Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hédi
Milánnak nagyon boldog szulinapot!

Sajnálom, hogy rosszul vagy, tudom, milyen rossz. A 11. hétig csak "uresen" oklendeztem, de már minden este hányok, de rendesen. Nem tudok leszakadni a WC-rol. Kedden meg valamivel elrontottam a gyomromat, azóta is iszonyúan fáj. Foleg éjjel, nem tudok már három napja aludni.

Remélem nem kell majd kórházba menned. Szorítok nagyon.

Krisztinka

Milyen volt a nyaralás?

Tobbiek??????????,
Vendég

Carpe, de jó hogy írtál 8)
Köszönöm a köszöntést. Milán annyi ajándékot kapott, hogy fel sem fogta...jövőre nem kap ennyi mindent, az tuti. Csak a dédi meg a mama is pénzt adott, én meg voltam olyan lelkiismeretes, hogy az összeset ráköltöttem :D :D :D

Carpe, legalább te már a 12. héten is túlvagy, nekem hol van az még! Úgy irígylem azokat, akik nem hánynak semmit, pl egyik barátnőm egyszer nem hányt terhesség alatt. Szegény tesóm meg a 9 hónapot végighányta, vmi 15 kg-ot fogyott a terhesség alatt, de a baba makk egészséges lett. Nem semmi. Én csak addig hánytam, amíg el nem kezdett Milán mocorogni.
Vendég

Sziasztok. Mi is a férjemmel a második babánkat tervezzük. Most vagyunk az alkótói szakaszban :lol: Reméljük mihamarabb összejön. A kislányunk 2005-decemberében született neki készitenénk a kistesót. Mert már kezd "egykésedni" :lol:
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu! Üdv közöttünk! Mihamarabbi babásodást! Esetleg szedsz valamit? Hőmérőzöl? Váladékot kuksizol?

Nagyon szupi volt a nyaralás! Fantasztikus helyeken jártunk. Nagyon jól éreztük magunkat!
De sajna a hőm totál káosz, valószínú pé-m sem volt!

Kismamik! Hogy vagytok? Sajnálom a hányingert, de akinek babája lesz ezzel jár! Én is szeretném már ölelgetni a budit!

Itt a reményvesztett görbém:

Kép

Puszi!
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóó Lányok!

Ide már nem is senki???
Vendég

Szia Krisztinka!

Orulok, hogy jól éreztétek magatokat! Miért reményvesztett a hod? Egész szépen emelkedett, nem lehet, hogy 18-án volt péd?

Csucsu
Udv koztunk. Én is mielobbi pocakosodást kívánok! Mióta próbálkoztok?

Én pénteken megyek dokihoz. Már nagyon várom,szeretném látni az én kis babukámat.
Tegnap Ádám azt mondta, kellene a hasamba valahogy betenni egy csorgot, hogy tudjon a kistesó játszani. :P
Vendég

Köszi Krisztinka az érdeklődést. Az igazság az, hogy én nem hőmérözök meg semmi. Úgy vagyunk, hogy ha odafönt megvan irva akkor úgyis jön a a gyerköc. Az elsőnél is igy voltunk. Két próba után már össze is jött. Remélem azért ez most is igy lesz. A vitaminon én is gondolkozok lehet kéne szednem valamit. A gond, hogy most tudtam meg az én dokim elment egy magánkórházhoz. Az egy vagyon. Most orvost is kell keressek.
csucsu05

Hol voltatok nyaralni?
csucsu05

Sziasztok!
Krisztinka!
Hogy vagy ?itt vagyok én is csak újra dolgozom így ritkán tudok csak jönni!
Carpediem
Rosszullétekkel hogy állsz?
Csucsu!
Szia és minél előbbi babát a pociba!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Köszi Betti a jókivánságot. Azonban este már olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni. Azóta is folyamatosan nézem. :cry:
csucsu05

sziasztok!

Horvátországban voltunk! Szipiszupi volt!

Na de jó, hogy írtatok, már azt hittem mindenki eltűnt!

Kismamik, attól, hogy babásak vagytok tessék ide is írni!!! Jimmorison, Mpatr!
Szilvi mivel Te írogatsz rád nem vonatkozik!
Bettsy! NAgyon eltűntél! Hiányzol ám!!!

Márti! Te hol vagy???

Szilvi! Kicsit becsaptam a ferit és így berakta a pé-t akkora amikorra gondoltam:

Kép

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Én itt vagyok csak mivel senki se írogatott ezért csak olvastam mindig.

