Nita, boldog szülinapot Máténak is
))))
Azért ez a tortás dolog disznóság, miért kell összevonni a ketőt, ráadásul nem is egy napra esik!
Panda, ez jó, akkor neked sem marad túl sok láblógatós heted, ha még 2 hónapig dolgozol.
Ma bevittem a kövi adag tp-s papírjaimat, és kivertem a balhét a gazdaságisnak, mire az boci szemekkel annyit kérdezett, hogy a férjem kap fizetést! Hogy a p....-ba jön bárki ahhoz, hogy ezt megkérdezze, miközben az a feladata, hogy az én fizetésem intézze, amellett hogy a sajátját rendesen kapja. Olyan pipa lettem, hogy megfenyegettem, hogy bemártom a főnöknél, ha nem lesz hamarosan pénz belőle!
Itthon elmondtam apának, mire kerek perec megmondta, hogy akkor ő megy a főnökömhöz ha találkoznak és rákérdez. Na erre befizetek!!!
Nincs valakinek egy jogász ismerőse, aki ért ezekhez a táppénz kifizetésekhez - főleg mikor a munkáltató nem kifizetőhely? Ráadásul, állítólag én nem tudom az OEP-hez bevinni, mert valami adatlap is kell hozzá. Kezd a hócipőm is tele lenni ezzel az egésszel.
Ja és a hab a tortán, hogy a legjobb kollégáimat meg rugdossák kifelé - egy körhöz tartozók - még jó hogy én védve vagyok