Új privát üzeneted érkezett!

Athiz, igazából nem az, hogy kibírja, ő nem igényli.Egyszer beszélgettünk erről és azt mondta, hogy ő nem az a tipus, aki mindennap, vagy minden másnap....tudna, de nem kívánja...meg neki jobban esik úgy, ha már jó kiéhezett a két fél. :) Végül is igaza van, sokkal jobb igy a sex! :) DE most az az igazság, hogy fáj a pocim, és nem biztos, hogy most jólesne ez a dolog! :( Nem tudom, majd lesz valami! :)

Tényleg jó lenne, ha mind a hárman bebabásodnánk! Cenika meg én is meg te is a 22 napon vagy, és mind a hármunknak átlagban 28 napos a ciklusa! Egyikünknek csak sikerül! :) (de az tuti nem én leszek, és nem a pesszimista hozzáállás beszél belőllem)

Kép
elizabeth25

Kedves 22 naposok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zölddisznó

[quote="athiz"]
írta:
athiz
Remélem, hogy mindhárom grácia bebabásodik ebben a ciklusban! :D

Én nem remélem, hanem tudom :wink: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Elizabeth!

A fogamzástól kb. egy hétig nem voltunk együtt..nekem is nagyon fájt a hasam, meg valahogy bennem volt, hogy ez lehet baba..és nem akartam, hogy nagyon bolygassanak..még bicajozni is óvatosan mentem..mindent a sikeres beágyazódásért :lol:
Mióta terhes vagyok..hmm..mintha kicsit jobban igényelném a sexet :oops:

Kép
babancs

Eliza, nana! Eldádázlak! A negatív hozzáállás az én reszortom! :P

Zöldi, nagyon cuki tőled, hogy drukkolsz nekünk. Én is drukkolok neked, habár még egy picit odébb van az az ovuláció! Na de mindennek eljön az ideje, ugyebár.

Pusz
Vendég

Coca, aranyos vagy, köszönöm a többiek nevében is! :lol:

Cenikó, de jó, hogy te jövőbe látó vagy! :lol: :lol: :lol:

Babancs, és neked is ilyen mensi szerű volt..nekem kb. 4-5 napja fáj így!

Athiz, meg is érdemlem a dádát! :lol:

Kép
elizabeth25

Athiz!
Segítek a pesszimisták testi fenyítésében!

Bababcs!
Milyen érzés leírni, hogy "terhes vagyok"?

Lizi! Akkor a babó még nem is "látta" az apukáját?

Kép
zölddisznó

Zöldi, Te szadi! :lol:
Vendég

Coca, szövetkezel athizzal? :)

Nem, még nem látta apukáját, mert szept. 8.án voltunk utoljára együtt, és amennyire most fáj a pocóm, szerintem nem is leszünk, max. ha megjön a mensim és elmúlik utána! Most félek ettől az egésztől! :cry:

Kép
elizabeth25

Ceni, a próféta szóljon belőled! Azért furi lenne, de nagyon örülnék! Mindenesetre eléggé egyfélék a tüneteink Elizával. Most vagy mensizni fogunk egyszerre, vagy babásodni. Esetleg valami virtuális vírust kaptunk el mindketten. :shock: :lol: :lol:
Vendég

Tényleg lányok, nem láttatok még rólunk esk. képet! :) Kép

Kép
elizabeth25

És mi :)

Kép
elizabeth25

Hú, ez szép, de hol a párod?
Már én is fel akartam párszor tenni a mi esküvői képünket, csak nem akartam senkit ezzel stresszelni. :lol:

De ha valaki látni szeretné, esetleg keresek egyet a padláson. :lol:
Vendég

Itt vagyunk:
Kép

Kép
elizabeth25

A három gráciától mindenki más nevében is aki még nem terhes, kikérem magamnak hogy kisajátítják maguknak a babásodás jogát! :D Ez topikjog, ebben a topikban mindenki babás lesz, tetszik neki avagy sem! :D Természetesen mindösszes drukkjaim mellett: +++++++++++++++++++++++
Elizabeth,
ez a lapar úgy jött hogy beteg vagyok, gyógyszer van rá de én nem bírom szedni egy bélbetegség miatt, így semmi más lehetőségem nincs mint a műtét, aholis eltüntetik a petefészkeim felszínét borító hormontermelő apró ciszták tömkellegét, és megnéznek mindent amit meg kell. Sajnos a hatás erőteljesen korlátozott, röpke egy év, és visszaáll minden :( így addig kell sikerülnie a babaprojektnek.
Vendég

Athiz, akkor ess neki, mert engem érdekel! :) Ha már én is itt stresszelek mindekit az enyémmel! :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Áfonyaaa, jogos a felháborodás! Elismerem! :lol: :lol: :lol:

És ezek a cisztás dolgok miből és hogyan derültek ki? :( :(

Kép
elizabeth25

Áfonya, természetesen tuti mindenki előbb vagy utóbb, de igenis gyermekáldás áldozata lesz! :lol: És ebbe bizony Te is kíméletlenül beletartozol, de gondolom, már alig várod!
És én is nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön minél hamarabb a baba!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Oké, akkor most én is sokkollak benneteket az esküvői képekkel.

