Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Lenne egy hülye kérdésem, a fertility mikor jelöli be a pé-t? Miután már felemelkedett a hőm, mert akkor már elvileg "késő", nem? Vagy én gondolom teljesen rosszul...

Dobok egy görbét, bár én nem sok jó látok benne, a fene tudja :shock:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Purc,
én éppen alkoholizálok, de látom nem válaszolt senki.
A ferti nem arra való hogy előre szóljon, az csak az emelkedés után 2-3 nappal jelöl, előre hogy is tudna?
Vendég

Áfi,

Sajna én is pont erre gondoltam a kis buta nem tudhatja... :D
Jó alkoholizálást, már rám is rám férne :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!
Csatlakozom Szerikához: szép görbe ide vagy oda, nekem se jött össze ebben a hónapban. Tegnap leesett a hőm 36,5-re és ma meg is jött. De érdekes nekem ma megint 36,8 volt. Normális ez,hogy nekem ilyen magas az "alaphőm"?
Több sikert mindenkinek, mint ami nekem volt eddig!
Fanny
fanny01

Fanny sajnálom! :( Hogy a fene vinné, pedig már azt hittem, hogy megindult valami jó kis babaeső Csakegy és Május után! Hát tévedni emberi dolog (szólt a sündisznó, és lemászott a súrolókeféről :lol: ).

Purc, szerintem holnap, vagy pár nap múlva meglesz az a peteérés! Hát igen, ezek a hőgörbés programok sajnos előrejelzést nem nagyon mondanak, de több havi megfigyelésük után megismerheted a ciklusaidat és a szervezetedet.

Áfonya, de jól teszed, hogy alkoholizálsz. Ha tehetném, ma csacsirészegre innám magamat, csak akkor ki vigyázna Szilire? Marha szar kedvem van. Remélem, Te nem ezért iszol!
Vendég

Sziasztok!

Felrakom a táblám elemzésre :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
gizmixxx

Athiz,
de. Azért iszom.
Vendég

Gizmi, ez nagyon szép, sok-sok drukk!++++++++++++++++++

Áfonya, sajnálom, hogy Te is rosszkedvű vagy, remélem, hamar meggyógyul a lelked, és holnapra jobbkedvű leszel, olyan sramm, humoros csajszi, mint szoktál lenni! :wink:
Vendég

Jaj Fanni, annyira sajnálom, pedig úgy szurkoltam, hogy majd nálad beindul a baba-dolog :( Ti mióta próbálkoztok?

Gizmiiii ++++++++++++++++++ rajtad a szemünk :lol:

Lányok! Mi ez a rossz kedv? Elő az optimizmussal! :D :D
szerika

Fanni,
az egyik barátnőmnek is 36,8 az alaphője. Ő már egyébként babás. :)
szerika

Sziasztok!

Áfonya: MI baj, hogy Zalkoholba folytod bánatod????

Gizmi: sztem is szuper a görbéd :wink: Hajráhajrááááá:)

Szerika, Fanny: nagyon sajnálom:(
Szerika kértél időpontot dokihoz?????

Mindenkinek nagyon drukkolok!+++++

Én is mérem a hőmet bár mi csak jövőre tervezzük háromaskát... Csak kíváncsi vagyok, hogy tényleg lehet-e hinni benne! Nekem általában halál pontos a ciklusom, a peteérést, meg hasi fájdalommal szoktam érezni. Egyik hónapban a bal, másik hónapban a jobb oldalamon az alhasamban! :wink: Úgyhogy elég jól be tudom tájolni a PÉ-semet, bár sokan nem érzik... cserébe nekem minden mensi is iszonyatosan fájdalmas, és minden bajom van amikor megjön (hasmenés, hányás általános rosszullét, régen -első baba előtt) volt, hogy epét hánytam, szal nem volt egy leányálom és most sem az!!! :shock: )

Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lányok!

Köszi a bíztató szavakat, :D

De én nem akarom elbízni magam, mert az elmúlt hónapokban is hasonlóan felfelé ment a ciklusom vége felé a hőm, és mégsem jött össze.

Majd tíz nap múlva kiderül.

Athiz!

