Új privát üzeneted érkezett!

tünde23
petinek tavaly nov.ben vették ki az orrmanduláját, az altatást nehezen viselte, de megérte kivenni,mert azota náthával nem volt itthon betegen. nem mondom, h nem volt náthás, de nem dugult be az orra és nem a fülére a baj. Drukk nektek
Kép

sleepin
6hetes kontrollon én nem voltam még, eccerüen elfelejtek bejelentkezni, meg elötte anyuval le kell beszélnem, mikor ér rá vigyázni D-ra.

lili
endód is volt? azta, ezt se tudtam :oops:
Vendég

Fenci!
gratula a kisfoghoz :D Lillánál is érzem+látom az íny alatt alul elől a fogakat, dörzsölgeti is rendesen mindennel :D

Dike!
tegyél majd képet az eljegyzésről :lol:

Kata!
Peti csuda csinos :D

Tündi!
drukk nektek 8)

mi ma kapjuk meg a 3 hós oltást :? beteg volt előtte, aztán dokinő volt szabin aztán nyaralás előtt nem adta be nehogy vmi legyen az úton :roll: a kiscsajnak a körmét se tudom rendesen levágni :oops:
már folyton felülne :lol:
szopi sajna már nincs, abszolút elment a tejem fokozatosan....pedig úgy szerettem szoptatni :cry:
Vendég

vicus
hogyhogy elment a tej? :cry: nem is mondtad, h apad. Csak azt mondtad, h a vizet adtad neki üvegböl, és h lehet, h amaitt kevesebbet zsopik, de aztán ugy emlékszem, rendezödött. nyaralás alatt se volt már akkor elég a tej? Pedig pont irni akartam, h a csescemövel egyszerü utazni, mert nem kell az evésröl gondoskodni
Vendég

Kata :D

Köszi, elmentettem. Ha igénybe vettük, majd megírom mi volt.

Vicus :D

Nem is mondtad a szopit. :cry: Sajnálom, de vigasztaljon az a tudat,hogy az első időkben tudtál adni neki. :wink:
Hogyhogy már felülne? :shock: Ilyen gyorsan szeretne fejlődni?Nem semmi.

Sleepin :D

A "régi-mostani" dokim ajánlotta, hogy ő még ott maradt, hozzá menjek a beültire. Reméljük szerencsét hoz. :wink:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, szorgalmasan gyűjtögetem. 8)
Már alig várom a kezdést és a beültit. :oops:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

nem akartam írni a szopi gondokról... :roll:
úgy gondoltam, lehet lesznek akik megköveznek... :oops: :?
Vendég

Hali!

Vicus
Sajnálom a szopit. :( Lilla baba me gszépen fejlődik. :)

Zsu
Sok sikert az új dokival!!!+++

Lili
Hát én csak cickafarkot meg mi is a másik ittam hébe-hóba.
Sztem nekem a 3. műtét és a gyógyszeres kezelés takarította el végre és ezért tudtam végülis spontán is babás lenni.Remélem most a terhesség csak még jobbat tesz neki.

Kata
Peti nagyon fess volt. :D

Tündi23
Majd gondolunk Bencére holnap! :)

Én meg netfüggő lettem.Feszt vatera és teszvesz. :oops: Most meg 13 ezerért veszek Phillips Avent légzésfigyelőt. Nézegettem már mellszívót is, meg babahordozó kengurut,de egyenlőre még visszafogtam magam. :) Vélemények???

Kép
vizkriszisback

Hello!

Képzeljétek, tegnap voltam védőnéninél és sejtettem én, hogy sokat híztam... :? 10 kg jött fel a terhesség kezdete óta. Szerintem sok. Persze ha hozzátesszük, hogy 53 kg-ról indultam, nem vészes, meg a hasam is sokkal nagyobb, mint "anno" Bendussal... Pedig azt eszem, amit Bende, ergo semmi zsíros, nehéz... Persze édesség az csúszik, dehát valamit csak kell... :) Vélemények? Én inkább attól félek, hogy még csak most fog jönni a neheze, most fognak szaladni fel a kg-k. Visszafogom kicsit magam...

Zsu, akkor meg, ha a régi dokid ajánlotta, akkor végképp bízz meg benne!!! :)

Vicus, már miért kövezett volna meg bárki is??? Sajnálom, hogy így alakult, de ez a 3 hónap is számít ám!!!

Krisz, mármint kenguru véleményt kérdezel??? Nem kaptatok légzésfigyelőt a kisággyal?

Nekünk meg mindenképpen el kell adni a kiságyat, mert ahogy kitaláltam, hogy összerakjuk, nem lehet. :( Jó kis szenvedés lesz... Fel kéne dobni vaterára, de én annyira nem értek hozzá. Vásárolni vásároltam már, de eladni soha. Valaki, tapasztalat?

