Új privát üzeneted érkezett!

Athiz,
német görbe ok, angollal még próbálkozom. Priviben küldöm a nevét, címét.
macsek 44

Athiz,
macsek 44

Athiz,
macsek 44

Athiz!

Szerintem, nagyon biztató a görbéd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne idegeskedj!!!!!
gizmixxx

Mar regen jartam erre. Kicsit probaltam visszaolvasgatni, de sajna nem latok ket csikokat surun :cry: Gyerunk lanyok huzzunk mar bele igy nyar vegere!
Viszont lattam nehany igeretes gorbet. Hajra, hajra!
Na itt az enyem is. Ugye a 17. napon meg sehol semmi tuszo nem volt... Szerintem nem peteeres inkabb csak a menzim jon majd meg, de legalabb mar az jon vegre!
Kép

baratodildi

Gizmi, köszi, ari vagy! Igazából túl sokat nem aludtam az éjjel, oda-vissza mászkáltam a baba miatt, mert mindig felébredt, stb., aztán reggel mértem egy hőt korábban, mint szoktam, az 36.3-nál megállt. Úgy döntöttem, még megpróbálok aludni, és amikor nagyjából fel szoktam ébredni, akkor mértem megint, akkor lett 36.6, amire azt mondják itt a lányok, hogy az már nem pontos mérésnek számít. Ezért vagyok kissé letörve, de holnap úgyis kiderül az igazság!

B.Ildi, tényleg jól eltűntél mostanság. A görbéddel nem tudom, miért nem vagy kibékülve, szerintem ahogy be is jelölte a rendszer, a 27. napon lehetett az ovulációd. Kívánom, hogy ne jöjjön meg a mensid, és akkor a 14. DPO-n tesztelhetsz. Én jó esélyeket látok! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Baratodildihez hasonlóan én is rég jártam erre. Amióta nem voltam semmi különös nem történt velem a 2 negatív teszten kívül. A mestrumnak 3-án meg kellett volna jönnie 28-31 napra most pegid már a 45. napon vagyok és sehol semmi.

A görbémet valami hiba folytán nem tudom feltenni de majd még próbálkozok vele.
cuncocska

Sikerül a görbémet feltenni így most küldöm

Kép
cuncocska

Cunci, mikor teszteltél? Melyik napon és mikor? Mert mondjuk, hogy netán még korai volt, akkor még van remény ugye. Meg ha nem reggeli pisiből csináltad.
Vendég

Athiz

Egyszer 9-én és 16-án azaz ma és reggeli pisiből. Te mikor látsz peteérést mert a progi nem jelöl.
cuncocska

Cunca,
nem akarok beleszólni hamár személy szerint Athizt kérdezted, csak kíváncsi lennék: Te hol látsz ebben peteérést?
Vendég

Sziasztok,

Új vagyok a topicban. Elég sokáig visszaolvastam, nagyon sok jó tanácsot kaptam, és választ a kérdéseimre.
Mi a férjemmel most kezdtünk próbálkozni, egyből kezdtem hőmérőzni is. De azt olvastam, hogy az első hőmérőzős ciklusból még nem lehet egyérteműen megállapítani a pe-t. Én bízok abban, hogy már most sikerrel járunk :lol:

A mai görbém:

Kép
purc

Cunci, lehet, hogy Áfonya nem figyelte meg, én is most láttam, hogy összevissza méred reggel a hődet, ami bizony így nem lesz jó! Lehet, hogy ezért nem mutat a grafikon peteérés! Szerintem lehetett ovulációd, a 32. napra tippelek, de tutira nem mondom, pont a pontatlanság miatt :lol: ! Szóval Cunca még várj pár napot, és aztán lehet, hogy dokihoz kéne menned, hogy megmondja, mi is van!

