Új privát üzeneted érkezett!

zel édes drága zel :D szóval az aggodalmaidat én 100%-ban megértem :!: DEPRÓBÁLJ NYUGODT ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT MARADNI ÉS JÓKEVŰ!!!

juci, de jók a képek :!: :!: húúú imádom a cumizósat!
és milyen klassz hogy már Davide is lassan kap jó kis almát, szorítok, hogy elfogadja :lol: Borkánál az a mázlink, hogy apa itthon volt a születésétől (itthon dógzik) így a leányzó asszem majdnem egyformán anyás/apás :lol:

trin, köszi a dícséretet!! cuki vagy, jujj és nagyon-nagyon vigyázz magatokra most!!!!!!!!!!!

Kép
kicsiboris

Köszi Reni aranyos vagy! :D

Ilonka,

Hajaj, egyfolytaban kenyeztetve van! :D Mindig mondom neki, hogy megzabal az anya. Sosem eleg puszilgatni..

Köszi Boriskam! :D Nagy cuclizos a dragam! :lol: Olyan szinten, hogy rögtön szopi utan is dugja a kis ujjat a szajaba. De a legjobb amikor a labujjat bekapja... :lol: :lol: :lol:
Igen, az tenyleg nagyon jo, hogy apa is otthon van. Nalunk sajna nem igy van de amint hazajön rögtön Davidezik.

Anyukak!

Ti meddig hasznaltatok a hordozot autosüleskent? Mert nekünk ugy tünik a mi Davidunk mar szükösen van.
A hazaut pedig hosszu lesz nem szeretnenk ha nagyon kenyelmetlen lenne neki.

Boriska, Reni Ti hasznaljatok meg?

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc, mi kb 2 hete vettünk egy autósülést (szűkítőbetétes, dönthető háttámlás) Borka akkor kb 7,6kg volt és már összenyomorodva ült a hordozóban, nyugodtan vegyél ilyet neki, sőt Borkát már menetiránnyal megegyezően ültetjük.

Kép
kicsiboris

Boriska,

Pont ilyet neztünk mi is a Jane-töl es a Chicco-tol. :D
Az en Davidom is nyomorog mar a hordiban, 7.7 kg most.
Viszont van aki azt mondja nem kell meg neki masik üles...
Valszeg ma este megyünk körülnezni, szerintem veszünk mert 18 kg-ig jo. :D
A menetirannyal valo ültetest viszont kicsit korainak tartom. Mindenhol azt olvastam, hogy egy eves kora alatt vagy 10 kg alatt veszelyes. :roll:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Először is hatalmas gratula Zelnek!!!

Sajna az, hogy én jelentkezek, az azt jelenti, hogy nem sikerült. Minden nagyon szép, a méhnyálkahártya, sárgatestek, stb, de mégsincs terhesség. A doki szerint a körülmények ritka jók voltak, de maszatkáinknak mégsem tetszettek. :cry: :cry: :cry:

Most még kicsit sajnálgatjuk magunkat apával, aztán ígérem, összekaparom magam és igyekszem bízni az év végében. Nov. végén indulhat a köv. stimu, korábbi időpont már nincs szabad.

Mindenkinek szép napot kívánok és ígérem, hogy visszaolvasok, amint utolértem magam a melóval.

tücsökbogár

Sziasztok Lányok,

szerintetek lehet autózni 200 km-t hétvégén? Vasárnap lesz a keresztelője a keresztlányomnak, úgyhogy pénteken haza kell mennünk. Persze nem én fogom tartani a kis drágánkat a templomban, hanem a férjem. Pedig olyan jó lenne.........., de nem merek emelgetni.

Még egy kérdés: csak én vagyok ilyen hiperérzékeny a lombik idején, vagy más is volt ilyen hisztis állapotban. Őrület. :oops:
Biztos ez a fantasztikus idő is hozzájárul........
trinky

Drága Tücsi,

nagyon sajnálom :cry: :cry: nem is tudom mit mondjak, tudom mit éreztek most. Kívánom, hogy minél hamarabb meg tudj nyugodni.