Eliza, nagyon helyesek vagytok! :wink:
Vendég

Köszi a bókot athiz! :)
Várom a képet! :o

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
nagyon szép menyasszony voltál! :)
Ez a cisztás dolog egy komplett hormonzavar, PCO a neve, rusnya egy kór, egyszerű hüvelyi UHon kiderül, és egyéb tünetei is vannak, és vérkép is utalhat rá (de az nem mindig, nálam pl nem!) Ha nagyon érdekel szívesen mesélek róla MSNen vagy priviben.
Vendég

Áfi, val.szinű, nekem most sem sikerült (de nem írok ilyeneket, mert a lányok leveszik a fejemet :? :lol: ), szóval akkor majd együtt startolunk a köv. hónapban, vagy az azutánniakban, úgyis mi is tudod 19.-től dokizunk, kivizsgálások meg miegymás! :o

Kép
elizabeth25

Áfi, van msn-ed? Ha igen, csak nincs ide felírva, akkor a vadsonja@freemail.hu az enyém! Vegyél fel, és fél kilenc körültől beszélhetünk, mert elkéne mennem hajatmostni! :(

Basszus lányok, ma semmi jó nincs a tv-ben, apa unatkozik! :lol: És tök ari, mert hogy mondtam neki, hogy NO sex, nem is közeledik, bár nem az a fajta! :cry:
Mi a fenét csináljak? Annyira fáj a pocóm! DE őt meg nagyon szeretem, de most én sem tudom, hogy mit akarok igazából! :wink: Féltem a kis enbriót, ha egyáltalán van ott bent valaki! :?

Kép
elizabeth25

Athiz, hol az a kép már????????????????,

Kép
elizabeth25

Nos íme a mi kis képecskéink a mi kis esküvőnkről:

Kép
Kép

Nos, remélem tetszenek, és nem kövez meg ezekért senki! Ja és itt még kissé soványabb voltam!

Puszi, most át kell adnom a gépet apucinak!
Vendég

Athiz, de szépek voltatok! :lol: :lol: :lol:
Annyira összeilletek hallod, hogy elsem hiszed! :lol:
Remélem ugyanilyen boldogok vagytok, ahogy a képen mosolyogtok! :)

Kép
elizabeth25

Kép

...Ő meg az én apucim.

Esküvőit majd később :lol:

Kép
zölddisznó

SZiasztok !

Tudna nekem valaki segíteni, hogy a hőmérős módszerben ?
Kerestem a neten cikket róla, hogy , hogy is kell csinálni de nem találtam semmit.
Előre is köszike :D
cuporka

Cuporka,
a mellettünk levő hőmérős topikban rengeteg hasznos infót olvashatsz, az utolsó 10 hozzászólást ha elolvasod jelentősen többet tudsz majd.
Vendég

Coca, nagyon helyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! :lol:

Kép
elizabeth25

helyes? honnan tudod? én semmit nem látok belőle olyan sötét a kép! :shock:
Vendég

Hát hiába, k..va jó ízlésem van! :lol:

Kép
zölddisznó

Áfi, azért látni! :roll:

Coca, jó! :lol:

Kép
elizabeth25

Szépek a képek, amiket feltettetek! :)

Kokusz! Nekem annyi, hogy 32. napon vagyok.

Szuper, hogy amióta nem tudtam jönni, két babás is van! :)
Mindenkinek nagy drukk!!!!
zsazsóka73

Zsazsó, ti mióta próbálkoztok? És mikor kellett volna NEM megjönnie neked?

Kép
elizabeth25

Gyönyörűek a képeitek! A ruhátok meg egyszerűen csodaszép!

..

A laparról én nem ezeket a dolgokat hallottam..hanem azt, hogy magyarán szart sem ér az egész. A policiszták nem a petefészek burkán vannak, hanem benne..be vannak tokosodva az éretlen petesejtek, mert megfelelő hormontermelés hiányában nem képesek megérni. Így tok keletkezik körülöttük, némelyik apró ciszta az idő múlásával eltűnik, majd a helyébe másik jön. Ez egy ördögi kör mindaddig, amíg a hormontermelődés nem optimalizálódik. Állítólag a Closty nem túl jó rá..túlstimulálhat és szépen megnőhet valamelyik kisciszta óriásra. Valaki járt úgy, hogy berepedt a petefészke fala a túlstimu-tól..szóval Clostyt csak szigorúan UH-mellett.
A dokim engem is rá akart venni a laparra..aztán megtudtam, hogy ez egy elavult módszer..abszolút nincs rá garancia, hogy a petefészek falának mesterséges elvékonyítása és kilyuggatása beindítja a peteérést. Miért is tenné? Max. arra jó, hogy kiszabadítsák a bent rekedt éretlen tüszőket, meg esetleg az átjárhatósági vizsgálatra. Volt osztálytársam sem gyógyult meg tőle, mert kiderült, hogy inzulin-rezisztencia okozta a PCO-ját.
Áfonyaa kérlek ne figyelj ide..de hálát adok az égnek, hogy nem csináltattam meg a lapart..és mindenkit óva intek tőle, hogy egy tüneti kezelésen részt vegyen. Az orvosoknak nem a tüneteket kéne csak kezelni, hanem a betegségek valódi okát feltárni. Ez ugyanolyan dolog, mint aki vakbélgyulladásra bekap egy Algopyrint.
Persze csodák és kivételek mindig vannak..

