SZiasztok lányok!
Valamelyik nap láttam hogy emlegetve voltak a régi barik,gondoltam elődugóm az orrom és irok pár sort,ill. beköszönök nektek!
Pár hete amikor a Bn és AT-t tárgyaltátok,irni akartam,de aztán el lettem zavarva a géptől,igy elmaradt,most meg már nem akarom firtatni,de az biztos h a Babanetet jobban szeretem!
Visszaolvastam,jó "Látni" ahogy cseperednek a bébik,hogy mennyi két gyermekes anyuci van már,és fogamzásgátlós topik is nyílt
,szenzációs
Egy kéát emberkére reagálnék,többiektől előre is elnézést kérek
Csakegy
Mért tologatod az oltásokat???Ha megkérdezhetem?
Rambóka
Annyira jól leirtad múltkor a bilizésre szoktatást,azóta pisilünk bele a bilibe,szeretném is megköszönni!M nagyon nem akart ráülni,bármikor kérdeztem pisilünk e a bilibe,mindeg nem nem nem ,volt majdnem sirva fakadt--nem erőltettem,mikor elolvastam hsz-at,akkor találtam ki h ráültettem a kutyáját,h mjad ő bilizik,M elfordult és öntöttem a bilibe egy kis vizet,ugye mire visszafordult,jé a kutyus pisilt és milyen ügyes,gyorsan vigyük ki a wc-be,forgott a tictac,,na és ott tört meg az ellenállása,azóta belepisil
Viszont lenne egy kérdésem,ott járunk h reggel,ha hazajövünk bölcsiből és este fürdés előtt pisilünk bilibe,akkor ha én ráültetem,pár napja mondjuk szól h pisi,és bele is pisilt.a próbléma ott van h pisil,nem rakom rá a pelust aztán 10 perc múlva meg körbe pisili a szönyeget
,gatya csere aztán 5 perc múlva megint pisil,magától nem szól csak ha becsurog.mit tehetek,hogy vegyem rá h szóljon,vagy arra is meg kell érnie??
Pl. tegnap azt játszotta h pisilt,kivittük a wc-be lehúztuk,ugye pörgöt a tictac(vizóra)Nagyon jó találmány
,tényleg nagyon ösztönzi a gyereket
,behozta a bilit ráült,pisilt,megint wc-tictac----gondolhatod milyen mennyiséget pisilt
kb 6* megcsinálta,,,persze megdicsértük, közbe meg szakadtunk a nevetéstől!
Ja a kaka az tabu,szól h kakás,kérdezem h bilibe,nemnemnem,az egy következő kör lesz!
Kicsit hosszú lett!Hátha a többieknek is segithetek!
Gergőd nagyon ügyes h a du. alváshoz sem kell pelus!
Monee
Megtudnád adni Tündi blog címét,kitöröltem anno véletlen és nem találok rá,nagyon kiváncsi vagyok mi van velük!köszi:)
Ti jól vagytok?
Rólunk még egy kicsit(h nem baj):
M egy rossz csont,rengeteget beszél,nagyát én értem csak,áll.énekel,táncol,bölcsit szereti,hatalmas gyerek majd 17kg 94cm kb.május közepén kivettük az orrmanduláját,bizunk h most már jobb lesz,mert rengeteg gubanct csinált,horkolni már nem horkol!
Én jól vagyok a pm egyre jobban alakul,már kétnaponta fél metothyrin szedek csak,szpetemberbe akarja a z orvosom abba hagyatni,aztán bizzunk benne ,h nem jön elő.a Legjobb hírem,ami engem nagyon feldob,h ha a pm -em is helyreáll akkor jövö tavasszal neki állunk tesót gyártani.(ha véletlen megint visszaesnék akkor szivás van mert valószinű iztóp kezelés lesz,ami után 1 évig nem lehet baba,de pozitivan állok a dolgokhoz)
Most jól kiirtam magam!
Hunci,Kincs
Nektek külön puszi!!!
Megpróbálok sűrűbben jönni,jók legyetek!!!
puszi
G