Kép
Kép
sleepin

Krisz!
mellszívó nekem elektromos van.nagyon jó volt.az elején mikor feszült a tejtől a cicim, a végfén meg mikor már nem fogadta el, lefejtem :D
kengurum is van, még sosem használtam :oops: , babakocsizunk inkább :D
léágzésfigyelőt nem nagyon használom, pedig van :oops: mindig elfelejtem kibekapcsolni :oops: :roll:
csak éjjel megy mindig, megnyugtat a kattogása.riasztás nem volt :)
Vendég

Vicus :D

Ejnye-bejnye! Miért kövezne meg bárki is. :shock:
Szerintem mindenki saját maga dönti el, meddig szoptatja, pláne, ha már nem tudja vki szoptatni.
Képet kérünk még Lilláról,olyan szép kislány! 8)

kobzoszsu

Ja....
Hagáról nem tudtok vmit? Miért törölte magát? :shock:

kobzoszsu

Sleepin!
én 18-at híztam :oops: ,de én nem 53ról kezdtem :oops: :lol:
én is csak vettem eddig vaterán :roll:
és részvétem a nagyid miatt :(

Zsu!
kívánom hozzon szerencsét a doki :D
Haga törölte magát? :shock:

Lili!
sztem is jók az eredményeid!hajráááááááááááááá :)

megvolt a szuri :? csak picit sírt :) most kidőlt...a múltkor is belázasodott estére :roll: remélem jól bírja majd 8)
a koponyája nem elég kemény....írt föl a doki calcimuscot+dvit továbbra is adni kell minden nap(én a tápszer miatt csak 2naponta adtam :oops: ) :roll: de azt mondta, ez gyakori.
meg azt is, hogy 4 hósan elkezdhetem a főzeléket.jobb mint a tápszer.napi egy kaját váltsak ki vele.vélemények?mit és hogyan?
összevissza olvasni mindent :twisted: sok helyen azt írják, 6 hóig csak tápszer vagy szopi.és főzzzek vagy bébiétel?ááááááááááááá :roll:
Vendég

hello jányok!

sleepin!

szerintem nem sok a 10 kiló tök karcsú vagy...persze megértem hogy a végére nem akarsz elhájasodni na de két gyerek mellett tudod milyen pikkpakk karcsú leszel újra? :lol:

Kata!!

gyönyörűek a gyerekek, micsoda szép család...és hogy nagyfiad mér iskolás óóóó....:)

Vicuska!

jaj nem bosszants már ki bántott volna a tejciért...aki igen az egy hülye ha engem kérdezel... :lol: :lol: ügyes voltál hogy eddig volt...ugye mi is tápisok voltunk és nekünk is mondták hogy mehet négy hós kortól a gyümi (szerintem a főzi feltétlenül korai), de abszolute nem érdekelte őket, nem voltak rá érettek...hat hósig csak finom tápi ment napi hatszor,és utána kezdtem a gyümiket....ma meg már megy minden főzi, gyümi, kölespép, rizspép ami cak kell, és reggel este maradt egy egy nagy üveg tápi...(ami nem az ördög eledele ám... :roll: :twisted: )
Vendég

a hozzátátpinál az elején több üvegest adtam mert amig csak a natur izeket probálgattuk nem szerették a főztömet...jelzem ma már nemtom miért csodálkoztam azon hogy szemreháényóan néznek rám mikor vizben főtt cukkinit probáltam letuszkolni a torkukon aminek se ize se bűze ugye.--- mióta van husi meg olajon piritás meg fűszerek azóta szivesebben főzők cak ha elmegyünk van üveges és mondhatom imádják a mamakonyhát :)

ami nekem nagy büszkeség mert ugye nem vagyok egy konyhatündibündi

na de majd most :)
Vendég

Mami!
köszike :D .............édes vagy :wink:
jól esett 8)
akkor hétvégén megpróbáljuk a gyümilét :lol:

csak sok helyen olvastam, hallottam, h a tápszeres babák anyukái ....... :twisted: :twisted: :twisted:

konyhatündibündi :P :P :P
Vendég

köszi a kilós dolgokat, tényleg nem a leadástól félek, hanem a terhesség alatti bajoktól, amivel járhat. Azért megemlítem majd a dokimnak, mert gondolom nem látszik rajtam.

Vicus, szerintem is gyümivel kezd. Alma, őszi, banán, majd később krumpli, répa, cukkini (mag nélkül), tök, cékla stb... amíg kis adagot eszik és csak gyümit, azt Te is otthon össze tudod dobni Neki frissen (max amíg nem eszik meg 1 egész almát, Te befejezed... :D ). A főzés macerásabb... nekem volt hogy egyszerre 4 lángon főtt minden külön, aztán össze vissza kutyulgattam őket, hogy mind más ízű legyen és aventos műanyagpohárban zutty a mélyhűtőbe. No persze az üveges is bejátszott, főleg a főzős kóstolásnál... Ja és én nem kezdtem lgyümiével én rögtön a pépet adtam Neki.

