Viszont ha úgy van, ahogy én gondolom, akkor már hogy lenne mindig 14 nap? Mert nekem pl. elég sokszor 12 napos ez az időszak. Lehet, hogy ez kevés, az átlaghoz képest, nade akkor sem mindig 14 nap!
Ha rosszul gondolom a dolgokat, akkor bocsi.
Ági, nagyon szép a görbéd, de ha 2 napja volt a beágyazódás, akkor, aminek nagy az esélye, akkor még várnék legalább 2 napot, csak aztán tesztelnék, mert ugye a beágyazódás utáni 3. napon mutat csak valamit is a teszt, még ha érzékeny is!
Ceni, remélem, hogy rácáfolsz a dolgokra, és gyorsan teherbeesel, ha eddig nem tetted volna. Hát én is úgy gondolom, hogy jobb a babásodásokat nem túl kései korra hagyni, persze az más, ha valaki már a többedik babukáját várja!
Lizám, nagyon drukkolok neked akárhogyis, hogy a dokidnak igaza legyen, és babás legyél!
Nálam holnap estig elválik, mi van. Néha úgy érzem, még van remény, néha meg úgy gondolom, hogy idióta vagyok, ha ezt érzem. Bevallom, ma egy hülye pillanatomban csináltam egy tesztet, persze délután, és csak azért merészkedtem ilyen tettlegességre, mert a 11. DPO-n vagyok, és mert amennyiben a hőesésem valós volt, nem a hőmérőm kreálta csak úgy, mert olyan kedve volt, akkor már be kellett ágyazódnia+ a 3 nap, és már mutatnia kellene, ha babát várok. Persze hogy negatív lett! És persze ilyen ökörség miatt még jobban letörtem. De annyira szerettem volna valami biztosat tudni, mert utálom a bizonytalanságot. De ezzel ugye semmivel sem jutottam előbbre!
Na ennyit a baromságaimról!
Az Elevit szerintem nagyon is jó kis vitaminösszeállítás, főleg, ha babát vársz vagy szeretnél, de úgy gondolom, elég, ha csak 2 naponta szeded, mert esetleg tényleg emésztési gondokat okozhat a magas vastartalma miatt.