Azért annak örülök, hogy előkerültél. Már nagyon hiányoltunk és aggódtunk érted.
trinky

trinky, majd zel megmondja szabad-e, de ha jól emlékszem nem túl szerencsés ilyenkor autóban zötykölődni. Bár domo meg, szóval majd ők mesélnek. Vigyázz magadra te lyány! Megint belekotyogtam, pedig ....bocsi.

tücsökbogár, oh be sajnálom! Klassz vagy, gyorsan talpra álltál.
November? :shock: Gyere sűrűn nagyon hiányoztál!
bbilona

tücsi, nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, ezek mindig olyan szomorú napok..de te jól csinálod, hogy már a következőre gondolsz és nmeg is lesz az eredménye :!: :!: :!:

trin, annyira szurkolok érted, hogy a pocidban maradjanak a picikék...és az az igazság, hogy bár tudom, nagyon szép ünnep a keresztelő, de én nem mennék el :!: ha nem tudják a rokonok a lombikot, mondjátok, hogy megbetegedtél, ha tudják akkor meg meg is kell hogy értsék most ez így alakult.
.....6 hónapos voltam Borkával amikor pestre mentünk és balesetünk volt..majdnem otthagytuk a fogunkat, mázli volt, hogy Borkának nem lett baja..ezt azért írom, mert velem ez megtörtént és én nem mennék :!: :!:

Kép
kicsiboris

:( :( :( csak az a baj, hogy mi vagyunk a keresztszülők. Nélkülünk nincs keresztelő.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Valószínűleg szombaton megyünk majd csak haza és akkorra már jól beágyazódnak a picik. Remélem, hogy nem lesz nagy forgalom.

Amúgy a pesti közlekedés undorító. Amikor először mentünk beültire, majdnem nekünk jöttek, úgyhogy késtünk is egy fél órát. Tök ideg voltam. Most viszont inkább reggel 6-kor elindulunk, csak ne legyen nagy forgalom.
trinky

Tücsi,

Sajnalom, hogy nem sikerült! :( csak par honap es kezdhetitek ujra es az majd tutira sikerülni fog! :D

Trinky,

Nem tudom pontosan hol tartasz most (az en hibam mert nem tudtam utanaolvasni) de ugy veszem ki, hogy par napja volt beültid.

En külföldön elek es otthon lombikoztam. Az elsö beülti nem sikerült, aztan visszamentünk a fagyikert amiböl lett Davide. Mindket beülti utani napon (!!!) 700 km-ert utaztunk haza.
Szerintem az a lenyeg, hogy belül nyugodt legyel ne stresszelj semmin csak lazan..
Akkor mindent megtettel a cel erdekeben. Ha autoba ülsz egy-ket orat semmi rosszat nem teszel szerintem.
Söt az ünneples szertartas stb. jo figyelemelterelö is.

Kép
Kép
jucmuc

Kööööööööszi Jucmuc, most mondjam, hogy ezt szerettem volna hallani????? :) :)
.... és, hogy fagyibaba volt Davide :lol: :lol: tök jó, teljesen feldobódtam. De jó, de jó. Amúgy pénteken volt a beülti. Még egyszer köszi :)
trinky

trin, ne haragudj, nekem tényleg az a véleményem ami..és én tutira mindent másképpen fogok is tenni a 2. terhességemnél mint az elsőnél.

(na végre sikerült beraknom az avatar képet..)

Kép
kicsiboris

Trinky,

Szivesen ne viccelj! :D Bizony fagyiban volt ket honapot a dragam.. :lol: ha penteken volt a beülti (gondolom harom naposak voltak) akkor tegnap-ma mar furakodik/nak is be a meleg parnacskaba! Nyugi, ovatosan vezettek, Te kenyelembe helyezed magad, jo kis zene, dumcsi aztan ma'r ott is vagytok.

Boriskam,

Igazadvan Neked is, hogy feltened magad ertem en azt is! :D
Az a lenyeg, hogy mindenki azt tegyeamiben hisz amiröl ugy gondolja, hogy lehet.

