Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Piri most már tényleg monnyon le!!!!!!!!

Szurkoljaok ma nekem!
Ezoterikus dolgokban én is nagyon hiszek. Én azt hiszem, h disznó vagyok (igen, az ágyban is, de most nem erre gondoltam :lol: ), és remélem, h a patkány nekem is szerencsét hoz!

Gabi!
Mi lenne, ha nem figyelnél a "tüneteidre"? Csak egy kicsit. :wink:

babszika

Jó reggelt mindenkinek!

Babszi: Megadrukk+++++++++++++ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
:shock: nekem :?: :!: :?: :!: :shock:

babszika

Babszi:
Kép Kép Kép
Vendég

Ügyes legyél és határozott!
Vendég

Csajok, már túl vagyok a PÉ-n :lol: :lol: :lol: :lol: Tök jó volt..... csak a hasam ne fájna ennyire :roll: :roll: :roll: De ez szeretem fájás......tegnap voltam szemészeten és ha már marhára belevilágított a szemembe ás megnézte a szemfenekemet, elárulta, hogy háááááát biza ha mondjuk 9 hónap múlva szülök(mert ugyi most teljesen pozitívan állunk mindenhez.....hát akkor én már pedig most babás leszek és punktum :!: :lol: :!: :lol: ) szóval császár lesz..... nemis tudom, hogy örüljek vagy sírjak.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi: Csak ügyesen és sikerülni fog :!: :lol: :!: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ígérem, h próbálok nem béna lenni :lol:

Zsuzska!
sehogysem lehet kikerülni a csaszit?

babszika

Sajna nem!!!!!! Sajna azt mondta dokinéni (sajna nem az első), hogy mivel vannak nagyobb vérerek a szemfenéken, így félő, hogy az erölködéstől bevérezne vagy leválna a retina :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:(

babszika

Ez van..... végül is jobb előre látni...... különben is.... hiper szuper gyorsan fel fogok épülni császár után, mert én egy szuper nő vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
na ez tuti!!!! :wink:

én viszont most lelépek!
pusza nektek!!!!

babszika

neked is :!: :!: :!: :!: :!:
+++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri,
okés!

Babszika,
akkor csuriban kezem-lábam a mai napra! Legyél nagyon ügyi, mint ahogy szoktál! :wink:

Annyira örülök, h. majd kiugrok a bőrömből!! Sikerült a jövő7 pénteki Varázsfuvolára jegyet szereznem. Egy pár visszavitte a jegyét és mi lecsaptunk rájuk egy kedves segítséggel! Így lett teltház! Ráadásul egy egész jó helyre!! Férjecske örülhet, h. ilyen szuper-ügyes felesége van!! :lol:
Vendég

Arikon: Örülhet is!!!!! Minden párocska örülhet, hogy ilyen asszonkáik vannak,nem???? Ruhát sikerült már kiválasztani?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ügyi vagy nagyon!
Kép
Vendég

Az idő rövidsége miatt nem hittem benne, h. összejön a jegy, ezért nem agyaltam a ruhámon. De ma feltúrom a szekrényemet és divatbemutatót fogok tartani. :D
Most szombaton meg az Úrhatnám polgárt nézzük meg a Vígszínházban, na mit szóltok, adunk kultúúúúrának mi? :D
Vendég

Hááááááááát nemsemmi kulturális programok :lol: :lol: :lol: :lol: És párod mit szól hozzá? Ő is szeret színházba járni? Hát valami csini darabot vegyél fel mindkettőre..... bár ezt ajánlani sem kell egy ilyen aranyos, okos nőnek :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Már rég jártam erre (jobban mondva olvasó-módra kapcsoltam). Mindenkinek nagyon drukkolok!

Arikon: mi a Katonába szeretünk járni, nagyon jók szerintem Ascher darabjai, legutóbb a Kulcsot néztük. A varázsfuvolára én is szívesen elmennék, kíváncsi vagyok az élménybeszámolódra!

Judit
Kép
sonny

:oops: Ugye?

