Új privát üzeneted érkezett!

Hát szombat reggel, bár jobb lenne vasárnap, de nem bírom ki addig szerintem.

Jó éjt!
Vendég

Athiz: Nekem a holnapi a 13. DPO-m!
Nekem 12.-én volt PÉ-em! Úgyhogy én holnap tesztelek, amúgy se bírnék várni még egy napot! :lol: Ismerem magam :oops: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok Lanyok,

Most tudtam csak benezni, az elmult egy het nagyon zuros volt.

Drukk es babaragacs mindenkinek!!!!!!!!!!¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nalam semmi extra, a homet ebben a honapban sem szeretnem merni, de lehet, hogy nem birom ki, most lett vege a mensinek, ugyhogy megint kezdodik az osszebujosdi :) :)

Athiz lattam a gorbedet, jol nez ki :D

Hetvegen tudok majd tobbet irni, de ma hulla vagyok, mennem kell aludni. Holnap is bekukkantok.

Puszi Mindenkinek :)

Melcsi

Kép
melcsi6

Gizmi,
én relatíve sokat nézegetem a terhesgörbéket, pláne ha én is a vége felé járok. De komolyan mondom olyan hihetelen görbék vannak! :shock: Mi itt a fórumon olyan szép szabályos, 2 fázisú, tetszetős görbéket produkálunk, ami oda fel van hányva (ha jólemlékszem cirka 18ezer terhesgörbe) az meg távolról sem hasonlít normális emberi görbékhez. De persze, megpróbálok előtúrni néhány szebbet, olyat mint a tied, de többségéről az jut eszembe hogy vagy tévedés, vagy valami UFOasszony pakolta fel... :twisted:
Enikő,
jujj de szorítok!!! Holnap reggel elöbb kelj mint én különben véged! :P
Vendég

Enikőőőőőőőőő!

Kép
zölddisznó

Enikő????

Athiz helyzet nálad?

Nekem a mai hőm, megint 36.7
gizmixxx

Sziasztok!

Felrakom a görbém, hátha nem csak én látom szépnek. És a lényeg, hogy feszül a mellem. Lehet, hogy csak beképzelem? Létezik? Volt már valakinek ilyen babaás görbe nélkül? :oops:

Kép

Mindenkinek szurkolok. Hogy is szoktátok írni?
Mindenkinek babaragacs ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Sziasztok
Ági
ági 76

ENIKŐŐŐ!!!
Mi van már mi van már mi van már??? :shock:
Ági,
én már az összes létező terhességi tünetet produkáltam pszichésen, persze baba nélkül. Mikor meg tényleg tényleg terhes voltam semmit nem éreztem az ég egyadta világon. Persze korántsem biztos hogy nálad is ez van, a görbéd tényleg nagyon szép! :wink:
Vendég

Hát irigyellek Gizmi, Ági téged is! Szépek továbbra is!

Nekem:

Kép

:cry: :cry: :cry:

Viszont még barnázni sem barnázok! Szóval mensi sehol! Na most akkor mi van? Lehet persze, hogy kicsit várni kell rá, és csak délután jön meg, csak hogy húzza az idegeimet! :(

Ceni, elaludtál?

Ja Gizmi, majd teszek görbét mindjárt!
Vendég

Jó reggelt!
Áfonya,Coca,Gizmix, Athiz: Bocs mi 8-9ig alszunk :oops:
Negatív lett! Mondjuk ezen nem csodálkozok, majd elmondom miért :lol: :oops:
Na majd legközelebb, bár úgyis csak jövő évtől terveztük háromaskát :wink: :lol:

Ági: Sztem ez tök jó görbe :wink:

Hajráhajrá mindenkinek ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ++++++++++++++++++++++

Pusssssz

ceniko
Szeged

Ceni sajnálom, de még bármi lehet, ha nem is most, legközelebb, ha minden klappol! :wink:
Vendég

Nem tudom, hová tűnt mindenki, de Gizmi, itt vannak az ígért görbék. Próbáltam olyat kiválasztani, ami kissé furibb, vagy alacsonyabb hőjű, mint kéne lennie elvileg!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hát ennyi, remélem, senki nem szid össze ezekért!