Kép
Kép
sleepin

sziasztok!

csak gyors bejelentkezés!
túl vagyunk a műtéten eddig minden oké remélem holnap már itthon lesz az én kis drágám!
már megyek is vissza hozzá majd jelentkezek!!!

köszönjük a drukkokat!!!!!!
tündi23

Sziasztok!
Elveszett bárány! :oops: :oops:
Hát zajlik az életünk, Most egy hetet voltunk a Bodeni tónál nyaralni. Nagyon klassz volt, elsö nyaralás hármasban. Az idö is jó volt, Vini nagyon élvezte. Strandoltunk, volt gyerekmedence, csúzdával és hár sokat pancsolt a kis Drágám. Majd dobok fotókat.
Amúgy fejlödik ezerrel. Már négykézlábazik végre, onnan felül és hát nincs akadály. :? :P Mindent elér lassan,mert ülésböl állandóan felhúzza magát. Imád a tv szekrénybe kapaszkodva állni, csapkodni a dvd lejátszót és berreg hozzá!!! :D :D Imádnivaló Kispasi!!!

Meg állandóan esik! Sajna meg kell tanulnia,hogy nem minden stabil és ezáltal el is döl,ha belekapaszkodik. :x 8)

Gyorsba néha olvaslak titeket.

Viscuska!
Látom nektek is megvolt a nyaralás. Lilla baba bizti élvezte. Milyen volt az út?

Fenci!
Gratula a fogacskához. Vininek kb 6 hósan jött ki,egyszerre kettö is! :lol: Még mindig nagyon szép Márk!!!

Mofly!
Nagyon szorítok Nektek,hogy végre ti is átélhessétek ezt a csodát! :wink:
susy75

Visus!
Èn megvártam az 5 hót a hozzátápival,nem akartam,hogy esteleg fájjon a pocija emiatt. Igaz itt 6 hót ajánlanak elkezdeni. Bár itt inkább zöldségekkel kezdik, azt hiszem eleinte én is gyümit adtam nagyon pici adagokba. Ugyi is lesz szerintem 2-3 hét mire annyit megeszi,hogy ki tudsz váltani vele egy szopit/tápit!
susy75

Sziasztok!

Sleepin
10 kiló? De amúgy tényleg számít, hogy honnan indultál.Én kb 8,6ot híztam, de én 63ről indultam az én mérlegem szerint. Én is tartok még a háralévő 12 héttől,az még min. 6 kiló. :shock: És érzem, hogy már kevesebbet mozgok, enni meg eszek. :?

Vicus konyhatündibündi :D
Hát igen a legtöbben sajna nem sokáig tudják használni a mellszívót...de azért valamlyen csak kell. Van sok fajta, de én is az aventosra szavazok, a gépi gondolom sokkal kényelmesebb de jóval drágább is.
HÁt kutakodok...azért ha van vkinek eladó, szóljon! :wink:

Tündi
Örülök, hogy túl vagytok a műtéten. :D

MA tudatosult bennem, hogy mekkora már a pocim...borotválkozás közben nem látok már semmit lent :roll: .

Kép
vizkriszisback

Sleepin
Nem légzésfigyellőt csak babyőrt kaptunk. :) [/u]

Kép
vizkriszisback

Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van, a picik nőnek, no meg remélem a pocik is.
Bocsi, hogy most nem olvasok vissza semennyire, de csak egy gyors bekukkra jöttem.
Két hete meg volt az inszem. Ma reggel kellett tesztelnem. Meg is csináltam, de sajnos egy hatalmas 1 db csíkom lett. Akár hogy is néztem, sajnos nincsen mellette másik. :cry: Most eléggé a szőnyeg alatt vagyok lelkileg és hangulatilag is.
Eléggé bíztam most ebben a ciklusban, hogy sikerülni fog. Azt kell, hogy mondjam, szerintem pár nappal ezelőttig voltak is talán jelek, mivel eléggé érzékenyek voltak a melleim, ami tegnap vagy tegnap előtt el is múlt. Tegnap délután meg mensisen kezdett fájdogálni a hasam egy hangyányit. :( Ennek ellenére semmi. Azt hiszem ma még szedem a bogyót és ha holnap reggel is nega lesz, akkor hagyom az egészet és megvárom pirit.

Szerintem délutánra össze szedem magam és akkor majd jövök egy kicsit pletykálni.
Bocsi, hogy ilyen negatív dolgokkal nyüstöllek benneteket. :roll:

Kép

Kép
princzike

princi
azt mondják, az elsö stimukor igazábol megnézik, h hogyan reagálsz. Fencinek is a 2.sikerült, és milyen szép baba lett belöle.
Kép

krisz
nekem az avent mellszivo bejött, köcsönkaptuk, mert ujonnan 14 ezer. Ahogy tünde jvasolta, ugy használtam: a mellrészénél kivettem azt a szuilikon betétet, mert azzal nem jött semmi, nélküle viszont tök jo volt

vicus drága
miért lennél rossz anya a szopi nélkül? megvan az oka biztosan, amiért igy alakult, akár "miattad", akár a természet miatt. Ölewled szopi nélkül is azt a tündérbébit gondolom eleget, és a hizásnál nincs fontosabb ebben a korban. Szoval jo anya vagy, mert azegészségét tartod szem elött, amikor tápszerrel megfelelö mennyiségü ételhez juttatod Lillát. nem ezen mulik a gondoskodás és a szeretet.
Én várnék még a gyümölccsel, kb 5 honapos koráig. De ahogy érzed. Az anya tudja élegjobban, mi a jo a bébinek, és mit miért csinál ugy, ahogy. nem lát bele seni az életetdbe, ugyhogy nem is itélkezhet feletted.
Képet kérünk még a nyaralásrol, én még iosse láttam élöben tengerpartot, arrol is teszel?

