Új privát üzeneted érkezett!

Na ilyen a hőm!

Kép

Kép
anabana

Laptetű!!!!!! Hát elég fura görbét produkálok. Na de sebaj.

Kép

Kép
anabana

Laptetű :):):)

Mares, ja-ja, Trofast az Ikeás... egy csomó Ikás cuccunk van, imádjuk, és valóban működik náluk a cseregarancia és a pénzvisszafizetés, ami nem mellékes.

maccs01

Leti, nagyfiú-kislány terv nekünk bejött. Mindig ez volt a szívem vágya.

maccs01

Ana, nyugika, nem akartalak felhúzni, se leszólni... :wink:

Nem rossz ez a hőőőőőő!
Vendég

Maccs,
Nekem is jó lenne ez a felállás, de fordítva is...
Vagy akárhogy
Vendég

Letti!

Bocs ha úgy érezted, de nem húztál fel, sőt jól esett hogy hiányoltál. Félre értetted!

Kép

Kép
anabana

ana

sztem egész szép ez a hő még mindig :) pici leesés lehet,de ez semmi.

KépKép
bettike83

Köszike Bettike!

Kép

Kép
anabana

drukkolok neked :) +++

KépKép
bettike83

Hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a dög meleget??? Juj én nagyon kivagyok, izzadok, mint a lóóóó!!!
A délutáni 3 órás alvásom 5x szakadt meg annyira melegem volt, h folyton felébredtem...
Maccs nagyon szép kis gyerkőcök és lakás!!! Bárcsak nekünk is lenne saját!
Csillag ne keseredj el, Maccsnak igaza van 2-ről könnyebb a 3, mivel megmarad az előző 2ről is sokminden, meg nem mindegy, hogy amit most kifizetsz a 2 után, nem kell majd a 3 után, és hivatásos anyaságira mehet a 3. gyerkőc 6 éves koráig... nem sok, de a gyes összegét megkapod.
Azt akartam megkérdezni, hogy ti mit tudtok arról, hogy egy gyes van egy gyerek után, de közben ha jön még egy gyerek akkor azután is jár a gyes, duplán?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

mindig van bajunk,hol a hideg,hol a meleg :D

KépKép
bettike83

Leti, valóban csak az egészség számít. Tudom, közhely, de igaz. A fiam olyan hasfájós volt, hogy sokat szívtunk az első három hónapban, a lányomnál ez pár nap alatt lement. Mindig azon vihogunk, ha lányunk lett volna elsőre, már öt gyereknél tartanánk...

Baba
Én kaptam a fiamra a gyes-t, míg megszületett Eni. Mivel a GYes 3éves korig jár (normál esetben), így 4 hónap "veszett el". Azért le kellett mondanom a gyest a szülést megelőző nappal, hogy kapjam lányomra a tgyás-t szülinaptól kezdve. Szóval onnantól csak egy juttatás és két családi pótlék. Ez volt 2008-ban.
Védőnőd valószínűleg tud a témához szólni, hogy most mi a pálya, ők felkészültek. Egyébként sokszor az önkormányzatok is fizetnek szülésért... hülyén hangzik, de nálunk kaptam 17ezer forintot (egyszeri kifizetés - szociális helyzettől független) - erre pl. a védőnő hívta fel a figyelmem.
Önkormányzatnál kellett leadni a papírt az igényre, a nő, aki átvette, azon pampogott, hogy legalább a következő gyerekünket nevezzük már Máriának, őutánna... azsevoltnormális :)
Amikor Ricskóval voltam várandós (dolgoztam), akkor a tgyás-t a szülést megelőző 30 naptól igényeltem, mivel első gyerek, így nem volt más családtámogatás, ami betartott volna, úgy sokkal jobb volt anyagilag. Aztán jött a GYEd, majd ugye a gyes.

Köszönöm a gyerekek és szobáik dicséretét. Tök jólesett :)

Megyek aludni, sok puszi nektek!

maccs01

Sziasztok!

itt a hőm.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Tegnap körmöltem ide sokat,ezekszerint ahogy ma látom,nem rakta be. :(

Maccs:Konyhában eddig volt 2 szekrény,mikro,meg szendvicssütő.Most lesz benne még szekrény,nagy konyhapult,sütő.Már majdnem minden lábast,fazekat,és konyhaeszközt megvettem,ami kelleni fog.Ja,és még körbe le lesz csempézve.
Eddig lent főztünk közösen anyóssal,hát,még talán 1-2 hét és kész lesz,és akkor itt fent tudok majd főzni hármunknak.Már nagyon várom!!!
Vendég

akkorát estem tegnap bicajjal és fogalmam nincs hogy törtéhetett.bicajnak a kereke tropa lett,pont a hasamat ütöttem be a köldöknél meg a gyomorszájnál.remélem nem lesz semmi baj,elég nagyon estem de nem olyan helyen ütöttem meg.