Pusz, és írjatok már!
Vendég

Athiz: Ezek a görbék elég egyértelműek:)
Gizmi nagyon hasonlítanak a Tiedhez :wink: :lol:

Kiscsajomnak begyulladt a szeme, kiviszem a gyerekkórházba, a mi dokink szabin van a helyettese meg reggel 8-tól 9ig volt itt a rendelőbe...
Majd ebéd/altatás után jövök :lol:
Továbbra is mennek a drukkok MINDENKINEK ezerrel :wink:
Puszka
E

ceniko
Szeged

A picinek jobbulást Ceni, puszi!
Vendég

Szijasztok! :)

Bocsi, kevés időm van olvasni benneteket, azért ha van egy kis időm ránézek a termésre.

Athiz,
nem semmi görbéket tettél fel. A legjobban a 3. tetszik, az biztos nem UFO nőtől származik??? :D
Még mindig nem jött meg Athiz?

Gizmi, szurkolok nagyon ++++++++++
Lányok! Teszteljen már végre valaki pozitívat és akkor másnál is beindulna a babásodás!

Ági, nekem nagyon hasonló görbém volt a tiédhez az elmúlt hónapban, még a hőm is fent volt a mensim napján. Szép a görbéd, remélem te rácáfolsz +++++

Enikő, nálad tuti semmi mensi? Még esélyes lehetsz akkor te is.
szerika

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kokusz

Sziasztok!

Csak bekukk!

Görbét nem teszek, még nem érdekes az 5. napon.

Kokusz!
Légyszi javíts a tábliban, az 5. napon vagyok ma! Köszi!

Tényleg jól jönne már egy zebra!

Athiz!
Nem elszomorítani akarlak, de nekem ha leesett a 10. nap környékén, akkor mindig megjött... :(

moni

Sziasztok!

Csak bekukk!

Görbét nem teszek, még nem érdekes az 5. napon.

Kokusz!
Légyszi javíts a tábliban, az 5. napon vagyok ma! Köszi!

Tényleg jól jönne már egy zebra!

Athiz!
Nem elszomorítani akarlak, de nekem ha leesett a 10. dpo környékén, akkor a 15. dpo-n mindig megjött... :(

moni

Hát elszomorítani már nem tudsz jobban, amúgy is már igencsak a sírógörcs folytogat. Közben még a fiamat is megpróbálom kezelgetni, egyszerűen tele van a hócipőm+még éjszaka sem alszom szinte semmit, és megint visszajött a szaros rémálmom, úgyhogy most tartok ott, hogy mindjárt fejbeverem magam egy nagykalapáccsal, és legalább kipihizem magam! De amilyen pechem van, még akkoris csak szart álmodnék.

Egyrészt úgy érzem, mintha meg akarna jönni, másrészt viszont ilyenkor már rég barnázni szoktam, és bocsi, de alul kinyílik a puncarésem, ha lehet ilyet írni, úgyhogy most már nagyon szeretném, ha valami jó is történne velem! Az idő is a hangulatomra rátesz még egy lapáttal, olyan szonyorú, mint én vagyok! Pöcs tele az élettel..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kókusz,
a 7. ciklusnapon vagyok, nem a 11.en. Ha lesz kis időd javíts kérlek. Köszi!
Athiz,
ha tudnék bármi értelmeset írni neked, megtenném. Ha segít a ne szomorkodj, meg fel a fejjel, akkor szívesen mondogatom. Az álmokhoz sem tudok olyat hozzáfűzni amit szívesen vennél, a véleményem ismered. Az időről pedig, nálunk most, fél órája sütött ki a nap pedig eddig itt is esett, úgyhogy a rosszidő csak átmeneti! :)
Vendég

Áfonya, remélem ideér a jóidő, és akkor talán a kedvem is javul majd!

Köszi, puszi
Vendég

Jajjjj csajok!