mami-konyhatündér
D is nyomta a cukkinit, krumpival adtam neki, és szerette. Meg brokkoli, karfiol, nyers paradicsom, jo sok zöccséget evett, krumpli-cékla is bejött, késöbb mindez husival. rizses ételhez adtam neki almát vagy öszibarackot, h pépesebb legyen.

tündi23
hazaértetek már? végig bent lehetett valamelyikötök Bencével, ugye?
Vendég

Suzy, képeket!!!!! Ügyes nagyon Vini!!! Meg foja tanulni, miben kapaszkodhat, miben nem, csak kis idő kell hozzá... :) :wink:

Tündi, drukk a mielőbbi hazakerüléshez! Otthon már pikk pakk felépül Bence! (automatikusan Bendét írtam :oops: :lol: )

Princzike! Nem padlóra kerülni, kapaszkodni, felállni, továbbmenni!!! OK? Még tesztelj azért... de ha nem is sikerült, se keseredj el, a második tuti fog! Amúgy Fencikének is később mutatta ki...

Krisz, hát ez az, hogy én viszont mozgok... Bende mellett baromi nehéz lenne nem mozogni... na jó, persze eszek is bőven. :D

Viszont tegnap óta megint vérzik az orrom. Nem konkrétan folyik, de állandóan tiszta vér (annyira hogy bedugul). Ez normális??? Vasat szedek.

Tegnap este 2x is felsírt Bende, nem tudom, mi baj lehetett, nem szokott felsírni. :( Amúgy 1 mp alatt visszaaludt (mellettem), meg jókedvű, nem hiszem, hogy beteg lesz (kop kop kop)...

Kép
Kép
sleepin

sziastzok,
mi is jelen...

Princzi, sajnálom nagyon az inszemet :( tudom, milyen érzés - vigasztaljon, hogy pár nap és elmúlik a csalódás, tovább kell menni!!!! :( Ölelés Neked!!!!!!

Susy, nagyon ügyes Vini! Nyaralós képeket kérünk!!!!!!!!!! 8)

Vicuska, örülök, hogy jó volt a nyaralás! Az utat is végig jól bírta Lilla? :shock: nagy teljesítmény egy ekkora kis Manótól!!! NAgyon ügyes! TEjcit sajnálom :( de igazuk van a csajoknak, a tápitól sem lesz baja, és már 4 hónapos. Én is gyümivel kezdtem a hozzátápit, 4 hóstól csak kóstolóba kapott aztán komolyabb mennyiséget 6 hós korától. Utána jött a főzelék, majd a husi (6 hósan), meg a tejpép, Sinlac.

Krisz, mellszívó: nekem Avent kézi van. Szerintem jó, bár nem próbáltam másfajtát. A célnak megfelel. Én csak akkor fejek, ha nagyon feszül a cickó. Ha mondjuk minden szopi után fejtem volna, hülyét kaptam volna a kézitől, gondolom a motoros hatékonyabb...de engem mondjuk zavart volna, hogy nem én "irányítok" :lol:
A teszveszen szokott mindig lenni olyan, mint az enyém jó árban! :wink: Vagy nagyobb DM-ekben is lehet kapni, és ott van ez a pontgyűjtő renszer, amivel meg tudod venni 15% kedvezménnyel az újat. A használttal én azért vigyáznék, mert az enyém is már közel nem olyan hatékony, mint új korában volt, lassan cserélni kell benne a tartozékokat.

Kata, helyesek a gyerkőcök! Tényleg nagyon hasonlítanak!!!

Tündi, jobbulást Bencédnek!

Sleepin, sajnálom az éjszakát...a fogacskái mind kibújtak már, nem lehet, hogy az a gond?

Mofly, Zsu, megadrukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lmami, képeket kérünk a csimotákról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kukac?????????????????????? Remélem már otthon vagytok, nagyon várom a híreket, képeket!!!!

Fenci, hogy megy a meló? Gratula Márknak a fogacskához! Nekünk még csak most bújt ki a 2.

Dike, majd kérünk képeket az eljegyzésről!!!! DE jó lesz nektek!!!!!!!!!!!!!

Kolibri is nagyon eltűnt, valaki tud róla valamit???

Szombaton megyünk végre-végre mi is nyaralni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már úgy várom, meg persze tiszta para vagyok, mi lesz, hogy lesz Leventével... 8) :roll:

Kép
vickybabe

KAndi!
el is felejtettem gratulálni! :oops: Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek! :lol: :lol:

Sleepin!
10 kg még nem a világ vége.
Tegnap is magára borította a Drágám az ujságtartó állvány. Meg is ütötte a szemét,mert piros lett! :( :(
Terhesen nekem is volt ilyen orrvérzéses gondom.

