Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma itthon maradtam, mert szédülök annyira, hogy kacsalábon forgó szobánk van és már többször jött Róka család. Most nem tudom eldönteni, hogy a tegnapi idegbaj vagy a kis Pocimanó tünete-e. De megyek is vissza az ágyba. Először elvánszorgok a pirítós-klészítőhöz...talán az bennem marad. A h.kekszet már utálom.
Vendég

ANa, jól alakul a hőd!
Vendég

leti

remélem jobban vagy már,nekem is vannak ilyen napjaim de túl kell élni valahogy.

KépKép
bettike83

Leti: szegényem, kitartás.... és csak maradj ágyban... persze néha tudom ott is forog minden, de nagyon vigyázz magadra!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

nálad nincs már rosszullét?
megrzésed szerint kisfiút v kislányt hordasz a pocidban? :)

KépKép
bettike83

Leti, ismerős. Bakker, tök sajnállak. Nekem Enikővel volt, hogy két napig csak feküdtem, ha felültem, már hánytam is, úgyhogy összeszorított szemmel kuporogtam az ágyon, hogy le ne essek a nagy "forgástól"... kemény. De aztán jobb lesz!

maccs01

Leti sajnálom, hogy carul vagy!
Remélem túl leszel minnél hamarabb ezeken a rosszulléteken!

Anyudról tudni már valami konkrétabbat?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Hello. Most megint felkeltem. Igazából nem zavar a rosszullét. Akis öntudatos csemetém már most kiharcolja magának, ha pihikézni akar. Tegnap este 8 - ig dolgoztam, volt egy köcsög csoportunk, aki meggyanusított, hogy nem jó menüt kaptak, mert nem azt rendelték, közben egész nap mindenkivel veszekedtem, aztán Anya a kórházban szöval volt elegem. A Pocimanó pedig úgy döntött, hogy ez neki sok volt és most Anyuci igenis pihenni fog. Elintézte, hogy nehogy eszembe jusson elmenni dolgozni.

Köszönöm a jókívánságokat.

Anyukámat a kórházban egyértelműen embóliával kezelik, már fel se kelhet. Kérdezte is a doki tőle, hogy hogy aludt a jó hír hallatán (hogy nem rákos) de mi azért még mindig kételkedünk). De már a Syncumar-t állítják be nála ami ugye tipikus ilyan embóliás gyogyó, ha jól tudom.

Mares, tényleg, te hogyhogy így kimaradsz? Hanyagolod a társaságunkat???? Ejnye! vagy annyira fitti vagy, hogy egész nap pörögsz?

Ja és tuti túlélem, igazából tetszik ez a potya szabadnap.
Vendég

Jaj Mares, csak most olvastam a hosszú bejelentkeződet akkor választ kaptam a kérdésre...de valld be kis huncut, hogy pörögsz!!!

Maccs falura fogtok költözni? Én is szívesen tenném! A falun nevelkedett gyerekeket könnyebb visszafogni a különböző civilizációs ártalmaktól, nem? Valahogy nekik még lehetőségük van futkosni a mezőn, a szabad levegőn, stb.
Vendég

Letim: ha arra gondolsz, hogy mennyit matekozok másokkal egy-egy nap, akkor igen, pörgök... :) h-k-cs matekozás volt, szerda volt itthon és ma... de most már kislánykák remélem mindent tudnak! Ma meg ugye ilyen szuper idő van, esélyem sincs arra, hogy mondjuk kimászkáljak :) tehát itten vagyok NEKTEK!!! :)

Bettim: én nem tudom ki van odabent :) bármi lehet örülök neki nagyon.... és semmi rosszullét, csak ha sokat teszek-veszek, vagy már nem is tudom mitől néha feszít-kemény a hasam mintha szét akarna durranni... most is kicist feküdtem... megy a kenegetés ezerrel, remélem nem reped!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti, hát akkor pihenj sokat! Tényleg főnököd mit szólt hozzá?

