hahó!
Nagyon termékenyek vagytok még mindig! Beűzött mindenkit a meleg?
nekem majd szétment délelőtt a fejem! Meg szuszogok,mint a kövér kacsa,aztán nem is híztam még semennyit!
Vettem ma egy szoknyát,ami ápol és eltakar, abba bele is férek,jó lesz ezekben a meleg napokban.
Tiszta ideg vagyok,sehol nincs cseresznye,ha van,az meg rohadt!
Úgyhogy kovászos uborkába folytottam a bánatom! Nem kevésbe. Asszem este behaloka savamtól,de nagyon jól esett!
Kisikáltam ma a babakocsi azon tartozékait,amik levehetőek,de nem mosható gépben,mert merevítős, meg ugye a nagy mózeskosarat. Korai egy kicsit,de elrakom a szekrénybe, ott nem koszosodik! A többi részét majd holnap lemosom,kimosom,mega gépi részt is berakom. Arról már levan a gond,tisztán várja a lakóját!
Leti
Ezt nem hiszem el,te tiszta idiótákkal vagy körülvéve! Szegény anyudat is sajnálom,min mehet át szegény lelkileg! Meg Neked is nagyon klassz ez várandósan!
Betti
Ne ijesztgess basszus! Egyébként nekem szabadott biciklizni, az első bevérzésig,onnantól mindenféle tilalom van! a 14-16. hét között nem szabad valamiért, az én dokim szerint, persze makk egészséges terhességnél. Én inkább robogóztam,az nem rázott annyira, meg mivel lassan járok,biztonságosabb volt,de már azt se merek,marad az autó! Meg persze gyalog,csak hamar elfáradok,fájdogál a hasam,ha sokat megyek vagy állok. Ezért is fogtak kényszerpihenőre.