En azota a beültim ota tudom, hogy a normalis, nem tulzasba vitt tevekenysegek nem arthatnak a beagyazodasnak! Mindent rendesen csinaltam mintha mi sem törtent volna.
(nem ugy mint az elsönel)
Aki spontan esik teherbe sem 'vigyaz' mert nem is tudja, hogy esetleg terhes.

Ha jol emlekszem Tiza az inszeme utan utazott külföldre repülövel, ivott is valami kis alkoholt stb. Persze csak homalyosak az emlekeim...
Aztan babas lett..

Nagyon edes az avatarod! :D

Kép
Kép
jucmuc

kicsiboris, avatarod szenzációsan jó lett.

lányok, olyan vagyok mint a kiskakas, csak nem a vizet, tüzet stb, szívom fel a begyembe, hanem a sok tanácsot, amit trinkynek osztotok.

katata, mi volt tegnap az uh-n?

babszi, annyiszor eszembe jut mostanában, tudunk róla valamit.
bbilona

Ilona, én a begyedbe egy vagy két babát kívánok augusztusban :D :D (remélem ott van a begyed, ahol gondolom :D :D )
trinky

Sziasztok!

Trinky! Ez az utazás téma szerintem dokifüggő. Kérdezd meg az orvosodat, ő mit javasol. Az én dokim azt mondta, hogy nem az út zötyögése, hanem az autó folyamatos rezgése az ellenség ilyenkor. Szóval én azt mondanám, hogy ha mész, feküdj a kocsiban. Tök buli a felhőket, fákat nézni. Vigyél egy párnát, te alszol majd a legjobbat útközben. Egyébként meg féltelek.... Titeket.

Tücsi, nagyon sajnálom! Valahol reméltem, hogy "csak" a stimut kellett leállítani, mert az talán nem ekkora fájdalom.

Ilonám, szerinted mi az infóink nagyobbik részét nem itt szerezzük? Szerintem tök jó. Csak hagyd a kis begyednek a gyűjtést!
zel

Tücsi,
nagyon sajnálom :cry: November elég messze van, de hamar el fog jönni :?

Trincky, szurkolok nagyon. Szerintem mehetsz nyugodtan, addigra már beágyazódtak, nem lesz semmi gond. Én mindent csináltam egy hét után, amit addig is.

Zel, a szívhangot én is nagyon vártam, de nem izgultam, csak amikor már ott voltunk a rendelőben, és várni kellett 2 órát. Most megint 2 hét, és mehetek újra :lol:

Kata, mi volt a konzultáción? Nincs még net nálatok, vagy semmire sincs időd?

Sapé, annyira szép Ágota :lol: A foltokra csak ez a tanács, hogy várni kell?

Kicsiboris, Reni, Panda és Jucmuc! AZ összes pici cuki és nagyon gyönyörű :lol:

Ilona, még mindig a barnázás? Férjednek mikor kell visszamennie az ismételt vizsgálatra? (vagy már volt, csak elfelejtettem :? )

Kép
domo

Tücsi!

Sajnálom :oops: :cry:

Domo!
Hogy vagy?

Trinky!

Természtesen mindenki maga dönti el,hogy mit hogyan csinál!
Nekem feküdni kellett az elején.
m. reni

Jucmuc!

Nekünk Maxi hordozónk van,még nem vettünk ülést..És menetiránnyal háttal ül a csajszi.
m. reni

kicsiboris!

Ez az avatar :lol: :lol:
m. reni

Reni, Boris,
Gyönyörűek a lányok :lol: Na majd ha lesz egy fiam, elraboljuk őket :lol: :lol:

Boris,
Hogy álltok a költözéssel?

Zel,
Igazad van, a legrosszabb az, amikor a szívhangra kell várni... legalábbis nekem ott volt 2 hét, és majdnem megőrültem :D Egy életnek tűnik... majd meglátod, hogy fog pulzálni a pici szíve :wink: :lol: Zsepi legyen nálad :lol:

Trinky,
Én nem voltam hisztis, szép emlékeket őrzök az első közös napjainkról, a fájdalmat(testi,lelki) leszámítva. Utazáshoz nem tudok okosat mondani, én nem mentem sehova, de tudod, ha egy baba megakar tapadni... ha meg nem...