Nekem is a mai napom elég pocsék volt, olyan a közérzetem, mint mint mesó közeledtekor! :(

Áfonya!

Mit ünnepeltek :?:
gizmixxx

Sziasztok,
hát bocs hogy nem voltam egész délután, de egyedül söröztem, dohányoztam és sajnáltam magam nagyon. Nagyon nem rúgtam be mert itt a lányom. Úgy tűnik kiderül egy újabb betegségem, már utálom magam, 25 évesen több nyavalyám van mint saját öreganyámnak, most megen kereshetek orvost, az új kórság nem nőgyógyászati.
Gizmi,
tiltakozhatsz, görbe akkoris nagyon ígéretes! :) Mennek a ragacsok: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Erika,
sose voltam egy optimista fajta :(
Vendég

Áfonya: Gyógyító privi ment, olvasd el! Most! :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok lányok!

Sikerült elkészítenem a hőgörbét, légyszi nézzétek meg.
Mi a véleményetek?
Köszi,
Macsek Kép
macsek 44

Áfi,

Fel a fejjel, tudom nem nagy vigasz, de drukkolok, hogy meggyógyulj...

Egy kis jobb kedvre derítés gyanánt, a kedvenc keresztlányom, a képeit szoktam nézni, ha nagyon rossz a kedvem :D

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Purc,
tévedsz, igenis nagy vigasz :) Köszi!
Enikő,
csak most olvastam a privid. :oops: de neked is nagyon köszi! És felvettelek! :wink:
Macsek,
ez egy érdekes dolog, másnál is láttam már ilyet hogy nem felugrik hanem felmászik a hő. Hát így azért jóval nehezebb peteérős napot tippelni, de én a 12-13 napra tenném, inkább 12, akkor volt a legalacsonyabb, onnan már kúszik. A lényeg hogy a továbbiakban ilyen szép magasan maradjon.
Ma van a házassági évfordulónk, délután nem leszek emiatt. Délelött még be-bekukkantok, de készülődnöm kell, meglepidesszertet csinálok az együtt elkészítendő vacsihoz, pudinggal töltött palacsinta lesz csokiszósszal. Meg kicsit a lakást is össze illene kapnom mert szalad a tegnapi "én szegény!" nap miatt.
Vendég

Sziasztok!

Áfonya, boldog évfordulót és jó ünneplést! Remélem, ettől majd jobb kedved lesz ma, meg azt is, hogy hamar meggyógyulsz!

Macsek, nagyjából és is a 12. napra tenném a peteérést, bár nem tartom kizártnak, hogy a rendszer majd a 14. napot fogja bejelölni.

Purc, nagyon cuki ez a kis keresztcsajszi.

Gizmi, remélem, ma már neked is jobb kedved lesz.

Nekem sajna nagyon úgy fest a fájdalmaim erősödéséből, stb., hogy biza meg fog jönni, már csak kérdés, mikor. A hőm persze pont az ellenkezőjét mutatja, a kis ravasz! Szerintem megint meg akar téveszteni, és fölösleges reményt kelteni bennem. Nézzétek:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Enikő,
privi ment.

Athiz,
nagyon szép a görbéd, hátha lesz ebből még valami. Szorítoooook!A szivecskében a női és férfi alak az együttlétet jelölik? :oops:

Áfi,
boldog házassági évfordulót! :D Remélem ma már jobban vagy! Jobbulást a betegségedhez!

Purc,
cuki a keresztlányod. :)

Macsek,
szerintem is a 12. napon lehetett a peteérésed.
szerika

Jó reggelt!

Bocs, hogy zararok, csak a PCO-s topicban nem kaptam választ arra, hogy a hőgörbén a celsius fokhoz ha nem pötty kerül, hanem átlátszó karika, az mit jelent?
Az előző ciklusomban nem volt ilyen, de más görbéjén már láttam. Az átlag alatti hő-t jelölheti? Mert mostanában elég korán 6-7 között mérem a hőmet reggel.

Köszi előre is!

Kép
babancs

Babancs,
ez csak annyit jelent hogy a szokásostól eltérő időpontban mérted a hődet. Ezt átlátszó karikával jelöli a ferti.
Vendég

Köszi szépen áfonyaa! Az előző ciklusban nem írtam be időt. Ez nagyon fontos? Így nem lesz reális a görbe?

