sziasztok!
Tegnap voltam uh-n.
Rosz hír van.
Most kéne 6 hetes terhesnek lennem, ápr. 14-én volt az inszem. Szép csíkos teszteket is produkáltam.
Ellenben az uh kép EGY KILENC HETES BABÁT MUTAT MÉHEN BELÜL, 2,5 CENTIS, NINCS SZÍVHANG!!!!!!!!!!!!!!!!
Elküldött a doktorúr egy nőgyőgyász doktornőhöz, akinél állítólag jobban látható majd a baba, mert a kaális uh csak kisterhességre jó. (???????????)
A dokinő rendes volt, még este fogadott.Az ő diagnózisa ugyanaz volt, lát egy 9 hetes babát. Panaszkodtam, hogy sokat görcsölök. Hát nem csoda, mert túl lettem stimulálva,tele a petefészek tüszővel,sőt, még nem biztos, de egy méhenkívüli terhességet is lát.
Kedden kell mennem a máv kórházba, ott csinál egy komplettebb uh-t, kiváncsi fejlödik e a magzat. Aztán ott eldől a sorsom.(missed ab)
Elmondom mi az én meglátásom ( mégiscsak én tudom a legjobban, mi történhetett):
Mivel egy kisterhességet látnak, ennek a babának márciusban kellett szerintük megfoganni. Viszont a párom márciusban nem volt itthon ,külföldön volt, majd lebetegedett, és mi márciusban nem is voltunk együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát ez a baba februárban "készült". Akkor is volt inszemem. A februári inszem után a 28.napi teszt nega volt, és a 31. nap mensi is lett. Márciust ugye kihagytuk, jött megint egy mensi, majd az áprilisi inszem. Az áprilisi inszem előtti uh-n 8 hetes terhesnek kellett lennem. ( 2 , 2 napos kismensi után)Ezt hogy nem vette észre a doktorúr?????????????????????????( persze mindig siet, megnézte az egyik ,átjárható petefészket, és mehetett az inszem) A méhet nem is nézte! Pedig ott már baba volt, és erre ráinszeminált,talán épp ekkor ,emiatt halt el a baba, közbe pedig lett egy méhenkívüli.
Na így állok csajok. Nem kívánom senkinek ezt, kurva szar,ráadásul fájok is belül. Legszívesebben most azonnal "kipucoltatnám " magam.
NAgyon el keseredtem. ( csalódott és mérges vagyok)
Ne járjon így senki