Új privát üzeneted érkezett!

Mar nekem is van ott e-mail cimem!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Elküldtem csajok!!!Kép
Vendég

ÉN NEM KAPTAM!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Pedig neked is elküldtem,lehet egy kicsit várni kell!
Ha nem kapod meg akor irj,és ujbol elküldömKép!!
Vendég

Keditke köszönöm nagyon édi!Ha gondolod nekem küldhetsz e-mailt még,én is küldök.

Kép
breni

Ugye,én ugy kaptam és egyböl a rátok gondoltamKép
Ancsa neked is elment??
Vendég

Editke!
Küldtél nekem is? Mert még mindig nem kaptam.Kép
De várom nagyon.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Majd én elküldöm,mivel egyszerre kellett volna megérkezni neked is meg nekem is,de nálam a te részednél kiírta hogy error,na mindegy ezt bonyolúlt leírni.Küldöm.......

Kép
breni

Nem tudom mért nem ment elKép
Vendég

Vica!
Hát nem sikerül ne haragudj valami van a freemail-el.Bocsika

Kép
breni

SZIASZTOK!MAJD CSAK CSÜTÖRTÖKÖN LESZEK,MEGYEK KECSKEMÉTRE.

Kép
breni

Breni!
Küldtem mailt!Kép
Vendég

Én megyek mindenkinek további szép napotKép!!
Vica !Megprobáltam a másik mailcimemmel elküldeni ,nem tudom de talán odaér!!Sziasztok!!
Vendég

Megkaptam!

Nagyon jó!!!

Most már lelépek!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én sem kaptam meg!
Bár én már semmin sem csodálkozom.Egész nap sz.....-kodik a gép!
Már egy csomó üzit kitörölt Brrrrrrrr.......,és képet sem hagy feltenni.....
Azért így látatlanban is köszönöm!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Okr!
A másik mail cimemmel elküldtem ,bizti meg fogodd kapniKép!!!
Vendég

Vica, Angel, Keditke, Kriszti!
Köszi az együttérző szavakat! Aranyosak vagytok.
De előre az úton, a kitűzött cél felé! Kép

Most lehet, hogy egy nagyon laikusat kérdezek... akkor bocs!
Azt olvastam, hogy a tampon nem igazán egészséges a női szervezetnek. Elhatároztam,hogy full egészséges fogok lenni, és mostantól no tampon. (titkon bízom benne, hogy jövő hónaptól nem is lesz "pirosbetűs nap")
?????

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsoka!!
Én mióta "babát szeretnék"azota betétet használok,de én ovatosságból(mert nekem nagyon kevés a mensim),vmikor elég a tisztasági betét is!Annak örülök,hogy már meggyógyultam teljessen(volt h.gyulladásom),és azóta minden nap használom a laktacyd ferminát és meg vagyok vele elégedve!!szia!!
Vendég

Kamilla,Beuka!

Mi van veled?Tessék jelentkezni!!Kép

Zs ma nem dobtál be táblát,de az a jó ,hogy itthon is jegyzem hol tartok,eléggé könnyü dolgom van mert 1-én volt az 1.napomKépKépKép!!
Párom azt mondta most tutira megyünk, minden nap akciozunk,nagyon jóó hozzáállásKép!!
Vendég

Már megint magammal beszélgetekKép,azt hiszem megyek ugy is megy a hirado,legalább megnézem!Kép
A Barátok jo lesz a héten Monika+ZsoltKép.Nézi még vki rajtam kivül??Na sziasztok!!!!!
Vendég

A Laktacyd-ot nekem a dokim ajánlotta. Én évek óta használom és szerintem nagyon jó.

És igazából, ha mindennek megpróbáljuk a jó oldalát nézni, akkor azon nők, akiknek nem rögtön sikerül a baba, megtanulnak a szervezetük minden rezdülésére figyelni, s így megismerik a saját testük működését.
(..ez most nagyon filozofikusra sierült, bocs mindenkitől!)

