Nita: tényleg a Barnit kihagytam, bocsika
Köszi a husi tippet!
Kitartást a temetéshez, lehet ha túl lesztek rajta sokkal könnyebb lesz! Ha segíthetek bármiben hívj. Ha jól tudom a Te Mamikád is sokat szenvedett, gonolj arra, hogy ő már jó helyen van, nem szenved, lehet megváltás volt neki. Én ilyenekkel szoktam magam nyugtatni...
Melinda: Te milyen bébikaját veszel, azt nem írtad meg! Vki tud képet kicsinyíteni, ha igen akkor küldenék, és ha vki bemásolná, megköszönném!
Melisch: mi van Veled, ugye minden ok?
Na, meingit kiakadtam me reggel, de ehez kapcsolódóan van egy jó hírem is.
IGEN! Megpróbálom az önkormányzati lakást, most már 100%, eddig bizonytalan voltam,mert sajnáltam rá a lóvét. de Anyukám tegnap szólt, h kellene fizessek rezsit, én pedig mondtam, hogy ilyen körülmények között, ez nekem nem éri meg, tegnap is takarítottam, és feljöttek a hangyák, ez egy régi vájogház, műemlék, és a fenyű hajó padló alatt, ami vagy 50 éves, csak a föld van, tehát jönnek mennek a hangyák, ami nem éppen higénikus. Szóval Anyám azzal jött, hogy eddig Tata fizette a rezsit, és egy tizest fizessek, vagy menjek el. Nem is a tizes a sok, de télen az előszobában, a fürdőben és a konyhában nincs fűtés, ha Beni elkezdtt járni muszály lesz bezárnom erre a 10 nm-re , amin lakunk.Én mondtam, h ez nekem nem éri meg, és nem vagyok ilyen körülményekre fizetni, főleg, hogy a Beni és az én kajámat teljesen magam állom.
Az önkormányzati lakás bérlete is kb ennyi, persze rájön még a rezsi, és asszem kell vmi takarékba is berakni havonta egy tizest...Szóval nem tom , mert úgy éppen kijönnénk anyagilag.
Ja, Attilával tegnap összebalhéztunka a változatosság kedvéért, mert szerinte harminc ezerből tok venni, mosógépet és hűtőt, szekrényt ,( ágy az nincs benne), én mondtam erre hol él. Mindegy az lett a vége, hogy ő érzelmileg kiszáll a kapcsolatból, nem is keres. Én pedig mondtam, hogy ok, most mit tudnék tenni. Úgysem tudok semmit,csak egy a baj, hogy az államvizsgáimat nem tudom, hogy és mikor fogom megcsinálni, mert hogy 3 hét múlva lenne a bünti és napi 4 óra tanulás az semmi. Bár jövő héttől jön a bébiszetter...
Bocs, hogy mindig panaszkodom itt Nektek, de olyan szar, hogy nem tudom elmondani senkinek. Senkinek nem szeretnék az idegeire menni ezzel, és tudom, hogy már vmilyen szinten unalmas is.Ne haragudjatok, de tényleg!
De van egy jó hírem is!Bwni tegnap az ágy szélébe kapaszkdva felállt, és ma is elég sokszor, örülök neki, mert ez sztem azt jelenti, hogy hat a gyógytorna és megérti átkengurúzni.
Na, megyek a befejezem a mosást, piacolunk, mert Beni egy kisalmazabáló, és egy kg-t bevágott 3 nap alatt.
Remélem, hogy mindenki jól van.
És mégegyszer bocs, hogy így kiteregetem az itthoni szennyest...