Dike
nagyon szépek vagytok
Ditke
örülök, hogy rendeződtek a dolgok pároddal, és drukk ++++++++
Kata
éjszaka alvás van nálunk már lassan 2 hónapja
Cici téma megint
Szóval bal cicit nem nagyon szereti manó, változó, hogy eszik belőle, volt amikor be se kapta, rögtön bőgött, hogy másik kell, de következő szopinál meg cicizett rendesen. Utóbbi időben 2-3 percig maradt rajta többnyire. Lassan jön a balból, és kevesebb, szóval ezt még meg is értem, mert nagy baba, és falni akar
Tegnap délután megint nem kellett neki, aztán kapott lefejtet, és csak 40 ml-t evett belőle, jobb cicizett előtte, balból viszon lefejtem 60 ml-t. Délután 5-kor szépen evett bal ciciből 20 percig majdnem, el is szunyókált. Este jött a fekete leves. Ballal szoktam kezdeni, hát üvöltés, jobb cicire csere, üvöltés
ILnyenkor felmérgeli magát, és általában lenyugszik utána cicizik. Na nem jött be, ahogy újra cicire akartam tenni, megint üvöltés
Lefejtet melegítettem, ami 80 ml volt, de hát azt elkezdte enni, de nem cuppant rá arra sem igazán, abbahagyta, újra sírás, később megint próbáltam a cicit, mikor nem sírt, újra üvölt
nagy nehezen mwegette a cumisüvegből, aztán apa nehezen elaltatta míg én fejtem. Ki vagyok kicsit ettől
ma reggel jobb ciciből szépen evett, második hami bal cici lett volna, megint hiszti. Próbálom ilyenkor pózcserével becsapni, hogy hónalj alól, de úgy sem kérte. Végén jobb cicizett, balból fejtem 60 ml-t. És már én is sírtam közben, mikor ő sírt
Lehet jön a fogacska, attól viselkedhet így? Tapasztalt anyukák tudtok erre mondani valamit?
Azt nem mondhatom, hogy cumisüveghez szoktattam, mert itthon mindig csak cici volt, csak ha mentünk valahova, akkor vittem vizet vagy teát.