2017.02.06 19:56
2017.02.06 20:01
2017.02.06 20:02
2017.02.06 20:07
2017.02.07 06:50
Akkor senki nem unatkozik tényleg lányok, mindenkinek halad a maga útján a dolog, mindenki vizsgálatokra, eredményekre vár
Én próbálom inni az inofolicot, viszont, megint kiütötte a nyakamat, úgyhogy nincs mese, tényleg az üti ki, mert most semmi mást nem szede mellé.
Szerintem én vagyok az 1000/1, akire ilyen hatással van, a doki is mondta, hogy ilyet nem látott még....
Hát, mondom akkor jól nézze meg
És, lehet, hogy hülyeség, de azt gyanítom, hogy ott üt ki, azon az oldalon, ahol PE van.... múltkor a bal oldalon volt tele a nyakam ragyával, most a jobb.
Életemben nem volt a nyakamon ragya....
A múltkorit végig ittam, most még szerintem bőven megvan a fele....
ha tudnám, hogy használ, les...m , hogy hogy néz ki a nyakam :D:D:D
De hát ezt ugye ki tudja előre
Tegnap hős voltam, este tekertem 1 órát bringával otthon (10km). Egész jól beálltam erre a heti 2-3 edzésre.
Persze, a kaja még nem tökéletes, de így is több, mint amit eddig műveltem
2017.02.07 09:08
2017.02.07 09:23
2017.02.07 09:25
Ja, @dinyus: nekem is megjelent egy-két ragya mióta iszom az inofolicot. De szerencsére nem vészesek.
2017.02.08 07:47
2017.02.08 09:49
2017.02.08 10:11
2017.02.08 11:06
2017.02.08 14:36
2017.02.08 15:50
2017.02.08 19:03
2017.02.09 07:28
2017.02.09 07:57
2017.02.09 08:35
2017.02.09 14:09
2017.02.09 14:44
2017.02.09 15:11
2017.02.09 17:15
2017.02.09 21:42
2017.02.10 06:54
2017.02.10 07:56
2017.02.10 07:56
2017.02.10 08:39
2017.02.10 09:10
2017.02.10 09:14
2017.02.10 14:25
2017.02.10 14:37
2017.02.10 14:59
Sziasztok!
Eléggé eltűntem, nem is érzem még aktuálisnak,hogy visszatérjek, most nálunk minden téren balszerencsék sorozata van. DE! Először is, mindenkinek nagyon drukkolok és sok sikert, eljött már az idő, kitartás!
MOST VISZONT Caroline elsősorban hozzád szólok. Itt tülök fél órája a billentyűk felett és azon agyaltam,hogy írjam,hogy ne essen rosszul vagy ne vedd bántásnak, és tudd,hogy nem annak szánom egyáltalán, de írom, ahogy gondolom és bízom benne,hogy a segítő szándékot látod meg <3
Decemberben a férjemet elküldtem kivizsgálásra (1 éve próbálkoztunk) , női megérzésem azt súgta, hogy nála lehet valami.. Andorológushoz ment rögtön, kiderült,hogy prosztatagyulladása van. Góckutatás! Vérvétel, vizelet, fül-orr gégészet, fogorvos. Mindent végigjárt, közben megkezdte az antibiotikumos kezelést. Egyébként nem volt sok tünete csak a gyakori hirtelen vizelése inger, aminek nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget. Fogát kihúzták, gennycsomó volt alatta, tehát a lehetséges gócpont megszűnt. Spermatogramra január közepére kapott időpontot, addig várakoztunk(nem magánrendelésre ment, hiszen a gyógyszerek és kezelések már így is majdnem 150 ezret elvittek és még hol a vége). A vizeletben baktériumot találtak, a spermában genny. 