Új privát üzeneted érkezett!

Most mennem kell, de majd visszanézek...
KÖszi előre is, ha kielemeztek :)
Szezso
szezso

Hello újak!

Szezso, én is LH tesztelni szoktam, és most, ebben a ciklusban nem mutatott teljesen pozitívat, és pl. nekem a terhesség és szülésem után még egyszer nem volt tojásfehérjém, úgyhogy emiatt aggódni nem kell, a hő szerintem megbízhatóbb forrás, és még ez sem 100 % ugye, hanem az UH-os követés, ahogy Áfonya írta, csakhát én nem tudok elmászkálni ezért, inkább hőmérőzgetek! Ha 1 év sikertelen próba után sem jön a baba, akkor bizony érdemes minél hamarabb dokihoz menni, mert a vizsgálatok hosszadalmasak lehetnek! Főleg, ha mindent rendben találnak!
Vendég

Szezso,
szerintem mindezek ellenére van peteérésed, esetleg nem megfelelő minőségű, azért nem sikerült és lesz mindig negatív az LH teszt. Vagy csak egyszerűen szerencséd nem volt, és semmi baj nincs. Még várj pár hónapot, hőmérőzz, aztán ha még mindig semmi érdemes kivizsgálni az okot. Kétségbe esni nem kell, nagy baj nem lehet. :)
Vendég

Macsek, ez a privi dolog nem akar elmenni neked, úgyhogy lehet, hogy email-ben kéne próbálkoznunk.
Vendég

Megjöttem.

Üdv az újaknak!

Nincs híretek, mikor jönnnek meg a tesztek, amitr rendeltünk?

Kép
zölddisznó

Zöldi, múltkor írt vissza Niki, hogy nemsokára meg kell jönnie a teszteknek, de azóta semmi hír, pedig már én is türelmetlenül várom, hogy megérkezzen, nem tudom, miért nincs már meg a rendelt cucc?
Vendég

Sziasztok!
Áfonya, Athiz, köszi a biztatást! Jobb napjaimon én is azzal biztatom magam, hogy semmi gond, biztos van pé, de a rosszabbokon, hát, nagyon pesszimista vagyok...Mindegy, azt hiszem értelme nincs LH tesztre költenem...

Üdv Neked is Zölddisznó!

Korábban láttam, hogy volt itt a topikon egy táblázat, amiben benne voltak az (akkori) írogatók adatai (mióta próbálkoznak, hányadik ciklusnap stb)...Most nincs ilyenetek?

Azt még meg sem kérdeztem, hogy nem bánjátok-e ha csatlakozom?
Hétköznap csak esténként tudok jönni...
Szezso
szezso

Szezsoka, már miért bánnánk?

A tábla megvan, csak aki kezeli, épp nyaral. Hát az LH tesztek azért jók, mert többnyire irányt adnak, hogy mikor lesz az ovuláció, tehát hamarabb jelez, mint a hőmérő! Ugyanis elvileg az a hiedelem járja némely doki szájából, hogy akkor jöhet létre terhesség, ha az ovuláció előtt van szex, ha már a hőmérséklet felmegy, tehát a ovu bekövetkezett, akkor már késő! Persze ez szerintem azért nem tuti, de sokan így gondolják!
Vendég

KÉpzeljétek, az elmúlt 3 hétben majdnem az egész topicot végigolvastam!!! Kicsit hülye vagyok, nem ? :lol: A végefelé kicsit elfáradtam, úgyhogy gondoltam, inkább én is beszállok :)

Athiz! Én is hallottam sok elméletet erre a mikorra kell időzíteni a szexet, össze is voltam kavarodva egy időben...de aztán úgy döntöttem, kb.9 cn-től legyen 2 naponta, talán nem tévedek sokat :lol:
szezso

