Hajni, jobbulást a kezednek!!!
És Isten éltessen!
Esztora, remélem, azóta meggyógyultál! Jobbulást Neked is!
Bodzi, nagyon sajnálom a kutyusodat!
Pinkiné, nagyon szép kisfiad van!
Hozzál képet a vásárolt holmikról is, ha van kedved, régebben mi mutogattuk, milyen rucikat szereztünk be pl., szívesen nézném most is!
Marietta, csodaszépek és láthatóan nagyon boldogok vagytok a képeken, nagyon sok ilyen szép napot még Nektek!!!
Meri, hát ez szomorú. Kapod a munkát és nincs kiút?! Vmi megoldás kell, h legyen!
Sokat gondoltam, Rád, h kicsit Felétek utaztunk.
Remélem, Nagymamád jobban van már!
Porsi, szépek a kutyuskák! Még-még!
Krisz, Csenge nagyon csinos és nagyon ügyes is!
Gyuzso, édi Mica a quadjával! Mit csinál már vele?
Adri, nálunk is van kapaszkodás és vécébe is belátogat a kislány. Néha már olyan furákat csinálok, csak h ne kelljen kimennem a szobából, mert akkor a békésen játszogató babám ordítani kezd, és akkor már az sem elég, h visszajöttem. Komoly logisztikai szervezéssel el tudom érni néha, h egy db-ig elvan így...
Orsi, gyönyörűek a fiúk, és ahogy egymásranéznek...! Boldog szülinapot, milyen nagy már Domi!
Szeri, jó, h jöttél! Kép esetleg?
Arwen, jó tervezgetést!
Klassz, h ilyen jól alszik már a fiú!
Szopisztrájk: én azért próbálkoznék időnként, nálunk a fiúval volt olyan, h a világ borzasztó érdekes volt, elforgott, de többszöri kínálás után belemerült a szopiba. Ha más nem, azért testreszabott immunizálóként pár csepp is jól jön. De úgyis kialakul, mi a legjobb mindkettőtöknek.
És kösz a rámgondolást, tényleg hosszan voltam távol, gondoltam is rá, h szólhattam volna előre.