Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy páran azért eljöttetek.
Apple, sok alma ott maradt, de mi azért örültünk a végén, mert akik ott maradtak azok vittek el 1-1 kisebb dobozzal, nagy szatyorral, és úgy érezzük meg is érdemeltük.
Huncira tényleg nem lehet ráismerni!
Ugyanígy Monára sem, bennem még a filmbéli alakja élt, és ahhoz képest rengeteget alakult.
K.ir meg egyszerűen jó nő.
Mamintot pedig most ismertem meg, ami azért vicces, mert nagyon sokat leveleztünk már. Mamint te nagyon fiatal vagy!!!! (Én meg öregnek kezdem magam érezni.)
Kincs, sajnálom hogy úgy rohangáltam és nem tudtam leállni egy kicsit beszélgetni. Tényleg, a játszószoba végül lett használva? Remélem nem bántad te sem olyan nagyon a hosszú utat...
Csajok kinek volt a férje feketébe öltözve, aki egy szőke hajú félévesforma babára vigyázott? Nagyon fess volt az úriember!
Bevallom lányok, azért van bennem némi lelkifurdalás, hogy K.irt kértem fel az előadást vezetni, mert nagyon sokat utazott fel, de a társaság erősen foghíjas volt. Azt hittem, többen lesznek a régiek közül.
Mikor sorra kaptam a lemondó e-maileket, jelzéseket, egy idő után az indokokat olvasva olyan érzésem támadt, hogy aki nagyon akart úgyis megoldotta hogy eljöjjön, akár messziről is, gyerekkel is.
Végül a hiányzó régiek ellenére azt mondhatom, annyian voltunk mint még sosem, ez valószínű a plakátos kampánynak köszönhető. A terembe 200 szék + pótszékek voltak bekészítve, és 75%-ig tele volt, plusz kint is voltak - a becslések szerint tehát közel 200-an jöttek el, de ezek zöme új arc volt.
Ami jó, mert sokakat sikerült megszólítani, de rossz, mert ezek az újak nem tudom, mennyire ismerik a közös múltunkat, azt, hogy mennyire meg kell harcolni minden változásért.
Ezt azért mondom, mert szándékaim szerint, valóban nem lesz ilyen nagy közönségtali több. A hanganyag jövőhéten fel lesz téve, elmondtam miért. Az előadásokat igyekszem felrakatni 1-2 napon belül és a mozit is.
Az egyszerű indok: drága és időt-energiát rabló a szervezés. Az alapítvány nem kapta meg az idén az 1%-ot, ezért visszább lépett anyagilag, rosszabb helyzetben van. és kellene a pénz mindazokra, amit vázoltam a talin.
Helyette decentralizáltan szeretnék továbbmenni az összejövetelek szervezésében, de ez nem fog menni nélkületek (és a lelkes újak nélkül).
Ha pedig nem érkezik érdemi segítség, akkor széttárom kezeimet... egyedül nem megy. Azt gondolom, az elképzelés jó.
Amúgy szerintem a tali eredeti funkcióját tekintve talán a legjobban sikerült, mert a film is be lett mutatva, illetve Breyer előadása nagyon jó volt, szerintem sok újat lehetett hallani tőle haladó PCO-soknak is, és akár meglepő dolgokat. Ugyanis ő arról próbált beszélni, ami minket érdekel.