Új privát üzeneted érkezett!

Drágák vagytok, köszönöm. :)

És Ti hogy vagytok? Mi történik?
bikbok

@bikbok:
Nálunk még az eseménytelen várakozás.
Szerda este doki, ha szabad utat kapunk, gyorsan bele is vágunk a lecsóba, kb hétvégén lesz PE-m, a naptár szerint :)

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

@dinyus:

jó kis hétvégétek lenne akkor! Már itt az ideje ;) drukkolok hozzá, írd meg, hogy mit mond a doki
bikbok

@bikbok:
Mi voltunk egy általános vérképet nézetni és vizeletet. A férjem vizelete tökéletes. Az enyémben van egy kis genny, és emelkedett fehérvérsejtszám. De panaszt nem okoznak. A vérképünket a házidokival kiértékeltetjük majd.

Amúgy kb a 8. Dpon vagyok. Pár nap és tesztelek. Csütörtökön spermavizsgálat kontrol.

Ennyi.

Bikbok! Szorítok.

caroline4

@caroline4:

drukkolok a csütörtöknek is nagyon! Eseménydús napok, Lányok :)
Gondolom a Te vizelet eredményed könnyen javítható, az meg szuper, hogy férjed rendben!
bikbok

Akkor senki nem unatkozik tényleg lányok, mindenkinek halad a maga útján a dolog, mindenki vizsgálatokra, eredményekre vár :)

Én próbálom inni az inofolicot, viszont, megint kiütötte a nyakamat, úgyhogy nincs mese, tényleg az üti ki, mert most semmi mást nem szede mellé.
Szerintem én vagyok az 1000/1, akire ilyen hatással van, a doki is mondta, hogy ilyet nem látott még....
Hát, mondom akkor jól nézze meg :D
És, lehet, hogy hülyeség, de azt gyanítom, hogy ott üt ki, azon az oldalon, ahol PE van.... múltkor a bal oldalon volt tele a nyakam ragyával, most a jobb.
Életemben nem volt a nyakamon ragya....

A múltkorit végig ittam, most még szerintem bőven megvan a fele.... 
ha tudnám, hogy használ, les...m , hogy hogy néz ki a nyakam :D:D:D:D
De hát ezt ugye ki tudja előre :)

Tegnap hős voltam, este tekertem 1 órát bringával otthon (10km). Egész jól beálltam erre a heti 2-3 edzésre.

Persze, a kaja még nem tökéletes, de így is több, mint amit eddig műveltem :D

dinyus

@dinyus:

lehet, hogy baromság, de nem lehet, hogy így tiszítja a szervezetedet? Pajzsmirigyed Neked rendben?
Tök jó, hogy nyomod a sportot, hajrá vele, őrülten sokat számít.

Maminti, kíváncsi vagyok a Maca hatásra, aztán jó összebújást :)
bikbok

@bikbok:

Juj, de jó! Vigyázz magatokra és csak kímélő életmód :)

@caroline4:

Szorítok csütörtökön, biztos javultak az eredmények, ne izgulj! Ti is közel vagytok már a célhoz :)

@maminti73:

Én ma vagyok a 12. napon, és tegnap érzetem, hogy fáj a hasam, mint peteéréskor szokott. Ezzel egy időben elkezdett fájni a mellem is. Ilyen még soha nem volt. De azt mondod, hogy Neked a peteérést jelzi, ha fáj a cicid?
Kicsit félek is, hogy rövidebb lesz a ciklusom, mint kéne, és így csúszik a terv. 

ecsibe

Ja, @dinyus: nekem is megjelent egy-két ragya mióta iszom az inofolicot. De szerencsére nem vészesek.

ecsibe

@ecsibe:

@bikbok:

Eleinte én is arra gondoltam, hogy tisztít.... nem tudom....
De nem valami szép látvány :(
mert nem ez a kicsi piros pötty, hanem a nagy, csúnya, mérgees :):):)

A PE-t én is maximálisan érzem, hasgörcs, cicifájdalom, minden.

dinyus

Jó reggelt Lányok!