Tücsi,
Nagyon sok erőt kívánok neked, és remélem, hogy a következő sikeres lesz. Örülök, hogy jelentkeztél, már aggódtunk érted.
Vendég

Sapé,
Ágota nagyon szép koszorúslány volt, annyira bájos :wink:
Vendég

Reni, én is feküdtem 3 napig, és most is sokat pihenek.

Azt hiszem a középutat választom. Hazamegyek és bepárnázom magam a kocsiba. Nem megyünk gyorsan. Nem lesz semmi baj. Most már beágyazódtak a kicsik.

KépKép
trinky

Sziasztok!
Ismét jöttem elköszönni, mert holnaptól pár napig elmegyünk "nyaralni" Sárvárra.
Én anno az inszem utáni napon a párommal B.füredre mentünk és ott sem igazán pihentem, mert céges focimeccsek voltak egész nap, de sikerült. Tudom a lombik kicsit más.
Ilona! Hol tartasz? Én ma vagyok a 31. napon és még semmi csak néha érzem a pocim. Mult hónapban 30.napon jött meg.
Majd kiderül!
Mindenki vigyázzon magára!
Puszi
bgyöngyi

Köszi Reni, közben tegnap este megvettük az ülest.
Igy a hordozo a'tkerül az en automba az uj üles pedig a fe'rjeme'be ugyis azzal utazunk majd haza. Mar be is szereltük sokkal kenyelmesebb a babanak.

Gyöngyi,

Jo nyaralast, e'rezze'tek jol magatokat! :D

Kép
Kép
jucmuc

trinky, akkor kicsit lejjebb tolom a begyemet, mint ahová most képzeltem :D Remélem jó boszorka vagy!
Vigyázz magatokra, mindennek rendben kell lennie!

domo, holnap vérvétel, apának meg az új "anyagleadás", legalább tudunk együtt menni. Hogy tartasz mindent így fejben? :wink:
Róka koma még mindig kerülget? Munkahelyen nem szúrt szemet?

gyöngyi, remélem kitolódik a mensid úgy 1,5 évre! :D

Pusszantás csajok!
bbilona

Sziasz!

Úúúúútálom ezt az időt. Fázok, talán lassan be kell fűteni????

Trinky! Úgy jó lesz! Nagyon vigyázz magatokra.

Domo! Már kezdek megnyugodni! Végre elhiszem, hogy velünk is megtörtént a csoda!

Pandácska! Okés, készülök zsepivel. Ha hüvely-uh van, apa bejöhet majd a vizsgálatra? Ő is nagyon kíváncsi bébikénk szívecskéjére. Az a mák, hogy a két hét várakozásból egy már elment. Juhhhéjjj. De akkor is baromi hosszú. Ha legalább jó idő lenne, nem kellene a lakásban kuksolni.

Bbilonám! Drukk holnapra. Remélem párod bacijai eltűntek. Jajjj, vérvétel. Nekem már elbújnak a vénáim a szó hallatán.

Gyöngyike! Jó nyarcit! Na meg esetleg egy pozitív tesztet!! Meddig vársz?
zel

zel, én is remélem. Lesz neked jaj szombaton, jön a 30 fok, aztán meg sem áll szeptemberig (vagy rosszul tudom? :? )! :D
bbilona

zelem a hüvelyinél nálunk bejöhetett Lacim csak szólni kell, ..és vittünk videókamerát amivel felvette a monitorról a képet/hangot a párom, így megvan az első szívhangja, javasolom nektek is, jó egy filmkészítős digifényképezőgép is :lol: jujj de izgi.....

gyöngyike jó kis kikapcsot nektek :P aztán küldjél nekem képeket :P

trin jó utat nektek :lol: :wink:

domo két hét múlvamár megint irígykedhetem :wink: :oops: :shock: :lol:

juci, köszi a dícséretet :wink: hát igen, nőnek a babák, mindig kell nekik valami..Davide-nek a hozzátápija hogy megy? elkezdted már?

ilonkám, remélem minden okkés lesz a párod eredményével :lol:

reni, köszi a dícséretet!!vettetek végülis hintát? én is elgondolkodtam rajta..no meg új játékokon, asszem Borka unja az eddigieket :wink: Nia mikkel játszik?

pandi, hát még ki kell, hogy minket fizessenek aztán pakolhatunk, ozt anyósékhóó megyünk, remélem nem kell sokáig ott lennünk..
pandi, fogacskák, hogy bírja Dóri?

