Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi!
Miért kellene? :lol:

Annyira nem szeretnék elébe menni a dolgoknak, úh talán jövő hét közepe. A múltkor is megszívtam, most nem szeretném...
szerika

Sziasztok!

Bocsi lányok, hogy reggel egy kicsit depis voltam, de minden összejött. Párommal baromi nagyot veszekedtünk, de hála istennek most már kibékültünk.

Végre hétvége!!!! Juppi!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Áfonya!
Ahogy olvastam az írásod baromira megkívántam a szilvalekvárt, ha kiléptem megyek és eszek egy kicsit!

Ceniko!
Tuti jó görbe! Az az esés biztos a beágyazódás volt! :wink:
Boldog névnapot!

Elizabeth!
Szerintem ha ismered a tested, akkor ugyis tudod mikor volt péd, szerintem annak higgy. A ferty-be a szagatott vonal azt jelenti, hogy nem biztos a dolgába, az egyenes vonal jelöli az egyértelmű pé-t (Legalábbis múltkor ezt írta valaki)

Zölddisznó!
Tök jó humorod van, mindig jókat derülök az írásaidon.
vivin

Enikő! Boldog névnapot kívánok én is és minél előbbi babásodást! Ez utóbbit mindenkinek kívánom! :D
szerika

Szerika!

Ha jól számoltam, ma vagy a 14 dpo-on, ha holnap se esik a hőd, és nem jön meg reménykedhetsz!! :D
Drukk!!++++++++++++++++
vivin

Vivin, köszönöm szépen. Tudod, a remény hal meg utoljára :)
szerika

Szerika!

Ja!
vivin

Megint van időm, megint jövök.
Elizabeth,
hétfőn megyek a dokimhoz, ma megint vérzek, remélem holnap rendesen megjön. Ha mégsem jön meg a hétvégén, akkor nem megyek. Szerintem nincs értelme addig.
Vivin,
jó étvágyat a lekvárhoz :D Én egy kis üveg vegyesbefőttnek estem neki. :P
Coca,
2 napja, a 14. DPOn teszteltem utoljára, de ma már vérezgetek, a hőm is nagyon alacsony. Már nagyon várom a mensit, hogy túl tudjak lépni végre ezen a sikertelen hónapon. Nincs jól a lelkem mostanság. :(
Ildi,
sajnálom hogy veled is szórakozik. :(
Vendég

Szerika, nekem is ilyenek szoktak lenni, ha készülőben van a mensi: Kutykorog a hasam, felvagyok puffadva, fájdogál, előtte pár nappal patik jönnek ki rajtam (nem sok), fáj - feszül a cicim.....de most ugyanezeket érzem, plusz a petefészekszurkát, de van még kb. 7-10 napom mensi megjöveteléig.

Igen, én is kaptam a Gynevac injekciót, kedden kaptam meg az utolsót. Nem tudom, hogy használt e valamit, változást nem éreztem magamon semmit. Gondoltam, hogy íratok újjat, de mivel 19.én elkezdjük a kivizsgálásokat, ezért úgy gondoltam nem.

Ti mióta próbálkoztok amúgy?

Áfi, jól teszed, hogy elmész a dokihoz, az a biztos, hogy ha megnéz!

Vivin, örülök, hogy kibékültetek a pároddal! :) A veszekedés után legjobb a kibékülés! :lol:
Amúgy most írta a barántőm is, igen, hogy a szaggatott az, amikor nem biztos a dolgában!

Kép
elizabeth25

Áfi, amúgy engem is egyre jobban megviselnek ezek a sikertelen hónapok, amikor aug. -ban 14.szerre jött meg a mensim, azt mondtam nem érdekel, de jól kibőgtem magamat még is! :(
Nem lehet ehhez hozzászokni! DE neked már legalább van egy gyerkőcöd, vigasztaljon ez a tudat! Nekem még egy sincs! :(

Kép
elizabeth25

Áfi, amúgy engem is egyre jobban megviselnek ezek a sikertelen hónapok, amikor aug. -ban 14.szerre jött meg a mensim, azt mondtam nem érdekel, de jól kibőgtem magamat még is! :(
Nem lehet ehhez hozzászokni! DE neked már legalább van egy gyerkőcöd, vigasztaljon ez a tudat! Nekem még egy sincs! :(

Kép
elizabeth25

Szerika!