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsako!
Egyet értek teljes mértékben Kép,még se tudok olyan gyorssan lelépniKépSzeretek itt lenniKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

A mai napom egész jó lenne, ha nem lenne rajtam a vérnyomásmérő. Sajnos el van hajolva a vezetéke, ezért egy csomószor nem mért már. Kíváncsi leszek éjszaka mi lesz, ha ráfekszem.
Amúgy még mindig fáj egy kicsit a pocim körbe, de lehet, hogy csak a beleim.

Breni!
Nekem hasonló volt, aztán a 4. alkalommal nem jött meg csak gyógyszerrel. Kiderült, hogy az első három azért jött meg, mert még volt bennem fogigátló, és utána elfelejtett visszaállni a saját rendszer.

Keditke!

Én se kaptam meg. Emilem (ha nem lenne fent, de mindjárt megnézem, mert lehet, hogy elfelejtettem betenni) szelivi@vipmail.hu
Ja és az én 3 jó dolgom:
1. a babuci a pocimban,mert bízom benne hogy minden rendben lesz.
2. a férjem, mert a világon őt szeretem a legjobban.
3. egészségesek legyünk. (mindenki Kép)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szia Szelivi!

Nagyon örülök,hogy jelentkeztélKép,küldtem mailtKép!!!
Szia
Vendég

Sziasztok
Köszönöm Edit! Megkaptam!!!
Szuper az UH-s dolog!!!!!A másikat sajna nem tudtam megnyitni.Egy ideje vacakol a gép,mint említettem.

Szilvi
24 órás vérnyomásméröd van?A madzsettánál van elhajolva a vezeték?
Ha igen(a madzsettánál)Vedd le nyugodtan,csavargasd ki,és úgy vissza.

Zsóka
Én nem fogom lecserélni a tamponom betétre.Annyira idegesít,ha valami ott mocorog...

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Keditke!
Nagyon jó amit küldtél! Sajnos nem vagyok nagy számítógépzseni, így csak piciben láttam, de így is nagyon jó!

Okr!
A gépnél van elvékonyodva. Úgy ellapul, mint egy szívószál, ha elhajlik. Aztán egyszerűen nem fújja fel magát. Lehet teszek rá valami keretet. Már kétszer kiírta ezt: E - 3. Remélem nem azt jelenti, hogy már három alkalommal voltam hulla Kép. Egyébként a legkevesebb amit mért az 95/55, a legtöbb az kétszer volt, lépcsőzés közben 146/80. Átlagosan 110/65 körül van. Egyébént a tesóm Szilvi. Nekem csak a vezetéknevem miatt lett ilyen a nevem Sz. E. Lívia Kép Egyébként sokan Szilviznek, arra is hallgatok.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Csajok!
Én sem kaptam meg aképeket!!! valaki átküldené?
kom@savaria.hu

moni

Pedig most néztem meg nekem is benn van a profilomban... Kép

Vica!
Válaszoltam.

moni

Szia Kriszti!
Engem is. Lehet, hogy mégsem cserélek én sem.
Régebben egy ismerőstől hallottam, hogy egészségtelen. És most agyalgatok....

Kép
Kép
zsazsóka73

Szelivi!
Bocsánat a Szilvizésért,mostantól Líviának fognak szólítani.Kép
Valószínűleg összetapad a gumicső,mert már régi.Ezért nem bele levegő.Akkor sokmindent nem tudsz csinálni,esetleg annyit,mikor hallod,hogy felfújná a mandzsettát,rásegítesz neki.
Az értékeid tejesen jók!Kép
Miért kellett feltenni?Rosszul érezted magad?

Zsóka!
Engem a férjem nyaggat folyton miatta,hogy nem egészséges.Főleg éjszaka.
Szerintem meg semmi baj nincs vele,ha higiénikusan,és odafigyelve használod.Szerintem érted mire gondolok.Kép
Az olvastam gyengíti a hüvely izmait:Attól fogva intimtornázok.Nehogy már a tampon legyen a hibás....!!!
Ja,most nem i.tornázom,nehogy a fiúkat kitoloncoljam.

