Köszi Sleepin a tanácsot! Asszem akkor marad az olcsóbb!
Kuki. Mi a nagyét huzogattuk. Olyan védőnénink volt aki fiús anyuka volt, ő javasolta. Nem is volt gond. Persze csak mértékkel, amíg engedi és nem minden nap! Nagyon megoszlanak a vélemények, anyumék idejében huzogatni kellett, ma már nem szabad. Ez olyan, mint a k-vitamin! Szerintem ki ahogy érzi!
Gaby!
Nálunk is volt ilyen és talán pont ebben az időszakban, mint nálatok! Én sem tudtam mi baja, de szerintem nem volt éhes!
Persze 10-20 perccel később rácuppant, de elég keveset szopizott. Nálunk ezért nem volt rendszer és ezért is szopizott olyan sokszor! Remélem nálatok nem az esz, mint nálunk, elég idegörlő mikor alig eszik vagy nem eszik és fingom sincs mikor legyen a következő szopiztatás!
Susy!
Nálunk úgy engedte el a bútort Dóra, hogy volt valami játék az egyik kezében és abban kapszkodott! Eddig a lépéseket is úgy tette egész hétvéhéig, akkor totál üres kézzel végigment a szobán, majd lehuppant a fenekére! Tegnap már kint is elég sokat sétáltunk, úgy 20 métert, igaz annak felét úgy, hogy fogta a kezem! Nálatok is lassan jön ez az időszak, elég félelmetes, de olyan szép!
Dike!
Gratulálok! Nagyon helyesek vagytok!
Ditke!
Nem jött pü!
De nagyon örülök, hogy itt vagy! Mikor lesz az inszem?
Zsu????????
Fenci!
Jó, hogy ilyen megbízható anyósod van! Azt hittem otthon dolgozol!
Lili!
Sajnálom! Megcsinálták a hormont?
Kata!
De édi!
Vicuska!
Én annyit adtam Dórának az elején, amennyit kívánt! Persze mértékkel adtam, de vele nem lehet szórakozni, simán leordította volna a hajamat, ha csak egy kanállal kapott volna!
Krisz!
De helyes pocid van!
Nekem eléggé stagnált ilyentájt a pocinövés, viszont a 35. hét környékén nagyon beindult és meg sem állt zülésig!
Tündi!
Örülök, hogy jól van Bence! Én megértem, hogy nem tudsz jönni, én most egy gyerekkel sem bírok! Mi van a rokonoddal?
Vélemény kéne tapasztalt anyukák, Kata, Sleepin, Tündék stb....
Ha menni akar a gyerkőc hagyjam? Nem tudom mi az egészséges, igaz leültetni nem tudnám, igazi örökmozgó! A másik a cipő!
Nem tudok rá pont jó cipőt venni, mert magas a lábfeje. Nem káros, ha egy számmal nagyobb? Benti cipője pont jó, a kinti nagy rá, mert fűzős, tépőzáras stb, a benti mamusz!
Szalma vagyok a héten! Fiúknak nagyon fárasztó volt a múlt hét, így fent aluszank és csak pénteken jönnek haza!
Apjuk ezerrel keres lakást, hogy mielöbb mehessünk mis is! Ha tudtokvalami (viszonylag) olcsó kiadó lakást, min. 2 szobást a Villányi út környékén, de mindenképp a Budai oldalon, gondoljatok ránk! Dóra nagyon hisztis, nem tudom egy percre sem magára hagyni, viszem wc-re mindenhova, talán fél, hogy én is itt hagyom! Az ágyába nem tudom betetenni, mert üvölt, így velem alszik! Szerensére már szépen letud mászni, így éjjel kitudok menni retyire, ha muszáj, de amúgy totál összevagyunk nőve!