Szezso,
igazad van a kétnaponta szexel, mi is ezt a módszert követjük, így tévedés kizárva.
Az elmélet pedig ismét biológia, ovuláció után a petesejt 24 órán át életképes. Ha addig nem termékenyül meg hiába a szex. Mikor felugrik a hő már megtörtént a ovu, a felment hő már a sárgatest progitermelésének bizonyítéka. Tehát tán aznap még van esély mikor felugrott, utána már marad az élvezet :)
Vendég

Áfonyaaa,
ezt nagyon szépen összefoglaltad! A görbém alapján holnaptól már mi is "csak" az élvezetre hajtunk :) Bár csodák mindig történhetnek :)
szezso

Szezso, nem próbáltátok a Jónás módszert? Ha elvileg minden rendben van veletek, akkor bejöhet, mint már másnak is. Nálunk nem működött, igaz, hogy a naptár szerint a fogamzóképes napjaim eddig mensiidőre estek. Megpróbáltuk, de nem jött be! Azért érdemes megnézned azt a topicot!
Vendég

Sziasztok Lanyok,

bocsi, hogy nem jottem napkozben, de matol csak estenkent tudok jonni :( , megyek vissza a robotba :( .

Koszonom a biztatast Mindenkinek. Hom meg mindig 37 es kezdek barnazgatni.

SzEri a gorbed tenyleg nagyon szep, babaragacs hozza:¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤.

Zöldike, sajnálom.

Áfi, Te most hogy vagy?

Athiz, babaügyben, persze, hogy kell egy kistesó :) Jó helyre fog jönni :) :)

Lelkileg meg ossze kell szednem magam. Ha szabi alatti nyugodt idoszakunkban nem jott ossze a baby, mikor lesz a mindennapi hajszaban. :(

Uj honap, uj remenyek, fel kell vérteznem magam.........

Kép
melcsi6

Melcsi,
köszönöm kérdésed, én most úgy vagyok hogy ma reggel is teszteltem egy negatívat. Apa és a topik egybehangzó véleménye miatt várok még 2 napot, csüt. reggel újabb teszt, ha az is negatív akkor abbahagyom a progit had jöjjön meg a mensim, és kezdem az újabb hormonszuris hónapot.
És az hogy visszatérsz a gályába szerintem lehet akár jó is a baba szempontjából, hallottam már olyat hogy ha nincs időd annyira odafigyelni könnyebben összejön.
Babaragacs neked is ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Melcsi, ne keseredj neki, mindannyian csak reménykedünk, bízunk a jó szerencsében, a sorsban, és az orvosi hozzáértésben!

Áfi, Zöldi, nehogy ebbe is belekössetek! :lol:

Jó éjt mindenkinek, holnap jövök reggel, remélem egy jó magas hővel!
Vendég

Én nem kötözködöm :x
De ha valami olyat olvasok amire véletlenül tudom a magyrázatot ezentúl is leírom, hátha valaki nem tudja.
Vendég

Melcsi!

Sajnálom, hogy bánatos vagy. Milyen gályán evezel? (ha nem indiszkrét a kérdés)
Én is holnap megyek először be a suliba a nagy szünet után - fogadom és átveszem a tankönyvszállítmányt. 9 milla. De jó, kezdődik megint!

Áfi!

Amúgy biztos, hogy kell Neked progipótlás? Ellenőrizték a ciklus második felében?

Kép
zölddisznó

Coca,
a hormonstimus protokoll része az automatikus progipótlás. Mindenki kap akit hormonokkal stimuznak (ott legalábbis biztos ahova én járok) de engem megnyugtat hogy ha esetleg megtermékenyül az a pete nagyobb eséllyel marad meg mintha ingadozik vagy elégtelen a progiszintem. Én örülök ennek :)
Vendég

Áfi!
Csak felmerült bennem, hogy lehet, hogy nem is kéne, mert nem alacsony!

Kép
zölddisznó

Coca,
tulajdonképpen lehet, de már a lányommal is szednem kellett Duphastont mert vérezgettem az alacsony progiszint miatt.
Vettek vért a 21. napon pár hete de az eredményt nem tudom.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Üdv az újaknak.

Zsezso!

Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid??

Athiz!

Nyugi, hamarosan összejön a kistesó, de ne görcsölj, mert az többet árt mint használ.
Az LH teszteltel kapcsolatban: valahol olvastam, hogy a pé-t nagyon nehéz megállapítani, mert eshet hajnali órákra is, és akkor szerintem az LH -teszt már nem ad egyértelmű adatot.

Melcsi!

Ne add fel, munka mellett is összejöhet, csak ne dolgozz túl sokat és ha hazaértél ne dolgozz a fejedben, próbálj meg teljesen kikapcsolni.

Áfonya!

Miért nem tudod az eredményt?????
gizmixxx

Jó reggelt mindenkinek!

Üdv az újaknak.

Zsezso!

Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid??

Athiz!

Nyugi, hamarosan összejön a kistesó, de ne görcsölj, mert az többet árt mint használ.
Az LH teszteltel kapcsolatban: valahol olvastam, hogy a pé-t nagyon nehéz megállapítani, mert eshet hajnali órákra is, és akkor szerintem az LH -teszt már nem ad egyértelmű adatot.

Melcsi!

Ne add fel, munka mellett is összejöhet, csak ne dolgozz túl sokat és ha hazaértél ne dolgozz a fejedben, próbálj meg teljesen kikapcsolni.

Áfonya!

Miért nem tudod az eredményt?????
gizmixxx

Gizmi,
azért nem tudom a 21. napi vérvételem eredményét, mert nem is láttam. A klinika egyik részlegén leveszik a vért, ha megvan az eredmény felpakolják a számítógépes rendszerbe, onnan meg dokibácsi megnézi. Persze rákérdezhettem volna, de mivel én helyeslem a progipótlást, így eszembe sem jutott.

A görbém felteszem, elég érdekesen alakul.
Kép
Vendég

Szia áfonya!

Hát tényleg érdekesen alakul a görbéd! :roll: :roll: :roll:
Nekem a mai hőm 36,1 ha jól emlékszem, én már teljesen elvesztettem a fonalat a görbémet illetően, de ahohgy látom nem vagyok egyedül.
gizmixxx

Ha hazamegyek felrakom nektek elemzésre, hátha ti többet tudtok róla mondani. :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

áfonya!

Lehet, hogy a dokid a leletet függvényében ajánlotta progi pótlást.
Mit írt fel neked??? (lehet, hogy írtad már de elkerülte a figyelmemet)
gizmixxx

Gizmi,
nekünk gyakorlatilag ez a hobbynk :D
Nagyon helyes, tedd csak fel :)
Az enyémről már nem tudok mit gondolni, csak az nyugtalanít hogy ha a holnapi tesztem is negatív a hőm meg visszakúszik nem fogom merni abbahagyni a progit :?
Épp tegnap mesélte egy barátnőm MSNen hogy neki az 5. hete elött egyetlen terhesteszt sem mutatta ki, pedig 2 naponta tesztelt attól a naptól kezdve mikor meg kellett volna jönnie neki.
Feleslegesen várni sem akarok és nyújtani ezt a ciklust, meg nagy hülyeséget csinálni sem akarok ha esetleg talán mégis hátha...
Vendég

Gizmi,
a dokim szerintem nem a leletem miatt írta fel a progipótlást, hanem mert a hormonstimunak ez a protokollja, mindenki kapja akit stimulálnak. Biztos oka van (mondjuk pl az, hogy hamár teletömjük hormonnal legalább esélye legyen teherbe esni és ne vetéljen vagy be se ágyazódjon a baba progihiány miatt) :)
Vendég

Ja, hog mit kaptam :oops:
Duphastont mert az Utrogestant lehetetlen beszerezni, hiánycikk.
Vendég

Áfonya!

A barátnőd terhes lett, és ennek ellenére nem mutatott semmit a teszt????
gizmixxx

Már meg is szült vagy 2 éve :D
De igen azt mondta, nem mutatta ki a teszt az 5. hetéig (mensitől számítva!) a terhességét, pedig 2 naponta tesztelt.
Vendég

Áfonya!

