Szia Hajni!
Gratula a kéményhez!
Nektek csak a puszta tégla van, vagy ki van bélelve?
Azért kérdezem, mert nekünk lehet, hogy ki kell béleltetni, és érdekelne az ára.
Szurkolok nagyon a petikéteknek!
Milyen érdekes lenne, ha most sikerülne, és elmondhatnád neki majd nagy korában, hogy én már akkor láttalak, mikor még csak az én felem voltál és Apádé a kanyarban se volt.
Inci!
Szép nagy a pocód!
Angel!
Előre a novemberért és a mai szép napért!
SzAndi!
Õrület, hogy még most voltál friss zebrás, most meg már az utolsó harmadhoz közelítesz!
Milyen az új lakás? Tszel fel képeket? Pocak+UH képeket is kérünk!
Potter!
Valahogy én is úgy vagyok vele, mint a gyakorlatvezetőd. Lehetőleg csak akkor akarom, hogy UH közelítsen a baba felé, amikor muszáj.
Volt olyan barátnőm, aki nem volt veszélyeztetett, semmi gubanc nem volt és mégis 2 hetente járt UH-ra, mert azt mondta, csak úgy nyugszik meg, hogy a baba jól van. Úgy emlékszem 18x volt. Persze a doki is jól járt, mert mindig csurrant-cseppent valami a zsebbe. Undorító!
Meg valahogy úgy vagyok vele, hogy az azbesztet is mindenütt használták, ahol csak lehetett, aztán meg kitalálták, hogy rákot okoz és már hányan belehaltak.
Persze nem azt mondom, hogy az UH-ba belehalunk, de nem látom kellően bizonyítottnak, hogy 1000%, hogy nem káros.
Na, jót el mekegek itt, hülyeségeket.
Zafír, Maminti, Lola-kismamik! Mi van veletek?