Micsoda pénteki hangulat ez! Irgum-burgum! Jön a hétvége!!!!
Na!
Tessék behűteni a bort, fini vacsi apunak, holap henyélés délig egyben az egész család egy ágyban, játék picivel (vagy naggyal - naaaaa, nem arra gondoltam...bár miért is ne!) kirándulás-csavargás-fagyizás-kávézás mindegyholcsaknemotthon!

Kép
zölddisznó

Coca,
játék picivel-vagy naggyal :D :lol: :P :) :roll:
Hát nem gyenge!!! A könnyeimet törölgetem! :D
Vendég

...minden pici előbb-utóbb nagy lesz! (akár gyerkőc, akár más :oops: )

:lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Itt a társalgóban még sosem olvashattátok a soraimat, ugyanis eddig csak én tettem ezt a tieitekkel!!
Viszont a babanet chat-en ott voltam! :lol:

A férjemmel áprilisban kezdtük el a projektet.
Azóta sok mindent átéltünk már, pl. július 17-én az UH egy petezsákot látott az uterusomban lapulni, de sajnos a 10 napos vitalitás kontrollon már nem volt ott. Szó (jel) nélkül távozott! :cry: :cry: :cry:

Épp emiatt egy ideig nem is mentem a chat-re sem.
Kb. 2 hete mérem a hőmet. Szeretném tőletek megtudni, hogy honnan tudnék én is ilyen görbét szerválni? Gondolom van valahol üres sablon!!?? Vagy nem?
Ha tud valaki segíteni nekem , azt nagyon megköszönném!!!

Előre is köszönöm, mindenkinek sikeres babaragacsot kívánok!!!!

Judit
judithappy

lkjl
judithappy

lkjl
judithappy

Bocsika, az előbbi kettő csak próba volt!! :D :D :D :D
judithappy

Judit,
van próbaterület nevű topik, ott ahol a fogamzás-ra kattintasz csak lejjebb.
Üres sablon nincs, oldalak vannak ahol vezetni tudod a görbéd, fertilityfriend és wunschkinder nevezetű. Akár angolul akár németül beszélsz pár szót menni fog, csak regisztrálnod kell.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy idág nem jelentkeztem, de elég húzos volt a mai napom.
Ime táblám:

Most pedig megnézem mit termeltetek a mai napra.
Kép
gizmixxx

Atiz!

Köszi a görbéket ezek nem semmik.

Elég nagy a pangás holnap jövök.
gizmixxx

Megint tőletek kell kérdeznem. A hőgörbébe (fertility friend) be lehet írni valahova az action napokat? Mert csak a "notes"-ba tudtam, máshol nem találtam helyét, pedig jelentősége lenne.
Amúgy ti miket szoktatok még beírni?

Köszi

Jó éjt csajok!

Kép
babancs

Babancs,
ezt a feliratot keresd: Intercourse/Insemination: itt lesz egy legördülő menü és ha volt ezmegaz, akkor nyomj mondjuk arra hogy Yes.
Én a gyógyszereimet is vezetem, fenti füleknél MEDS felirat, és be tudod jelölni.
Vendég

Áfi: Mikor durransz már fel msn-re? :wink:

ceniko
Szeged

Enikő,
most is fenn vagyok :D (7,30)
Mostanában tényleg nem vagyok túl sokat gépnél, este egy nagyon jó Banderas-A. Jolie filmet néztünk (sőt olyan hosszú hogy előző este is, csak nem tudtuk befejezni). Eredendő bűn a címe, akinek van DC++ töltse le, megéri! Napközben meg takarítottam mert pókháló tekintetében simán vertem volna az Addams familyt, és ugye a hétvégén jönnek vendégek. Ebből kifolyólag hétvégén sem leszek, hétfőn meg UHra megyek :D na ez már vicces, nem szoktam ám én ilyen marha elfoglalt lenni, általában el lehet csípni MSNen, ez most egy ilyen pár nap. Ha meglátlak délelött rádkattintok megígérem, ha már olyan kedves vagy hogy hiányolsz. :*
Vendég

Jó reggelt itt a hőm semmi változás! Most már nagyon türelmetlen vagyok.

