Új privát üzeneted érkezett!

Charlott, szerintem se izgulj! Mindenki máshogyan viseli a terhességet. Vagy lehet, hogy nagy a tűrőképességed, vagy esetleg a környezeted olyan stresszmentes és kiegyensúlyozott, hogy az van rád ilyen jó hatással. Doki mit mond? És anyukád mit mesélt az ő várandósságáról? Azt mondják (mármint dokik is mondják), hogy hasonlítanak anya és lánya szülései is és a terhességek is...

Kép
manguszta

akkor anyum meg az én terhességeim kivételek.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska és Manguszta sziasztok!

és köszönöm a nyugtató hozzászólást. Én még az nap elmentem Uh-ra, mert látnom kellett a kicsimet. Szerencsére minden a legnagyobb rendben van, szépen fejlődik! :-)))
Anyukám terhessége tényleg hasonló, problémamentes volt - igazad van, örökölhettem ezt a hormonháztartást.
Pedig stresszes körülmények között dolgozom és én sem vagyok egy erős lelkületű - ezért is hiányoltam a rosszulléteket. :wink:

KépKép
charlott

Charlott,
nekem két egészséges gyerekem van, de egy lehelletnyi terhességi tünetem sem volt egyikkel sem. Mondjuk tesztelni nem teszteltem 11 hetesen, az tény, de lényeg, hogy UH-n minden ok volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina Levike mindjárt 3 hós....de jó nektek:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
azért nektek sem lehet olyan rossz :lol:
Tényleg, valahogy nem tudnál képet tenni a fiúkról??? Barnikát még igen újszülötten láttuk csak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
itt 4 napos volt :wink:
Kép
így alszik :wink:
Kép
itt 5 hetes :wink: :wink:
Kép
Máté rendet rakni készül :roll: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

legfrissebb képek:
7 hetes nagyfiú:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gyönyörű baba! És olyan klassz, hogy a nagytesó ennyire szereti! gratula mindkettejükhöz!!!

Kép
manguszta

Manguszta köszönöm szépen!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska,
most láttam a képeket, nagyon aranyos Barnika.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska köszönöm Barni nevében is!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Levi ma megkapta a 3 hós oltását így 3,5 hónaposan. Már 7400g és 63 cm. Hosszra nem gyúr, csak súlyra. :lol:

Mai képek:
Kép
Sinlac előtt
Kép
Sinlac után
Kép
Pihegek...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, eszméletlen, hogy Levi milyen kisfiús! Gyönyörű baba!

Kép
manguszta

Sziasztok :lol: :lol: :lol:
hogy s mint mindenki??

Lina milyen nagy legény már a fiad:)))

Mi most vagyunk két naposak :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Nitáék tegnap itt voltak és tartottunk egy kis szülinapot:))

http://www.youtube.com/watch?v=dZJpR9v8IFc

http://www.youtube.com/watch?v=YkxezGkAaGo

a háttérben a babakocsiban egy édes nagyon nyugodt Barni fekszik:)))

Kép

fini volt a torta
Kép

a hajam is kapott belőle:))
Kép

és a ruhám is:))
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

még 1x boldog szülinapot Izának!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

április 12-én volt missed ab-m :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

szia vvviki!!!!!!!!!
nagyon sajnálom..mennyi idős volt a baba?
nekem 2008-ba 2x is volt missed-abom........ :cry:
fel a fejjel.legközelebb sikerülni fog hidd el!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska !

8 hetes
endóm van, mindkét petevezeték el volt záródva, magas prolaktion.
tavaly ősszel műtöttek Debrecenben az endóval, utána 3 hónap Danoval, 1 % esélyt adtak arra hogy természetes úton babánk legyen
már a lombikra készültünk a Kaáliban, a mensimre vártunk, ami nem jött, csináltam egy tesztet és pozitív lett
az UH-n csak az üres, szabálytalan petezsák volt.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tegnap volt a műtét utáni kontroll, testileg teljesen rendben vagyok, ráadásul egy csomó tüszőm érik :D
vvviki

Szia!!!!!!

legközelebb sikerülni fog!!!!!!
doki gondolom mondta hogy minimum 3 hónapot pihenni kell???
sőt én azt mondom többet.én az első után megvártam a 3 hónapot teherbe is estem rögtön de üres volt a petezsák...........majd a 2.missed ab után kaptam gyógyszert és 5 hónapot vártunk.aminek az eredménye már 7 és fél hónapos!!!!!!!! :wink:

szóval SIKERÜLNI FOG NEKED legközelebb!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska !

próbálok optimista lenni és gyakran sikerül is :roll:

a nyavalyás endómmal is versenyt futunk, nehogy visszatérjen :x
vvviki

szia.nem fog vissza térni!!!!!!!!előbb a baba fog jönni!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Olyan büszke voltam magamra, hogy milyen jól kezeltem a béb elvesztését (amúgy, tényleg segített az, hogy beszélhettem róla, sorstársakra találtam, elfogadtam a helyzetet, elengedtem).

