Sziasztok Lányok!
De jó ilyen jó hírekre jönni ám...
Mucus: szívből gratulálok, a pici fiad gyönyörű. Sok boldogságot, a szüléstörténeted is izgi... A tejcsi miatt ne parázz, mert akkor azért nem lesz. Attól nem leszel rosszabb anya, ha nem jön össze a szoptatás.
Kirus: nagyon szépek a képek, amiket becsatoltál...Remélem minden oksi. Ha van egy kis időd mesélhetnél a hétköznapjaitokról.
Betty: én annyira örülök, de komolyan. Olyan jó volt olvasni. Nagyon szorítok! Végülis voltál dokesznál, kellett szedni vmi gyógyit? Férjed mit szólt? Hogy mondtad el neki:
Melisch: nagyon jól esett, hogy gonoltál rám, és hiányoztunk vkinek! Majd letebb leírom , mi volt. Sajnálom a kiütéseket, de emiatt ne forduljbe! Próbáld élvezni a terhességet!:) Tudodm, h szara kiütés, Beni is ekcémás és nagyon sokat szenvedünk vele, de igyekszünk. Hogy telnek a napok? Név van már?
Boganna, Angie és Duna: rég jártatok erre mizu?
Angie: fogyó? Én most próbálom, de nem nagyon megy, de azért nem adom fel, mosta vacsit hagyom ki.
Melinda: kezdetben nekem is pont ógy maradt ki, mint Neked, jó 3 hónapig nem is jött meg, de már kezd helyre állni, remélem marad így. De mikor megvan úgy fáj, hogy iszonyat, pedig nem voltam az a görcsölös típus. Szóval azért sztem próbálkozz, mensi nélkül is lehet pé-d! Vegyél lh-t! Úgy is ráfér már a topicra egy kis régi izgalom, és pé vonalzó is...
Drukkolok nagyon!
Nita: tutik a képek! Tényleg mekkora már Barnus, úgy rohan az idő, már várom, h nyárom összefussunk! Nekünk már 4 fogunk van! Grat Barninak a 2.-hoz!
Lylyvel mi van? Aggódom érte!
Királylány milyen a babavárás ? Nem vok képben csak 1 oldalt olvastam vissza végülis a Manó nemét lehet már tudni?
Bocsi Csajok, ha vkit esetleg kihagytam.
Most elmesélem mi van velünk. Beni épp a lábamat marcingolja szanaszéjjel.
Tatám meghalt másfél hete, múlt pénteken temettük. kicsit sok volt, mert mellette készültem a vizsgámra, ami nem sikerült, mert visszadatam a tételt, a százból kettőt húztam, és sikerült abba a 6-ba is belehúznom, amit nem néztem meg. Íg őszre marad három, eléggé félek, de majd próbálkozom. Most júni 17-én lesz a bünti.
Szóval tudjátok, meséltem, hogy Tata végstádiumú rákos volt, nagyo szenvedett, itthon a morfin tapasz sem csillapította már a fájdalmát, mint később kiderült azért, mert már 50 kg sem volt.Egész nap kiabált, napközben én voltam itthon, még Beni aludt kint tanltam az előszobában, h halljam, ha Tatának kell vmi, persze sokszor csak az iszonyatos kiabálást hallottam, persze nem tehetett róla. Egyébként soha nem járt orvoshoz, jól bírta a féjdalamt, de ez meghaladta az erejét.Pont vizsgám előtti 7végén került be a kórházba, a belre, az volt a ?, h hova vigyük haza meghalni, vagy a hospisra. Én azt mondtam itthon, ahol csillapítják a fájdalmát...mert itthon már nem bírtuk, de végül nem volt rá szükség, mert pont én mentem látogatni, amikor közölte a doki, hogy 20 perce meghalt. Én hívam végig mindenkit. Tudtam, hogy ez lesz, de azért csak 26 évig itt laktunk vele együtt, nehéz megszokni, de az az élet sem volt már éelt...
Szóval úgy volt, h Anya vigyáz Benire vizsga előtt, természetesen ebben a helyzetben megértettem, hogy nem tud segíteni. Azt viszont nem szertte volna, ha Attia Anyuja ide jön segíteni, így Tesóm volt barátnőjért, aki ért a Pcikihez kértem h vigyázzonrá napi 3 órát 300 ftos órabérben. Persze aza 3 óra nem volt elég ahoz, hogy egy államvizsgára sikeresen felkészüljek. Talána következő könyebb lesz, és nyugisabbaek lesznek a körülmények.
Ati júli 7-én jön haza, 18-án kerszetelünk valószínűelg. Ja!!!! És lemegyünk hozzájuk, mert az Anyós szeretné. zudodm, nem érdemlik meg, de megpróbálok nyitni, és ha hülyék, vagy szemetül viselkednek, én azponnal elhúzok Benivel együtt, ezt mondtam Atinak is, hogy tegyen rendet, ha megszeretnék nézni az unokájukat.
Ati jól keres most kint a vendéglátóval és legális is a meló, csak sajna nincs apja a Manónak. Én eléggé gondolkodom az önkörmányzati lakás igénylésén, mert valószínű, h megkapnánk, de a rezsire még mindig sajnálom a lóvét, de asszem jót tenne Manünak és nekem is nyugi...
Járunk heti kétszer gyógytornára, de nagyon jó ez a Dévényféle torna, nagyon szépen fejlődik, kezd mászogatni is.
Majd most megyünk neurológushoz!
Remélem nem száll el, ez a sok minden , amit írtam, mert megőrülök.
AZtán írjatok, mert olyan jó olvasni Titeket! Jó jönni hozzátok, ha meg nem jövök nyugodtan wiwen vagy mailben szóljatok rám!