Nita: Barni mindkét rezidenciája csodaszép!
Csige: lemásoltuk az anyakönyvi kivonatot, személyit, lakcím-, TB-kártyát, adókártyát, apa vitte mindet. Így az eredetit nem vették el, csak be kellett mutatni.
Ha a munkahely nem kifizetőhely, akkor az OEP-nél a TGYÁS, én jún. 3-án szültem, a tgyást köv. hó 7-én kaptam meg.
A családi pótlékot köv. hó 2-án.
Az anyaságit az államkincstárnál, megjön két héten belül általában. Igénylőlapokat találsz a neten is, kinyomtatni, bevinni. Ha nem te mész, készülj meghatalmazással is, bár tőlünk nem kérték, de volt rá példa, hogy kértek.
Szóval mire a babával mehettek nagyobb sétára, megkérkezik az anyasági segély, abból lehet bébijárgányt venni. És ne tessék idegeskedni! Légyszi!
Kexi: nekem is volt bő folyásom, a nyákdugóm nekem rózsaszínes volt. És Nándi nekem is kevesebbet mocorgott az utóbbi két hétben, be is voltam tojva rendesen. Szinte csak a csuklásait éreztem, este kb. 5 perc mocorgás.
Onány: előfordulhat, hogy nincs pé, akkor köv. hónapban emelnek az adagon, és szerinem ha kéred, igenis köteles megnézni a ciklus UH-gal. Legfeljebb addig mész, míg meg nem néznek. Akkor neked drukk, hogy mielőbb legyen kistesó!