Szerintem meg nem mensi van itt készülőben...a tüneteid tisztára megegyeznek a beágyazódásos tüneteimmel..na meg a Ferty is jól jelölte be a pé-det, de így is nagy az esélyed egy kislányra.
Én már a helyedben 2 nappal ezelőtt teszteltem volna..nem is értem, hogy bírtad ki eddig.

Ceniko!

Boldog névnapot! Meg Áfonyaa kislányának is, ő is Enikő ugye?

Kép
babancs

Dettó ugyanezek a tüneteim mensiileg, csak nekem nem feszülnek most a melleim, mondjuk ez már a múlt hónapban sem volt, sőt nem is fájt, pedig korábban mindig a mellemből tudtam jó előre, hogy meg fog jönni...
A petefészekszurka fura. Nem lehet, h a szuritól van? Én most fogom kapni a másodikat majd...

Nekünk ez a 2. hónapunk, szóval nem panaszkodom. Meg ezt már lazábban is veszem, mint az előzőt, úgy vagyok vele, hogy majd jön a Bébi, ha akar. :)
szerika

Kép
elizabeth25

Szerika, na, mi nekünk ez a 15. hónap! :( Amúgy szerintem hétfőn reggel bevállalhatnál egy tesztet! :)

Nekem amúgy a hőm, kb. két nappal szokott leesni mensi előtt...neked meg nincs leesve! :lol:

Kép
elizabeth25

Szerika!

Nekem sem fáj egyáltalán a mellem! Sőt ma azért is csináltam még1 tesztet, mert a beágyazódás óta eltűnt minden tünetem..

Kép
babancs

Barátok közt - függők, utánam!!!!

Kép
zölddisznó

Babancs,
mi volt a beágyazódásos tüneted? Bocsi, de most nem szeretnék visszaolvasni, így könnyebb, hogy ha mégegyszer leírod.

Ja, és simán kibírom teszt nélkül még akár a jövő hét szerdáig is. Addig tuti nem tesztelek :P

Egyébként fiút szeretnék, na de egye fene, ha kislány lesz, akkor kislány lesz :)
szerika

Sajnálom Liza, hogy ilyen régóta próbálkoztok. Adok egy jó tanácsot: próbálj nyugodt lenni és laza, ez a legfontosabb állítólag okos emberek szerint és ha egészségesek vagytok, akkor ennyi a titka a babásodásnak. :lol:
szerika

Megyek BK-t nézni, Zöldi után szabadon, jó éjt Nektek! Jót beszélgettünk :D
szerika

Babancs,
köszönjük! :) Igen, a lányom is Enikő, innen jutott eszembe. :)
Elizabeth,
hidd el hogy nem vígasztal. Biztos vagyok benne hogy hatodszorra is éppúgy lehet a gyerek után sóvárogni, mint mikor valaki az elsőt várja. Nagyon látom a lányomon mennyire jót tenne neki egy testvér. És amúgy sem akartam nagy korkülönbséget. És nagyon kéne már az édes tejes babaillat. És nem jön. Másodszorra is épp olyan rossz.
Vendég

Szerika, gyere oda dolgozni, ahol én vagyok, aztán mondj ilyeneket! :cry: :cry: :cry:

Áfi, elhiszem! :( Remélem itt a két csaj után, tényleg beindul a zebraeső! :) Én kértem a Jézuskát, hogy karácsonyra, ha tavaly nem hozott, de legalább idén hozzon egy babót! Meg amúgy is annyit ünnep lesz nekünk dec-jan., hogy valamelyikre igazán megszánhatna! :)

Kép
elizabeth25

Szerika!

Hát szúrkált mind2 petefészkem, a bal is, amely sosem szokott. Meg eléggé fájt az alhasam, mint egy érdekes mensi olyan volt. Nekem hasmenésem is volt reggelenként..ami mára székrekedésbe ment át inkább. Meg a fáradtdság végig..
Nagyon puffadt lettem, hatalmas hasam lett..és a 12. DPo-n (kedden) már teszteltem...nem is értem a türelmedet. Bár én is csak a 7végén, méghozzá most vasárnap tesztelhetnék!

Kép
babancs

Sziasztok!

En is szeretnek Cenikonek meg Afi Enikojenek sok
Kép
kivanni!!

Kép
Kép
ancsa81

...mondtam már, hogy férjhez megyek?