1,5 hónap antibiotikum 0 eredménnyel. Spermatogram eredménye mindössze lombikra elegendő, mindez 2 hónap alatt derült ki, ahogyan az is,hogy a gyulladás krónikus illetve nem élhetünk a gyógyszeres kezelés végéig egyáltalán szexuális életet. Én elmentem nőgyógyászhoz, nálam sem fertőzés , sem más probléma, tökéletes minden. (Papíron persze). Az, hogy ahogy írod is pörögnek a napok, és bakteriális fertőzéssel illetve ilyen kevés spermaszámmal nem mentetek tovább, felelőtlenség. Nyersen fogalmazok, de ez a helyzet. Biztos lehetsz benne,hogyha ilyen kevés a szám, annak a hátterében áll valami! Akár tünetmentesen ,ahogy nálunk is, ez bármikor kialakulhat. Ha pedig nálad is kimutattak valamit, hát azt mindenképp kezelni kell, sőt már rég kellett volna. (Nekünk egyébként 10 millió a kisfickók száma). Nem csak a baba miatt fontos, hanem ahogyan a prosztatánál is, kezeletlen gyulladás 60% eséllyel rákosodik el. Nem játék! Nem kellemes, tudom, a férjemnek sem volt, hogy ahogy ő fogalmaz "hátulról megerőszakolták", de ez nem erről szól. Szültél 3 gyönyörű gyermeket, a férjed pedig óckodik a kivizsgálástól? Ugyan Sok sikert, remélem hamar kezelhető gondot találtok, a miénk nem az, az sem biztos, hogy valaha elmúlik a gyulladás, addig pedig még csak a fickóserkentőket sem szedhetjük amellett, hogy folyamatos diéta van, semmi tejtermék, fűszer stb. Vizsgálat 40 kortól férfiaknak évente egyébként is ajánlott, akár kellemes , akár nem , így pedig, komolyan szeretném megérteni, de nem tudom, hogy miért játszotok az egészségetekkel.
Ne haragudj, ha néhol túl nyers voltam, de tényleg csak jószándékból írtam ezt le és hogy ne pocsékoljatok időt a várakozásokkal, hanem kellemetlen vagy sem, irány tovább!
Legyen szép napotok!
2017.02.10 15:17
2017.02.10 15:59
2017.02.10 17:23
Bikbok köszönöm, hasonlókat kívánok Nektek is!
Ecsibe, igen képben vagyunk már mindennel, az orvos viszont feleslegesnek tartja és megjegyzem mi is, hogy amíg együtt sem lehetünk és ameddig a gyulladásnál sem látunk változást a több ezres antibiotikumok mellett a méregdrága profeltilt is beszedje, annyira nem rohanunk, most én legalábbis mindenképp a gyógyulására fókuszálok, mert ez a legfontosabb, a számok növelésével ráérünk akkor foglalkozni, hogyha az egészsége rendbejött (bár biztos nem mondok senkinek újdonságot, hogy a férfiakkal betartatni az előírt diétát és társait nem könnyű.. ). Közben a forever termékeket is issza, szedi, illetve mindent, amit a neten találtunk: sport, brazil dió, tökmag/olaj stb. Az biztos,hogyha ez a 3 és fél hónapos kezelés nem használ, egy darabig átváltunk természetes gyógymódokra, de ez majd csak 3 hét múlva derül ki az újabb eredmények után, legközelebbi spermatogramra pedig csak a profeltilkúra után megy, az pedig legkorábban is nyáron esedékes. Viszont ezt a brokkolis tippet megjegyzem, köszönöm! Ha minden kötél szakad, ártani nem árthat.