Viszont hétvégén vendégségben voltunk, egyik barátunknál, ahol egy féléves csöppség van. Folyton kézben volt, nálam is sokat, fura élmény volt. A gyász érzései nem jöttek elő, viszont nagyon is inamba szállt a bátorságom, már ami a próbálkozást illeti. Ezek szerint van még bennem valami görcs. "Ilyen gyönyörű gyerek lehet belőle - de mi van, ha mégsem" - lyesmi érzések kavarognak.

Nem egyszerű ez a folyamat... :roll:
De azért haladgatok...

Puszi!
Manguszta

Kép
manguszta

Manguszta HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok !

eldöntöttem, hogy fenékbe billentem az endót !! :D :D :D :D
nem hagyom, hogy legyőzzön !
vvviki

Viki EZ A BESZÉD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

hogy vagytok ?

szerdán megjött de csütörtök estére elmúlt
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

missed ab után más a mensi mint normálisan ?

nálatok hogy volt ez ?
vvviki

szia!
nálam is eleinte össze vissza volt meg.volt hogy kevés volt hogy sok.kell kis idő míg helyre áll.nekem asszem 3 hónap volt míg beállt...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Viki: Nekem a műtét után 29 napra jött meg először, de olyan erősen, hogy óránként kellett cserélnem a betétet. A következő 25 napra jött, még mindig több volt, mint máskor, de már azért elviselhetőbb mennyiségű. Azután nem jött meg. Az eredmény itt van a pocakomban!!! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14

Sziasztok !

köszi a válaszokat !
nekem eddig 5 napig tartott, most meglepően két nap volt :shock: :shock: :shock:
de hát ott bent munkálkodtak bennem a dokik, nem is csoda
vvviki

Viki majd rendbe jössz.most idő kell a szervezetednek!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
Én a régi Napsugár 35 vagyok, sajna sokáig nem léptem be és nem tudom a jelszót.
Mindenkinek pussz.
A kisfiam egyszerűen csodálatos, azóta elköltöztünk stb.
Most benéztem hozzátok,
Kedves Viki
Sajnálom ami történt, sajna egy iker terhességgel én is megjártam ezt az utat a másfél éves fiam születése óta.
Nekem más problémáim vannak.
Viszont, ajánlok valamit, nagyon sokaknak segített, álj fejre naponta először nagyon kevés ideig, és ahogy bíros egyre sűrűbban és egyre többet, nem kell mondani semmit, mert magad fogod érezni mi megy végbe benned.
Megmozgatja a belső szerveket, fölszakítja a letapadásokat, és tulajdonképpen fölfrissíti az összesbelső működésedet.
Én semmiben nem hiszek, semmilyen hókuszpókban, csak a mozgásban , és mivel méhészek vagyunk és ismerem a méhpempő hatásait a méhek által begyüjtött "gyógyszerekben"
Nagyon egyszerű a dolog a dm-ben lehet kapni ginteng méhpempő keveréket ampullákban, kb800 ft az egész, iszonyatos íze van, de ismerve a leendő anyákat, tudom mire vagyuk mi nők képesek, egy ilyen dobozzal fogyasszál el.
Kitakarít méregtelenít, és a méhpempő hatása, a méhnyálkahártyára nem mindennapi.
Megvastagszik és azt tudjuk milyen fontos a beágyazódásnál.
Minden jót kívánok neked remélem hamarosan boldog anyuka leszel.

Nitácska 1000 pussz.
Majd még benézek ide, dolgozom itthon úgyhogy nem egyszerű.

Napsugár
babaszett

bocs.
ginzeng méhpempő
babaszett

baba várunk.puszi.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok.
Hú de régen voltam köszöntöm az újakat és kitartást kívánok.
mi jól vagyunk növekszünk és várjuk a jó időt most már .
Még egyszer üdv:mindenkinek Judit

Kép
v.e.judit

szia Judit!!!
pont melyik nap gondoltam rád.......örülök hogy jól vagytok!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

hogy vagytok ????

a szervezetem teljesen össze van zavarodva, két hete múlt el, ma pedig megint megjött :? :? :?
vvviki

ez előfordul.idő kell még helyreáll a berendezés..de ha gondolod menj dokihoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok!
Sajnos ismerem a témát.Én 4 babát vesztettem el. Rengeteg kivizsgáláson vagyok túl. Sok minden okozhat vetélést. Pl:pajzsmirigy, véralvadási zavar, inzulin, összeférhetetlenség, (autóimmun és alloimmun betegségek).Mindenkinek azt tudom csak javasolni, hogy türelem. Köztük saját magamnak is. Lányom után volt a 4. vetélésem 18. héten decemberben így most és is pihenőn vagyok.

babaszett:a méhpempő nagyon jó szerintem is bár én nem a tablettát részesítem előnyben.

vvviki: vetélés után ahogy nitacska is írja sok minden előfordul de ha nem rendeződik akkor tényleg orvoshoz kell fordulni.Azért esetleg hívd fel a dokidat, hogy tudjon a dologról.