Kép
kicsiboris

csajok!!!
Borka mostanában új szokást vezetett be, állandóan nyekereg és egyre hangosabban, aztán néz hol rám, hol a páromra...anyucikák, nálatok van/volt ilyen? mit csináljak ilyenkor?
köszi!

Kép
kicsiboris

Gyöngyi,
Jó nyaralást!

Boris,
Fogacska nulla. Néha jól bírja, néha meg nyűgös tőle. Szedjük a homeost, az sokat segít az alvásban. Mi is költözünk, ez lett a végleges döntés. Apa nagyon szeretné azt a házat, remélem, hogy minden rendben lesz.

Zel,
Persze bemehet, nem is volt kérdéses, hívták Apát is rögtön. Csodálatos lesz :wink:

Ma elkezdte Dóri mondani, hogy babababa :D Olyan aranyos, folyamatosan jár a szája :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük Ágota nevében is a dícsérő szavakat! Nagyon élvezte ezt az egészet, nála a lényeg a nagy pörgős szoknya volt. Táncolt ezerrel, csak úgy riszálta a popsiját. Én még itthon úgy készültem, hogy megunja a ruháját (kényelmetlen lesz), és átöltözünk, a déli alvás után a szoknyához ragaszkott, így csak felsőt váltottunk. De lányos anyucik majd meglátjátok így 3 éves kor után a ruhában a pörgős lesz a minden, legalábbis nálunk így van ( de ismerősi körben is)!
Azt nem is írtam, hogy jun. közepén 4. éves lett a drágám, és nagyot buliztunk. Bizony szeptembertől középső csoportos lesz!
A barátnőm nemrég írt smst, hogy ha holnap jó lesz az ultrahangja, esetleg hazaengedik hétvégére! Úgy örülnék neki, mert családi körben minden könnyebben megy, jót tenne neki is!

Jucmuc!
Hú de régen hallottam rólatok, és milyen nagy fiú lett Davide. Gratulálok, nagyon szépen fejlődik!

Boriskám!
Hát ezzel a nyekergéssel, csak a figyelmeteket, a reakcióitokat tesztelgeti a drága! Most gyűjtögeti be, milyen tevékenység kapcsán fordultok hozzá! Figyeld meg, ha ti felnőttek beszélgettek, illetve egyéb elfoglaltságaitok miatt nem figyeltek rá, ő megteszi a maga kis figyelemfelkeltési akcióját! És vajon ki fog hozzá menni, esetleg netán ölbe is venni. Néha olyan okosan csinálják ezeket, hogy te mint felnőtt észre sem veszed, csak már a drága ölben is van, mert mondjuk ő ezt szerette volna elérni. Én állítom, hogy a csecsemők, kisgyermekek sokkal okosabbak, mint némelyik felnőtt. Pedig ez még nem is tudatos náluk, csak az ösztönük hajtja őket.
Hogy mit tegyél? Nálunk amikor hasonló volt akkor leültem mellé, és játszottunk, meséltünk, énekeltünk neki. Majd egy kis idő múlva, ugymond ezt megunta, és játszott tovább amivel szeretett volna.
Tehát nyugtázta, hogy tudjuk, hogy hiányolt minket, együtt voltunk, de ismét egyedül szeretne játszani!

Gyönygyi!
Jó pihenést neketek! Na csak nem lesz nálatok is valami/ Valaki? Én szorítok, hogy így legyen!

TRinky!
Azért csak óvatosan! Én tuti, hogy nem mentem volna sehová! Minden esetre jó utat! És jelentekezz, ha hazajöttetek!

Panda!
Köszi a dícséretet! De azt hiszem ti sem panaszkodhatok, gyönyörű szép kislányod van! Ahányszor benézek a blogodra, mindig gyönyörködöm benne! Jó ránézni!