Férjecske is nagyon szeret színházba járni és egy évad alatt legalább 3* megpróbálunk elmenni. Nálunk úgy szokott működni, h. kifundálom, h. milyen jó lenne ide v. oda elmenni, megnézni ezt-azt, mire Ő elismerően bólogat, h. valóban szupi lenne. /ezért örültem annyira a Varázsfuvolának, mert az Férjecske ötlete volt!/ Aztán jön a szervezés, utánajárás, ami szintén az én reszortom, de nem bánom, mert szeretek utánajárni a dolgoknak, mert ha a drágámon múlna, akkor valszeg otthonról figyelnénk az eseményeket. :D
Így vagyunk mi ketten egy egész... :wink: ugye Nóri? :D
Vendég

Sonny,
Gyere hozzánk többször! Ez az olvasó üzemmód, egy nagy butaság! Nélkülünk úgysem lehet kibírni! :D
Most itthon van a Férjed? Mert ha jól emlékszem a múlt hónapban külföldön volt...talán Belgiumban? :?
Vendég

Arikon
Majd penteken egyutt ebedelek a lannyal aztan kerdezek tole par dolgot ha nem felejtem el :wink:
Csucsu
Koszonom a progit minnya megkukucs :wink:

Bocsi de ma nincs jo kedvem igy nem hiszem,hogy leszek ma mar...nem akarok hangulatot rontani :cry: szal akkor holnap csajok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
mi a baj? Hátha tudunk segíteni!
Én mindenesetre megteszem amit tudok: :D

Kép
Vendég

Arikon: igen, itthon van, csak rengeteget dolgozik. És egyetemre is jár, szóval nem egyszerű az élet... de azért mindent megteszünk ;)

Amúgy a Koccanást ajánlom még: nagyon szórakoztató darab, szóval a fiúknak szerintem bejön :) (legalábbis az én férjem nem bírja a nagyon elvont darabokat)

Judit
Kép
sonny

Bridget: igen, akkor is szeretünk, ha rossz kedved van :) Szóval tényleg pozitívan kell a dologhoz állni, de azért nem olyan könnyű azt mindig betartani... és nem is várja el szerintem senki. Néha én is eléggé ki tudok borulni. Vagyis Arikonnak igaza van: gyere, hátha tudunk segíteni!

Judit
Kép
sonny

Bridget: Irj akkor is ha nincs jó kedved. Hisz hátha tudunk neked olyat írni ami segít ha másnem a hangulatod jobb lesz. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Babszi! Nagyon drukk Neked a mai napra! Aztán gyere és mesélj, hogy mi volt!!!!

Nóri! Csuriban kezem-lábam érted! Képzeld én a babatervezők otthonában is fórumolok és van egy lány aki jósol kártyából, nagyon kíváncsi vagyok, hogy bejön-e amiket írt babásodás ügyben!

Zsu! Ne aggódj a császár miatt, nem vészes, vagyis nekem nem volt az, az eléjén kicsit nehéz vele mozogni, meg felülni, de ha ott a baba nem magaddal fogsz foglalkozni, hanem a babával és hipp-hopp felülsz, hogy babusgasd. Ráadásul engem még altattak is, szóval felsírni sem hallottam, csak másnap reggel láttam először, akkor már 10 órás volt az én kis mazsolám, de így is nagyon jó volt.

Arikon! Ti aztán nagyon műveltek lesztek! Tök jó ez a színházbajárás. Sajna mi most hanyagoljuk ezt a dolgot!

Birdget! Sajnálom a pirit! Sajnos nem egyszerű az első nap, de hidd el túl kell rajta lépni és előre nézni! Tudom hogy könnyű mondani, de hidd el én is ezt próbálom csinálni 16 hónapja!
GYere és nyugodtan keseregj, szerintem mindenki így éli meg a mensi első napját!

Sonny! GYere gyakrabban nem ér eltűnni!

Gabi! Szerintem ne agyalj ennyit, lazulj egy kicsit! Tudom a történtek miatt ez nehéz, de sajna nem lesz jobb, ha csak a tüneteket figyeled!!!