Purc, üdv, hát ebből a görbéből még túl sokat nem lehet mondani, mondjuk úgy 5-6 nap múlva többet tudunk. Viszont nem értem, milyen hőmérőd van, hogy nem C fokban, hanem F fokban mérsz vele?
Vendég

Igen, bocsi, de mi most kint élünk az Egyesült Államokban, és itt természetesen más mértékegységet használnak mindenre. És csak Fahrenheit-es hőmérőt lehet kapni. így egyszerűbb a naptárba beírni, mintha állandóan átszámolgatnám. De nézegetem a fertilityt, lehet egyből tud nekem konvertálni egy celsius-ost is. Próbálkozok :)
purc

Itt van celsiusban, sikerült a konvertálás:

Kép

Bocs mégegyszer.
purc

Purc, nem kell bocsit kérned, csak nem értettem, hogy lehet neked ilyen hőmérőd, de most már tudom. Nagyon sokan írnak olyanok, akik külföldön tartózkodnak. Milyen amcsiban az élet? Jól boldogultok? A hődet mérd minden nap, u.abban az időben, és ha netán nem tudod, hogyan kell pontosan hőmérőzni, a másik szintén Hőmérőzős topicban megtalálod az infokat, a lányok ügyin leírták. Szóval várom majd a hőtábláidat, a napokban lesz majd érdemes főleg mérni és nézni, mert lehet, hogy pár nap múlva lesz petekilökődésed! Babára fel, sok sikert, és írj! :D
Vendég

Athiz,

Nagyon köszi. Már olvasgatom a hőmérőzés aranyszabályait, próbálom betartani 8) És persze a férjem már ki van okítva mikor, hogy, miért vannak a dolgok :o , annyit mondott, hogy csak szóljak, ő akár a munkából hazajön, ha kell. :lol:

Különben teljesen más itt az élet, mondhatni jobb, jobbak az életfeltételek, a kórházakról orvosokról ne is beszéljek (sajna volt benne részünk). De ennek ellenére sokkal jobban szeretem az én kis hazámat. És azért félek, mert ugye nincs itt semmi segítségem, a család, barátok, mindeki otthon van. Ezért is gondoltam, hogy írok ebbe a topikba.
purc

Majd mi enyhítünk a honvágyadon Purc! :)
Az első hónapban is lehet tudni a peteérés voltát és időpontját ha egyértelmű, és a nyolcadikban sem vagy okosabb ha kétséges.
Hőmérőzz szorgalmasan! :)
Athiz,
igazad van, tényleg nem néztem Cunca görbéjénél hogy össze-vissza mér. Csak nem értem egészen a kérdését. De ha te látod azt a 32. napi ovut akkor jó.
Vendég

Áfonya, én sem látok több ovulációt Cucikánál, mint Te, de ha kéne választanom, én oda tenném, talán mintha lenne ott egy iciripiciri törésvonal, ha érted mire gondolok (2. fázis kezdet). Azt írtam neki, hogy én sem tudom, hol lehetett peteérése, ha volt, mert ilyen formában (hogy összevissza mért) nem lehet biztosat mondani! Azért lehet még baba nála is, ha volt pé! Igaz?

Purc, sajnálom a kórházi "élményeket", és biztos nem lehet könnyű, hogy a rokonok, barátok nincsenek melletted, ha segítség kell, de biztosan nem olyan rossz ott élni! Nekünk bármikor írhatsz, ha magányos vagy, valaki biztosan válaszol. Sajna nem tudunk mindig itt lenni a gép előtt, de megtesszük, ami tőlünk telik.

Cupp
Vendég

Athiz,
az tény hogy ha volt PÉ lehet baba is. De ha nem látnál több PÉt mint én nem írtad volna amit írtál. Nem baj hogy nem értünk egyet, van ilyen mással is. Ha te látod a 32. napon a második fázis kezdetét akkor jó. Én nem látok második fázist egyáltalán.
Vendég

Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok.

A kórházi élmény nem volt annyira komoly, így utólag már :D A férjem softballozot (olyan, mint a baseball, csak könnyített verzió, lelkes amatőröknek) :lol: Persze kinek lesz baja a játék közben? Hát neki... Eltörött az orra, eltalálta a labda, marha nagy sebességgel. Szóval volt sürgősségi, meg minden, dehát elgörbült szegénykémnek, szóval helyre kellett tetetni. Így átesett egy kisebb műtéten (reggel bementünk, elaltatták, kb 10 perc és hozták is ki a műtőből, aznap jöttünk haza). És igazából talán azért nem volt az egész olyan szörnyű, mert tényleg nagyon humánusak voltak, foglalkoztak velünk, ha kellett valami megkaptuk. ÉÉÉS amit még nagyon meg kell tanulnunk, én teljesen ledöbbentem. Felhívták a kórházból pár nappal a műtét után, hogy hogy érzi magát, minden rendben van-e... :shock:
purc

Purc, ez igen. Hát az biztos, hogy másképp látják ott kint a dolgokat, mint itthon. Itt aztán együttérzés, tolerancia nem várható, hát még, hogy felhívják az embert, hogy él-e még, ha valami baja volt/van. Lenne mit tanulni tőlük, de ez csak Magyarország, túl sokat nem lehet elvárni...