Kép
babancs

Az ébredési hőmérséklet a lényeg, nem? Vagy pedig minden nap azonos időpontban kéne mérni?
Mostanában meg szoktam ébredni 6-fél 7 körül, és megmérem a hőmet. Majd alszom tovább 8-9ig. Jó ez így??

Kép
babancs

Sajna kb. félórás eltéréssel +/- ugyanabban az időben kellene mérni a hőt Babancs, ha visszaalszol, és utána mérsz, az már elvileg nem jó, de én is voltam már így, mivel éjszaka nagyon rosszul alszom. Szóval próbálj meg mindig u.akkor mérni!

Szerika, köszönöm, holnapig még van remény talán! Akkor kéne megjönnie! Az szexet jelöli a szívecskés dolog, de a peteérés után már nem nagyon írogattam be!
Vendég

S :lol: zép jó regghelt mindenkinek! :lol: :lol:
Athiz,
Sztem is szép a görbéd, megy a drukk ezerrel!
Áfi,
Boldog h évfordulót, és jó "privat partyt" az estére :wink: :oops:
Az én hőgörbém még nagyon gyengusz, ma van az uccsó clostis napom!! :lol:
Viszont tegnap este eltörtem a higans hőmérőt, és kifolyt a higany a padlóra! Azonnal feltakarítottuk, de kén porral csak ma du tudjuk beszórni! Sztetek ha most teherbe esnék, káros lenne a baba számára + az én számomra hogy higany gőzt lélegeztem be?

Kép
macspacs

Sziasztok!

Áfi: Visszaigazoltam, gyere ha tudsz :wink: Boldog házassági évfordulót :wink: És este kellemes időtöltést :wink: :lol:

Macspacs: Sztem nem lesz káros Rátok, nyugiiii! :wink: És nagy nagy drukkok mennek++++++++++++++++++++++++++

Macsek: Én is a 12-re voksolok! :)

Pussssz

ceniko
Szeged

Babancs,
tudom hogy nem 100%ig kivitelezhető, de körülbelül ugyanabban az időpontban kellene mérni, több órás eltérés már több tizedet jelent (nálam). Ha csak felébredsz de nem kelsz fel az nem gáz szerintem, ha pisilned is kell akkor akkor mérj mielött kislattyogsz wcre. Ha ágyban maradsz csak felébredsz de fordulsz és már alszol is, akkor akkor mérj mikor szoktál. Én így csinálom.
Enikő,
ma nem ígérek nagy traccspartit, de holnaptól le se rázhatsz! :D
Macspacs,
ne viccelj, biztosan nem káros az azonnal feltakarított higany! Nem inhallltál vele gondolom. :)
Vendég

Cenikó , Áfi,

kszi a nyugtatást, akkor no para!! :lol: :lol:
Egyébként nálam is 2-3 tized fok különbségek vannak, a reggel 6-kor ill 1/2 8 kor mért adatok között. Szonbat reggel, (amikor dél körül kelek fel), legalább 4 tizeddel magasabb a hőm, mint reggel 6-kor. Szóval Babancs, én is a kb azonos időbeni hőm-re teszem le a voksom.
Puszzzzzzzzzzz
macspacs

Sziasztok!

Felrakom a görbém. Hátha bíztattok, bár még Miki várható ideje messzebb van, addig mehet mélyrepülésbe a hőm.

Kép

Na mit szóltok hozzá?

Mindig olvaslak benneteket, csak reagálni nincs időm. :oops: Sok a tennivaló (gyerkőc, munka, ház, kert stb.)

Sziasztok
Ági
ági 76

Agi, athiz, macsek, gizmixx:
Kinek a kozepen, kinek e avege fele, de ezek biztato gorbek nagyon!

Athiz:
Miert mondod, hogy holnap kene megjonni, amikor meg csak 9 dpo vagy ma?

Afi:
Javulast a lelkednek es jo unneplest mara!