Az nem semmi, jó lenne tudni, hogy mitől nem mutatta ki nem gondolod????
Én már nagyon rég nem teszteltem, mert mindig megjött az utóbbi időben max 32 napra és megfogadtam, hogy a 42. napig nem tesztelek, mert lelkileg teljesen kicsinál a negatív teszt.
gizmixxx

Jó reggelt kicsinyek!

Hát, eljött Piroska a nagymamához! :(
Egyáltalán nem vagyok letörve, ne vígasztaljatok! :D

Áfi!
Hogyan kell az új ciklus hosszát beállítani a fertyn: Kreál nekem újat, csak jővő ilyenkor végződik.
Osztánmeg izgulás a holnapi teszted dupla becsíkosodásáért!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gizmi!
Te hogy állsz?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Áfonya, szerintem nálad a remény foltja, ha mondhatom így, holnap tesztelj! De ha tényleg van olyan, mint a barátnőd esete, akkor nem tudom, miért nem reménykedsz jobban, hiszen lehet, hogy ott az a babus! Persze ma már biztosan pozitívabban gondolkodsz a hőd miatt, helyes!¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gizmi, lássuk azt a hőtáblát!

Hát én megint ideggörcs vagyok, de nem tudom mitől, alapban, csak úgy.
A hőtáblám pedig itt van elemzésre:

Kép
Vendég

Athiz!

Én tegnapra tenném a petit, úgyhogy ma még okvetlenül egy hosszan tartó csók apának, mert ha még nincs ott a kislány, ma még kisöcsi beléd fér! :D

Kép
zölddisznó

Zöldi, hogy fene vinné Piroskát a farkashoz, és vissza se hozná vagy 9 hónpig! :lol:

Én mindig úgy kezdek új ciklust, hogy bal oldalon a menüben megkeresed a (talán) new cycle feliratot, és rákatt. Vagy valami ilyesmi. De ha tovább viszed ezt a ciklust, akkor holnapra már újat kezd, azt hiszem normál hosszal!
Vendég

Szia Zöddisznó!

A mai hőm 36,1 20.cn-nál tartok ma, foggalmam sincs, hogy lesz e belőle valami nem szokott ilyen alacsony lenni a hőm, de ha hazaértem akkor felteszem nektek elemzésre. De szerintem még nem volt pé-m, mert nagymértékű emelkedésem nem volt a napokban.
Egy biztos, hogy most teljesen más a grafikonom, mint az elmúlt hónapokban. Még két hét és kiderül, hogy mi a helyzet a futrinkautcában. :lol: :lol: :lol:
Olyan szempontból neked jó, hogy már tudod mi a helyzet, nekem még két hét..................................
gizmixxx

Athiz,
én sem tudom mitől vagy ideggörcs ilyen görbe mellett!!! :D Ez tényleg szép!
Hogy miért nem reménykedem jobban? Hiszen reménykedem én, csak már féltem is magam rögtön a csalódástól, síró és dühöngőgörcstől, csalódottságomban zabálórohamtól és dohányzástól (évekkel ezelött leszoktam de vizsga elött vagy nagy csalódásokkor még mindig veszek egy doboz cigit, szigorúan egyet és kb 2-3 havonta)
Coca,
a fertin elvileg elég ha bejelölsz pecsételőnél erősebb vérzést és új ciklust kezd automatice. Többet én sem tudok, nálam működött...
Ja és :( :( :( sajnálom hogy megjött akkor is ha azt mondod nem vagy szomorú!
Gizmi,
szerintem annyi az ok hogy van akinél lassabban emelkedik a HCG szintje, később jelez a teszt. Vagy csak nem akkor volt peteérése mikor gondolta. Vagy a kettő együtt pár selejtes teszttel megfejelve. Azóta a Gabriel tesztre esküszik, mert az mutatta ki neki :D
Vendég

Áfi!