Áfonya Te kis realista :mrgreen: A különbség köztünk az, hogy ha egy szikla szélén lógok fél kézzel, de látok egy hajszálat, ami oda van erősítve egy stabil faághoz belekapaszkodom, mert talán ez az egyetlen esélyem, hogy vissza tudok mászni, de ha Te meglátod, csak legyintesz, mert arra gondolsz, kizárt, hogy egy hajszál megtartson engem! Na nehogy megbántódj, nem annak szántam! Csak én úgy látom, ezért különbözik annyit a véleményünk. Persze ez nem baj! :wink:
Vendég

Athiz,
nem bántódom meg. És igaz is amit írtál.
És az is igaz hogy szerintem más a bíztatás és más a fals információ adása. Ha engem kérdeztek volna meg ezügyben biztos nem mondtam volna sehova PÉt mert nem látok. Kiemeltem volna a hőmérőzés relatíve nagy tévedési arányát, azt hogy mindenkinek vannak anovus ciklusai, kinek több kinek kevesebb, és azt hogy vannak akik hiába hőmérőznek mert nem mutat náluk semmit holott belül minden rendben. Ez mind igaz és bíztató is.
Vendég

Áfonya, imádom húzni az agyadat! Nem hinném egyébként, hogy hamis infokat mondtam volna bárkinek is, én azt mondom, amit én látok. Ez nem biztos, hogy fals dolog, csak én mást látok és érzékelek, mint Te. Ettől még nem vagyok hazug. Tudom, ezt nem is állítottad! Erre mondják, hogy több szem többet lát, és néha mást! Meg hát vannak olyan butuska túlérzékeny emberkék, mint pl. én is, akiknek a Te bíztatásod egy kissé ridegnek tűnnek, de ez van. Ki így drukkok, ki úgy. Ezért még nem kéne lefalsozni, amiket írok. Főleg, mert elmész a részletek mellett! Sehol nem állítottam, hogy igenis ott van az a 2. fázis, csak azt írtam, hogy talán lehetne ott is, ha mindig u.akkor mérne, mert egy kisebb törést látok ott. Ezzel még nem mondtam hamisat, de nem is lomboztam le, hogy bizony anovulációs ciklusa lenne. Mert lehet, hogy az lenne fals gondolat!
Vendég

Szia Mindenkinek!

Sajna csak esténként tudok jönni, mert a munkahelyről nem biztonságos

Athiz: nemrég csináltam magamnak egy Jónásos táblát azon az angolnyelvű honlapon, de az kb. 1 héttel későbbre teszi a fogamzóképes napokat, mint ahogy a ferty szerint lenni szoktak...Igaz, legalább nem mensi idejére...Majd meglátjuk mi lesz...

Gizmixxx: 27-28 naposak a ciklusaim...

Purc: Én azt hittem, a softball az a baseball női verzója :) Akkor rosszul hittem :)
szezso

Ja és Áfonya, azt kifelejtettem, hogy én nem láttam, hogy Cunci csak tőlem kért volna véleményezést a hőgörbéjéhez, mert ez nem igaz! Mindenkitől kérdezte, mi a véleményünk, csak az én kérdésemre adott választ, miszerint mikor és hogyan tesztelt.
A véleményt mindenkitől kérte a görbéjéről! Ennyit a fals dolgokról!