Vicky!
Láttad mi lett a másik fórumon? :evil: :(

Krisz!
Nekem Meleda kézim van, én szerettem! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.09.02 10:19-kor.
susy75

Susy, ne is mondd, gáááááááááááááááz...nem tudom, miért kellett ezt..na mindegy, nem az én dolgom. :? :twisted:
Amúgy a 2010 májusi fórumban még nagyobb cirkus volt, valami biztos van a levegőben :roll: :oops:

És hoztam Nektek képet Nagyfiamról, főleg kis menyasszonyunknak, Dórának küldjük :lol: :lol: :lol: :
Kép

Kép
vickybabe

Vicky!
Hova mentek nyaralni?

Ès akkor pár kép!
Ez otthon. A kedvenc hangfala!
Kép

Nyaralás!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
susy75

Suzy, nagyon helyes Vini! Már milyen nagyfiús pofija van!!!! Görögországba megyünk 8)

Kép
vickybabe

Hali!

Princi!
nem elkeseredni még!holnap drukkolok h zebrás legyen!hőt nem mérsz?hasam nekem is fájt mensisen, és mégis itt rosszalkodik Lilla :D de ha mégse, akkor ez csak a főpróba volt :wink:
és gyere nyugodtan nyavajogni, szívesen meghallgatunk ám :D

Suzy!
nagyon édes a kisfiad 8) gyönyörű :)

Viki!
a te Leventéd is tündéri!jó nyaralást nektek :D

Kata!
köszi soraidat.meg a többieknek is :P :oops:

milyen másik fórumon van balhé? :roll: a 2010 májusiról tudok :?
Lilla ma reggelre 37,3 lett, kapott fél kúpot, most 37,0.de jókedvű.már sétáltunk délelőtt egy nagyot :lol:
Vendég

suzy-csinimami
eszem a pocakját a fiadnak :lol: nagyon tutkó a kék törölközős kép
és az orra még mindig cuki :lol:

sleepin
hogy viseled a pocakot? adjál képet a + 10 kilóról :lol:
és is adjak a + 8ról? :?

viki
Levi milyen szépen tartja magát! Hol tart mozgásban? Jó utat majd, és kitartást Levi figyelmémnek lekötéséhez. éjjel mentek? akkor ugyis alszik.
Vendég

Haliho csajok!

Princzi :cry: :cry: Miattad néztem be.... :cry: :cry: nagyon-nagyon sajnálom, de nem feladni!!!! Nagy ölelés Neked!!!! :cry: :cry:

Zsófi :D Ha már otthon vagytok, gyere írj! :wink:

Vicky :D Azt hittem a görög út már volt, vagy akkor máshol voltatok a múltkor 1 hétre? :roll: Nagyon édes a nagyfiú! :wink: Meló megy, gyakorlatilag még nincs mit csinálnom, úgyhogy remélem ez lesz a folytatás is. hehe :lol: :lol: Tegnap dumcsiztam egy indiai kolléganőmmel, náluk 3 hó a szülés utáni fizetett szabi, durva. :oops:

Vicus :D Ne aggódj a szopi miatt, nem miattad alakult így, ha lett volna tovább tejcsi biztosan tovább szoptattad volna Lillát. Nekem 2 hete nincs mérlegem, azóta nemtom mennyit eszik, de szerintem már nekem is kevesebb van kicsit. :roll: Márk alig evett 4 hós korában, ezért én akkor már adtam neki gyümit hátha megjön az étvágya. Előbb levet aztán pépet. Mostanra már evett krumplit, őszit, almát, sütőtököt, sárgarépát meg banánt. Ma kóstolja majd a céklát. Eddig mindent tolt be rendesen. :P Majd mesélj hogy ízlenek Lillának a kajcsik! Így utólag én már várnék 1 hónapot a kajcsival, csak mert későn olvastam hogy nem biztos hogy az emésztőrendszerük elég fejlett már a szilárd kajcsira ilyenkor. De mindenki mást mond. Net azt írja 6 hóig csak tej/tápi, védőnőm, orvosom meg 4 hósan mondta adjak neki bátran szilárdat. én többségében főzök, de volt már hogy üvegest kapott. üvegest a legjobb áron a Müllerben találtam eddig.

Susy :D Nagyon szuperek a képek, irigy a nyaralás miatt! :P Nekünk idén nincs nyaralás, minden pénzünk megy a házba. :oops:

Sleepin :D Én is 10 kg-nál jártam ekkor asszem és 15 lett a vége.

Tündi :D Jobbulást Bencének!!!! :wink:

Gyugyi :D Hun vagy, no???? 8) :shock: :roll: Reggeli kávé nincs mááá????

Kolibri mintha elköszönt volna a múltkor.... de lehet hülyén emlékszem... :oops:

Mofly, Zsu :D Még mindig nagyon-nagyon drukkolunk!!!!! :wink:

Krisz :D kézi Aventes mellszívó tök jó szerintem, csak a végén ne felejtsd el kifejni kézzel a végét, mert a fejő is egy csomót bennehagy... legalábbis nekem.

Kata :D Na Petinek hogy tetszett az első nap a suliban? :wink:
fenci

fenci
elös nap tetzsett petinek, de hát még csak játszottak meg körbejárták a sulit. azt mondta, megy ma is. Majd emlékeztetem erre pár év mulva, amikor már utálja:)
Vendég

Köszönöm lányok az együttérzést! Nagyon jól esik. Majd szerintem este egy kicsit kipityergem magam. :(

Suzy
Vincent nagyon édi a képeken :)

Fenci
Gratulálok az első fogacskához!