Jól tudod a Syncumár az a bogyó. Apunak is lett embóliája miután hazaengedték a kórházból 2 hétre rá. De neki csak a lábába.
Most ő is ezt szedi, na és ez a gyógyszi mellett oda kell figyelni az étkezésre is. De hát ez legyen a legkissebb gond.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki,
A főnököm jól fogadta, azt mondta, a helye meglesz, amíg akarom. Van ember már helyettem, aki ilyenkor tud helyettesíteni. Csak hát az én főnököm (is) olyan, hogy a cég az első számú érdek és ennek van minden alárendelve - magyarul hajlamos vagyok, hogy egy szavát se hiszem el... :?
De lesza...m. Úgyis úgy lesz, ahogy lennie kell. Ez izgat a legkevésbé. Előnyös pozícióban vagyok, mert a házidokim ha meghallaná, hogy babás vagyok, azonnal elkezdene üldözni, hogy kiír táppénzre. Múltkor is folyton ki akart írni. Amikor kórházban voltam, akkor is üzengetett, hogy menjek a TP miatt. De én megoldottam szabadságal. Az a helyzet, hogy rengeteg pénz esne ki ha elmennék tp-re. Mivel nem úgy vagyok bejelentve, ahogy...

Mares, ez az idő tényleg gusztustalan. Pedig azt mondják, most már jó lesz és jövő héten kánikula... Nem értem. HOL VAN???

Valahogy le kéne vánszorognom a vásárcsarnokba dinnyéért. Tegnap nagyon bejött.

Ki mit ebédel ma? Kéne egy jó ötlet. Nekem most nincs. Éhes vagyok, de nem tudom, mit ennék...dinnyét :?
Vendég

Letti
Sajnállak a rosszullét miatt! A vérnyomásod rendebn van? Én akkor szédülök,ha alacsony. Szerencsére anyukádat a kisebbik rossz kapta el! Ennek most nagyon kell örülni, a többi megy majd a gyógyszerek hatására magától! Mostmár tessék megnyugodni!
Tényleg,megmondtad a munkahelyeden,hogy terhes vagy?

Maccs
Mi is faluban lakunk,be se mennék a városba,az biztos! Én nagyon szeretem,csak meg kell szokni,hogy nem akkor megyek boltba meg postára,mikor kedvem van,hanem ha nyitva vannak! :D

Kép
Kép
k_inga

Kinga, igen, az előző hozzászólásban leírtam, hogy mit mondott a górém. A többeiknek is részben elmondtam, bár a főnököm még azt szeretné, ha titokban tartanám. De ez nekem annyira nem megy.
Vendég

Leti: könnyű mondani, hogy titkolja az ember!!! Én ma fagyit ettem, meg sok sok tejet és benne pici kv, meg ananász, vajas zsemle... semmi értelmeset nem kívánok!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Az AFP-t pontosan a 16. héten csinálják? Mert a dokim szerint 13 hetes vagyok, a kórház szerint meg 14 . Akkor nem nagyon mindegy,hogy mikor megyek a dokimhoz,mert ez beutalós vizsgálat, ugye?

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Mares: Mivel kened a pocidat?

Leti: Jobbulást!!!!

Én szerencsére azon kevés ember közé tartozom,aki nem volt rosszul:-)
Nem irigyellek titeket. De persze maszatkáért még azt is simán bevállalnám:-)
Vendég

Hello Chris,
Merre jártál ezidáig????????????????

Mares, én most pizzát kajálok. Apuci rendelte nekem. Ha már nem tud hazajönni meglátogatni...

Kinga, ezek a vizsgálatok tényleg nem egyszerűek...Még jó, hogy ennyi álláspont van. Mensi szerint ennyi idős, Jóska-Pista szerint annyi, gipsz Jakab szerint meg amannyi. De én legalább sokat tanulok tőletek és mire oda jutok, én már tudni fogom magamtól hihihi

Hú, tej! Az jó ötlet!
Vendég

Kinga:nekem afp sem pontosan a 16. héten volt! Mint ahogy eddig egyetlen uh sem! Ezért szerintem ne aggódj!