Maminti, egyenlőre az orvosok sem tudják,hogy ez a gyulladás mitől alakulhat, csak találgatni tudnak, hogy pl. sok üléstől, aranyértől.. Kész rejtély, ezért sem tudnak rá fix és gyors gyógymódot. A krónikus azt jelenti (gondolom én), hogy baktériumok is jelen vannak, illetve, hogy egyszerűen kezelhetetlen, ahogy Ecsibe is írta, nagyon hosszadalmas , amíg javulás jön létre, emellett bármikor kiújulhat még akkor is, ha egyszer elmúlt, arról ne is beszéljünk, hogy meddőséget okoz. De ebben nem vagyok szakértő, szerintem a kereső többet tud, mi annyit tudunk hozzátenni, hogy bízunk az orvos szakértelmében és majd meglátjuk, mi történik. Én is eljátszottam a gondolattal, hogy már előbb el kellett volna kezdeni a vizsgálatokat, de minden jól van úgy ahogy van én azt mondom, azt ember érzi, mikor minek jött el az ideje. A férfiakat viszont kötelezőnek tartanám elküldeni családtervezés előtt egy alapos vizsgálatra, akár okoz meddőséget , akár nem, a férjem is biztos vagyok benne, hogy rendszeresen fog járni, ha meggyógyul akkor is.
2017.02.10 18:33
2017.02.10 20:57
2017.02.10 21:11
2017.02.10 21:38
2017.02.12 17:50
2017.02.12 20:27
2017.02.13 09:38
Caroline bizony hidd el, tökéletesen jól olvasok! És akár szóról szóra be tudom neked másolni, amiket pár sorral ezelőtt írtál, hogy te nem gondolod,hogy a bakteriális fertőzéssel kezdeni kellene valamit.. Ahogyan írod, te kérted az orvostól, nyilván nem alaptalanul, mert erre utaló tüneteid voltak. Miután kiderült,hogy igazad van, megynyugodtál, hogy oké , baj van, beveszek 2 bogyót és minden szupi lesz. Nekünk sem véletlen mondta a bakteriális fertőzés után a doki a férjemnek, hogy egyáltalán ne éljünk szexuális életet , amíg ez jelen van és eddig is csak a szerencsén múlott,hogy nekem nem adta át!
Mindenki úgy próbálkozik és küzd, ahogy szeretne és ahogy jól esik, de mint írtam, ezeket a betegségeket babától függetlenül kellene komolyabban venni. Arra is tisztán emlékszem, amikor írtad,hogy a férjed nem akar urulógushoz menni, mert neki az már sok. És még sorolhatnám. Amikor meglett az eredményetek a spermavizsgálat után folyton csodáról beszéltél, hogy szedi a vitamint majd javul, csakhogy az egészségre is ennyi erőt kellene fordítani, hogyha nem akartok nagyobb bajt és ez most nem kioktatás.
Teljesen mindegy, fizetős vizsgálatra mentek vagy sem, egy jó orvos úgyis tovább küld mindenféle góckutatásra stb. Sőt , azt is gondolom,hogy nem kellene ennyire kezedbe venned az irányítást, mert te mindenféle vizsgálatnak alávetetted magad, miközben lehet,hogyha elindultok andrológushoz, rögtön kiderül a baj és sok pénzt és kellemetlenséget kíméltek meg magatoknak. De persze, ezeken már nem lehet változtatni, én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ne feltétlen a gyerekgyártás legyen mindig a központban,hogy a számot növeljétek elsődlegesen minden mást kizárva, hanem a hátteret vizsgáljátok és egy fertőző betegséget ne baggatelizáljunk el. Annyira okos nő vagy, olyan sokat segítesz mindenkinek és annyira jól utánaolvasol mindennek, csak már azt a végletet érzem, hogy a gyerekgyártáson kívül semmi más nem számít, most is többször írtad le azt, mint a férjed egészségét. Kicsit lazulj el , élvezd az életet, mert bele fogsz őrülni
Sajnálom,hogy ekkora indulatokat váltott ki, pedig én tényleg segíteni akartam és,hogy tudd, nem vagy egyedül, és biztos vagyok benne,hogy azért is fáj ennyire, mert a közepébe trafáltam, csak eddig ezt így senki nem merte nyomatákosan leírni.
Mielőbbi sok sikert és babásodást kívánok!