Vicus
Szerintem ettől még nem vagy rossz anya. Szereted Lillát, ölelgeted, óvod, neveled. Az hogy nem volt már tejci szerintem nem jelent semmit. Helyette kap más finom táplálót, ami ugyanúgy jó neki :)

Kata
Ilyet :) szuper, hogy Peti így fel van lelkesedve a sulitól!
Ez sajna a 4-ik volt. Igaz lehet, ha a kezeletlen IR miatti sikertelen próbálkozásokat nem számítjuk, akkor az első :)

Viky
édi - bédik vagytok a képen :)

Kép

Kép
princzike

Lehet, intő jel, hogy nem igazán van laptetűm vagy csak mindig pont az utolsó kocka az enyém? :roll: VAgy lehet ez azt jelenti azért még van remény és talán majd a következő alkalom... :roll: :lol:

Kép

Kép
princzike

Kép
Kép
Kép
Vendég

Amit még kérdezni akartam tőletek:
Szerintetek az normális, hogy még ma is úgy érzem néha, hogy meg akar jönni és olykor egy kicsit szurkálódik az oldalam?

Kép

Kép
princzike

Vicus :D Nagyon jól néztek ki a képeken! :D :wink: Hát Lilla apucira hasonlít szerintem! :P

Kata :D Tök jó, hogy tetszett Petinek, édes lehetett mikor mondta hogy ma is megy.... mintha lenne más választása.... hehe :lol: :lol: :lol:

Princzi :D Ne keseredj el drága! Hátha a holnapi teszten már lesz valami halványka. Nekem is időben a holnapi volt baromi halovány.
fenci

Bocsi Princzi, ezt Neked adom!!!! :oops: :oops: :roll:
fenci

Vicky! Elfelejtettem akkor írni, dobj egy meghívót nekem légyszi a h.k.viki@gmail.com-ra!!!
Fog: 4 van még hátra, nem tudom, köze van-e a tegnap estéhez, nem enged ennyire a szájába már. :(
A nyaralás szuper lesz, mi is tavaly 8 hósan voltunk nyaralni és szuper volt. :D Élvezni fogja mindenki, bár a szülőknek már messze nem pihenés a gyerekkel, de én akkor sem adnám le és mennék külön (sógornőméknél ez a divat). Most utánaszámoltam, nem is volt 8 hós Bende...
Mivel mentek Görögbe?

Suzy! Aztaaaa nagyon nagyfiú már Vini!!! Éjszakák milyenek, már teljesen rendben van, ugye?

Fencikém, így könnyű dolgozni. :D Amúgymeg nesze Neked munka, LAPTETŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!! :D

Kata, dobok én Neked nyaralós +10 kg-s képet, gigahasas... szerintem... :)
Kép

Kép
Kép
sleepin

Köszönjük a bókokat!
Igen, nagy fiú már az én Mazsolám ! rohan az idö! :? :wink:

Sleepin!
Tök csini vagy és kész!!!

Vicus!
Èdes a kiscsajszi! Szerintem is Apa! :wink: :wink:

Princzi!
Tényleg hátha holnapra becsíkosodik a teszt!!! :D
susy75

Töltöttem fel a youtube-ra pár rövid Vini videót. CSúszás, kúszás, ülés, állás... stb. Szóval bekopizom, ha valakinek kedve van megnézni!!! :P
susy75

Fenci
Köszi :) Mindig megjárom, hogy az oldalon az utolsó kis bejegyzés az enyém :)
Azért reménykedem, de lehet semmi értelme :( Tudom, most tök nega vagyok, de most valahogy nehéz egy kicsit még.

Sleepin
Szerintem csini vagy :)

Susy
Nagyon jók a videók! Jókat mosolyogtam :)

Kép

Kép
princzike

Van egy kis időm, megpróbálok írni pár sort, mert ha nem teszem levegőnek néztek! :( :oops: :P Dóra nagyon hisztis lett, hogy elkezdődött a suli, pedig a nagytól vártam hasonlót, de lényegesen több időm van így, mint két gyerekkel!

Vicuska!

Ejnye, ezt már megbeszéltük, irgum-burgum! Aki megkövez ezért, az bekaphatja! :evil: Már nagyon várom Dóra mikor köpi ki, tegnap sebesre szopizta! :? Hozzátápi. Dóra már érett volt 3 hósan is! Szerintem teljesen babafüggő, hogy ki, mikor. A tápszeres babáknál elszokták kezdeni 3 hósan a gyümilét, kb egy hóval később mehet a gyümi, egy hóval később pedig a püré! Krumplival és sárgarépával kezd, ezek nem allegizálnak! Nagyon helyesek vagytok! :wink:

Sleepin!

Nekem az uccsó hetekben jött fel a java, addig csak 2-3 kiló, a víztől is függőt, melegebb időben megvolt az 5 is! De édes mindegy, majd lemegy, egyél ami jól esik! :wink: Sajnálom a nagyidat! Részvétem!

Tündi!