Kinga: eddig Nívea, ilyen kerek dobozos, ami jó zsíros... de azért van para hogy jönnek a csíkocskák :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

én ma krumplifőzit csináltam meg rántott gombát,jelentem,finom lett :D mostanában a krumpli meg a gomba csábitó számomra :D

mares

igazad van,mindegy mi lesz csak egészséges kis drágaság legyen :)

KépKép
bettike83

Nem tűntem ám el! Mindig olvaslak titeket,csak nem nagyon van időm,mert készül a konyhám:-)

Amúgy mi jól vagyunk,már pár napja lehet érezni a baba mozgását.Elég furcsa,de nagyon jóóóóó!
Vendég

chris

jaj de jó érzés lehet :)

KépKép
bettike83

De jó neked Chris két okból is: készül a konyhád és érzed a babád...
Mindkettő jó dolog. Bár én is érzem a babám...csak máshogy. Biztos vagyok benne, hogy itt van :wink:
Vendég

leti

én is igy érzem,na de majd nemsokára rugdos ám a miénk is,addig is pár hetet még várnunk kell,de nem baj :)

KépKép
bettike83

Chris: dejó! Ahogy Leti üzente, mindkettő dolog jó!!!! Baba és konyha is. Nálunk ismét festét, de ez lesz a vége! Nappali-konyha ami egyben van meg kis előszoba és a fürdő teteje... persze uram haja lassan kihullik mert melóhelyen is sok a dolga... de talán megnyugszik....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép jó reggelt mindenkinek!

Végre süt a nap és nem esik! :D

Megyek is ki tevékenykedni, no meg jönnek apumék is és ebédet kell nekik csinálnom!

Kívánok mindenkinek szép napot és aki teheti menjen a szabadba feltöltődni! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, csak ritkábban tudok jönni... sokkal fáradékonyabb vagyok, mire elvégzek kismanó mellett mindent, annyira kifáradok fel se tudok kelni az ágyból, annyira fáj a derekam...
Ma jobb idő van délután kimegyünk kismanóval krétázni, már napok óta úgy várja, mert lemosta az eső... sárban meg nem lehet...
Remélem mindenki jól van, kismamiknak poci simi :)
Niki hajrá apira, Ana drukkolok ezerrel, Csillag menjetek ti is szabadba.
Maccs aztán kérünk mi is képeket :)
Puszi mindenkinek, bocsi ha kihagytam vkit.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jó reggelt!

Köszi Baba. Niki: úgy látom még nem volt pe. Mai tesztet kérjük feltenni.

Kép

Kép
anabana

na még mindig nem mondja meg senki miért nem ír nekem Dpo t.

CSillag!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok ismét!

Ana : ha megnézed az én görbuszomat, nálam sincs dpo!!!! :) És annó kérdezted a leesést, nekem is leesett a hő a 4. napon... és mégis itten a kis bentlakóm :)

Igen, mindenki ki a szabadba!!!! :)))

Nekem csak a buta foltjaimmal kell vigyázni, homlokomon, barna májfolt, már terhesség előtt is volt, most meg szerintem jobban látszik pedig 50+-os Vichy krémmel kenem... hát ez van :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares, én azt olvastam, hogy a májfoltok szülés után eltűnnek!
Reménykedjünk, hogy tényleg így van. Most hétvégén vége a festésnek?

Az én szabadba menésem kimerült a kórházi látogatásban és abban, hogy a Mamát is el kellett vinni. Ja meg voltunk gyümikéket venni a vásárcsarniban:)

De majd talán délután lesz plusz erőm...

Ana a hőd jó...Niki, rád még tényleg várunk...
Vendég

ana

szépen fent van a hőd,elég igéretesnek látszik.

KépKép
bettike83

Leti: igen, hétvégén kész a festés, fürdőt uram ma egyszer lekente, csak fent kellett, aztán én kitakarítottam ott, még előszoba fala és nappali-konyha fala van vissza, mennyezet ott kész és akkor vége a balkáni hangulatnak!
MÁjfolt: anyósom is az hallotta rádióban hogy szülés után eltünnek, reménykedek :)))))
Milyen gyümit vettél??

Én most ettem céklát ( üvegeset) meg egy fél pogit aztán 4 kiskanál tejberízst, szegény cukorfalatkának ez ám az íz-kavalkád :)

Ana: továbbra is tartom, a hőd jó :)

Baba: te csak pihenj sokat, most már nem kell megváltani a világot, Dominika lassan kint lesz :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

MAres, vettem dinnyét, kajszit (tök szar, még nem szabadott volna) meg banánt.