KépKép
bettike83

Betti, szerintem már kiderült volna, ha gond lenne. Szerencsére még nagyon pici és jól el van bújva. Lehet, hogy deffektet kaptál.
Egy a lényeg: vigyázz magadra!

Chris, ez nagyon klassz, majd teljesen független tudtok főzni, nem kell alkalmazkodni, egyre inkább a magatok urai lehettek. Csúcs szuper. Majd készíts képet, ha kész!
A mi konyhánk halál béna... egy szavam nem lehetett, mikor a férjem mindent összevásárolt és beépíttetett. Egyáltalán nem praktikus és nem is olyan gépeket vett, amiket én vettem volna, a bútorról nem is beszélve. A következő olyan lesz, amilyet én akarok! Annyit szidom a mostanit, hogy biztos többé nem fog beleszólni.

maccs01

Jó reggelt!

Te jó isten, Betti, vigyázz már magadra! Biciklizel????????????? Ne már! Miért nem sétálsz inkább! Basszus, vigyázz magatokra!

Chris, mit nem adnék, ha nekem is saját "tervezésű" konyhám lenne... A legjobb dolog...
Mi albiban lakunk, a mi konyhánk is "béna".

Ana, ez a hő még akár babás is lehet, nem???
Vendég

maccs

vigyzák mostmár,nem bicajozom többet pocakosan,nem lehet hűlyéskedni.

mert ha baj lenne akkor akkor véreztem volna ugye?

KépKép
bettike83

beágyazódás előtt leesik a hőm,holnapra jól fel kell mennie akkor lehet beágyazodás is elvileg.nálam legalábbis igy volt.

leti

merész voltam,de tanultam belőlle elhiheted :?

KépKép
bettike83

Betti, szerintem pár órán belül kiderült volna, ha bibi van. Nyugi!

maccs01

Az előző terhességem (aminek vetélés lett a vége) 5. hetében 10km-es futóversenyen vettem részt, ahol életem legjobb idejét futottam... 160-170-es pulzuson. Önző voltam, mert nagyon jól sikerült a felkészülésem, nem akartam kihagyni a versenyt és kezdő is voltam, mert úgy gondolotam, hogy egy kis sport nem árthat a babának. Na, azóta ezt átértékeltem, nem csinálok semmi ilyesmit. Igaz, így munka mellett nem is bírnám.
De az érdekes az, hogy nem hízok, sőt 1 kilócskát le is adtam.
Vendég

Leti, tényleg szép teljesítmény!
Az az egy kilócska a haverjaival majd a 3. trimeszterben vár :)

maccs01

MAccs, én is ettől félek!

Akkora leszek, mint ide Lacháza!
Vendég

Dehogyis! Nem feltétlenül. Ha nem lesz semmi gond, azaz nem kell feküdnöd, akkor simán jöhetsz-mehetsz, sétálgathatsz, persze módjával. Valószínűleg lesz felesleg, de nem fog annyira "elszaladni" a súlyod.

Este jövök, puszi

maccs01

Sziasztok!

Bettike, inkább ne bicajozz! Vigyázz magadra! De ha eddig nem volt gond már nem lesz. :D

Ana, mikorra tervezed a tesztelést?

Leti, te soha nem leszel akkora! :D

Én tegnap megcsináltam az utsó lh-t, hát ez előzőnél valamivel erősebb,de nem extra erős.Remélem mostmár pé is megvolt és felmegyeget a görbim is. :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Letti! Lehet? Remélem,hogy holnap felmegy és ez a beágy volt. Bánnám én mekkora bálna leszek, csak lenne már babó.

Niki!

Szerintem neked mevolt a pe. Holnap tesztelek.

Kép

Kép
anabana

Betti! Vigyázz nagyon! Nekem is volt egy bicis storim. 10 hetes voltam, amikor egy kereszteződésben egy autós elém vágott és nem adta meg az elsőbséget, majdnem taknyoltam, de nagyon megijedtem. Attól fogva inkább gyalog vagy autóval járkáltam.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Tegnap bátyusom kisfiának volt szülinapi bulija, ott voltunk urammal, volt vagy 8 gyerek :)

Betti: nayon nagyon vigyázz!!! Óvatosan azért!!!

Leti: sztem sem leszel ház ,főleg nem LAcház ... ( jó, ez ház duma volt) de tényleg... van aki csak 6 kg.ot szed fel... egyéne válogatja!

Ana: ez a hő nem olyan gáz, ne aggódj!