Amúgy hogy vagy? Remélem, holnap ez lesz: Kép
Vendég

Dobok egy görbét, szerintem siralomvölgy :(
Kép
szezso

Szezso, akkor az a legbiztosabb módszer, hogy akkor is szexeljetek, amikor a ferti szerint esedékes, és akkor is, amikor a Jónás naptár szerint, és akkor nagyobb eséllyel beválik a babagyártás! Mit szólsz? Egyébként többen is arra esküsznek, és gyanítom igazuk lehet, hogy 2-3 naponta kell szeretkezni ahhoz, hogy a legnagyobb esély legyen a babásodásra!
Vendég

Szeszo,

Igazad van a ligában a softball a baseball női verziója, csak az amatőrök azt szokták játszani, mert azért sokkal könnyebb, mint a baseball. És amit mi szoktunk játszani, az még könnyítettebb, mint a női softball :lol:
purc

Szezso, szerintem még csak most lesz peteérésed, csak nyugalom! Lesz ez még magasan, tartósan is! :wink:
Vendég

cuncoska:
Szerintem sajna nalad se volt peteeres, amennyiben csak a homerot nezem. Mast nem szoktal nezni esetleg? LH teszt, vagy hasonlo?

Szeso:
Meg korai siratni a gorbedet szerintem...
baratodildi

Athiz: azt hiszem kipróbáljuk ezt a Jónás módszert is, igazad van, veszteni nem veszthetünk vele....Én is gondoltam rá, hogy csúszik kicsit a peteérés, pár nap múlva kiderül...

De igazából már azt várom, hogy leteljen ez a két ciklus, és menjek a dokihoz...

Lányok, akik tapasztaltak vagytok már esetleg abban, hogy mire számítsak, ha elmegyek dokihoz (milyen vizsgálatokkal kezd stb), megosztanátok velem? Gondolom ahány ház annyi szokás, de per pillanat 0 infom van ebben a kérdéskörben...Köszi.
szezso

Ildi: egye fene nem siratom :) csak az a fura, hogy ilyenkor már felfelé szokott kunkorodni nem lefelé...
szezso

Athiz,
én nem vagyok annyira oda érte ha "húzod az agyamat"!
Cunca ezt írta:Athiz(!!!)

Egyszer 9-én és 16-án azaz ma és reggeli pisiből. Te(!!!) mikor látsz peteérést mert a progi nem jelöl.
Akkor most ki mondott fals dolgot azzal hogy téged kérdezet??? Meg ki megy el a részletek mellett?
Köszönöm hogy rávilágítottál mennyire elmegyek a részletek mellett és milyen rideg is volnék... (vagy őszinte???)
De majd ezentúl te kicsi szíved minden melegével mondasz véleményt, én megígérem kizárólag annak a görbéjét fogom véleményezni aki ezt név szerint tőlem kéri!
Vendég

Szezso,
az orvosi vizsgálatokról.
Szerintem a normál sima nőgyógyászati vizsgálaton túl egy (vagy több) vérvételre számíthatsz, esetleg hüvelyi UHra. Így első körben talán ez az alap, és ezek eredményétől függ a többi. De tényleg ahány nőgyógyász annyiféle...
Vendég

Afonya:
Na ne veszekedjetek lanyok! Most komolyan :shock: :!:
Szerintem mindekinek irhatsz ha szeretnel, hiszen ez egy forum. Csak nyugodtan...

Athiz:
Mar akartam mondani, szerintem nagyon jol alalkul a gorbed. En is kicsit ossze visza mertem ebben a ciklusban. Az elejen mindig 7 kor, aztan szabi alatt neha 9-kor, mostanaban meg 8-kor...
baratodildi

Ildi,
igazán nem gondolom hogy én veszekednék. És nekem annyira nem fontos hogy segítsek másoknak hogy aztán engem illessenek még érte nem túl hízelgő jelzőkkel. Ha ebből valaki presztízskérdést gyárt magának hát tegye, én ebbe nem szállok be!
Vendég

Kép

Sziasztok!

Itt a táblám véleményezésre.
gizmixxx

BIldi, köszi a görbém dícséretét, remélem, majd holnap is felfelé halad, és nem fordítva.
Amúgy semmiképp nem veszekedésnek szántam az irományomat, és nem volt szándékomban bárki bántása sem, csak azt nem értem, hogy miért az én saját szuvenír véleményet kell állandóan megkritizálni, ahelyett, hogy mondjuk annak írná meg a véleményét az illető, aki tanácsra, vigaszra, stb. szorul. Hiszen ezért van a Hőmérőzős topic, hogy egymást segítsük a véleményünkkel, tudásunkkal, tapasztalatainkkal. Nem kritizálásra. Ha pedig valaki kérdez valamit, és többen válaszolunk, az már teljes mértékben a kérdező dolga, hogy miben, kiben és kinek hisz. Senki nem mond valótlan dolgokat, csak hiszünk a saját igazunkban, ami többféle lehet. Én így látom, és nem szándékozom a továbbiakban vitákba bonyolódni, de sajnos nehezen viselem, ha igazságtalanul megkritizálnak! És mégegyszer, senkit nem szándékozom megbántani, hacsak nem bántanak meg engem is! Rossz tulajdonság belátom, majd próbálok túllépni ezeken, és egyik fülemen be, másikon ki módszert alkalmazni!