Az a helyzet hogy volt a 17. napon akció és a 18. napon jelzett az lh teszt jó erős csíkkal de már a 19. napon csak halvány csíkom volt és utána rá pár napra egy kis halvány rózsaszínű valami folyt belőlem egy másik topikban azt írták erre a csajok hogy lehet be ágyazósás is hát ki várjuk hogy mi lesz de hétvégén egy lh tesztet csinálok mert azt halottam az előbb ki mutatja a terhességet hátha össze jön . Esténként van hányingerem meg néha szúr a hasam alja de mivel a két gyerekemnél semmi bajom nem volt így nem tudom mit kell érezni ja csak fáradság volt az első fiamnál éls hús szag undor.

Hát ennyi van velem !

Krisztinka örülök hogy jó volt a nyaralás. Mi le fújtuk ezt az évet majd jövőre akarunk olyan helyre menni utazási irodán keresztül de persze saját kocsival pl. Görögöt néztük ki ahol elfogadják anyósom üdülési csekkjét mert nekünk adta .

Na most megyek mert takarítani kell mert két napot lógtam napközbe a fiúkkal a strandon és ittho áll a ház.

Majd még jövök!
Tényleg Bettyvel mi van nem tudtok róla valamit?

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti!
Nagyon szurkolok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Márti remélem a baba csinálja már a tüneteket :lol:
csucsu05

Sziasztok!

Úgy tunik, az osszes kismami átpártolt máshova. Tessék szépen ide is írogatni?

Betsy
Nagyon régen jelentkeztél? Minden rendben?

Én ma voltam vérvételen, meg uh-n. A baba már 6,5 cm, nagyon aktív volt, izgett-mozgott, nyitogatta a száját :P

Szerdán megyek 4D uh-ra.

Teszek fel egy képet. A dokim nagyon rendes, feljátszotta CDre a képeket, úgyhogy van legalább 10, de talán ezaz amin legjobban látszik. Bár az ocsém azt kérdezte, Mi ez?

Kép
Vendég

Sziasztok,

Krisztinka: örülök, hogy jól telt a nyaralás! Mi már sajna tuti nem megyünk, mert nagyon sz@rul vagyok. Kicsit korábban kezdődött a hányás, mint Milánnál, de remélem olyan sokáig nem fog tartani. Szerintem nem olyan reményvesztett a görbéd!

csucsu: üdv, mielőbbi babásodást

márti: hasonlóak a tüneteid, mint nekem voltak :wink:

carpe: nagyon édes a kistesó, de jó látni! Várom a 4D-ós uh képeket!!!

vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Egy gyors helyzet jelentés az lh tesztemen ma meg jelent egy halvány második csík azt olvastam hogy ez előbb ki mutatja a terhességet úgyhogy meg próbáltam 2 perc se kellett a halvány csíkhoz majd csak hétvégén csinálok műnormális terhességi tesztet.

Merre vagytok?

Majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok. nem voltam hétvégén. Csütörtökön írtam, hogy úgy érzem meg fog jönni. Hát nem jött meg eddig. Szombaton kellet volna. Azonban volt olyan jele fájt a hasam. De végül elmúlt és nem is jött meg. Megyek ma veszek tesztet. Viszont tegnap volt folyásom azt is hittem na most megjött de nem az volt. Az lehet a beágyazodástól?? Már csak igy filózgatok. Na mindegy majd meglátom a tesztből. Azt biztos nekem mindig pontos szokott lenni.

Márti: neked a halvány csikhoz is de gratulálok. Az azért már jelent valamit? Másik tesztet is csináltál hétvégén??

Puszi mindenkinek: Era
csucsu05

Sziasztok!
Márti, lehet gratulálni??? Írj majd, mi lett a teszt eredménye!
Csucsu: ez rád is vonatkozik!
Szorítok nagyon!!!!
Vendég

Sziasztok!

A terhességi tesztel még várok hétvégéig mert múlt hónapban is 4 napot késett a piri és lehet hogy most id csak késik bár egy másik topikban azt mondták csináljak ma is egy lh tesztet mert a második csíknak ma már erősebnek kell lennie, úgyhogy csináltam reggel első pisiből és nagyon erős második csíkot kaptam , de még csak halkan kérem a gratulációkat ,mert a hétvégén tesztelek . De a hányinger , mell feszülés és alhasi szórkálás az van na meg persze szédülök ezekből a tünetekből csak a mell feszülést ismerem az előző terhességeimnél ez volt csak és a fáradtság.

Na megyek meajd még jövök,

Csucsu!
Várjuk a teszt eredményét?
Jimm!
Hogy vagy ? Hányinger?
Krisztinka!
Merre vagy?
Mpatr!
Hol vagy!
Carpediem!
És veled mi van!
Na és a többiek Tjuca, Éva, Betty,betti1 és bocsi ha valakit még kihagytam???