Örülök, hogy túl vagytok a műtéten! Fiacskádnak gyógypusz! Hogy viselte?

Susy!

Ugye, hogy nem kellett volna aggódni Vini fejlődése miatt? Nagyon ügyes! Nálunk is van már 6 fog, de szinte az összes kint van már egy picit! Mi nagyon szenvedtünk! Ti nem? Nagyon cuki Vini! :wink:

Princzike!

Ó, nagyon sajnálom! :cry:

Kata!

Nagyon hasonlítanak a gyerkőcök! Nem is értem mé'! :lol: Nagyon ügyes Ági, hogy már forgolódik! Nem semmik ezek a lányok itt a topikban! :shock:

Kandi!

Gratulálok, sok boldogságot, hosszú boldog életet kívánok kisfiatoknak!

Vicky!

Nagyon édes Levi! :wink:

Zsu, Mofly!

Tietek minden drukkom! +++++++++++++++++++

Felébredt a művésznő, mennekm kell!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok
Máté ma kapta meg a rota vírus elleni oltást és a prevenalt. Nem akarta lenyelni a végét, de kellett neki, és ettől sírába kezdett, mi az hogy kötelező lenyelnem??? :cry: aztán jött a szuri is :? de hamar megvigasztalódott
jelentem 7320 gramm, 65 cm :P
Kép gyönyörű vigyor :D

Pancsi, cici, alvás, és utána jövök visszaolvasok kicsit :wink:

Kép
gaby25

na essek tul ezen elöször :oops:
sleepin, akkor versenyezzünk:
sulylökő comb, begyürödött derék, lógó cici
elbujhatok gyugyi melett
nagyon formás a pocakod, és popsid nincs is
Kép
jó lassan tölötte a bnet, lehet, alig fértem fel :wink:
dike drága, akkor fogyózz, ha ilyen leszel

na és akkor tovább:
gröni
én szoktam neked irni, Dávidodnak is küldtem évnyitós kréta-képet
Nem hiányzik Dórának a bátyus?
azóta nem fordult ám át megint Ági, sztem csak véletlen lehetett

gaby
nagyon szép fiucska lett Máté, és mekkora súlya van :shock: mesélj, miket tud már? éjszakák? tesóbaba mikor kivánkozik?
Vendég

Sziasztok lányok, én is bekukk. :)

Nagyon jól vagyunk, nekem nincs panaszom, kis töpörtyűnk pedig vígan lubickol odabenn, és még mindig fütyis. :) Méhszájam tartja magát, nem vagyok fekvésre és egyéb csúnyaságokra ítélve, ami hálistennek, mert azért észnél és talpon kell lennem így költözés közepén.. még két hét és stabilizálódunk.

Babákok nagyon szépek, és milyen nagyot nőtt mindenki! :)
Vinzentre szoktam úgy nézni, hogy nahát.. egy év múlva ilyenkor nekem is ilyen nagyfiam lesz már. :) (még mindig dec. 2-re vagyok kiírva)
Peti meg már iskolás... pont ma jutott eszembe, hogy milyen izgalmasak is lehetnek ezek a napok a kiselsősöknek, és hogy én már milyen messze járok attól sajna.

Dike, gratulálok az eljegyzéshez!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat. :D Vettem végül a tesz-veszen új Aventos kézi mellszívót.Remélem hasznát veszem majd.:)

Nagyon édi az összes ma megintmegjöttes babóca!!! :D

KAta,Sleepin
Mindketten jól néztek ki, úgí ahogy ilyenkor kell, sőt jobban! :D

Sleepin
Vérzik az orrod?Nekem csaj folyik néha, meg kiszárad..és akkor kicsit véres benne a cucc.

Pompom
Te hogy állsz súlyügyileg? :)

Princzike
Sajnálom...de remélem hamarosan jön a babó. :D

Mindenkinek kitartás és szép napokat!!! :D

Kép
vizkriszisback

Na kis maszat elaludt, apa éjszakás, így most van egy kis időm babanetre is :P

Pkata
le a kalappal, hogy te 3 gyerekkel így tudod követni itt az eseményeket :shock: Nagyon jól nézel ki, engem fel sem tudna tölteni most akkor, mert még ennyire sem férek fel :lol: hát majd 20 kilót le kell dobni magamról :?
Éjszakáink 2 hónapos korától nagyon jók :D eleinte kb 21-4-ig aludt, most már 1 hónapja kb 6-ig alszik, nincs rá panasz :P
bal cicivel nincs jóban, most 2 napig nagyon nem akart rajta maradni, és fejnem kellett, ma jobb volt, remélem így marad. Hát lassabban jön abból, és nem tecc neki :?
Ági is nagyon ügyes a fordulással :D Máté 3 hetesen fordult így véletlen :lol: aztán 7 hetesen többször is sikerült, most annyira nem is próbálkozik vele, néha fordul. Most tolja fel a popsiját :P Már húzza a hajamat is :lol: Ja és mikor ölben van félig fektetve, már dől előre :shock:

Sleepin
csini pocakod van nagyon, neked aztán nem lehet panaszod a kilókra :wink: nem is látszik az a 10 kg :shock:

