Sziasztok!
Bocs, hogy ilyen piszkosul eltűntem, tegnap a régi topikomra írogattam, és már nagyon bealudtam a végére, így nem jutott időm a kedvenc helyemre jönni
Na, én szinte minden nap pakolok és takarítok, hogy jobbnál jobb képeket készíthessünk a lakásunkról, mert áruljuk. Úgy néz ki, hogy leendő házikónk is erre a sorsra jut, mert bár itt a vége, nagyon elfáradtunk. Vidékre akarunk költözni
Elegünk van a hajtásból! Remélem, hogy sikerül olyan életet élnünk, amilyent szeretnénk. Minden gondunk-bajunk mellett, mostanában azon gondolkodok, hogy ismét majd kereshetek valami jó nőgyógyászt a sok selejt között...
Ana, köszi a hiányolást. Mától jövök rendszeresen. A zenét holnap meghallgatom, most túl késő van
Bocs, hogy hormonhoz nem tudtam hozzászólni, de gyökér vagyok a témában. Úgy emlékszem, hogy simán próbálkozhattok már, úgyhogy reménykedek
Ne hagyj majd teszt nélkül!
Niki, szép az lh-teszt! Hajrá csajszi!
Baba, már nem sok van hátra
Leti, én még sosem voltam betöltött 12. héten 12. heti uh-n
, hanem 11+4 nap, 11+2 nap.
Genetikai, ahogy majd a 18. heti is az lesz. Most nézik 12. hetin a tarkóredő vastagságát, ami nagyon fontos a Down-szűrés szempontjából. Meg még egy csomó mindent, hogy lássák minden megvan, minden úgy áramlik, ahogy kell és ott van, ahol lennie kell.
Remélem, hogy anyudnál tényleg "csak" embólia... és jó lenne végre már egy konkrét eredmény. Értékes időt veszít az ember, míg mindent kipróbálnak rajta és küldözgetik ide-oda. Megáll az ész!
Betti, nagyon jó kép. Elhiszem, hogy imádtad hallani a szívverését
Akkor olyan elevennek érzed. Kis kapaszkodó addig, míglen aztán érzed a rugdosást.
Kinga, szerintem is jó eredmény, de a dokid úgyis megnézi, ő a szaki. A tarkóredő úgy emlékszem, hogy nekünk is nagyon hasonló volt. Továbbá nekem csak integrált tesztem volt, az kicsit más.
Ehcs, nekem még mindig van Tőled egy csomó tesztem. Hcg-t még csak kiváncsiságból, mert ugye még nem aktuális, de sosem lehet tudni
, lh-t meg sokszor elfelejtem... tök megbízhatatlan vagyok ilyen téren, azaz feledékeny, pedig már be kellene lőnöm a JÓ napjaimat úgy kb
Azt tudom, hogy a 28 napos ciklusom 14. napján már a nődokim nem látott semmit... legalább egy támpont.
Mares, mizu veled?
Puszi mindenkinek, ne haragudjatok, ha esetleg valakit kihagytam, nem szándékos. Pussziii