Egyébként a férjem csinált vmit a géppel,és egész tűrhető.Boldog vagyok most miatta.
Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó éjt mindenkinek!
Megyek,mert a férjem is akar netezni!
Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Keditke! Én is nagy "Barátokközt fan" vagyok!
Köszi a kérdést, de velem semmi különös. Most napközben nem nagyon tudok irogatni.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Tampon-téma: lehet, hogy egy kicsit gusztustalan leszek, bocsi érte, de én még a tisztasági betétet is ki nem állhatom, mert egy óra múlva olyan szaga lesz, hogy jajj...
A tampont meg elvileg odabent nem sok levegő érí, így sok oxigént sem kap a bomláshoz. Na nem azt mondom, hogy azonnal bomlani kezd ott a cucc, de nekem hiába mondják, hogy ilyen light flow, meg olyan légáteresztő, ha egyszer érzem, hogy nem "szellőzik". Úgyhogy én maradok a tamponnál. Mikor életemben először megjött, abban az egy hónapban használtam betétet, azóta sem.

Most nem tudok olyan sűrűn jönni, meló van.

Puszka!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt mindenkinek!

Szelivi!
Nem lesz baj, ha nem mér a müszer?

Keditke!
Én sem kaptam megKép maminti3@freemail.hu

Mi rosszul vagyunk kb állandó jelleggelKép De nem panaszkodom!Kép

A 3 dolog:
1. a családom
2. a barátaim
3. az élet szép!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok Lányok!

Jó témával kezdem akkor a napot Kép

Évekig csak tampont használtam, eszembe se jutott, hogy betét is van a világon. Viszont tavaly a nőgyógy műtétem után a dokim megtiltotta, az első kontrollon rákérdeztem, akkorse engedte, azóta meg elfelejtettem megkérdezni... na legközelebb megkérdem, mert szó se róla szívesebben használnám a tampont, pl. Vica által említett okok miatt Kép

Zsazsóka, Editke,
A Lactcyddal azért vigyázzatok, heti 2-3 alkalomnál többször semmiképp ne!
Egyébként én is szoktam használni.

Maminti,
szegénykém, azért nem lehet jó folyamatosan rosszul lenni, bár irígyellek is! Kép

Okriszta,
ugye nem haragszol a tegnapi barom válaszért?

angel37

Sziasztok!
Angyal
Dehogy haragszom!!!!Ugyan már...

Visszatérve a tamponra.
Szülés után muszáj volt betétezni.Nekem az is szörnyű volt.
A nőgyógyászok valami miatt nem propagálják a tampont.Pedig ha tudnák..,jó hogy majd mindegyik férfi.
No,jó műtétek,szülés után biztos nem szerencsés a tampon,de egyébként a világon az egyik legjobb találmány(szerintem)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Nekem is elküldené valaki? vkhajnalka@citromail.hu

Tampon: én is mindig azt használok, az említett okok miatt, meg nagyon utálom, ha valaki folyik ki belőlem, kikéve ha a párom az, másnap Kép.

Úgykülönben semmi sincsen. Tegnap sikeresen összevesztünk, annyira, hogy vagy fél órát bőgtünk egymás vállán. Úgyhogy már minden ok Kép.

Ja, és befejeztük a nappali járólapozását, már csak a szegélyek vannak hátra Kép. Majd hozom a képet. Ma fogjuk fugázni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok!

Régebben már sokat írtam ide, de azóta elkezdtem dolgozni és kevesebbet akartam foglalkozni ezzel a baba témával, mert lelkileg nagyon megviselt. Előzményként: nekem született 4 éve tök sok rendszertelen mensi után, spontán a kislányom, de azóta sem jött össze tesó. Pco jelleggű petefészkeim vannak. Most 5 hónapi diane35 szedése után az elős hónapban ilyen hormon eredményem lett a 14. napon. (kérlek titeket, hogy írjátok meg róla a véleményt. Szerintem kicsit alacsony néhány, ha ti is így látjátok, írjon olyan is, akinek hasonló volt és mi volt rá az orvoslás).

Köszi:

Szóval:

Prolactin: 5,6
FSH:10,5
LH:7,3
Progeszteron: 0,43
Estraidol: 36,2
Totál Testosteron: 31
TSH: 2,52

Köszi

Emeseanyu/Szilvia

emeseanyu

Sziaaaaaaaaaaaaa Hajnikám!