Macspacs:
A higany igy szerintem sem okozhat gondot.

purc:
Jajj nagyon tetszik a kep! Irto kis edes! Sajnos a homero csak utolag jelenti azt, ha peteeres volt. ezert erdemes mellette meg nezni valami utalo jelet, hogy egyutt a kettobol tenyleg kideruljon valami.

Nalam az az ujsag, hogy matol clostizom es a doki, aki ma megvizsgalt azt mondta nincs PCOm szerinte. Na mindegy, a lenyeg, hogy kicsit felporgetett, biztatott es javasolta ne gorcsoljek ra a temara ennyire es hagyjam a homerozest is el. Hat el nem hagyom, de nem elemezgetem majd ha kibirom csak a ciklus vege fele....

baratodildi

Sziasztok!
Szerika, mi március óta próbálkozunk, az első három hónapban csak úgy "spontán", aztán már kezdtem méregetni a hőmet az itt olvasottak alapján. Aztán júliusban már elmentem dokihoz, mostmár tök fegyelmezetten vezetem a hőmet, dehát látod az eredményt... ill. az eredménytelenséget.
Új hónap, új görbe!
Ma már 37,1 a hőm. Szerintetek nem fogok én a pokol tüzén elégni???
Üdv Fanny
(megint nem tudom brakni a görbém!)
fanny01

Athiz, Áfonyaa!

Köszi szépen. Asszem a megoldás az lesz, hogy beállítom az ébresztőórát reggel 8-ra.

Kép
babancs

Babancs, tényleg ez tűnik megoldásnak, aztán csak szépen méregesd, és remélem, a siker nem marad el! :wink:

BIldi, csak azért gondolom, hogy holnap kéne megjönnie, mert az utóbbi jó pár hónap átlaga ez a 27 nap. Többnyire még ezt a számot sem várja meg mostanában, hanem hamarabb beköszönt a Miklós! :evil: Habár bennem van a remény halovány sugára, mégis az az érzésem, hogy mindhiába! :cry:
Azért köszönöm, ami a görbét illeti. Örülök, hogy neked jó dolgokat mondott a doki, és bíztatott, csak lazán, és összejön az a babus!

Ági, ez szép kis görbusz, csak így tovább! :D

Fanny, hát "valaki forrón szereti"! :lol: Azért nyugi, biztosan nem égsz el, legalábbis remélem :D . Azért próbáld csak feltenni azt a görbuszt, hadd lássuk!

Pusz
Vendég

Csajok mára tegnaphoz képest 5 tized fokkal ment feljebb a hőm!
Eddig 37,3 volt napogik (peteérés óta) mára meg 37,8 lett. Ugyanabban az időben mérem mindig!!!!!!!!!
A normál hőm 36,3-36,4 kb! A mensi és a PÉ között!
Most akkor mi van? Meg fog jönni akkor hirtelen felufrik, majd le? 2 nap múlvára várom a Mikit!

ceniko
Szeged

Ceni sajna ennek megvan az esélye, lehet, hogy nagyot fog zuhanni a hőd, és megjön. Viszont annak is megvan az esélye, hogy bizony babát vársz, és akkor a hőd nem esik le, hanem magasan marad!

Remélem, az utóbbi lesz! :wink:
Vendég

Sziasztok

Athiz ha a 17. napon volt az ovulációd akkor még odébb van a mensi, mert a lutheális fázis 14 nap persze lehet pár nap eltrés, de csak egy kettő.
kokusz

Köszi lányok a dicséreteket, aranyosak vagytok. :D

Athiz, remélem nem a mensid akar megjönni, csak valami jóslófájások a terhesség elején. :roll:

Áfonya, Boldog Házassági évfordulót.

Purc

Kép

Kép
purc

Köszi Purc, reméljük! :D

Kokusz, ari vagy, de nálam nem lehet tudni! Volt már olyan is, amikor a 16. napon volt ovum (megjegyzem a fertilityfriend most is azt írta, nem a 17. napot!), és mégis a 26. napon már barnáztam, aztán rá 2 napra meg is jött! Persze tudom, elvileg a barna meg a piri különböznek, mert a barna még nem számít mensinek, de mégiscsak megjött! Hát azért hátha nem is jön Miklósbá ebben a ciklusban, és még vagy 8,5 hónapig! :lol:

Puszi
Vendég

Sziasztok!
Sajnos nincs net-ünk és lassan megyün nyaralni is.
Utána már bízom benne, hogy tudok jönni.