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Itt vagyok!

Márti, Csucsu! Mennek a drukkok!!!

Jimmorison mikor mész dokihoz??

Kismamik! Tessék jlenetkezni!!!

Én meg itt tartok:

Kép

Puszi!
Vendég

Márti: jaj de jóóó, én azért halkan gratulálok :wink: Nekem ugyanezek voltak a tüneteim!!! Szúrkált a hasam, a mellem feszült. Azóta a kétszeresére nőttek :shock: mármint a melleim :lol: A 11. DPO-n halvány pozitív volt! Megy a drukk azért, de szerintem úgy csütörtök felé már tesztelj, ne csigázz :wink:

Krisztinka: egész jó a hőd! Látom még 2 napod van vissza, megy a +++++++ energy!!!

Dokihoz holnap megyek, majd megírom mi volt.

pussz
Vendég

Márti Csucsu!
Lehet 2 kismamink is lesz sőt Krisztinkával 3 már csak én maradok :D :cry:
Nagyon szorítok nektek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Engem mindenki kihagy a szaknévsorból. :-( De következő hónap már a miénk!

Nyaraltunk, jó volt. Bővebben:
http://kovacs-telekes.org/juca/blog/?p=680

tjuca

Sziasztok!!!

Betti! Ne aggódj nem maradtok itt a Jucával, mert én sem vagyok babás, mert a hőm öngyi lett:

Kép

Márti, Csusu! Hogy vagytok??? Mi a helyzet?

Kismamik! Tessék jelentkezni!

Jimm! Mi volt a dokinál?? Írjál majd!!!

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Krisztinka, én azért szorítok neked! 17 órára megyek dokihoz, majd este tudok írni, mi volt.
Lányok, merre vagytok?
Vendég

Tjuca!
Ne haragudj :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Köszi csajok a drukkot. Vettem ma reggel tesztet erre mondom elmegyek és pisilek. Na abban a pillanatban megjött pedig 5napot késett. pedig nekem még sosem késett. na mindegy majd legközelebb. :)
csucsu05

csucsu :(
Mártival mi van???? Lányok, pedig annyit gondolok rátok, szorítok nektek!!!
Voltam dokinál :D 8+1 hetesnek felel meg, de 7. betöltött hét. 13 mm, jól mozgó embrió, hallottam a szivecskéjét. A doki nagyon rendes volt! Képet elfelejtettem kérni nagy izgatottságomban...
Vendég

Sziasztok!

Csuscsu! Sajnálom! De legalább megmaradt a teszted amit a mostani ciklus végén fogsz elhasználni!!!!

Jimm! Nagyon nagy gratula!!! Nagyon jó lehetett látni a kis picurkádat!

Márti! Hol vagy már??? Mi újság???

Én így állok most:
Kép

Most azért ilyen a görbém, mert az aug. 2-i értéket visszaállítottam az eredeti 36,5, az eddigi 36,6 helyett, mert szerintem a pé-m előbb volt, de majd meglátjuk hogy mi is van most nálam. Bár nem hiszem, hogy babás lennék, mert elég alacsony a hőm.

Kismamik! Gyertek meséljetek hogy vagytok??

Betty, Juca! Hogy vagytok? Juca látom mindjárt vége a ciklusnak!
Gyertek meséljetek magatokról!!!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

itt vagyok nem vesztem el!!

Ma reggel egy pozitívat teszteltem de mivel nagyon fájdogál a hasam ezért megyek pénteken a dokimhoz megnéz mert félek hogy nem jó helyen tapadt meg a bébi. Majd még jelentkezem!

Puszi Márti

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti!
Halk gratula és szerintem nincs semmi gond! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Márti!

Óriási nagy halk gratula!!!!
Vendég

Márti nagyon örülök és szorítok!!! Majd írd meg, mi volt a dokinál!!!
Krisztinka: mizújs?

Holnap megyek hajnalban Pécsre, este jövök, addig is vigyázzatok magatokra!!!! :D
Vendég

Sziasztok:

Márti: Nem lesz semmi gond . Biztos jó helyen van az a picur. A lányomnál nekem is fájdogált a hasam és nem is volt gond. A dokim is azt mondta van ilyen néha. Szóval semmi idegeskedés!!!
És egy nagy gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krisztinka: Köszi az optimista gondolkodást. Így igaz nézzük a jó oldalát :)
Aki optimista az szerintem elöbb utobb kismama lesz :lol: Lehet furán hangzik de a lányomnál azt mondta a doki, hogy csoda történt mert nagyon kicsi a méhem. Hát akkor ő csoda volt mert elsőre összejött :lol:
Igaz akkor nem is agyaltunk, hogy mikor jön össze. Szóval szerintem ha valaki optimista az fél siker.