Pöttye! Halihó hol vagy??? HJogy állsz a diétával???? Én is diétázom a 90 napossal, nem tett jót a karácsony meg a síelés kg-ügyben nekem sem.

Csucsu! Sosem írod te hol tartasz??? Mikor lehet csurizni Neked????

Pusszantó
Vendég

Babszikám:?????????
Vendég

Arikon,
hát igen, számomra is hihetetlen! :) Május 13-14-re vagyok kiirva.

Gabi,
a másik topicban az 57-es oldalon fent van a legfrisebb pocifotóm, ott megnézheted!
Ja, és ne figyeld annyira magad, csak pozitivan! Egyébként is már elkezdődött a patkány éve! :wink:

Babszi,
drukk a mai állásinterjúhoz!

Zsuzska,
ezek az aranyköpések nagyon jók! :lol:

Arikon,
én is imádok mindent, ami ezoterikus, és érdekel is!

Bridget,
sajnálom a pirit! :(
sirkici

Krisztinka: Engem is nagyon érdekelnek a jóslások.....megkérdezehetem, hogy ki jósolt neked???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska! http://babatervezok.otthona.net/
Szeditke aki jósolt.
Vendég

Krisztinka:Köszönöm szépen :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon :D
Tök jó, hogy ilyen sokszor eltudtok menni színházba. Én már az idejét sem tudom, mikor voltam.
A csajok ajánlották nekem most az Anconai szerelmeseket, azt hiszem ezt most megpróbáljuk elkapni, csak annyira ügyinek kell lenni, mert hihetetlen hamar elkapkodják a jegyeket.

Bridget :D
Nem lehet mindig toppon lenni, mert akkor egy idő után ráunnánk mindenre, így mikor elég sok minden szakad az ember nyakába, apróságoknak is képes örülni. :wink:
Szóval írd ki magadból!
Nem fog semmi változni, de hidd el könnyebb lesz és lehet, hogy te is másképp fogod látni a dolgokat. :wink: :D
Vendég

Hali!
Mega szarul vagyok. Ez a hányinger kezd kikészíteni. :?

Krisztinka, azt hiszem az az oldal, ahol kedvcsináló pozitúrák vannak felrakva!!! :oops: :oops: :D :D
Mellesleg tényleg kedvcsinálóó :oops:

A héten befejezik az összes közfalat. Úgyhogy hétfőn jöhet a villanyszerelő és a vizes. 8)

Kép
Kép
gabi82

Igen, ott vannak képek..

Én is szeretek színházba járba. Legutóbb a vámpírok bálját néztük meg. Nagyon jó volt.
A férjem miatt most elmegyünk látványkosárlabdát nézni, utána meg a Stomp-ra. Na, ezek nem színház, ezek inkább érekességek. :D

Na mek, szépítem a kezem. :)

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Nem bírtam holnapig és jöttem mesélni.

Összességében azt hiszem, h nyert ügyem van.
Egyetlen dolog lehet buktató, ha egyáltalán az: a Bálint
VAgyis az, h ő egy másik üzlet vezetője. Mert a pasi rákérdezett, h nem-e gondolom, h ha bennem lesz vmi tüske, vagy fordítva, akkor az a párkapcsolatunk miatt a másikban tüskét okozna.
Erre mondtam, h nem hiszem, mert a Tetyóban is együtt dolgoztunk és értelmes emberek révén tudjuk, h egy dolog a munka, de más a magánélet; ráadásul amit én így látok, azt a Bálintom úgy.