Maccs: igen, IKEA nálam is favorit csak Pécs-re nem jöttek le... de most már pályán fent vagyunk urammal 1,5 óra alatt... és a cuccok nagyon jók :)

Baba: hát igen, a meleg nagy úr... eddig meg már majdnem ott voltam hogy fűtök :) de csak nem lesz egész nyáron kánikula...!!!!!

persze én meg köhögök, elmegyek ma körzetihez, mert hangom is igen mutál, hogy a fagyi vagy a légkondi még nem tudom... de gondolom nem jó a kis bentlakónak ha köhögök

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! szerintem a légkondi, méz, kamilla+bodzatea, bodza most terem!!! A férjemnek 2 nap alatt eltünteti a torokfájást a bodzatea.

A hőm sorsa majd holnap dől el, ha emelkedik akkor jó, ha nem akkor nem. Reggel tesztelek!!!! Már tesztfüggő kezdek lenni, ez ragájos!!!!

Kép

Kép
anabana

Ana: a tesztfüggés egy komoly "betegség" :) de szerintem aranyos dolog... :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betti: Nekem a doki az elején megmondta,hogy max.szobabiciklizni lehet,és semmi olyan sportot nem lehet végezni,ami veszélyes.Sí,lovaglás...mondjuk ez nálam érthető a tavalyi balesetem óta..:-)

Maccs.: Majd lefotózom.Az a jó,hogy a páromék csinálják meg,én csak kitaláltam,ők megvalósítják:-)A baba bölcsőt is ők fogják csinálni.
Már biztos írtad,de nem találom az üzit,te most hány gr-os diétát csinálsz? Ha jól emlékszem babásan volt 150gr?Az nem volt kevés?Te sosem szoktál bűnözni? :lol: Fagyi,süti,ilyesmi?

Mares: De jó,nemsokára mész uh-ra!!!

Baba: Te mikor mész?Vagy már megvolt a 30 hetes?

Leti: Nálad minden rendben?
Vendég

értettem lányok,mostmár vigyázok,nem bicajozom :)

KépKép
bettike83

Chris: már 19 hetes vagy :) dejóóó :) baba akkor most már tuttira mocorog ezerrel :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Chris, nálam minden rendben, ami a babát illeti...kis hányinger (majdnem mindentől), meg hamar elfáradok...

Azonban volta ebben a redvás kórházban, ahol új felállás van: lehet, hogy Anyukámnál MÉGIS TUMOR VAN! Hogy b...ák meg már, ezt nem hiszem el! Most az a végső, hogy holnap lesz 1 röntgen, ami majd elbillenti a mérleget vagy az embólia vagy a tumor felé. Ez jó, nem, Lányok, embóliával kezeli most meg ÉS NEM IS BIZTOS!!!! Komolyan mondom, kész vagyok!

Ennyi van, most megyek csinálok 1 kis nokedlit a holnapi pörihez...
Vendég

hahó!
Nagyon termékenyek vagytok még mindig! Beűzött mindenkit a meleg?
nekem majd szétment délelőtt a fejem! Meg szuszogok,mint a kövér kacsa,aztán nem is híztam még semennyit!
Vettem ma egy szoknyát,ami ápol és eltakar, abba bele is férek,jó lesz ezekben a meleg napokban.
Tiszta ideg vagyok,sehol nincs cseresznye,ha van,az meg rohadt!
Úgyhogy kovászos uborkába folytottam a bánatom! Nem kevésbe. Asszem este behaloka savamtól,de nagyon jól esett!

Kisikáltam ma a babakocsi azon tartozékait,amik levehetőek,de nem mosható gépben,mert merevítős, meg ugye a nagy mózeskosarat. Korai egy kicsit,de elrakom a szekrénybe, ott nem koszosodik! A többi részét majd holnap lemosom,kimosom,mega gépi részt is berakom. Arról már levan a gond,tisztán várja a lakóját! :D

Leti

Ezt nem hiszem el,te tiszta idiótákkal vagy körülvéve! Szegény anyudat is sajnálom,min mehet át szegény lelkileg! Meg Neked is nagyon klassz ez várandósan!

Betti
Ne ijesztgess basszus! Egyébként nekem szabadott biciklizni, az első bevérzésig,onnantól mindenféle tilalom van! a 14-16. hét között nem szabad valamiért, az én dokim szerint, persze makk egészséges terhességnél. Én inkább robogóztam,az nem rázott annyira, meg mivel lassan járok,biztonságosabb volt,de már azt se merek,marad az autó! Meg persze gyalog,csak hamar elfáradok,fájdogál a hasam,ha sokat megyek vagy állok. Ezért is fogtak kényszerpihenőre.