A többi csaj hol van? Kismamik jól vagytok ebben a melegben??
Puszi: Era
csucsu05

Helló!

Vagyok...

Márti!

Megsúgom nálam CSAK az volt a normális, mikor fájt a hasam. Mikor nem, akkor nem maradt meg a baba. Fájdogáljon a hasad, a medencéd, nehezedjenek a lábak, puffadj is estére... :twisted: :twisted: :twisted:

Jó fej vagyok?

Velünk nincs semmi kül. Várom pirit.
Kéne egy tábla, csak úgy tájékozódás kedvéért. Ez mondjuk lehet felsorolás is, nem ragaszkodom a külsőségekhez. 8) :lol:
És mivel az ötletgazda én volnék, átruházom a nemes feladatot valaki másra :P :lol: :lol:

Pussz:

J.

tjuca

Sziasztok!

Márti
Gratulálok! És ne aggódj, nem lesz semmi baj. Nekem is fájdogált a hasam, sot még mostanában is érzem néha :cry: , persze rendesen meg is ijedek, de aztán elmúlik. A magne B mindig segít, és csak hétfon hagytam abba a Duphaston szedését.

Csucsu
Nagyon sajnálom, de igazad van, az optimizmus már fél siker.

Krisztinka
Azért várjuk ki a végét. :wink:

Jimm
Ugye jó volt látni és hallani a picurkádat :P

Én tegnap mentem volna 4D-re, de a dokimnak kozbejott egy surgos császár. Mától meg szabin van, úgyhogy csak jovohéten kell telefonálnom és idopontot kérnem újra. Pedig már annyira vártam. :?

Lányok!
Nem tudjátok mi van Betsyvel. Már legalább két hónapja nem járt erre. :!:

Nálam a hányinger még mindig tart. Ha eljon az este, támad vuk. Szerencsére nem minden nap, de mondjuk minden második nap :x

Puszi

Szilvi
Vendég

Sziasztok!

Márti
Gratulálok! És ne aggódj, nem lesz semmi baj. Nekem is fájdogált a hasam, sot még mostanában is érzem néha :cry: , persze rendesen meg is ijedek, de aztán elmúlik. A magne B mindig segít, és csak hétfon hagytam abba a Duphaston szedését.

Csucsu
Nagyon sajnálom, de igazad van, az optimizmus már fél siker.

Krisztinka
Azért várjuk ki a végét. :wink:

Jimm
Ugye jó volt látni és hallani a picurkádat :P

Én tegnap mentem volna 4D-re, de a dokimnak kozbejott egy surgos császár. Mától meg szabin van, úgyhogy csak jovohéten kell telefonálnom és idopontot kérnem újra. Pedig már annyira vártam. :?

Lányok!
Nem tudjátok mi van Betsyvel. Már legalább két hónapja nem járt erre. :!:

Nálam a hányinger még mindig tart. Ha eljon az este, támad vuk. Szerencsére nem minden nap, de mondjuk minden második nap :x

Puszi

Szilvi
Vendég

Sziasztok!

Én is azért tűntem el, mert azt hittem, kihalt a topik, mint a dinoszauruszok...
Márti!
A hasfájás, hasszurkálás NEM azt jelenti, hogy a baba rossz helyen lenne, hanem hogy tágul a méhed.
Juca!
Szorítok nagyon!!!!!!!! De izgi lesz ez a hónapod!!!
Csucsu!
Lehet hogy volt baba. Az már fél siker. Következő hónapban veletek is marad!!!!
Krisztinka!
Helyzet?
Carpe!
Nekem is téboly hányingereim vannak több hete, egész nap. Most vagyunki 11 hetesek, kezdem vágni a centit, Gordonnal 14. hétre múlott el, bár ennyire nem volt durva. Most nagyon gáz. Általában csak émelygek és öklendezem, de van, hogy egész nap szabályos rosszullétem (ájulás környéke) van. Hányás ritka, inkább 5-8 hetes között volt.
NAgyon szurkolok Jimmnek is, remélem megúszod most csak a rosszullétekkel és nem lesz kórház!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!
Velünk minden rendben azt mondta a doki 27-én megyek uh-ra.