Kép
gizmixxx

Áfonya!

Köszi szépen! Te mindig segítesz nekem, olyan aranyos vagy!
Az jó, ha x-et tett a sex napjaihoz? Csak mert láttam athiznál "pm" volt ott. Asszem inkább a Wunschkinder-nél kellett volna próbálkoznom, angolból igen gyér a nyelvtudásom.
Gyógyszert meg nemtok beírni, mert nem szedek semmi olyat, ami a listában szerepel, csak a pajzsmirigyemre.

Kép
babancs

Babancs,
az X az jó, én azt szoktam, így már tudod mikor volt apáramosolygás. De ha akarod a PM-délután az AM-délelött a BOTH-mindkettő (ha esetleg 2x is egy nap...) az IUI-az inszemináció az IVF- pedig asszem a lombikos baba visszaültetés de ez nem biztos.
A gyógyszerekből én a fél listát jelölgetem :D
Vendég

Szép napot!

Babancs, én is szívesen segítek, csak nem vagyok annyit, mint Áfonya, és mire választ adnék, Ő már meg is tette. De mivel most gyümölcsünk eléggé elfoglalt, így most én is válaszolhatok.
Szóval abban a bizonyos legördülő sávban van olyan is, hogy PM és AM, valamint az, hogy Yes. Az első délutáni, a második délelőtti, a yes pedig akármikori szexre utal. Hát remélem, segítettem. Már olyat is láttam, hogy 2X-e is volt valakinek, akkor gondolom duplán örömködtek akármikor! :lol:

Gizmi, a helyedben én is borzalmasan türelmetlen lennék! Gyönyörű a hőtáblád, szerintem ha így marad, célozd meg a hétfői vagy keddi napot egy teszt erejéig.

Áfonya, jó háziasszonykodást!

Rólam annyit, hogy egyre jobban nem tudom, nem értem, mi is van. Mindjárt itt látjátok, miről is beszélek:

Kép

Szóval a teszt ugye negatív lett, a hőm viszont visszament. Mensi meg sehol! MOST MI VAN?
Vendég

Áfonyaaaaa, Te kis huncut, hát mégis kielőztél!
Vendég

Köszi Áfonyaa, Athiz!

Már megcsináltam a görbémet a Wunschkinderen is, ott értek mindent nagyjából. Eléggé katasztrofálisan néz ki, de az előző görbémnek is ilyen volt az eleje. Inkább EKG-ra emlékeztet :D

Kép
babancs

EKG :?: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Hajnal 2ig nem aludtam, mert fájdogált a hasam!
Azt hittem meg fog jönni, de nem!
Semmi, csak fájdogál.
Holnap ha addig nem jön meg, tesztelek újra!
Nemtom mi van, nekem halál pontos szokott lenni a ciklusom....

Áfi: Én reggel 7:30-kor fordultam át a másik oldalamra :lol: A Viola 8:30-kor ébredt, ő keltette Bogit is:)
Na akkor jó munkát a hétvégére, nem fogsz unatkozni :lol: ! Majd beszélünk ha ráérsz!

Athiz: Hát ez relytély!! Mindenestre drukk hehyek mennek!!!++++++++++++++ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gizmiiiiiiiiiiiiiiix: Millió ++++++++++++++++++ és ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ is :lol:

A Zuram térdéről lejött a kötés, be kell vinnem a klinikára, hogy átkössék. Pöpecül kivannak a varratok, félünk nehogy Violának messziről megtetszenek és egy óvatlan pillanatban megrántsa valamelyiket :lol: :shock: asszem Dani nem esne valami jól :shock: :lol:

Mék főzni....
Pusssz

ceniko
Szeged

Ceniko, hát köszi, és neked is drukkhegyek viszont
+++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hogy mi van velünk?????
Vendég

Sziasztok Lányok!
Pár perc erejéig én is bekukkantok :wink:

Nagyon izgi, hogy ennyien duplacsík esélyesek vagytok :lol:

Remélem egy hét múlva én is beállhatok a sorba, bár tegnap fájdogált a hasam, pont, mint mensi előtt szokott, el is voltam kenődve rendesen :(

Azért itt a görbém:

Kép

Mindenkinek szép napot :!:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szia Szezso!

