Rambóka, nem 7 hónaposan fejek, hanem 30 évesen
És igen, nagyon rossz anya vagyok, amiért próbálok minél több anyatejet adni a lányomnak
)
Igazából szerintem nálunk mindennek a rohadt bimbóvédő az oka. Még mindig nem hajlandó nélküle szopizni (ennyit az én dedem porszivókájáról, amikor irtad a múltkor, hogy horpad a hátad, na ez az érzés az én életemből eddig kimaradt), pedig amikor sikerül pár másodpercre "átverni", akkor érzem, hogy mennyivel több inger lenne ez a mellbimbónak. Igy viszont nagyon sokáig tart a szoptatás, 1 óra. Tehát pl. reggel 8 és 9 között megeszi a 140-et. Ha nem adok pluszba, akkor 10-kor már éhes. Ha megint megszoptatnám, az megint eltartana egy órán keresztül és akkor sem tudja megenni azt a mennyiséget, amivel kitart a következő evésig. Szóval a saját kényelmem érdekében fejek, mert igy legalább van időm reggelizni, tenni-venni,és Sacinak is marad ideje játszani. Fél 12 körül ebédel, krumpli, répa, sütőtök, alma, barack valamilyen kombinációját, ebből simán megeszi a 200-at. Fél kettőkor elalváshoz is kéri a cicit, de ez szerintem nem mennyiség, nem is mérem soha. Én annak a hive vagyok, hogy többször kevesebbet, tehát szimpatikusabb a napi 5 evés, mint a 4. Ez viszont csak akkor van meg, ha eszünk 3-kor is. Igazából éhesnek is látszik, megeszi a pótkaját is mindenfajta ellenkezés nélkül.
Vasárnaptól egy hétig nyaralunk, de utána a 6 órás kaját fogjuk gyümölcsre cserélni, addig viszont ekkor is tejet kap, amit megintcsak nagy lelkesedéssel fogad. Szóval nem az a baj, hogy nem éhes, hanem az, hogy a ciciből nem tudja és soha nem is tudta megenni, amennyi neki kell. Ha nem fejek, csak magam alatt vágom a fát, mert hipp-hopp eltűnik a tej. Amig birom és szivesen csinálom, szerintem nincs ezzel semmi baj.