Valamit le kell írnom mert már nem bírom magamban tartani a férjem bepánikolt hogy mégse kell a 3. gyerek de nem tudja megérteni hogy mennyire szarul esik hogy azt mondja vetessük el pedig ez hamarabb is eszébe juthatott volna. Szerintetek mi tévő legyek hiába mondom hogy én megtartom azt mondja a sorsát mindenki maga választja lehet ezzel arra céloz hogy ha megtartom válás lesz a vége de bízok hogy meggondolja magát .
Bocsánat hogy így leírom de már napok óta csak sírok és fogytam1,5 kg az idegtől és attól hogy mindentől hányingerem van.

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti!

Erre nem is tudok mit mondani, remélem megjön az esze, és csak nem hagy Titeket el. :cry:

Patri!

Nem hinném, hogy rögtön elsőre sikerülne, de meglátjuk.

tjuca

Sziasztok!
Krisztinka merre vagy? Mesélj, mizújs, ha jól tudom, már ciklus végén vagy!!!

Márti: nagyon sajnállak. Nem tudom mit tennék a helyedben. Mármint tudom, mert én soha nem vetetnék el babát, de azért abba belegondolni, hogy esetleg 3 gyerekkel maradsz magadra....na az is durva. Nem értem a férjedet, próbálj vele beszélni. Így nem lehet hozzáállni a dolgokhoz! A babát mindketten terveztétek??? Ha bármiben tudok, szívesen segítek. Ha van kedved, írj privit, ne sírj, az nem tesz jót!
Vendég

Sziasztok!

Márti
Nagyon sajnálom, ami veled torténik. De igaza van Hédinek, a babát ketten terveztétek. Mondd el neki, hogy rajta is múlott, hogy egy pici élet bekoltozzon a pocakodba, jól tudta, mit csinál, ez most már nem fer. :evil:

remélem minél elobb megjon az esze. Sokat gondolok rátok!

Én ma voltam 4D uh-n.

Teszek fel képeket, ha sikerul. A nemét nem lehetett látni, ill. nem látott semmit, tehát remélem hogy kislány. :wink:
Vendég

Íme a kistesó:

Kép
Vendég

és még egz kép, ha sikerul
Kép
Vendég

Márti: nagyon sajnálom. De beszéljetek a férjeddel. Mi váltotta ezt ki belőle? Üljetek meg ha korrekt akkor elmondja az igazat. Te pedig ne idegeskedj. Nem szabad most sírnod me fogynod. Remélem a férjed csak átmenetileg gözölt be.
Irj mi van.

Carpediem: Gratula a kiscsajhoz. Ha azt szeretnél tutti az lesz :lol:
csucsu05

Sziasztok!

Márti! Nagyon sajnálom, hogy a férjed így gondolja! Reméljük hamar megjön az esze! Mindenhez két ember kell, főleg, hogy babát akartatok! Akkor most is legyen ott!

Szilvi! Ngyon jók a képek! Édes a babócád!

Jimm! Sajna nekem pénteken megjött, most múlik el, úgyhogy jönnek majd az újabb akciók!

Puszi mindenkinek és írjatok!
Vendég

Sziasztok!

De jó, hogy itt néhány kérdésemre választ kaptam! Van egy egy éves kisfiunk, szeretnénk egy második babát, de nem jön össze, talán a szoptatás miatt, bár már csak kétszer szopizik a Picúrka. Most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy szoptassam-e továbbra is, vagy ne ... Megnyugtatott, hogy némelyikőtök úgy esett teherbe, hogy még nem tért vissza a ciklus. De marad a kérdés, hogy nem abba a kategóriába tartozom-e, akiknek teljesen abba kell hagyniuk a szoptatást, ha "eredményt" akarnak.

Minden jót Nektek! Bárcsak már én is 4D-s felvételeket mutogathatnék vagy a budit ölelgethetném! Minden várandós anyukának kitartást, a többi anyukának is sok örömöt!
kuboka

Szia Kuboka!
Hát engem is ez a gondolat foglalkoztat én is még szoptatok és igaz még csak a 2 hónap nem sikerült a tesóproject!
De nem akarom a szopit abbahagyni!
Hány éves a Picurka!
Az enyém 2 múlt áprilisba és 7 hónapja jött meg újra!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szia Betti!

Domokos 1 éves és 22 napos. És szerettem volna szoptatni vagy két éves koráig. Kettő között kell döntenem: vagy abbamarad a szopi, és korábban lesz baba, vagy marad a szopi, és várom a csodát ... vagy az a legjobb, ha marad a szopi, és nem számít, mikor jön a baba? Nem tudom, mi a legbölcsebb döntés. De azt sejtem, hogy úgy lesz a legjobb, ahogy lesz. TÜRELMETLEN VAGYOK!

És ... "magabizonytalan". Vagy mégsem?

No, megyek, mert fáradt vagyok, ma nagyon sokat járkáltunk.
kuboka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?