Susy
nagyon jó felvételek, aranyos :D a képek is édsek, szép kisfiú Vini is :D

Vicuska
klassz lehetett a nyaralás, nagyon jó képek :D hát az hogy pont ott jött meg, az pech :?
Máté is szeretne ücsörögni, édes, mikor erölködik, és a nyelvét is kidugja közben, megzabálom :lol:
sajnálom, hogy teljesen elfogyott a tejci :( nekem is már mondta a gyümit a védőnőm, szomszédom adja is a barackot, én még várok vele. Majd ha úgy látom kevés a tejcsi, akkor elkezdem, nem várok gyümivel 6 hósig, de főzivel várnék :roll: szomszédom kisfia 2-3 hete felébred éjjel enni, pedig ő elején jobb alvó volt, mint Máté, és most védőnő tejpépet ajánlott vacsira neki. Hát megette azt is, meg cicizett is, és mégis felkelt, kis éhenkórász :lol: mondjuk én személy szerint még nem adtam volna pépet, hisz elég volt neki a tejcsi, csak kényelmetlen ébredni éjjel :? viszont majdnem akkora mint Máté, nem éhezik :lol:
írtam neked msn a kutyájukról, olvastad?

Fenci
Hozzátápi: A kaksiban látszik amúgy, ha nem tudja emészteni rendesen a szilárdat, azt érdemesebb később megpróbálni újra.
Már most meló? :( gondolom a piszkos anyagiak miatt :? hát én is gondolkodóban vagyok, mikor menjek vissza, annyira szeretnék kismanómmal maradni 2 éves koráig, de a lakáshitel miatt nem hiszem, hogy megtehetem :? novembertől 100ezer minusz a családi kassza :(

Vicky
Jó kép a nagyfiúról, olyan kis huncut :wink: jó nyaralást nektek :P

Krisz
ismerős a borotválkozás nehézsége :lol: apát kértem, de nem akarta borotválni :( igaz én se merném az ő zacsiját :P :lol:
nekünk van légzésfiygelő az Angel care 301, ami bébiőr is, ismerőstől vettük olcsóbban, használom éjjel, néha riasztott mikor
mélyen bealudt. Kengurum is van, szoktam vele sétálgani itthon benne, meg át a szomszédhoz. A hátam nem bírja sokáig Máté súlyát :? de séta babakocsival van, viszont ma nyügi volt,. és kivettem kicsit a kengurúba, olyan édes volt, nézegett össze vissza mindent :P
madela kézi mellszívóm van, meg vagyok elégedve vele, és nem olyan drága mint az avent. Ha valamiért sokat kell fejni, meg lehet kiegészítőként venni hozzá elektromos részt.
Mi is tesz vesz és vatera felhasználók vagyunk :wink: kengurút ott vettem vadi újat 2800-ért :P

Tündi
szegény Bence, örülök, hogy minden rendben volt

Zsú
mennek a drukkok

na, most ennyire futotta, megyek én is alkuálni. Bocsi akinek nem írtam :oops:

Kép
gaby25

Na jó, közeli fotot azért nem töltök fel a hátsómról, de higyjétek el, olyan narancsbőrös mint az állat! No, szóval, ez van...

Kata, semmi probléma nincsen az alakoddal. :) De tényleg, engem pl dícsérnek, hogy jobban nézek ki a + kilókkal... Kell valamennyi "fognivaló". Ahhoz képest, h 2 hónapja szültél... Láttál volna engem... :D Úgy lógott a hasam, hogy csuda.

Ja, amúgy elfelejtettem a kép után írni, hogy a + 10 (12) kg nem a kezemet fogja a képen... :D :lol:

Kenguru: Nekem van egy Chicco, kb 10szer használtuk, majd szét szakadt a hátam, majd Pandi tanácsára vettem (rendeltem) Mei Tait és hát kijelenthetem ég és föld. NEM FÁJ A HÁTAM még a 10 kg-s gyereket is simán cipeltem vele. Eloszlik a súly és nem a hátadat terheli. Én csak ajánlani tudom! www.babakozelben.hu

Mellszívó: kézi Avent, Fencikénél kölcsönben. :D Nem fejtem túl sokat, szopik után kézzel kinyomtam a "maradékot". Talán ha 3szor fagyasztottam anyatejet...

Légzésfigyelő nekünk is Angelcare. www.babaholmiolcson.hu -n vettem. Vagyis a boltban. :D

Orrvérzés: nem tudom, mi a fene lehet... állandóan úgy érzem tele van. Folyni nem folyik.

Pompom! Végre jelentkezel! Ja, költözés... megértem... azért ne vidd túlzásba!!! És utána képet, részletes beszámolót ésatöbbit!!!

A délutáni alvásnál (fél óra alvás után) is felsírt Bende, bedőltem mellé, azt hittem visszaaludt, de nem, nem tudtam visszaaltatni egyáltalán... Ahhoz képest jól bírta. Olyan jót vacsizott, hogy csuda. Csináltam friss salálát és csipegette ki belőle a paradicsomot, paprikát, uborkát... :) Édespofa. :D Negyed órával előbb ment tentikélni...

Kép
Kép
sleepin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?