Hogy vagy? Nálam (majdnem) minden oksi.

Dolgozom, csak most beteg a fönököm, így könnyebben tudok internetezni. Emese jól van hál isten, nagyon ügyes ovis. Nyaklánc a jele és tök kiscsajos. Rózsaszín, hercegnők, barbiek stb...

Puszi, Szilvia

emeseanyu

Szia Szilvia, de régen nem hallottam rólad Kép. Elkezdtétek megint a kivizsgálást?
Olvastad, hogy mi is jó úton haladunk? Írj nekem mélt időnként. Különben hogy vagytok? Emese szépen nődögél?

Kép

Kép
vkhajni

Mi is jól vagyunk. Már lassacskán kész a házikó. Alig várom. Örülök, hogy így bejött a meló. Lányod már teljesen jól viseli az ovit?

Kép

Kép
vkhajni

Szia Szilvia!
Prolaktin 72-511 mIU/l

FSH 0.27-4.2 mIU/l

LH:foll.fázis:2.4-12.6U/l
ov: 14-95.6U/l
lut.fázis:1.0-11.4U/l

Progeszteron :F.f:0.6-4.7nmol/l
o.v:2.4-9.4nmol/l
l.f:5.3-86 nmol/l

oestradiol F.f:46.0-607qmol/l
o.f:315-1828 qmol/l
l.f:16-.1-774 qmol/l

testosteron:0.22-2.9 nmol/l

NÉZD A MÉRTÉKEGYSÉGEKET IS.Minden laborban másképp adják meg.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Köszi Okr!

Átnézem így is.

Hajni: hogy hogy jól álltok? Csak nem jön a baba?
Nem a baba miatt kezdtem újra a kivizsgálást, hanem sokat fájt a fejem és emiatt. Most egy ideig (fél évig) dolgozni szeretnék és csak erre koncentrálni, aztán majd meglátjuk. Tavaly én nagyon besokalltam lelkileg a babátlan időszakba.

Örülök, hogy jól vagy.

Szilvia

emeseanyu

Okr: én úgy veszem észre, hogy az estraidol, a progeszteron és az fsh talán kicsit alacsonyabb. Erre tudsz valami okot és orvoslást?

Szilvia

emeseanyu

Sok okosságot nem tudok,csak esetleg ,hogy még a gyógyszer utóhatása.
Pont tegnap olvastam a Dian35-ről,hogy eredetileg bőrgyógyászati szer(antiandrogén),és csak a mellékhatása a fogigátlás.
Meg azt is elég erős szer.
Hát ennyi!Többet sajna nem tudok.

KépKép

KépKép
okr

Köszi. Igen, elsősorban bőrgyógyi szer, de pont a pco-s jellegű nőknek előszeretettel felírják. Akkor "nyomozok" tovább.

Köszi

Szilvia

emeseanyu

Bárcsak jönne.

Megkezdtük mi is a vizsgálatokat. Vasárnap voltam UH-on és láttunk egy 20 mm-es tüszőt. Akart adni a doki tüszőrepesztő szurit, de azt mondták a patikában, hogy csak rendelésre megy. Szóva az elmaradt. Mostanra úgy néz ki a hőmből hogy megrepedt, várjuk a ciklus végét nagyon Kép. Ha nem sikeredik akkor folytatjuk. Szurival, meg párom vizsgálata.

Kép

Kép
vkhajni

Tök örülök, hogy végre rászántátok magatokat Hajni.... Ezzel nem ártotok semmit....

Most mennem kell, dolgozni. Majd írok..

Szilvia

emeseanyu

Hajni!
Azért jó nagy hülyeség,hogy csak rendelédre van a repesztőszuri.
Vagy gondolják,spájzolj be előre?!
Drukk++++++++++++++++++,hogy most sikerüljön!!!

KépKép

KépKép
okr

Én is meglepdőtem.

Ha most nem sikeredik, akkor elslattyogok a gyógyszertárba, 14 nap alatt majd csak megérkezik Kép. Köszi a drukkot, nagyon bízom ebben a hónapban, pedig nem is tettünk sokkal többet mint szoktunk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?