KépKép
anikoh

anikoh sajnálom a babókat:(((((((
nagyon kegyetlen az élet:((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Olvasgatom a topikot,es hol sirtam hol erot meritettem az irasitokbol.
Missed ab-m volt, 3 hete mutettel zarult. 7 hetes terhesen alacsony szivhangot jelzett az ultrahang, 90-et. Ra 6 napra pedig sajnos mar nem volt merheto. Nagyon vartok a babat, 11 honapig probalkoztunk.
Itthon szerettem volna tul lenni rajta,de mivel 5 napig semmi nem tortent, jelentkeztem mutetre. Tobb orvossal is kapcsolatban alltam,azt ajanlottak, 2-3 honap utan lehet probalkozni. Egyikuk azonban hozza tette, legalabb a kovetkezo mensest varjuk meg. Szerencsere nem volt semmi komplikacio a mutet utan,de attol tartok,ha megfogan a baba esetleg a kovetkezo honapban, regeneralodik-e a meh ilyen gyorsan. Olvastam olyat,hogy ha megfogan,akkor valoszinuleg keszen all a testunk az ujabb terhessegre. Nem tudom. Egy lanynak meg azt mondta a dokija a veteles utan,hogy miutan elall a verzese, probalkozhat is, hiszen nagyobb valoszinuseggel esik most teherbe. Annyira szeretnem ujra atelni a varandossag oromet,hogy szeretnem,ha a kovetkezo honaptol nem kellene vedekezni. De ha ezzel nagyobb az eselye,hogy elveszitsem a babat megint,akkor inkabb varok. Ti mit gondoltok?
Koszonom a tanacsokat elore is!
monika78

Monika

Én azt gondolom mindenki más.
Sztem ahogy érzed, mert ha ellene teszel az érzésedne, akkor hibáztatni fogod magad ha megint gond lesz.
Erre tényleg a dokik mondhatnának választ, de abból látszik hogy ők sem tudják, hogy mindig mást mondanak.

Anikoh
A ginzeng méhpempő ampullát iszom, abban a méhpempő nem egy kiszárított valami.
Érzem a hatását, mert a melleim azok rendes lufikká váltak :-)
babaszett

Monika78:Nehéz tanácsot adni. Én is hallottam olyat, hogy kis terheség után nem kell várni csak az első mensesre.Sőt olyat is, hogy rögtön teherbe esett.Terhesség kimenetelét nem tudom.
Én viszont mint habiturális (többszöri) vetélő azt mondom inkább érdemes várni és pihentetni a szervezetedet. Nem azt mondom, hogy hónapokat de 1-2 hónapot azért igen.Bár Fülöp doktor aki a habiturális vetélökkel foglalkozik ő azt mondja fél évet kell a műtét után pihenni.
Persze mindenki maga dönti, hogyan cselekszik.

KépKép
anikoh

Aniko én várnék..nekem volt 2008-ban egy 12.hetes terhesség ami sajna meghalt.3 hónap mulva teherbe estem de ő is elment.majd 5 hűónap után megfogant a most 8 és fél hónapos Barnikám:)))

de ezt tényleg neked kell eldöntened!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska: monika kérdezte nem én :D
Én a fél évet várom most ki.Én tudom nagyon jól, hogy nem szabad sietni.

KépKép
anikoh

Anikoh bocsi..félre olvastam...... :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Koszonom a velemenyeket, donteni nem tudok meg. Altalaban az eszemre hallgatok,ami most is azt mondja,varjak min.3 honapot. De a szivem szerint az ellenkezojet tennem. Olyan boldogok voltunk azalatt a 3,5 het alatt,amig tudtuk,hogy babank lesz vegre. Szeretnem ujra atelni. Nem is ertem,miert vagyok ilyen onzo. :shock:
Szerintetek uh-on lathato,milyen a meh regeneralodasa?
monika78

Szia Móni!

Különböző dokik mást-mást mondanak. Szerintem nincs szabály, de egy ciklust azért megvárnék. Azért, jócskán megmacerálták odabent a berendezést, hadd pihenjen.
Az uh-ban nem bízom annyira. Nálam az endometriózist sem mutatta ki.

És csak nyugi! Jönni fog, amikor a legjobb neki! De tényleg!

Kép
manguszta

Szia Móni!

Különböző dokik mást-mást mondanak. Szerintem nincs szabály, de egy ciklust azért megvárnék. Azért, jócskán megmacerálták odabent a berendezést, hadd pihenjen.

Kép
manguszta

Szia Móni!

Kép
manguszta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?