Addig is mindenkinek nagy drukk!!!! :wink:
zsazsóka73

Sziasztok!

Én is beállok a sorba, itt a görbém:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na, szóval tegnap is olvastalak Benneteket, meg majdnem írtam is, de olyan lassú volt a babanet, hogy elvesztettem a türelmemet.... :lol:

Képzeljétek, ma a legjobb barátnőmnek megszületett a keresztfia, el is csodálkoztam a " méretein" a mai nagybabás világban: 46 cm, és nincs 3 kg. Irtó picuri lehet...Kisgyerekkel rendelkezők, Nektek mekkora volt az újszülött babátok?

Áfonyának boldog évfordulót, a többieknek meg boldog hőmérőzést, izgalmas várakozást kívánok! (Bocs, hogy nem írok mindenkinek külön)...Mikor is volt itt utoljára kétcsíkos teszt?

Egyszer annyira szeretnék én is eljutni a tesztig! A 11 hónap alatt csak 1x teszteltem, akkor is azért, mert egyik reggel hánytam, meg minden reggel émelyegtem. Aztán kiderült, csak a stressz miatt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsazsó, jó pihit, és visszavárunk!

Szezso, remélem, majd most eljutsz a tesztig, és 2 csíkos is lesz! A görbéd jó, így tovább. A tickeredben viszont nem jelölted be, hogy mikor volt a peteérésed, ezért nem is jelzi, hogy hányadik DPO-nál tartasz. Persze ez nem mindenkinek fontos, csak úgy gondoltam, hátha érdekel.

Pusszancs
Vendég

Ja egyébként a fiam 3750 grammal és 56 cm-rel született, mondhatni átlagmérettel. Pedig a 37. héten, amikor UH-on voltunk, azzal riogadtak, hogy 4200 gramm körüli lesz születésekor. Szerencsére nem így lett, mert épp elég volt ezzel a súllyal is megszülni a drágámat!
Vendég

Ez a mai állásom :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyerekek néha öklendezek, remélem a babucitól. :lol: :lol: :lol:
Kép
gizmixxx

Köszönöm mindenkinek a biztatást, 35. naptól elkezdek reménykedni. Remélem addig kitartok meso nélkül. :wink: :wink:
gizmixxx

Hellllllllóóóóóóóó csajok!

Tegnap nem hoytam haza a laptopot, és most olvastalak végig benneteket.
Huh!
Ma sem leszek bő lére eresztve, nagyon fáradt vagyok. Még szerencse, hogy hétvégén kezdődnek a termékeny napjaim, és nem 12 óra meló után kell szaporodnunk. Már 1 mó pénznyi tankönyvet eladtam.

Mindenkinek a legjobbakat, hétvégén hosszab leszek! :lol:

Kép
zölddisznó

Gizmi, reméljük, hogy nem jön meg neked, mert a görbéd igencsak bíztató! Kívánok neked kitartást, mensinélküliséget 9 hónapig, és pozitív tesztet és gyönyörű babácskát!

Szió Zöldi, remélem, hétvégén úgy szaporodtok majd, mint a nyuszik! Ügyi vagy a könyvekkel, így tovább!

Pusszancs
Vendég

Áfonya, remélem jól telik az estéd, és holnap nagyon boldog gyümölcsként üdvözölsz majd bennünket! :wink:
Vendég

Athiz!

Én is nagyon szurkolok neked, remélem egy jó darabig nem lesz mesó!!!

És mindenkinek szurkolok ezerrel.
gizmixxx

Gizmixx: Húúúúúúúúúúú, dejóóóóóóóóóóóóó, vazz ilyen hőgörbét kívánok MINDENKINEK!!!!!!! :lol: :wink: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Áfonya: Gondolatban Veletek vagyunk a ma esti partinál :lol: :lol: Örülsz nekünk?? :lol: :lol: :lol:

Athiz: reménykedjünk, bár mi csak jövőtől gyűrnánk kiskistesórajám :lol: :wink: De persze ha jön akkor marad :lol:

Pusssz
E

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?