Kép
babancs

Babancs, a te barátosnőd meddig küzdött a hasmenéssel mikor terhes volt?

Kép
elizabeth25

Az ki? A sógornőm?

Passz...

De nekem a beágyazódás óta tart a hasmars..de csak de.

Kép
babancs

Babancska,
a statisztikája ennek a beavatkozásnak nem ezt mondja... persze garancia az nincsen, és tény hogy ez tüneti kezelés, az alapproblémát valóban nem oldja meg, de nekem nincs más lehetőségem. Akinek van, (pl neked) az ne is feküdjön kés alá! Én sem propagálom ezt a megoldást, senki ne értsen félre, nem ez a PCO gyógyszere. De nekem személy szerint ez ad esélyt.
Vendég

Te irtad, hogy a barátnődnél volt ilyen...feljebb! Vagy ismerős volt? Lehet, hogy én emlékszem rosszul! :(
Neked is van hasmenésed? És a hasad is fáj?

Kép
elizabeth25

Babancsa, amúgy azt kell mondanom, hogy Áfival értek egyet! Ne haragudj, de könnyen beszélsz te, aki két hónap után terhes lett...és itt van ő, akik már másfél éve próbálkoznak és küzd ezzel az egész dologgal! Szerintem te is befeküdnél a kés alá, ha nem lenne más lehetőséged!

DE nem azért, nem egy ismerősömön a lapar segített, hogy legyen babája! :)

Kép
elizabeth25

No akárhogyan is legyen, holnap elválik sokminden. Délelött nem leszek,de délután jövök, és mesélek.
Legyetek jók addig is! :P
Vendég

Áfi drukkolok! :) Ügyes légy!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Babancs: Ez nagyon gááááz amit a laparól írtál :shock: Nem biztos ám hogy ugyanaz a "bajotok" Áfival és hogy az ismrősödnek is ugyanez volt... Azért én ilyet ilyen kategórikusan nem mernék leírni. Ha valaki évek óta küzd a babáért, mindenbe kapaszkodik ami reményt adhat neki, hogy babája legyen. Ha Ő úgy érzi rajta segít akkor jóshoz megy és sárkányfüvet iszik, ha kell kineziológishoz, ha kell az orvosa javaslatára (mint egyetlen ember akiben a témában maximálisan megbízik és egyetlen akitől segítséget remél...) laparra megy!
Nem kéne ilyen rémtörténetekkel "lebeszélni vagy megfélemlíteni" szigorú idézőben!!!!
Sztem :oops:

ceniko
Szeged

Áfi: Nagyon drukkolok, nagyon nagyon :) sok erőt holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Én in csatlakozom, és minden jókat Neked, Áfika!

Csajszik, én megyek szunyni. Jó éjt!
Reggel ébresztelek Benneteket, pá!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Hát most 6-fél 7 helyett most keltem, mivel párocskámat viszem az autószervízbe, vagyis mennem kell utána kocsival és vissza kell hoznom! Jaj lányok, annyira nincs kedvem menni dolgozni. :( Éjszaka alig aludtam valamit, olyan hőhullámaim voltak, mint állat, egyszer melegem volt, egyszer fáztam. :( Azt mondja Tomi, neki is hasonlók voltak! Ezek a tetves frontok! :( Volt amúgy éjszaka, hogy arra ébredtem fel, hogy kutykorog a hasam meg nagyon fáj mensisen, még ki is mentem megnézni, hogy nem e megjött, mert minden jel arra utalt! :?
Na dobok egy görbét és megszünök, mert indulnunk kell nemsokára!
Kép

Áfi nagyon drukkolok neked mára!

Coca, látod én voltam ma az első! :)

Ceniko, akkor is készítsd a pezsit! :cry:

Majd hat körül jövök lányok, kb, akkor érek haza! Csak éljem túl valahogy a mai napot! :(

Kép
elizabeth25

Jaj képzeljétek, bementem párocskámhoz a fürdőszobába, a kádba ücsörgött! Azt mondja, hogy - Hajoj ide! - odahajolok, megsimogatja az arcomat, azt mondja: - Olyan forró vagy, mint valami sparhert! És a pofikád is olyan szépen kivan pirulva! :) Gyanus vagy nekem! :lol: (Na most erre varjatok gombot!)

Kép
elizabeth25

Hajrá Lizi!
Az viszont nem volt szép Tőled, hogy beelőztél! :lol: Irgum-burgum! :twisted:

Mindenkinek szépséges napot és hetet!

Kép
zölddisznó

Coca, ezt dobta ki a gép! :lol:

Én is kívánok mindenkinek nagyon szép napot és hetet, (csak , hogy utánozzam Cocát :) )!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Hőm zuhanórepülésben... Erről a hónapról ennyit... :(

Kép

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?