Fogok ma csinálni zöldséges újkrumplit tejfölös ubisalit, meg a Mamám adott sült husit, illetve Anyukámnak csinálta, de ránk szállt...

Basszus, a Megyei Kórház tele van csótánnyal. Párocskám kettőt is meggyilkolt Anyukám szekrényében. Most este is elmegyünk, elhozzuk az összes kajáját. A ruháit már elhoztuk, majd naponta cseréljük, amit kell. NAgyon durva, sőt gusztustalan... A legundorítóbb állat a patkány mellett...
Vendég

Na,nesze neked magyar EÜ! Ismét levizsgáztak!
Én elvittem ma anyut bevásárolni, úgy elfáradtam mint máskor egy nap alatt,nem szokta a cigány a szántást! :)
Baba éreztette,hogy vegyek visszamost meg levest ennék,csinálok is valamit gyorsan. Vettem HIPP NATALT,mert LAdeevit nem volt, hátha ezt nem hányom ki! Nem is volt drága, 1 próbát megér. Valaki ivott már ilyet?

Kép
Kép
k_inga

Ez is magzatvédő vitamin?

Képzeljétek, tegnap itt nagy magányomban tv-t néztem, egyik csatornán volt Czeizel Endre és pont a magzatvédő vitaminokról papolt. Állítólag külföldön a lisztbe keverve kapható már ez. Érdekes dolgokat mondott. Bár nem bírom annyira. Egyszer ebédelt az éttermünkben... ott nagyon kedves volt. Persze, ha az ember még nem tudja, mit adnak neki, addig kedves...nehogy valami szart kapjon
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen,ez is az, DM-ben is kapható! Próba-szerencse

Kép
Kép
k_inga

Helló!

Bocsi, itt vagyok, csak nem vagyok ma túl jó hangulatban, meg gyenge vagyok, mint egy satnya körte :?

Ana, valszeg nincs VIP-d, ezért nem is írja ki a DPO-kat. Nekem is lejár éppen ma, de azt hiszem, nem is veszek most már, mert csak hiú reményeket keltek magamban... na mindegy.

Leti, undorító a legtöbb kórház M.országon, sajnos! Én kedvelem Czeizel papát, meglehetősen értelmes ürge (orvos létére :P ). Az más tészta, hogy sokan nem kedvelik, de ez inkább a médiának köszönhető :roll:

Kinga, én ittam a Hipp Natalt, szerintem egész jó, bár nekem kissé fájt tőle a pocim, mégis jobb, mint a tabletták, habár nincs benne annyiféle vitamin, de szerintem egészségesebb.

Puszi mkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Hello Csillag!

Ana, Csillagnak megint igaza van!! Hát persze, hogy a VIP tagság!!!

Drága dealer-ünk, ne legyél padlón! Nálatok nem süt a Napocska???? Miért táplálsz hiú reményeket?

Baba, pihenj minél többet! Most már hamarosan jön Dominika, addigra fittinek kéne lenned..:). Egy Kismanó + a kisbaba - elég kemény lesz! De biztos nagyon jóóóóóóóóóóó lesz!

Na én most megint jóllaktam... megyek is kidurranni az ágyba...Szép estét, jó éjszakát, a PÉ-seknek jó szex-party-t, legyetek jók Lyányok!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Kinga!

Én már régebben írtam nektek, hogy én ittam a hipp natalt. Én azért ajánlottam, mert természetes gyümölcslé és nem tabletta. A másik amiért jó, mert lazítja a székletet, a többi terhesvitaminnal ellentétben. Azt hiszem 1000 Ft két üveg és 10 napra elegendő.

Kép

Kép
anabana

Csillag! Mi az a Vip? Mitől vagy gyenge? Beteg vagy?

Kép

Kép
anabana

Ana, VIP tagságot lehet vásárolni pár ezresért akár a ferty-nél, és akkor mindenféle plusz funkciót lehet használni, amit ingyenesen nem adnak. Én már jó régóta vagyok VIP-s, csak úgy néz ki, most már nem nagyon van értelme az egésznek.
Leti, Ana, ezért is vagyok kissé lelombozódva, mert most megint rá kellett döbbennem, hogy nem lehet 3. babám. Persze tudom én, hogy józan paraszti ésszel nézve tényleg nem lehet, de az anyai szívem teljesen meghal ilyenkor, amikor szembesül a ténnyel, hogy nem szabad bevállalni mégegy kicsikét, mert nincs rá pénzünk. :cry:
A gyengeség meg a szemét havibaj miatt van, hogy rohadna már le :twisted: , alig van jártányi erőm mostanában emiatt, valószínűleg vérszegény lehetek. :roll:
Tudom, hogy boldognak kell lennem, mert van két gyönyörű, egészséges kisfiam, ők az én életem csodái, és imádom őket, áldom a jó Istent, hogy adott nekem 2 banditát, csak... mégis, annyira vágyom egy kislányra.. persze lehet, hogy hármaska is kukacos lenne, na de mindegy :P

Szóval csak azért írtam le, mert kérdeztétek, nem panasznak szántam, oké?

Ana, ha esetleg nem tudod, hol vagy hogyan kell VIP-tagságot venni, szívesen segítek priviben :wink: , de így is használható tul.képpen a program.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Én is ettem,tojásos nokedlit, salátával! Marha jó volt!
A vitaminra kíváncsi vagyok!

Csillag! Mi a baj megint? Ma nyár volt,tessék feltöltődni!

Sexy party! Már azt se tudom hogy kell csinálni! Cölibátust fogadunk lassan! Nálunk tilalom van,de már nagyon rossz,főleg apának,de a baba a legfontosabb!

A kedves mama meg közölte a szomszédasszonnyal,hogy a sógorom legalább jó helyre tette a fenekét,merta felesége jómódú családból származik és van házuk is,nem úgy mint a MÁSIK!
Na az vagyok én,hát ez is baj,hogy az én szüleim nem gazdagok és nem építettek nekem palotát! Mert a sógiéknál is a feleségé ám minden papíron, a sógi ha úgy van jöhet haza meztelen seggel....
Meg ő ugye nem segített ott se semmit,csak olyan jó dicsekedni annak,aki nem ismeria helyzetet!

Kép
Kép
k_inga

CSillag!

Megértelek, én is sokat dillemáztam az anyagiak miatt. Aztán úgy döntöttem, hogy tőlem sokkal szegényebbek 3 gyereket is nevelnek, akkor miért ne vállalhatnék 2.-at. Nem könnyű a mai világban,mind a ketten dolgozunk, és mégsem elég amit keresünk. Amióta felépült az M3 a férjemnek nincs igazi "pénzes "munkája, csak csordogál a lóvé és nem folyik, mint azelőtt. De azért nem éhezünk. Mi 5-6 éve vettünk kertes házat, addig egy lakótelepen laktunk. Akkor úgy alakítottuk ki lakást hogy 3 főre, eddig ez is visszafogott, hogy most lett kész és most megint rendezkedni, stb. Na, most meg majd megveszek egy kicsiért. Hát ilyen ez az élet. Fel a fejjel soha nem tudhatod, hogy mikor jöhet megint a bébi. Én saját tapasztalatból mondom, hogy még bármi megtörténhet, hosszú az élet. Látod 12 év telt el nálunk is mire jöhet a második.

Kép

Kép
anabana

Helló lányok!

Látom rám vártok! Ma nem csinálom meg az utsó lh-t.
Helyette inkább sexyzek, ahogy Csillag mondja!
Bár hullának érzem magam egész nap kint voltam, most jöttem be!

Kinga, nem irigyellek anyós miatt!Hogy lehet valaki ilyen szemét,mert mást erre nem tudok mondani!

Jó pihit kívánok mindenkinek!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Leti, Kinga, arik vagytok. Szóval nem falura költözünk, hanem a férjem szülővárosába vidékre. Ott dögivel vannak páromnak rokonai, mivel anyukájáék 13-an, apujáék 8-an voltak testvérek. Bár én nem vagyok az a nagy bandázós, de valahol örül a szívem nekik :)

Chris, nagyon jó, hogy már érzed picúrt. Egyre jobb lesz :) A konyha meg egy kardinális hely a lakásban, tyűdeszuper! Milyen lesz?