Kép
zölddisznó

Jajj!En kerdezni is akartam mar amikor irtad hogy megvan a nap! :oops: MIKOR LESZ?????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
köszönjük! :)
Coca,
nahát milyen disznó vagyok! Pedig én is olvastam!
Sok boldogságot az arának! (és párjának)
Mikor veted le a pártát? :wink:
Vendég

Coca.................gratulaaaaaaaaaaaa! Mikor is?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!!
Vendégek vannak, úgyhogy gyors leszek!
Egész nap főzőcskéztem :lol: ki vagyok már purcanva!

Mindenkinek köszönöm a névnapi üdvözlést, nagyon aranyosak vagytok :wink:

Áfi: Picilányodnak én is boldog névnapot kívánok :wink:

2 napja fájdogálok... :roll:

Puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Coca: Mikor??????????????????

Liza: Bocsika, nem tudtam msn-re jönni ne hari......

Mék, pá

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

na, majd holnap elárulom!
hihihi

Kép
zölddisznó

Na szep... :twisted: !!
Biztos mesz mar aludni,jo ejszakat neked!

Megyek en is!

Ceniko!
Kitartas a vendegekhez!(jo sokaig ott vannak)

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Coca:
Mikor? :lol: :roll: Nekunk is iden volt, de mar annyira messzinek tunik :( Viszont holnap en is eskuvore megyek. Nagyon varom, mert a buli ott lesz, ahol a mienk volt es a zeneszt is a mi eskuvonkon nyulta le az ifju par. Szoval elegge sok emlek elo fog jonni. :P

baratodildi

Sziasztok!

Hu rengeteget termeltek minden nap ... nem győzöm olvasni.

Áfonya

Olvastam a megmaradt gyógyszereknél hogy felétek még talán lehet clostit kapni. Ma bejártam a létező összes patikát a környéken és sehol nincsen. Nálatok lehet még kapni? Mondjuk holnap el kéne kezdenem .... :(
kokusz

Kókusz!

Merre laksz?

Kép
zölddisznó

Én vagyok az elsőőőőőő! Bibibííííííí!

Kép
zölddisznó

Szia Zöldi,

én is itt vagyok, nem vagy egyedül :) , kidobott az ágy :D ?

Izgulsz már a nagy nap miatt? :D Nekem is idén volt. Nagy esküvő lesz vagy pici? Azt nem is kérdezem, hogy templomi lesz-e :) , tudom, hogy igen.

Többiektől elnézést, hogy nem irtam, de tegnap is elkezdtem írni az ágyban mindenkinek és elaludtam laptoppal a kezemben :( Mindjart BK után.

Ma összeszedem magam és írok mindenkinek.

És szeretném megköszönni mindenkinek a kedves gratulációkat - külön Elizabeth-nek :) , örülök, hogy itt lehetek ebben a topicban veletek.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Dobok görbét is, azt hiszem holnaptól abbahagyom a hőmérést :) , mindjárt felgyulladok.... :) De a görbe mindenesetre még nekem is nagyon tetszik :D :D

Kép

Kép
melcsi6

Melcsi!
Jó hőmérős felkel 5.30-kor, amikor hétköznap szokott mérni! ...aztán persze visszaalszik.

"nagy nap"? hát az kicsi lesz, amennyire csak lehet! Ha lehetne, egy enterrel elintézném :lol:
Egész pontosan öten leszünk, és nem tervezem hosszabbra 3 percnél.
Majd a templomi - egyszer...
Milyen a kismamiság? Nem átmenni ám másik topcba ám!!!

Nyugat-Magyarországiak! Időjárás jelentést kérek! Esik már ott? Mennék bicajozni, de nem vizi. :lol:

Pusza, második ébredés után jövök!!!

Kép
zölddisznó

Zöldike,

az én esüvőmön 12-en voltunk, nem volt templomi (majd egyszer elmesélem miért, pedig szerettem volna) és gyönyörű volt. Tessék rákoncentrálni és szép lesz. "ENTER"? :D , na ezt meg sem hallottam....

Kismamiság jó, de amíg a 3 hónap le nem telik még nem akarom beleélni magam ami nagyon nehéz, mert legszivesebben szétkürtölném a világnak :) .

Elhagyni ezt a topicot?????? Most probálkoztam egy másikba irni valamit, aztán egyszerűen nem sikerült...........Azt sem tudtam hogyan kezdjem, úgyhogy maradok itt!!!!!, amig meg nem untok :) .

Puszi.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok, jó reggelt!