Domo!
Hát nem ilyen egyszerű a helyzet, hogy várni kell. A foltom még mindig ott és ugyanúgy van, mint pár hónappal ezelőtt. Akkor is a gond az volt, hogy a cytológiám nem volt tökéletes. Most is ez a probléma, hogy hiába P2, de mindig ott van az a de, hogy a metapláziás sejtek helyett, most teljesen más sejtcsoportot láttak. A cytológia és a folt együtt fogja eldönteni, hogy lesz e műtét. És addig amíg ez nem döl el baba ügyben állunk! Pedig egyre nehezebb, mert Ágota is egyre sűrűben tesz utalást, kérdez rá a tesóra. Anya, neked mikor lesz a pocakodban a tesóm? Meg ilyenek...................
Te hogy vagy?

Tücsi!
Nagyon sajnálom! Remélem a november sikeres lesz!

Ilona!
Na akkor hajrá! Örülök, hogy belevágtatok! Akkor azon leszek, hogy a gólyák az útirányt felétek vegyék, csapatostul!

Kép
sapé

Panda!
Dórinak hatalmas gratula! MIt mond még?

Kép
sapé

jucmuc!

gratula az új üléshez!

Trinky!
Iegn ügyi vagy,meg kell találni az átmenetett,hogy mi a legjobb neked,de ezt te érzed :wink:

Kicsiboris!
Még nem vettünk hintát,bár jó lenne.Várom a nagyszülőket,hátha....
Nállunk is sok játék van,de csak az érdekli ami nem neki való.
Nia is azt csinálja,mint Borka síkít,hogy figyeljünk rá.sokszor olyan élesen síkit, hogy a fülem kiszakad :lol:
MOst majd valami zenélő valamit akarok venni,meg egy babát,hiszen egy kislánynak baba kell,de persze olyan amit ha megrág nem esik baja.
m. reni

kicsiboris!

Neked nem zsugori a párod :?: Nekem mostanában sokat morgolódik,hogy mindig csak a pénzt költöm :twisted: Szerinte hülyeségekre :roll:
m. reni

Boris,

Nem, me'g nem kezdtem el a hozza'ta'pit. Jövö he't szombatra tervezzük az elsö alma's 'falatokat'. Ott szeretne lenni jo pa'r csaladtag igy a szombat a legmegfelelöbb.
Utana hetfön tölti a hat honapot. Nagyon örülök, hogy igy sikerült elhuznom pedig az itteni gyerekorvos nagyon erösködött. Ja, es persze nem csak a gyerekorvos...anyos, szomszed sogornö vira'ga'rus egyszoval mindenki...
A viragarusnak most született kisfia es azt mondta, hogy O ma'r harom honaposan el fogja kezdeni mert az elözö gyerekenel is igy csinalta... :shock: :shock: Es az a legszörnyübb, hogy engem neznek ufonak amiert hat ho's koraig varok.. :roll:

A nyekergest nem tudom...az en Davidom is szokott halandzsazni nem tudom ez az-e? 8)

Sape,

Köszönjük szepen, visszakerestem a fotoitokat a Te A'gota'd is csodaszep, jo nagyon a vira'gos foto. :D

Reni,

Köszi! Davidenak nagyon tetszenek a zene'lösök, a pelenkazohoz is tettünk egyet szerintem Nia is ertekelne.

Kép
Kép
jucmuc

Sapé,
Köszönjük :wink: Még csak a bababa van, kétszer mondta, hogy mamama, de az szerintem véletlen volt.

Reni,
Rághatja, mosható, csörög, zörög, nagyon jó:
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... =reszletek
Vendég

sapé,köszi a tanácsot meg is próbálom :lol:
ez a folt-dolog egy őrület, nagyon jól viseled a dolgot!!! én már gutát kaptam volna az tuti..de reménykedem, hogy minél hamarabb kiderüljön nincs semmi komoly!! de mikor tudod meg?

