Csakegy!
Most tanult meg megfordulni? Mert Gergőnél is volt egy olyan időszak, amikor már meg tudott fordulni, de vissza még nem, viszont háton nem tudott elaludni!
Én hülye, meg napokig álltam mellette esténként és fogtam, h. ne tudjon megfordulni!
Aztán a Ferber módszerrel két nap alatt megtanult háton is elaludni!!!
Látom már, h. Lilla nagyon hasonló úton halad, mint Gergő annakidején!
Monee!
Pontosan ezért nyitottam ezt a topikot!
A teherbeesés és a terhesség ehhez képest sétagalopp!!!!
Dimet!
Nem tudtok kölcsönözni egy másik, megbízható mérleget?
Ha ennyire kikészít a dolog, inkább pótolj egy kis tápival! Sokkal fontosabb a kettőtök kiegyensúlyozott kapcsolata, mint a "mintaanyaság"! A picidnek nem egy végletesen kimerült, kétségbeesett anyukára van szüksége!!!!!
Ha annyi tej van amennyi, akkor annyit kap és kész, a többi tápival kiegészíthető! Csak ügyelj, h. a cumisüveg miatt ne szokjon le a szopiról!!! Norkától kérj tanácsot, h. hol vette a Habermannt v. a Szoptanítot! Lehet, h. később még beáll a tejcsi, ha minden kaja után fejsz, de a tápi miatt már nyugodtabb vagy!!!
Sírógörcsök: kimerültség, frusztráció. Természetes, a hormonális változások miatt van. Majd elmúlik!
De, ha nagyon depibe hajlassz, inkább kérj szaksegítséget!
Rólunk:
Az antibiotikumot végül nem kellett kiváltani, kedden már teljesen láztalan volt!
Tegnap és tegnapelőtt voltunk vele Sikondán fürdeni.
Nagyon élvezte! Nyomja a békatempót és hiába visszük ki időnként melegedni, ahogy földet ér a lába, már megy vissza a medencébe!
Nem a gyerekmedencébe vittük, mert ott már nagyobb gyerekek voltak, akik elvették a labdáját és akiknek ő nyúlta le a játékait.
Nem beszélve arról, h. azért ő még nem elég stabil és a nagyobbak könnyen felborítják.
Így inkább a nagymedencében úsztattuk egymás közt. Annyira ügyesen lehajtja a fejét ugrás előtt, h. néha alig tudtuk összeszedni a víz alól. Nyelt eleget, de nem igazán zavarja. Született vizicsibor!
Egy éjszakát anyuéknál aludt. Ott is ébredt éjjel, de a 2. nyikkanásra már nem mentek be, így visszaaludt.
Tegnap itthon mi kiköltöztünk a nappaliba a kanapéra. És szintén nem mentünk be a 2. nyiszorgásra és tényleg elhallgatott és visszaaludt!
Kíváncsi vagyok, h. ma mi lesz? Ha ez bejön, kell vennünk egy normális kanapét, mert ezen nagyon fáj a hátunk!