Na kis maszat elaludt, apa éjszakás, így most van egy kis időm babanetre is
Pkata
le a kalappal, hogy te 3 gyerekkel így tudod követni itt az eseményeket
Nagyon jól nézel ki, engem fel sem tudna tölteni most akkor, mert még ennyire sem férek fel
hát majd 20 kilót le kell dobni magamról
Éjszakáink 2 hónapos korától nagyon jók
eleinte kb 21-4-ig aludt, most már 1 hónapja kb 6-ig alszik, nincs rá panasz
bal cicivel nincs jóban, most 2 napig nagyon nem akart rajta maradni, és fejnem kellett, ma jobb volt, remélem így marad. Hát lassabban jön abból, és nem tecc neki
Ági is nagyon ügyes a fordulással
Máté 3 hetesen fordult így véletlen
aztán 7 hetesen többször is sikerült, most annyira nem is próbálkozik vele, néha fordul. Most tolja fel a popsiját
Már húzza a hajamat is
Ja és mikor ölben van félig fektetve, már dől előre
Sleepin
csini pocakod van nagyon, neked aztán nem lehet panaszod a kilókra
nem is látszik az a 10 kg
Susy
nagyon jó felvételek, aranyos
a képek is édsek, szép kisfiú Vini is
Vicuska
klassz lehetett a nyaralás, nagyon jó képek
hát az hogy pont ott jött meg, az pech
Máté is szeretne ücsörögni, édes, mikor erölködik, és a nyelvét is kidugja közben, megzabálom
sajnálom, hogy teljesen elfogyott a tejci
nekem is már mondta a gyümit a védőnőm, szomszédom adja is a barackot, én még várok vele. Majd ha úgy látom kevés a tejcsi, akkor elkezdem, nem várok gyümivel 6 hósig, de főzivel várnék
szomszédom kisfia 2-3 hete felébred éjjel enni, pedig ő elején jobb alvó volt, mint Máté, és most védőnő tejpépet ajánlott vacsira neki. Hát megette azt is, meg cicizett is, és mégis felkelt, kis éhenkórász
mondjuk én személy szerint még nem adtam volna pépet, hisz elég volt neki a tejcsi, csak kényelmetlen ébredni éjjel
viszont majdnem akkora mint Máté, nem éhezik
írtam neked msn a kutyájukról, olvastad?
Fenci
Hozzátápi: A kaksiban látszik amúgy, ha nem tudja emészteni rendesen a szilárdat, azt érdemesebb később megpróbálni újra.
Már most meló?
gondolom a piszkos anyagiak miatt
hát én is gondolkodóban vagyok, mikor menjek vissza, annyira szeretnék kismanómmal maradni 2 éves koráig, de a lakáshitel miatt nem hiszem, hogy megtehetem
novembertől 100ezer minusz a családi kassza
Vicky
Jó kép a nagyfiúról, olyan kis huncut
jó nyaralást nektek
Krisz
ismerős a borotválkozás nehézsége
apát kértem, de nem akarta borotválni
igaz én se merném az ő zacsiját
nekünk van légzésfiygelő az Angel care 301, ami bébiőr is, ismerőstől vettük olcsóbban, használom éjjel, néha riasztott mikor
mélyen bealudt. Kengurum is van, szoktam vele sétálgani itthon benne, meg át a szomszédhoz. A hátam nem bírja sokáig Máté súlyát
de séta babakocsival van, viszont ma nyügi volt,. és kivettem kicsit a kengurúba, olyan édes volt, nézegett össze vissza mindent
madela kézi mellszívóm van, meg vagyok elégedve vele, és nem olyan drága mint az avent. Ha valamiért sokat kell fejni, meg lehet kiegészítőként venni hozzá elektromos részt.
Mi is tesz vesz és vatera felhasználók vagyunk
kengurút ott vettem vadi újat 2800-ért
Tündi
szegény Bence, örülök, hogy minden rendben volt
Zsú
mennek a drukkok
na, most ennyire futotta, megyek én is alkuálni. Bocsi akinek nem írtam