Szerintem neked is szép a görbéd, hajrá, hajrá! :wink:
Vendég

Hja nem is mondtam a Violámnak kötőhártyagyulladása van! És képzeljétek, tegnap elvittem a gyerekkórházba és nem látták el, mert nem volt beutalónk!:shock: :shock:
Ugyanis valami okos, hozott egy rendeletet miszerint szakorvosi ellátást csak beutalóval lehet igénybe venni!
Na mármost, a dokink szabin! A helyettes pénteken 8-9-ig rendelt! Hogy is merészelt az én gyerekem 10-kor lebetegedni??? :? :?:
Délelőtt 10-kor az ügyeletre nem tudom vinni, mert az du 6-tól van!
Erre gondoltam én a kis naiv, hogy elviszem ki a gyerekkórházba....
hát hülye voltam!
Egy bnőm a sportorvosiba dolgozik, felhívtam. Oda is beutaló kell és több órás várakozás....
Elkezdtem bőgni, hát mondom ilyen nincs, a másfél éves gyerekem nem lát ki a jobb szemén, tiszta váladék és be van dagadva erre nem látják el???? :shock: :evil:
És lement a bnőm a szemészetre és elmondta a dokinak mi van!
Elmentünk ellátták szerencsére. De kérdem én. Akinek ne adj Isten nincs ismerőse, protekciója az dögöljön meg??? Vagy mi van itt ebben az országban??? :shock: :? :cry: :cry: :cry:
Amúgy ha engem nem látnak el, leszarom! de hogy egy másfél éves kisgyereket??????? Az utánpótlást?????? :shock: :x megáll az ész! :cry: :cry:

ceniko
Szeged

Enikő,
ez tényleg vérlázító! :x És a magyar egészségügyben van még pár ilyen dolog... engem is már vontak kérdőre péntek este az ügyeleten, hogy mért nem délelött fájt a torkom mikor akkor rendel a háziorvosom?!? Bosszúból hogy bizonyítsa dokinéni milyen nagy úr, és hogy feleslegesen zavartam őt, nem is adott semmit, szopogatóst vegyek, mondá bölcsen. Szakadjon meg! :x
A druszád szerencsére elvétve beteg csak, akkor is jól viseli, én meg mindig elkapok tőle mindent és kidőlök :roll:
Vendég

Jó reggelt csajok!

Már egyszer voltamitt reggel, de úgy visszaaludtunk, hogy ihaj! Lemaradtam a hőmérőzésrőlis, 6-kor szoktam, most 8-kor már 36,4 volt. LH teszt negatív. Brühühüü!

Csajok, micsoda görbék! Hinnya!

Kép
zölddisznó

Ceni, ne is mondd! Épp most hoztam haza az ügyeletről a fiamat, ahol egy tök bunkó fiatal doki nézte meg, és közölte nagy flegmán, hogy minek izgulok, hiszen nem lázas a gyerek, eszik is, szóval ha ENGEM zavarnak a torkán a pöttyök, akkor vigyem majd el a gyerekorvos helyetteséhez, mert épp a mi dokink is szabin van! Hát be ne szarjak már, hogy az ember lánya már ne is idegeskedjen, ha a gyerekével valami van. Látszik, hogy neki nincs! Érted, mert én is úgy vagyok, ha nekem van bajom, és ez van, hát Istenem, de egy kisgyerekhez így hozzáállni! Meg azt mondja, hogy meggyógyult, mivel nem lázas. :shock:
Mondom, és mivel kezeljem a pöttyöket, hogy elmúljanak. Persze nem adott semmit, aszondja semmivel, ne foglalkozzak vele!!!
Szerintem ezek a dokik nem normálisak, és ez a rohadt ország sem, az biztos!

Sima gyerekorvosi ügyeleten nem próbálkoztál?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?