Kép
Kép
k_inga

hát igen,azért a piciért le kell mondani bizonyos dolgokrol,de megéri :) majd járok gyalog vagy kocsival,főleg ha nem leszek betojva a vezetstől,mert mostanában kész káosz :? :cry: :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt Lányok!R

Na mi a helyzet itt a hőértékekkel? És a tesztekkel?????

Kíváncsian várom...
Vendég

Szép reggelt nektek!

Leti én nem tudom beírni, a ferty nem enged be és nemtudom miért! :evil: :evil: :evil:

De a mai annyi mint a tegnapi 36,1.

Ana a tesztedet én is kíváncsian várom!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

GYerekek, az Ana eltűnt a hőjével együtt.

Pedig már kaparom a falat a kíváncsiságtól.

ANA, GYERE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!

Csillag, drága dealer-ünk, ugye jobban vagy már???? Elfelejtetted azokat a felhős gondolatokat!?
Vendég

Sziasztok!

Leti: Fel a fejjel!

Mares:Kár,hogy nem a nap 24 órájában mozog a baba :D
De neki is kell aludnia.Most mindig várom,hogy történjen odabent valami.Néha böködést érzek,néha furcsa bubis dolgokat.
De utánaolvastam,és azt írták,ez normális,hogy még ilyenkor nem nagyon érezzük.Vékony testalkatú lányoknál hamarabb,és jobban érezni.Még 1-2 hét,és már nálam is dörömbölni fog.
Te már rendesen érzed?Sokszor?
Vendég

Na itt a mai hőm! Igazán akkor örülnék ennek a hőnek, ha 01:15 -től nem firegetem forogtam volna. Szerintem ez is rájátszott.
A teszt:
- hááááát mit is mondjak, tudjátok hogy múlt hónapban halványan ott volt a csík, de nem maradt meg. Ennek ismeretében modom el a többit.

- A tegnapi teszten, mert csináltam titokban, határozottan látom a halvány csíkot, De LETTI (te tudod) a lámpafénynél nincs csík, ha átvilágítom.

- A mai csíkot reggel láttam a lányom is, nem úgy mint múlt hónapban, a lámpával átvilágítva is volt csík, viszont elhoztam magammal, de én semmit sem látok már. reggel 5:50 kor csináltam. 6:40 kor még láttam de már semmi.
Hát ez van. NEM TUDOM MI LESZ A VÉGE!!! Nem akartam megírni, de

Kép

Kép
anabana

Ja és annyira halvány csíkokról beszlek, hogy fölösleges felrakni. NA de azért reménykedem.

Szerintetek estére sötétedik, ha csinálok!

Kép

Kép
anabana

Maresz! Kérjük majd a fejleményeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Ana, hát ez szép hő!!!

Hiszen akkor láttad a csíkot, de keresztben az ujjaim érted a továbbihoz is!
Tudomásom szerint a hcg este kevesebb a szervezetben mint reggel.
De ugye szeretsz tesztelni és ha nem bírod tedd azt, mert reggelig megöl a kíváncsiság! :D :D

ja és HAPPY END LESZ A VÉGE!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ana: és ha kicsit képszerkezstővel az ember megmahinája akkor sem látszik???? ha gondolod átküldheted nekem és megnézem mit lehet tenni, de ha a lányod is látja akkor nincs gáz!!! :))))

Leti: bakker, magyar egészségügy, bár a Dr.House-ban is csak találgatnak mindig... csak az ember kórházba ne kerüljön!!

Chris: ha nem figyelek oda akkor is érzem ha nagyon mocorog, mert vagy a hólyagom közelében van vagy valami belső részemet izélgeti, és az nem lehet nem észrevenni.... most kaja után nem aktív... .talán aluszik...

Niki: mé nem enged be ferti,??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz most dolgozok, de hidd el ezt nem látni képen. sajna, nem olyan mint a Lettié volt.

Kép

Kép
anabana

mares itt melóhelyen elvan mentve a nick és a jelszó. Automatikusan beteszi. De most hiába kattintok újból kéri.
Na mindegy majd du. otthon megpróbálom!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

ana
ez jó hir és ha ott volt reggel a második csik akkor van valami tuti,tudod h nekem is nagyon nagyon halvány volt az első és most itt van a picur :) kinozza az anyját :D :D

én az erősebb csik is egy idő után eltünt,főleg ezeknél a csik teszteknél,kiszáradt,de mikor locsoltam rá egy pici vizet,ugyanugy látszott mint ahogy reggel.

szoval most megy a drukk és igyad palástfű teát.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ana, nekem is csuriban az ujjaim!
Én a helyedben csütörtökön csinálnék újra tesztet. Elég tesztfüggő vagyok, de ez még olyan korai időpont, hogy nem gondolom, estére nagyot változhatna.

maccs01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?