Nyuszika
Anno nálunk is szóba került, hogy mi lenne esetleg, ha nem sikerülne spontán a baba. Igaz, hogy csak 23 évesek voltunk, de a környezetünkben előfordult, és addig ugye csak ritkán derül ki, hogy valami baj van, amíg az ember nem akar gyereket, és a baba csak nem akar jönni. Nem lett rá szükség. Tudom, hogy nagyon szerencsések vagyunk, a tesóm pl. már nem ennyire. Neki csak peteérés serkentéssel tudtak a fiai megszületni, de így is volt mellette 3 vetélése
.
Amúgy most írok egy másik "korosztályos" tokiba, ott van egy ikres anyuka, akik úgy tudták, hogy nem lehet spontán gyerekük. Az ikrek lombikkal fogantak, és májusra várják a spontán, "ki tudja hogyan" fogant kislányukat. Úgyhogy nem ám feladni
!!!
Erika!
Körülmények, hááát.... Mi a nagymamámnál laktunk 1 szobában, de mi is inkább ott, és így nem kellett albérletet fizetnünk. A gyerekek még oda születtek, 7 évig éltünk ott, ebből 4 évig 4-en egy 20 m2-es szobában. Komfort ugyan volt, de fűtés alig, telente majd' megfagytunk állandóan, a fürdőben, WC-ben max. 12 °C volt
úgy, hogy közben 20-30 ezres gázszámlákat fizettünk. De aztán lassan felépült a házunk, a gázszámlánk most is 30 ezer körül van telente, de 20-21 °C van mind a 100 m2-en
. Van autónk is, meg hitelünk
.
Mi a harmadik babával voltunk úgy, hogy szívünk szerint sokkal hamarabb lett volna, de a nagyimhoz egyszerűen nem fért volna el (gyakorlatilag egy talpalatnyi hely nem volt a szobában, miután Ádám is megszületett). Mikor kész lett a ház, akkor meg ugye a sok kölcsönt törleszteni. Tudtuk, ha az én fizetésem kiesik, amíg otthon vagyok a kicsivel, akkor gáz lesz. Aztán tessék
. Majd meglátjuk, egyelőre nem aggódunk, az a lényeg, hogy a picur egészségesen megszülessen, a többi meg majd kialakul
.