Elnézést mindenkitől, hogy ebben a témában hosszasan nyilatkoztam.

Szezso, nálam most úgy kezdődött a vizsgálathalmaz, hogy megvizsgált, nekem rákszűrést is csinált, mert már ideje volt, aztán a páromat andrológushoz küldte, nekem pedig vérvételre kell majd mennem, hormonvizsgálat céljából. Ez úgy van, hogy a ciklusod elején, közepén és a vége felé is el kell majd menni vérvételre, meghatározott napokon. Kb. ennyi az első körben, habár lehet, hogy megtetéződik egy UH-gal is.
Vendég

Gizmi, én megmondom az őszintét, egyenlőre nem látok peteérést, de lehet, hogy volt a 18. napon, de ahhoz feljebb kéne kúsznia a hőmérőnek, hogy ez igaz legyen. Nálad sem látszik, hogy mindig ugyanabban az időben méred-e, lehet, hogy itt a bibi! Én ennyit tudok mondani, szerintem nem sokat segített. Az is megeshet könnyedén, hogy csak ezután lesz ovulációd! Hamarosan kiderül :wink: .
Vendég

Megjött anyátok!

Furi volt 6 hét szabi után dolgozni!

Jó sokat írtatok!

Üdv az újaknak!

Kép
zölddisznó

Szezsó!

Én egy meddőségi centrumban voltam kivizsgáláson, ami ugy kezdődött, ahogy athiz is írta. Nálunk apa is volt vérvételen. Ha hormonálisan rendben vagytok, jó a spermakép és UH is volt és nincs semmilyen fertőzés..., akkor petevezeték átjárhatósági. Mi eddig jutottunk, mert a műtét előtt "megszöktem"! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi, apusodat is elküldték vérvételre? Milyen jó ötlet! Legalább nekik is legyen már valami kellemetlen is, nemcsak nekünk! Vagy ne legyek ilyen kegyetlen hozzájuk? Egyébként tényleg kellene, de pl. a sima nődokim ilyenre nem gondolt! Remélem, mi nem jutunk el a petevezeték átjárhatósági vizsgálatig, mert azt olvastam, hogy nagyon tud fájni! Brrrr... :?
Vendég

Jajj Zöldi, esetleg megkérdezted az ismerősödet arról, amit délelőtt beszéltünk? Jól látom, hogy meghosszabbítottad a tickeredben a ciklusodat?
Vendég

Coca,
van híred nekem?
Vendég

Kedves pácienseim!
Most "beszélgetek" éppen a dokikával!

Kép
zölddisznó

Áfonya, Athiz, Zölddisznó!
Köszi az infót! Nem is hangzik olyan borzalmasan...én is hallottam az átjárhatóságiról, hogy iszonyú fájdalmas...és én sem szeretnék eljutni odáig....

Zölddisznó! Hogy érted azt, hogy megszöktél a műtét előtt?
szezso

Athiz!

Neked ezt mondta:
"Uterus bicornissal lehet terhes de ki kéne vizsgálni van-e septum"

Áfonya!
"szerintem az a kezelés amit leírtál nem helytálló és még finom voltam"

Mivel ma nem tudtunk találkozni, ezért csak MSN-en kérdeztem. Ma van a szülinapja, és siettek ünnepelni. Személyesen kivallatom majd, és elmondom - ha ezek után érdekel a véleménye (Áfi)

Kép
zölddisznó

Coca,
hát nem lettem okosabb :(
Vendég

Na most Zöldi, azt tudom, szó szerint mi az, hogy Septim, ugye hetet jelent, csak épp az nem világos, hogy az orvostudományban ez mit takar! :roll: Rákérdeznél majd bővebben erre? Mindenesetre köszönöm!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?