De nagyon okos voltam, mert a pasival szembe ültem (ja, ugyanis 6 embert hívtak be egyszerre körbeszélgetésre) és így mindig nekem beszélt, mindig látta, ha tudom a választ. :wink:
Ráadásul csizmában és rövid szoknyában voltam - legalább 3szor nézte a lábaimat :lol:

Most kicsit izgulok, de azt gondolom, h ha ezek után nem kellek nekik (mert elég gyér volt a felhozatal), akkor ennyit ért :D

babszika

Babszika :D

Mellbedobással tarolni fogsz, akarom mondani, lábbedobással. Majd meglátod. Én szorítok!
Vendég

:lol: Kép

azért inkább azért szurkolj, h lássanak bennem vmi használhatót :) (a lábaimon kívül) :wink:

babszika

ja és köszia szurkot!
jól jön!

mert ma kishíjján bedobtam a törölközőt a cégnél!
ugyanis ma megkaptam a kismama portfoólióját és mit ad Isten: találok benne olyan anyagokat, amiket már régen meg kellett csinálnunk (ezer éve osztották ki) és vmelyik "kedves" kolléga gerinctelen módon visszatette a többi közé.
10-12db ilyen levél volt és azt hittem, h megőrülök. Másnak segítek be, mert nem képesek helyette felvenni vkit és erre még más kollgák is szopatnak (nem konkrétan engem, hanem azt, aki megtalálja - hát pont én voltam iylen béndzsa)
elszállt az agyam és hangosan káromkodtam és megmondtam, h ha a főnököm nem tesz vmit, legközelebb felállok és hazamegyek. :x

babszika

hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Kép

babszika

Krisztinka:Azért nem írom hol tartok mert sehol. ma a 16. napon vagyok. Izginek még a közelében sem vagyok.

Kép
csucsu05

Babszika:szóval lábbedobás.... :lol: :lol: :lol: De jó, ügyi voltál, gratulálok és nagyon drukkolok továbbra is.Mikor lesz "eredmény hirdetés"?
Vendég

Babszika: Szóval csini voltál és bedobtad magadat :?: :?: :?: :?: Naon hellyes :!: :!: :!: Eredmény :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi,
ügyes voltál! :lol:
sirkici

Boldog Valentin napot Kedveskéim!

Babszika,
Szerintem nyert ügyed van! Hogyha mindenre tudtál válaszolni, a Bálinttal kapcsolatos kérdését is frappánsan megoldottad, ráadásul a lábacskáid is elkápráztatták :lol: hát akkor bolond lesz ha nem Téged választ! :D Mikor kapsz értesítést?

Bridget,
jobban vagy már?

Tényleg Csajok ti hogy "ünneplitek" a Valentin napot? Egyáltalán foglalkoztok vele?
Vendég

Babszi:Bálintodnak boldogságos névnaposságot!!! :D

Pötty:
Kép

Arikon:nálam ez a nap ugyanolyan, mint a többi, ez egy amerikából átvett baromság... :oops:
Vendég

ÓÓÓ, új avatar...csini!!!
Vendég

Arikon,
nekem is rögtön feltünt az új avatarod, nagyon aranyos! :lol:

A Valentin-nap nálunk úgy telik, hogy semmi szivecske meg ilyesmi (azokat már nem tudjuk hova rakni), hanem elmegyünk estére vacsizni egy étterembe. Úgyis már rég voltunk, és igy legalább "alkalomkor" megyünk el. :D Aztán meg esetleg felbontunk egy pezsgőt, amiből én persze csak 1 kis pohárkával kapok :( De már több meg is fogna, igy nem baj, csak imádom a pezsgőt!!!
sirkici

Jó reggelt!

Arikon!
Nem leszek ma szimaptikus.... gyűlölöm a Valentin-napot! Nálunk Bálint nap van! Ezer és ezer aprósággal próbálom a Bálintomat elkápráztatni a névnapján (akár csak azzal, h kis cetlikre mindenhova kiírom a jókívánságomat), mert minden évben egyre több ember felejti el őt!

Nóri!
Köszi!!!!! De rendes vagy!!!!

Eredményhirdetés úgy lesz, h vagy felhívnak, vagy levelet írnak. Ha hívnak, akkor behívnak még egy körre. :roll: Bevallom őszintén, h nagy nyugalommal várom, mert tuti hívni fognak! :lol:

babszika

Pötty!
Próbáltam vmi jópofa képet keresni neked szülinapod alkalmából, de a céges gépen semmi nincs.
Azért remélem, h nem harizol, de így is nagyon boldog szülcsit kívánok!!!!!!!!!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?