Első variáció: nem állítja be az általam megadott hosszat

Második variáció:
Kép

Kép
zölddisznó

Coca,
az általad megadott hosszt nem is fogja beállítani! Kezd egy kb 14 napos táblával, ami majd napról napra hosszabb lesz ahogy adod meg neki az adatokat!
Vendég

Nem tudom 14 nappal sem kezdeni, mert vagy az előzőt folytatja, vagy megad egy kb. 50 nap hosszúságút.

Kép
zölddisznó

Coca,
:shock: :shock: :shock:
Nem tudom mi van ilyenkor. Én egyszerűen be szoktam jelölni neki a hőmérséklet mellett vérzést is, és újat kezd. De szerintem mensivel nem fogja neked folytatni ezt a hónapot semmiképp, max holnap csinálja meg az új táblát, persze a mai napot is belerakva.
Mi van Athiz ötletével a new cycle feliratra kattintással?
Vendég

Zöldi, bal menüsorban Cycle, ott pedig hogy Start a new cycle rákatt! Hidd el, működik! :wink:
Vendég

Nézd csak Coca, ez a múlt havi görbém, a mensi első napját még beleteszi! Holnap meglesz az új táblád és a mai nap lesz benne az első.
Kép
Vendég

Csajszik!
Köszi a lelkes segítségáradatot, de nem is tudom, miért bajlódom ezzel! :D Oly sok információt most úgysem ad!

Áfi ! Megkérdezzem a puncológust, hogy szerinte meddig szedd azt az izét? ...bár holnap úgyis +

Kép
zölddisznó

Zöldi, nem kérdeznéd meg a puncikotorász ismerősödtől azt, hogy mennyi az esélyem teherbeesésre, ha kétszarvú méhem van, méhszájsebem, de jó görbéim és peteéréseim minden hóban, meg egy fiam, aki ugye 4 évre jött. Megtennéd? Nagyon kíváncsi lennék, mert jelen pillanatban doki híjján vagyok! Előre is köszi, ha megteszed!

Cupp
Vendég

Oké Athiz,szívesen!

Este beszélek vel, aztán rögtön írok, jó?

Most megyek egyet robotolni - aztán ne sírjatok ám, ha hiányzom! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Athiz,
ha gondolod priviben küldenék neked egy nevet, telcsiszámmal.
Én 14 évig játram egy dokihoz, totál meg voltam győződve arról, hogy nála fogok szülni.
Ez a doki észre sem vette nálam a méhenkívülit, "gyulladással"+antibiotikummal hazaküldött...
Mérges vagyok rá.
Ez után kerültem a mostanihoz, sok anyát, babát megmentett már!!!Nagyon rendes, tőlem 3x-i próbálkozásra sem akarta a pénzt elfogadni.- szerintem ritka az ilyan doki. 30 éve van a szakmában....
macsek 44

Köszi Zöldi, okés, várom majd a beszámolót!

Macsek, köszi, nagyon ari vagy, de nekem max. a XI. kerületi doki lenne a tuti, mert Budaörsi vagyok, és a kisfiam miatt nehéz lenne megoldani, ha messze kéne járnom hozzá. Azért írd meg nyugodtan, hátha mégis bejön!
Na mi van a görbusszal? Sikerült regisztrálni?
Vendég

Coca,
most jöttem meg a boltból, most olvaslak.
De igen, megköszönném ha megkérdeznéd hogy szerinte meddig érdemes szedni a Duphastont.
Leírok pár adatot: Hormonstimus hónapom volt, Merional-lal stimuláltak, összesen 10 ampullát kaptam. Tüszőrepesztő injekció Choragon volt. Elvileg a ciklusom 15. napján volt PÉ, (vagy 14) a 17. naptól szedem a Duphastont, napi 2x1et. ciklus 27 és 29. napján volt negatív tesztem, ha a 31. napi is negatív érdemes-e még szednem a pótprogit vagy hagyjam megjönni... (jegyzetelj :D )
KÖSZÖNÖM!!! :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?