pandi, ez szuppi, de édi lehet Dorka, Borka egyenlőre gügyög-gagyog még nem érthető amit csacsog :lol:

juci, ne is törődj senkivel, Davide-nek te vagy az édesanyja, te tudod, hogy mi a jó neki :P egyébként is a Ransburg doki azt mondja a korai elválasztás mély sebeket hagyhat a babákban, szóval szerintem jól csinálod :lol:

reni, nálunk az a helyzet, most pl. mondtam neki, hogy kellenek fejlesztőjátékok Borkának mert már nem kötik le a rágókák meg kütyü-mütyük és így nem fejlődik olyan jól....na akkor belátja...és akkor vehetünk pár dolgot, de csak módjával :wink:

Kép
kicsiboris

Boris!
Hát örülnék ha tudnám mikor lesz vége ennek az egésznek!Most a dokimmal 3 havonta beszéltük meg, hogy megyek, és leveszi a cytológiát. Engem piszkosul zavar, hogy a folt még megvan, igaz a mérete sem kisebb, sem nagyobb nem lett. De a tény az tény, hogy ott van. Meghát, hogy egyszer metapláziás sejteket látnak, máskor meg teljesen mást, kezdem nem érteni mi is zajlik a szervezetemben, de tényleg. Jól fogok kinézni ha 3 havonta mindig mást fognak látni! Remélem legközelebb már előrébb leszek! Igaz én úgy lennék nyugodt, ha mire a tesó dologba vághatnánk ott minden okés lenne!
Majd írd meg, hogy Borka hogyan reagált a dologra!

Kép
sapé

Ilona, szurkolok, hogy eltűnjenek a bacik. Akkor megvolt a döntés, hogy mikor indultok? A következő ciklusban, vagy vártok a nyaralás utánig?

Sapé, ez így szörnyű, hogy valami ott van, amiről nem is tudják pontosan, hogy mi :? nem lehetne megmutatni egy másik orvosnak is?

Én jól vagyok, volt egy nehéz hetem, amikor 1x hánytam is, de azóta semmi. Átalakítottam az étkezésemet, és ez sokat segített. Sokszor eszem, de mindig keveset. Most csak az a gond, hogy két napja mintha égne a nyelőcsövem (vagy valami ilyesmi), ez nem tudom micsoda.
Ja, és hát a popsim már teljesen kivan a sok szuritól, valamelyik nap este majdnem elájultam...
Kicsit már nőtt a pocakom is :lol:

most orvost keresek, mert az nincs. Nem tudtok Bp-en jó orvost, akinél szülhetnék? lassan kidobnak a BMCből...

Kép
domo

Sapé, nagyon drukkolok, hogy elmúljanak a foltjaid és hamarosan belekezdhesseek a tesó projektbe.

Domo, nekem a kolleganőim itt szültek/szülnek:
www.mavszuleszet.hu

Nagyon jó véleménnyel vannak róluk. Ha egyszer eljutok idáig, én is itt fogom világra hozni a kisbabámat. Kukkants be a honlapra, már ez is tök jó, hogy van nekik.

KépKép
trinky

Trinky,
Én is ott szültem, de most nem ajánlanám senkinek, mert nem lehet szülésznőt választani :( Pedig az nagyon fontos.

Domo,
Bocsi, de kicsit most mosolyogtam az írásodon :oops: Nekem az volt a jó hét, amikor naponta csak 1-2 alkalommal hánytam :wink: Ha a nyelőcsöved ég, akkor gyomorsavad van. Ha elviselhetetlen, akkor nyugodtan szedjél rá Rennie tablettát, terhesen is lehet.
Vendég

Pandi, hihetetlen, hogy egyre-másra hozzák ezeket az idióta intézkedéseket. Akkor mégsem fogok ott szülni, mert a tesómnál is láttam mennyire fontos a szülésznő.

Lányok, olyan nehezen múlnak a napok. Elterveztem, hogy most tesztelek, nem az orvosnál akarok hüppögni. Legalább éreznék valamit, de semmi.... :oops: Szerintetek így is lehet a pocakban valaki? :?

KépKép
trinky

Sziasztok Lányok!

