Sziasztok!
Leti, Kinga, arik vagytok. Szóval nem falura költözünk, hanem a férjem szülővárosába vidékre. Ott dögivel vannak páromnak rokonai, mivel anyukájáék 13-an, apujáék 8-an voltak testvérek. Bár én nem vagyok az a nagy bandázós, de valahol örül a szívem nekik
Chris, nagyon jó, hogy már érzed picúrt. Egyre jobb lesz
A konyha meg egy kardinális hely a lakásban, tyűdeszuper! Milyen lesz?
Baba, ma nálunk állati jó idő volt, lebarnultam míg lemostam az ablakokat. Milyen volt a krétafirka?
Rakok képeket a hozzászólás végére.
Pihenj sokat!
Mares, a Vichy-nek van foltokra is kréme, de nem tudom, hogy terhesen bevállalható-e. Egyébként én is úgy tudom, hogy általában eltűnnek a foltok szülést követő időben, szerintem addig ne reszkírozz és maradj a százezer faktoros krémeknél és hordj kalapot, meg hosszú ujjú fehér cuccokat. Mást nem nagyon érdemes csinálni.
Csótány?! Fúj! Ráadásul kórházbaaaan! Ilyet még nem láttam. Tescóban egereket igen. Egy kórházról nekem mindig a tisztaság és a higiénia, fertőtlenítőszag jut eszembe... azaz jutott!
Kinga, anyósod megéri a pénzét! Ő sem tolt a fia feneke alá kacsalábon forgó palotát...
Niki, nem rossz választás a teszt helyett
:wink:
Csillag, értelek, azaz 3. baba ügyben. Mi '94-ben házasodtunk össze (még tanultunk, ösztöndíjból éltünk és albérletben laktunk), az első gyerekünk 2005-ben született. Az anyagiak sajnos tényleg roppantmód meghatározóak. Azonban szerintem a nagy lépés nem a 2-ről 3-ra, hanem 1-ről a 2-re. Tehát 3. babánál már jár nagycsaládos kedvezmény (utazás, tankönyv, étkeztetés stb.) mind a három gyerekedre, míg jelenleg a kettőért Te fizetsz. Nem tartom valószínűnek, hogy ezeket az új kormány eltörli. A munkából való újbóli kiesés viszont megint billenti a mérleget. Egy biztos, csak Ti dönthetitek el. Sosem lehet tudni, lehet, hogy nemsokára újratervezitek/újratervezhetitek.
Akkor a képek
Enikő szobája:
Ricskó szobája: