Új privát üzeneted érkezett!

nekem is van veteményem,sárgarépa nem kell ki.paprika ,paradicsom van,meg káposztafélék.csemege kukorica.uborka bár abból is csak kettő kelt ki,majd még később megprobálom,na meg a cukkinit ami egyáltalán nem kelt ki..hát igy állok :)

KépKép
bettike83

Leti, köszi! Ültetni szeretek csak kapálni ne kéne,mert azt utálom.És ha már van egy bazinagy kertünk azt be is kell ültetni.

Bettike, szuper nálad is jó sok minden van.
Nekem most van, 60 tő paradicsom és paprika.
Borsó,répa zöldség,cukkini,tök,brokkoli,karalábé,hagymák,krumpli.
Most ültettem céklát,nyári retket,ubit és bokorbabot.
De még hiányzik a sütőtök és a kukorica,már lehet nem is lesz. :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

NA merre vannak ezek az aranyos fórumos lányok??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Itt vagyok, csak csodálkozok mennyi mindenetek van...
Sajna mi albérletbe lakunk, kertünk ugyan van, de a főbérlő ültette be... bááár mondjuk ha rám bízták volna, csak gaz maradna meg :D Mert ugyan én megnem tudom különböztetni a dolgokat... nah egyedül a kapor megy, azt utálom... a Férjem sokkal jobban ért ehhez, ő kertben én betondzsungelben nőttem fel... látszik is :)
Mares voltál dokinál? Ha jól emléxem ma mész...
Niki akkor menj el a nődokihoz és szerezz beutalót....
Ma sehol nem lehetett dinnyét kapni a városban... pedig a Budapest határ 2 kilométerre van... hát csak addig nyúztam apát, míg átvitt Vecsésre Tescóba... ott kaptunk egy 6 kilósat, a felét be is pusziltam mindjárt :D Nah meg akkor ha arra jártunk bementünk a Kik-be és vettünk cuki rózsaszín és fehér mintás pelusokat Dominikának, meg Kismanónak helikoptert.
Betti te holnap mész dokihoz nem? Leti te mikor mész?
Mi holnap megyünk uh-ra a kórházba.
Sztetek Mareszt mi lelte, h nem hozza a híreket, hááátha mégis csinált uh-ot neki a doki :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jó reggelt Lányok!

Basszus, 1 órája próbálok visszaaludni, de nem megy. Jöttem inkább ide.

Baba, mi is albérletben lakunk. Én is beton közt nőttem fel, gondot okoz megismerni még a gyümölcsfát is virágzáskor... Persze az élelmiszereket ismerem de a kertészkedés távol áll tőlem is.

Én majd hónap végén megyek dokihoz. Ma fogok bejelentkezni a klinikai UH-ra. Meg laborba kell majd menni, oda csak úgy lehet. Persze most jöttem rá, hogy előtte el kellene menni a védőnőhöz. Mert hát ugye oda írják be az eredményt a kiskönyvbe. Ha jól vágom...

Fúúúúúúú, dinnye, lehet, én is veszek. Itt már Kinga is folyton ezt nyomja, megyek és veszek. Bár tegnap ettem spárgakrém levest tejszínesen, majd utána sárgadinnyét. Kicsit felfújt, de nem lett gond.
Nálunk az a baj, hogy csak én szeretem a dinnyét. Tehát valami kisebb darab kellene...

De jó neked Baba, már pelusokat vásárolsz. Én megfogadtam, novemberig nem vásárolok...bár lehet, hogy átértékelem szeptemberre.

Nincs semmi gond Maressal sztem, ő így néha eltűnik a térképről. Biztos ma már jön. Ugye, Mares?
Vendég

Ana, Niki, várjuk a hőértékeket...
Vendég

Sziasztok!

Letti mi tényleg egy húron pendülünk, én sem tudtam aludni, hamarabb ébredtem egy órával. Így a hőmet is hamarabb mértem.

Kép

Kép
anabana

Beírtam én is a hőmet!

Ana látom megkaptad a keresztet!

Nálam még tutira nem volt pé!
Különben már feljebb ment volna!

Én meg tudnék aludni, de dolgozni kellett jönni! :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki!

Tesztelj le ne maradj róla! Csillag igazán jó áron adja. Rendelj!!!!

Én mindig betankolok előre 2-3 hónapra.

Kép

Kép
anabana

igen,ma megyek uhra,fél 5re :)
én nagyon szeretem mikor kimegyek a kertbe és vannak zöldségfélék és jó esetben össze tudom szedni pl a levesnek valót,vagy épp ha kell kenyér mellé paradicsom,paprika akkor nem kell azért elmenni a boltba,hanem csak kimegyek a kertbe.csemegkukoricám is van,bár még akarok többet is vetni,legalább többször lesz,mert lehet másodvetést is csinálni. :)

KépKép
bettike83

Hello Lányok!

Na mi ez a nagy lustaság itt a levegőben???????????

Sehol senki már megint.

Bejelentkeztem 12. heti UH-ra a 11. héten... :? EZ BAJ szerintetek?
Van ennek valami jelentősége? A doki azt írta, hogy jún 22 - júl.1 között kérjek időpontot, 22-re adtak, de az még csak a 11. hét. Nem baj, majd a védőnéni megmondja. Vagy ti is megmondhtajátok...

Mit néznek olyankor? Csak úgy, hogy mi a helyzet?
Vendég

baba, Kinga, ma én is vettem dinnyét. Egy szeletet. Jól be is nyomtam. És mivel térfogatilag ugyebár elég nagy, az új nyomta a régit, megindult, ami mostanában mindig elakadt...úgyhogy ez jól sült el.
Vendég

Sziasztok!
Én tegnap utóvacsiként megettem fél kg cseresznyét! Marha jó volt! Valahonnan kerítenem kell ma is! De honnan,ebbena hülye boltban nincs semmi...
Ma volt az oviban a pedagógusnap,nagyon szép volt, el is pityeredtem rendesen,mikor a gyerekek mondták a verseiket és minden igaz volt rájuk,a beszoktatásukról , a viselkedésükről. Olyan jó volt ezekre visszaemlékezni. Ilyenkor látja az ember milyen szép munkája van. De sajnos ez csak egy nap az évben...

Kertünk nekünk is van,de jelenleg asszem rizst fogok termeszteni,mert áll a víz mindenhol,szó szerint tó van!!!! :evil:
Szépen kikelt minden és amúgy is lejtős a kert, mindig vizesebb,mint a felső utcák kertjei,na most minden oda. Ha valaha kiszárad,egyből lehet szántani újra. És továbbra is ilyen gyagyás időt ígérnek,úgyhogy hiába vetnénk újra. Szegény anyu tök sokat dolgozott vele, hát síráshatáron volt tegnap,mikor lement körbenézni. Apuka ott parkol mellette a kombájnnal,lassan azt is elő kell készítenie a szezonra,de onnan ki nem jön magától,az biztos,félig elsüllyedt a kereke. Mint a Tiszán!

Kép
Kép
k_inga

nekem juni 28-án kell menni 2 hetesre.akkor leszek 11 hetes 6 napos.hú de messze van még :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nem baj ha nem töltöttétek be a 12. hetet, genetikai ultrahang, tudnak beőle így is következtetni. Cseresznye... hmmm már nincs a kertünkben, lezabáltam kismanóval mindet :)
Nálunk sincs semmi ebbe a tapló boltba, jó lenne saját kertben ültetgetni mindenfélét, meg virágot amíg a kölykök homokoznak... Álom, álom, de szép álom... Remélem Viktor csinál vmit ezzel az országgal és legalább a szocpolt vissza hozza, hogy saját kertünk lehessen!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Segítsetek! Megvan kombinált-teszt eredménye:
Vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint: 749,8 min/L 0,86 MOM
Szabad ß-hcg-szint: 81,80 Ng/ml 2,31MOM
Tarkóredő vastagsága:(NT) 1,70mm 1,11MOM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1:1900
Kockázat a 18-as triszómiára(Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1:50000

Na most ez jó vagy nem?

Kép
Kép
k_inga

http://www.youtube.com/watch?v=esTVVjpTzIY&feature=related

Láttátok az eurovisios dalfesztet? Léna nyert, a lányommal mi már akkor beleszerettünk. Hallgassátok meg, ha meghallom, rögtön jár a popóm . MA már a rádiók is játszották.

Kinga szerintem jó a lelet, de én nem vagyok nagy szakértője.

Kép

Kép
anabana

Mindenki felszívódott. Na megyek holnap jön a lányom, és egy gyümitortát összedobok neki. Pizzát kért még, majd lefotózom és rakok képet.

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
anabana

Csajok megskubiznátok az lh-m???
Igaz szar a kép!De nem tudok jobbat.

De ma fájdogáltam és tojcsim is volt. Szerintem pé lesz! :D

Ez a sok!
Kép

Ez a mai egyeske! Élőben azért erősebb!

Kép

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok, babát szeretnénk a párommal, de nem sikerül. elküldtek minket vizsgálatokra, hormonszint (minden oké), 28mm-s érett petém van félidőben, páromnál minden oké. hétfőn petevezeték átjárhatósági vizsg-ra megyek. ha ott is mindent rendben találnak, akkor mi lesz a következő lépés?
kitipi

Kép

itt van a kis drágám :) szépen pulzált a szivecskéje,hihetetlen megható volt :) a doki 1 héttel kisebbnek mondta,de pé szerint pont 8 hét ma.

KépKép
bettike83

Niki!

Ez a kép szupi. Még erősödnie kell, még ez nem pozi, de a felé tart. Majd már holnap az lesz szerintem, nekem is így volt a múlt hónapban és mi már itt elkezdtük a sexactiont, és be sem fejeztük az első neg napig. Mindent bele!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Betti! Ez szupi, de tudod hogy később volt az lh pozitiv.

Kép

Kép
anabana

Betti! Ez szupi, de tudod hogy később volt az lh pozitiv.

Kép

Kép
anabana

Hány nappal volt is később poz teszt amit feltettél, tudod?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok.

Betti, ugye milyen jó nézni a kis szívét pulzálni? Édes szívem...

Niki, indul a szex-party! Gyerünk, hajrá!

Gyerekek, mondok egy jó sztorit. A téma: magyar egészségügy.

Ugye tudjuk mi a helyzet Anyukámmal. Két lehetőséget mondtak, vagy tüdő, vagy nyirokdaganat. Ma rosszul lett, de annyira, hogy én vittem be a kórházba, megint vérköpés, egekben a vérnyomás gyógyszer melett...stb. Na, amíg én elmentem haza a cuccaiért, ottani doki megnézi a leleteit. ÉS VÁLTIG ÁLLÍTJA, HOGY EZ NEM TUMOR!!! HANEM! E M B Ó L I A! És abból még egy tüdőgyuszi is. Hát dobtam 3 db hátast egyszerre.
Most felmerül a kérdés: ki látja jól????? Nem merek még örülni.
Aki rosszul látja, az visszaadja a diplomáját? Vagy éppen bulizott éjjel, amikor a tüdőtumort vagy az embóliát tanulták? Vagy megbukott tüdőből? Hát komolyan mondom, nem térek magamhoz. Most aztán végképp nem tudjuk, kinek higgyünk. De k. jó hír lenne, ha ez az embólia sztori lenne, mert ott most jó kezekben van.

De akkor eddig: ő 2 hete, mióta ez volt: autózik, főzöcskézik, jön-megy, talpat masszíroz, füvet nyír és kertészkedik. Hát bármikor elvihette volna ez az embólia! Komolyan mondom, kész vagyok, mert ha igaz, akkor nem panaszkodhat a védőszentjére.

Nem semmi a sztori, mi? Persze ez is csak velem történhet.
Vendég

Letti! Ez jó, hála lenne az Istennek ha így van!

Kép

Kép
anabana

Ana, igen, nagyon jó lenne, csak felháborító. Én mondjuk nagyon tartok az orvosoktól.
Vendég

Betti ez nagyon jó kép! :D

Ana, ez szuper! Csak az a gond, hogy már csak 1 lh-m van és hiába rendelnék Csillagtól, mert már csak mondjuk hétfőn jönne meg.
Úgyhogy azt az egyet szombaton megcsinálom.
Aztán majd meglátjuk!

Leti, sex!!! Hát már egy hete minden nap sexizünk, nehogy lemaradjunk pé-ről! Már szinte belefáradtam. És még csak most kell igazán kezdeni!
Lassan már a két hónap alatt annyi sex volt mint egy év alatt(tavaly).
De hát babát akarunk és ezért mindent! :D

Egyik sem jó, ami anyudnak van, de akkor már inkább az embólia!
De hát basszus így akár egy nap alatt is belehalhatott volna!
Nem semmi egy orvos aki elnézi!Baromira nem mindegy!

Egy vérképből már meglehet mondani, hogy tumor-e vagy embólia!
A tumorhoz ugye tumor marker kell az embóliához meg D-dimer.
Ennyi az egész.

Ugyan én is az eü.be dolgozom, de az én véleményem is az, hogy egy nagy határ szar az egész.

Az én apum is beteg lett és egy hónapon keresztül nem tudták mi a baja. Folyamatosan tumort kerestek,de mindene negatív lett.
De lebénult a kézfeje és a lábfeje fokozatosan. Most ott tartunk, hogy csak járókerettel tud közlekedni. Aki még januárban egy ép (soha életében nem volt beteg) egészséges ember.
Ja és végülis 1,5 hónap után kiderült, hogy auto-immun betegsége van, ami egy vérvizsgálatból kiderült,de addig keresték a tumort.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

[b]Boszik![/b] Na meghallgattátok a zenét????????????

Niki maradjon ki akkor a mai, és holnaptól mindent bele!Ennyi kell a kis katonáknak is!4 :lol:

Szerintem ha szombaton tesztelsz még az is poz lesz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.06.03 18:49-kor.

Kép

Kép
anabana

Én meghallgattam! Nekem tetszett nagyon!

Köszi a tippet, akkor ma pihi!De a hétvége nem maradhat ki! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

köszönöm a dicsiket :) olyan kis drága volt,ici picike de már kséz ember és úgy dobogott a szivecskéje :)

KépKép
bettike83

ápr 23.án volt pozi az lh teszt.

KépKép
bettike83

Mit kell meghallgatni?
Vendég

KépKép
bettike83

Kép

Kép
anabana

Szasztok!

Betti, nagyon cuki a kisbabád :D

Nanicke, holnapra szerintem is pozi lesz a teszt, tehát ha kislányt szeretnétek, ma dugványozzatok (ha már kerti munkákról ír mindenki :lol: ), ha pedig kiscsákót, akkor ma pihizzetek egy jót, és holnap adjatok bele anyait-apait :wink:
Nem semmi sztori a dokis :roll:

Leti, hát eddig is megvolt a véleményem a dokikról, na de ez... szóval enyhén szólva is felháborító :evil: , csak úgy játszanak az emberéletekkel, mert ő hülye, és rohadtul nem konyít a szakmájához... brrrrrrrr . Remélem, hogy a második dokinak van igaza, és szépen kikezeli anyucidat!

Kinga, szerintem ez a lelet teljesen jót jelent, hogy a babád egészséges, mint a makk :)

Baba, de jó neked, hogy már ettél cseresznyét, nekem még alkalmam sem volt rá :roll: . Drukkolok, hogy az álmod valóra váljon :wink:

Ana, kedves tőled, hogy reklámozol :D

Kitipi, hát ha teljesen nega minden lelet, akkor talán idővel majd inszeminációra küldenek, de sajna szerintem addig még sok víz lefolyik a Dunán. Meddőségibe jársz? Próbáltad már az LH tesztet, hőmérőzést esetleg? Bár ha volt UH-os megfigyelés nálad tüsző és petesejt ügyileg, akkor nem is biztos, hogy az kell. Persze azért nem árt :) Mesélj még magatokról!

Szép estét lyányok :lol:

És a tesztekről, íme a választék:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (25 mIU) kazettás teszt = 300 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1800 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 9000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, csak előrendelésre, 8000 Ft.

Clearblue digitális LH teszt csak előrendelésre, 7000 Ft/doboz (7 tesztelésre elegendő).

AKCIÓ: MINDEN 10. LH TESZTHEZ 1 DB HCG TESZT JÁR AJÁNDÉKBA!
(az ajándékot ne felejtsd el megigényelni, amikor leadod a rendelésedet, mert sajna lehet, hogy én elfelejtem :lol: )

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babatesztet, spermateszt más postaköltségű.
A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással tudod teljesíteni.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra.
Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet névvel és címmel, üdv:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Olvasd el feljebb!!!

Betti akkor akár 3 nappal később is lehetett. A hő nem minden esetben követi az ovut. Attól hogy 37 volt a hőd még lehetett a 3. 37 fokos napodon. A Ferti is ide húzta?

Kép

Kép
anabana

Csillag!!

Hát hát hát igazán nincs mit.. :lol: :P

Kép

Kép
anabana

Betti az első terhességit 28 án csináltad?
Mert ha igen és előbb nem akkor simán belefér a 3 nap csúszás, viszont ha hamarabb is mutatta, akkor nem.

Kép

Kép
anabana

Betti
Nagyon aranyos a babód! Az enyém 7 hetesen olyan volt mint egy kis foxi kutya,de már nagyon baba formája van! :D

Kép
Kép
k_inga

Maresz!

Már megint Petőfit játszol?

Chris is jól eltud bújni.Maccs és te?

Kép

Kép
anabana

május 3.-án csináltam tesztet elöször,aztán pedi 7.-én.3.pedi 10.én

KépKép
bettike83

kinga

ez a foxi kutyás beszolás haláli volt :D :D :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen piszkosul eltűntem, tegnap a régi topikomra írogattam, és már nagyon bealudtam a végére, így nem jutott időm a kedvenc helyemre jönni :)

Na, én szinte minden nap pakolok és takarítok, hogy jobbnál jobb képeket készíthessünk a lakásunkról, mert áruljuk. Úgy néz ki, hogy leendő házikónk is erre a sorsra jut, mert bár itt a vége, nagyon elfáradtunk. Vidékre akarunk költözni :) Elegünk van a hajtásból! Remélem, hogy sikerül olyan életet élnünk, amilyent szeretnénk. Minden gondunk-bajunk mellett, mostanában azon gondolkodok, hogy ismét majd kereshetek valami jó nőgyógyászt a sok selejt között...

Ana, köszi a hiányolást. Mától jövök rendszeresen. A zenét holnap meghallgatom, most túl késő van :)
Bocs, hogy hormonhoz nem tudtam hozzászólni, de gyökér vagyok a témában. Úgy emlékszem, hogy simán próbálkozhattok már, úgyhogy reménykedek :) Ne hagyj majd teszt nélkül!

Niki, szép az lh-teszt! Hajrá csajszi!

Baba, már nem sok van hátra :)

Leti, én még sosem voltam betöltött 12. héten 12. heti uh-n :), hanem 11+4 nap, 11+2 nap.
Genetikai, ahogy majd a 18. heti is az lesz. Most nézik 12. hetin a tarkóredő vastagságát, ami nagyon fontos a Down-szűrés szempontjából. Meg még egy csomó mindent, hogy lássák minden megvan, minden úgy áramlik, ahogy kell és ott van, ahol lennie kell.

Remélem, hogy anyudnál tényleg "csak" embólia... és jó lenne végre már egy konkrét eredmény. Értékes időt veszít az ember, míg mindent kipróbálnak rajta és küldözgetik ide-oda. Megáll az ész!

Betti, nagyon jó kép. Elhiszem, hogy imádtad hallani a szívverését :) Akkor olyan elevennek érzed. Kis kapaszkodó addig, míglen aztán érzed a rugdosást.

Kinga, szerintem is jó eredmény, de a dokid úgyis megnézi, ő a szaki. A tarkóredő úgy emlékszem, hogy nekünk is nagyon hasonló volt. Továbbá nekem csak integrált tesztem volt, az kicsit más.

Ehcs, nekem még mindig van Tőled egy csomó tesztem. Hcg-t még csak kiváncsiságból, mert ugye még nem aktuális, de sosem lehet tudni :), lh-t meg sokszor elfelejtem... tök megbízhatatlan vagyok ilyen téren, azaz feledékeny, pedig már be kellene lőnöm a JÓ napjaimat úgy kb :) Azt tudom, hogy a 28 napos ciklusom 14. napján már a nődokim nem látott semmit... legalább egy támpont.

Mares, mizu veled?

Puszi mindenkinek, ne haragudjatok, ha esetleg valakit kihagytam, nem szándékos. Pussziii

maccs01

Jó reggelt!

Kép

Kép
anabana

Jó reggelt mindenkinek!

Ana, mai hőd???? :D

Kinga, ez marha jó" foxi kutya"! Am a kerteteket ill. sajnálom!
Én aztmondtam páromnak, ha szétveri a jég vagy kirohad minden akkor onnantól fogva szar.... az egészre!

Csillag, ha lehetne választani fiút szeretnék, de végülis mindegy csak egészséges legyen, na és végre sikerüljön.
És ha ez a hónap nem jön össze majd rendelek is tőled megint.

Az én hőm még soha nem volt ilyen egyenletes, mint most a napokban. És érdekes, hogy a ciklus.hu a mai napot jelölte nekem ovu napnak.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hűűű mostmár látom! :D :D Jól alakul,maradjon is így!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!!!

Itt vagyok, megvagyok, csak vagy uram ül a gép előtt és akkor az övé a net, vagy én töltöm drága aranyos kislányok fejébe a matek minden tudományát több kevesebb sikerrel egész nap majdnem....

Leti: én 12+5ön voltam a 12. heti uh-n és a 18. hetesen meg 19 hetes voltam! Ezek csak ilyen kb értékek szerintem. Nekem laborba ( 12 hetesre) a dokim mondta a 12 hetes uh után hogy menjek, adott papírt és azzal mentem ( mindez fent a klinikán), nekem szinte mindent intéz, most is ő kérte a 28-32 vagy melyik hetes uh-ra az időt, nekem csak kedden a magánrendelésen megmondta hogy melyik nap hányra kell mennem, az időt ő intézte!

Betti: a kis drága, de édeske!!!!! :))))

Baba: hmmm, dinnye, én sajna ananász függő vagyok... le is volt árazva tesco-ba így vettünk tegnap 3at is :) nyámi, meg az alma jöhet meg körte még :)

Niki: akkor most már pár nap plusz sexike ide vagy oda nem számít :) majd a lényeg lesz a fontos vagyis az eredmény!

Ana: hmmm, dejó, van már piros kereszted :) hogy behúzta :) kb oda ahova én is saccoltam volna még múltkor!

Maccs: remélem sikerül a házeladás!!!

CSillagom: naná hogy mindenki reklámoz téged, nálam is egész család tudja hogy te vagy a csillagporos tesztek dííííílere :)

Mindenki milyen nagy kertész, én póóór lányka vagyok, nagymamáknál sok föld és sok tennivaló, kiskoromtól fogva, még kukorica kapálás is a dög melegben és a kukorica levele amikor az izzadt kezemhez ért jól meg is vágta, így én néha örülök, ha nem kell kertezni, itt Pécs mellett Kozármislenyben most párommal társasházban vagyunk, persze vágyunk egy családi... de ez egy álom, addig a nagyiknál kiélhetem a kertészkedést, persze nem most , amikor inkább úszni lehet a földeken!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag miért nem írja a ferti nekem a dpo-t?

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?