Baba, ma nálunk állati jó idő volt, lebarnultam míg lemostam az ablakokat. Milyen volt a krétafirka?
Rakok képeket a hozzászólás végére.
Pihenj sokat!

Mares, a Vichy-nek van foltokra is kréme, de nem tudom, hogy terhesen bevállalható-e. Egyébként én is úgy tudom, hogy általában eltűnnek a foltok szülést követő időben, szerintem addig ne reszkírozz és maradj a százezer faktoros krémeknél és hordj kalapot, meg hosszú ujjú fehér cuccokat. Mást nem nagyon érdemes csinálni.

Csótány?! Fúj! Ráadásul kórházbaaaan! Ilyet még nem láttam. Tescóban egereket igen. Egy kórházról nekem mindig a tisztaság és a higiénia, fertőtlenítőszag jut eszembe... azaz jutott!

Kinga, anyósod megéri a pénzét! Ő sem tolt a fia feneke alá kacsalábon forgó palotát...

Niki, nem rossz választás a teszt helyett :):wink:

Csillag, értelek, azaz 3. baba ügyben. Mi '94-ben házasodtunk össze (még tanultunk, ösztöndíjból éltünk és albérletben laktunk), az első gyerekünk 2005-ben született. Az anyagiak sajnos tényleg roppantmód meghatározóak. Azonban szerintem a nagy lépés nem a 2-ről 3-ra, hanem 1-ről a 2-re. Tehát 3. babánál már jár nagycsaládos kedvezmény (utazás, tankönyv, étkeztetés stb.) mind a három gyerekedre, míg jelenleg a kettőért Te fizetsz. Nem tartom valószínűnek, hogy ezeket az új kormány eltörli. A munkából való újbóli kiesés viszont megint billenti a mérleget. Egy biztos, csak Ti dönthetitek el. Sosem lehet tudni, lehet, hogy nemsokára újratervezitek/újratervezhetitek.

Akkor a képek

Enikő szobája:
Kép

Ricskó szobája:
Kép

maccs01

Sziasztok!

Csillag: nagyon sajnálom, de ahogy Ana mondta, még lehet , hogy lesz harmadik... mert talán lesz jobb az ország és így az emberek anyagi helyzete is!!! Kívánom, hogy szíved vágy azért még teljesüljön!!! Hisz TE adtál annyi erőt nekünk és még sokaknak!!!

Ana, Niki : csak alapossan tessék rámászni apira!!!

Maccs: mi is olyan kis elemeket vettünk bentlakó cukorfalatomnak, mint Ricskónál van, az IKEA-s , elemes, színes dobozos!

Kinga: hát bakker, ezek a jófej anyósok... én egy szót sem szólhatok, annó egy félreértés miatti rámtámadáson kívül soha egy rossz szó rám... legalábbis előttem!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csillag

azért remélem csak lesz lehetőségetek a harmadik babucira,és teljesül a szived vágya :)

KépKép
bettike83

Sziaszok!

Ana,
HOL A HŐŐŐŐD?????????? Lustiztál és sokáig aludtál???????????Azért akkor is lehet mérni...csak úgy hozzávetőlegesen :wink:

Niki, hajrá továbbra is!

Csillag, csatlakozom az előttem szólókhoz! Sosem tudhatod, mit hoz a jövő, nem kell róla lemondani! A nagycsaládos kedvezmény pedig meggondolandó!

Maccs, szép szobák, főleg szép gyerekek! Egy nagyfiú és egy kislány...pont ideális...

Itt Pécsett sok kórházban vannak ilyenek (rovarok)... minden régi szar, nincs pénzük állítólag semmire. Bár nekem eddig szerencsém volt...tavaly 2x voltam, egyszer se volt.
Szóltunk a nővérnek, erre küldött egy takarítónőt, aki kifertőtlenítette a szekrényt...hát jó sokat ért, az tuti.

Naggggggyon gyönyörű idő van! Tünés a szabadba!
Vendég

Letti!

Nem aludtam és itt a hőm. Míg a családom aludt, én megpucoltam a fürdőszoba ablakot és átültettem 6 óriás cserép leandert.

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?