Zölddisznó, a jó hőmérős felkelt fél 7-kor , amikor egyébként is szokta mérni. :)), de mindjárt megy és visszaalszik. Dobok egy táblát: Kép
A ferty 27.-re tette a mesim megjövetelének az időpontját, 28 napos ciklusnál...hát az utcsó két hónapban is akkor jött meg! Van még kb. 10 napom ezekszerint. Az a gáz lányok, hogy úgy fáj a pocakom, mintha bármelyik pillanatba megakarna jönni meg feszül is, meg a cicim is fáj!:( Lehet, hogy sokkal előbb fog?

Melcsi, ne hogy lemerj innen lépni a topicból! :)

Cenikó, semmi baj, majd ma este vagy napközben beszélünk! :lol:

Baratodildi, érezzétek nagyon jól magatok a lagziba, és tessék táncolni helyettünk is! :P

Szerika én már ma reggel a helyedben tesztelnék ezerrel! :)

Babancs, hogy vagy? :)

Kép
elizabeth25

Melcsi, amúgy a 16 cn-en volt pé-d ahogy a ferty írta? Neked akkor szokott szúrni valamelyik petefészked? Jaj, annyira örülök ám nektek!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Babancs, melcsi, amúgy kb. 10 nap a beágyazódás én úgy hallottam. Együttlétetektől számítva mennyi idő múlva kezdek jelentkezni a "tünetek" és milyenek?

Kép
elizabeth25

Moni te mikor tesztelsz? :lol:

Macspacs, veled mizújság? :)

Kép
elizabeth25

Szép jó reggelt Mindenkinek!

A jó hőmérős korán méri a hőjét, de csak a férje felébredte után kapcsolja be a gépet, hogy ezzel ne zavarja őt :D

Jelentem a hőm még mindig magas. Mensi sehol. Még mindig szúrkál néha-néha a petefészkem elég erősen. Tesztem nincs, de nem is lesz jövő hétig :wink: Rekordot fogok dönteni a tesztelés re várakozást illetően :lol:

Zöldi, gratula az esküvői időponthoz. Elárulod a Nagy Nap időpontját?

Melcsi, GRATULÁCIÓÓÓÓÓ!!! Azt hiszem még nem gratuláltam.

Áfi, Enikő kislányodnak is boldog névnapot így utólag is.

Eliza, én is stresszes munkahelyen dolgozok, de már egy ideje gyakorlom (a gyors teherebeesés miatt), hogy ha hazaérek, akkor kikapcsolom az agyam azon felét, ami esetleg arra koncentrálna még... teljesen megértelek, nyugi. :roll:
szerika

Köszi szerika, ez jó érzés, hogy együtt érzel velem! :) DE sajnos nekem ez a teljes agykikapcsolás, a mh-i dolgokkal, nem mindig megy! :(

Amúgy mikor kellett volna neked megjönni? Tuti baba szerintem ha még mindig magas a hőd! :lol: Te leszel akkor a harmadik babás, kb. egy héten belül! Nem semmi!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Köszi, Liza, aranyos vagy, de még ne kiabáljuk el, jó? Közel sem biztos, hogy babás vagyok... Ha nem jön meg vasárnap estig, akkor talán babás lehetek... de akkor is csak talán... Jaj annyira nem is merek belegondolni...

Tegnap kellett volna megjönnie úgy normális esetben, mert 28 naposak a ciklusaim, viszont a múlt hónapban 30-ra jött meg, tehát én a tickeremmel 30 nappal számolok.
szerika

És ahogy írtam már lehet hogy a Gynevac szuri is befolyásolja a mensit... ki tudja? :shock:
szerika

Szerika, ja akkor értem!
Tehát akkor még holnap kérdéses! DE meglátod, nem fog megjönni!!!! :lol: Vannak amúgy tüneteid? Vagy érzel magadon valamit?

Kép
elizabeth25

Szerika azt nem tudom! A Gynevac-ra azt írta nekem az egyik doki, hogy nem hormonkészítmény, így nem kavarhat bele a dolgokba! DE hát kitudja? !

Kép
elizabeth25

Ma hajnalban szúrt a petefészkem az egyik elég erősen, olyan hasító érzés, meg a melleimben húzó fájdalmat éreztem egy pillanatig. De ezeken kívül az égvilágon semmi mást nem érzek.

A terhességet én úgy gondolom, hogy nem lehet érezni a mensi időpontig.
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?