Sziasztok!
Zazzy!
Nálunk hasonló a hőmérséklet, mint nálatok és Ákos is simán pamut rugiban alszik (nincs body alatta). Tegnap előtt betakartam, fél óránként nyöszörgött, melege volt. Ma éjjel nem takartam be, így 2-ig nyugodtan aludt. A takarózással én is ugyanúgy vagyok mint Te, sokkal jobbat alszom betakarózva, de úgy tűnik, hogy ez egyelőre Ákost nem nagyon hatja meg, takaró nélkül is prímán alszik. Én lepedő ráterítésével próbálkoztam takaró gyanánt, de alvás közben is jön-megy a gyerek, úgyhogy nálunk nem nagyon vált be.
Ha melegebb lesz (lenne), akkor sima body + zokniban altatnék én is.
Szép a verda! Nekem is tecc.
Úgy tánik fogacska készülődik megint talán, 2 óra után felsírt, így átvittem magunk mellé, de utána sem aludt rendesen, hanem folyamatosan forgolódott, dobálta magát. Ezt még tetézi gyermekemnek az a bolondériája, hogy éjjel igazán akkor alszik jó, ha a fejét neki tudja dugni valaminek. Tök vicces... lerakom, 1 óra múlva már az ágy végénél van a feje, ha visszahúzom, akkor is visszakepeszt...
Egy szóval nem volt jó éjszakánk...
Csakegy!
A hajdinakása miből áll?
Vettem hajdinát, és meglepően jó íze van.
Köles is van itthon, de az annyira nem vált be, bár sűrítésnek nem rossz.
Lucának gratula! Ügyes csajszi!
Kincs!
Nálunk a délelőtt ki van lőve, mert akkor még nem vagyok magamnál, így délután próbálunk kimenni. Illetve ez így nem igaz, próbálkoztam 1-2 alkalommal 11 felé kimenni, de még a sátor alatt is annyira tűzött a nap, hogy fél óra múltán bejöttünk. Szóval strandoláshoz is inkább a délután a nyerő szerintem.
Ha pancsizunk itthon - egy régi kiskádban - akkor meztelenül van Ákos, ha kiveszem utána is a pokrócon. Illetve pólót és sapkát adok még rá, nehogy leégjen, de a popsija szabadon van, had szellőzzön.
Élvezi is a kölök rendesen.
Nálunk ugye a fűben járkálás még nem játszik, sem a homokozás.
Kandi!
Nyáron azért jó kismaminak lenni, mert lehet a pocakot nyakra-főre mutogatni. Én imádtam, és ez valamelyest kárpótolt a nagy melegekért. Ha legközelebb pocakos lennék, akkor viszont egy nyár eleji babát szeretnék, mert nekem a szeptemberi szüléssel nem volt egy nagy élvezet a tavaly nyár. Pont a legmelegebbekkor volt óriási a hasam.
Van egy sárga felsőm, azt imádtam. Fehér nacival meg egy sárga esernyővel -napernyő- közlekedtem, bár tuti olyan voltam benne, mint egy dagadt méhecske, de én akkor is szépnek éreztem magam.
Szóval csak hajrá!
Tünde!
Szióka! Rég nem jártál erre...
Azta, szép nagy baba a kislányod! Wow!
El vagyok havazódva, így nem ígérem, hogy mostanában gyakran jövök.
Kellemes napot mindenkinek!