Nettünk van, de időm semmi. Nem tudok sajnos visszaolvasni sem. :oops:
Leírom gyorsan, hogy 1-jén kezdődnek a szurik!!! Indul a stimu!! :D Ha minden jól megy, akkor aug. 12-14-e környékén lesz a punkció!!! :D

Ja és jó itthon,csak jó lenne már kicsit lazulni. Talán jövő héten sikerül már és akkor igérem jövök és bekapcsolódom újból!

Pusza!
katata

trinky, nem korai még az a teszt? Ne aggódj!!!Mire visszajövök a szabiról, remélem már két újdonsült kismamánk lesz: :D

katata, huha, reméljük most jó kezekben vagy!

domo, el szeretnénk kezdeni ebben a ciklusban, de meglátjuk milyenek lesznek az eredmények, majd a 21. napon eldől.
Sokszor hallani, hogy sok a kismamák gyomorsava.
Klassz lehet a pocak:-)

Pusza csajok!
bbilona

Trinky,
Egy ilyen fiatal terhességnél nem hiszem, hogy kellene bármit is érezned. Én nem éreztem semmit, ami kifejezetten tünet lenne. Utána meg... duplán bepótolta :wink:

Kata,
Hurrá :lol: Sikerülni fog, itt biztosan :wink: Drukkolok!!!
Vendég

Ilonkám, persze nem ma tesztelek. Majd vasárnap és hétfőn. Már meg is vettem a teszteket. A férjem megkérdezte, hogy két -csíkosat vettem-e? Hááááát remélem.
Az eredményeitek tuti, hogy jók lesznek, úgyhogy 19 nap múlva biztosan kezdeni fogtok.
Hová mentek nyaralni? Milyen volt a Fertő-tónál? Te akkor nem bicajoztál? Egyszer én is szeretném körbe kerülni, meg a Balatont is.

Pandi, te hogy vagy? Mostanában nem nagyon írsz magatokról.
Köszönöm a sok biztatást, nagyon jól esik. Aranyos vagy.

Kata, de jó! Meglátod ez lesz a sikeres beültetés. Együtt fogtok babásodni Ilonával.

KépKép
trinky

Trinky,
Velünk semmi különös, jól vagyunk :D A derekamban becsípődött egy ideg, most azzal szenvedek, mert Apa este megmasszírozta, és jól begyulladt. Mostanában volt egészésügyi problémám, de remélem végre elmúlik. Tegnap lehülyézett egy néni, mert hordózóban vittem Dórit, olyan, mint a kenguru, csak ez sokkal jobb, és mondta a másik néninek, hogy: Nézd azt a hülye lányt, mi időnkben pólyába tettük a babákat, majd csodálkozik, ha púpos lesz a gyerek. Dóri csak dumál, dumál, hihetetlen mennyi energiája van. Hát kb. ennyi :lol:
Vendég

Sziasztok!

Végre enyhült kicsit az idő. Vagyis legalább "hideg" nincs...

Trinky! Pandácska tök korán tesztelt. Neki már ki is mutatta Dorkát! Én meg tök későn... Akkor már most indítok egy adag megadrukkot vasárnapra, és hétfőre! ( Én nem is szóltam, mikor tesztelek. Sőt nem is akartam.. Még sírtam is, hogy nem akarom-akarom....)

Ilonám! Gondolom, már levették véredet. Ugye, nem fáááááájt? Mert, ha igen, szólj, megkeresem aki tette és csúnyán nézek rá!

Kata! Nagyon remek hír! Persze, hogy minden jól megy. Ne aggódj. Tudod, fehérje, meg sok folyadék! Csak nyugodtan rendezkedj. Megértjük. Jó tudni, hogy már itt vagy.

Domo! Egyszer hánytál? Mákos. Bár én még egyszer sem. "Tüneteim" ugyanazok, mint voltak. Annyi plusszal, hogy ha kajálok, azért ég a gyomrom, meg a nyelőcsövem, ha nem, azért. Addig jó, amíg eszek. Addig nem ég semmi. Néha forog a gyuhám, de semmi erősebb. ( Ja ,most meg azon izgulok még, hogy anyám hányós volt, én meg még miért nem...) Nekem már csak 4 progiszurim van! De már így is szita a seggem. De a combimba nem merem vállalni. Azért menni szeretnék...
zel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?