Tiszta hülye vagyok már, az elmúlt 2-3 napban mintha éreznék némi szúrkát itt-ott lent. Egyik este fura volt leülni is, mert bele-bele szúrkált a hüvelybe. De semmire nem merek gondolni, mert annyit csalódtam már. És akkora pofára esés lenne, ha azt képzelném, hogy ezek jelek. kb a 9. dpon járhatok. Úgyhogy nem élem bele magam egyáltalán semmibe. Csak gondoltam megírom ezeket. 

Bikbok! neked vannak szúrkák? Nálad is megkezdődött a beágyazódás gondolom. 

caroline4

@caroline4:

én is azt tudom tanácsolni, amit @maminti73, kicsit próbáld a "jeleket" elengedni, met annál nagyobb a csalódás.
Amúgy is pofára esik az ember, midnen alkalommal, de ha még bele is éli magát, sokkal rosszabb.

dinyus

@caroline4:

én most vagyok, a 17. ciklusnapon, ovu utáni 5. napon, tehát a babák most 5 naposak. A beágyazódás legkorábban holnap kezdődik és elvileg jövő hét hétfőig legkésőbb lezajlik. Én semmit nem érzek még, gondolom, ha egyáltalán valamit fogok, akkor kb holnaptól. De szerintem a beágyazódást nem lehet érezni. Max azt amikor elkezd termelődni a hcg, az meg jövőhét keddtől történik kb.
Idegőrlő :)

Amúgy a fertőzésedet kezelitek? Mert se inszem, se lombik nem kezdhető, amíg bármi ilyesmi fennáll. Holnap lesz a nagy nap?
bikbok

@maminti73:

hát ameddig csak lehet, maradok. Jó lenne a tesztig. :)
Napi 3x3 utrogestan az adagom, némi vörösbor és vérhigító reggelente.
Nem fekszem egész nap de abszolút pihenő üzemmód van. 20-án lehet tesztelni. Jelezném, hogy az naaaaagyon messze van :) :)
bikbok

@bikbok:

de ha nem okoz gondot, akkor is fertőzésem van? Teljesen negatív vizelettel lehet inszemet kezdeni? Nem tudtam. 

caroline4

@caroline4:

hát attól, hogy nem okoz gondot, attól az még fertőzés és se genny, se a fehérje nem jó dolog. Nekem azt mondta anno a doki, hogy ezeknek a leleteknek, meg a vírus vizsgálatnak tökéletesnek kell lennie, mert a beavatkozással fel lehet vinni a fertőzéseket a méhbe.
bikbok

Sziasztok!
Végre gépközelbe kerültem hosszú idő után. Telefonról olvastalak Titeket, többször is próbáltam írni, de valamiért nem sikerült, így csak csendben drukkoltam mindenkinek. Ahogy látom, szépen lassan mindenkinél zajlanak az események, remélem mindenkitől hamarosan jó hírek érkeznek!

Nálunk most kezdődnek a kivizsgálások. Ma vagyok a 2. ciklusnapon. Holnap megyünk a férjemmel dokihoz, leadjuk a kiskatonákat egy kis vizsgálódásra. Pénteken megyek hormonvizsgálatra és akkor már egyben az IR vizsgálatra is sort kerítünk. Barátnőm dokija a 7., a 15. és a 21. napon ultrahangot javasolt. 22. napon megyek majd megint vérvételre. Szóval most minden héten megyek valamilyen vizsgálatra. A doki nagyon rendes volt, privát e-mail címet és telefonszámot kaptam (sztk-s doki), hogy ha megvannak az eredmények, ne kelljen várnom a rendelésre, bármikor tudjunk konzultálni. Ennél a dokinál fontosnak éreztem magam és úgy tűnik, hogy nem húzza feleslegesen az időt.

marcsika86

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem írtam, de volt vagy este 9, mire hazaértem. minden rendben van, zöld utat kaptunk. Most ezt a hónapot végig próbálkozhatjuk, ha márciusban megjön, akkor gyógsyzerrel (clostilbegyt) lesz enyhe stimuláslás. azt ugye 3 hónapon keresztül csinálhatjuk, ha addig semmi (bár tuti nem így lesz XD), akkor tovább küld a doki. de most a következő lépés majhd a gyogyi lesz.

Mondtam neki az inofolicot, hogy kiüt, ajánlott helyett másik étrend kiegészítőt.

Úgyhogy csajok, mivel van még legalább 30db inofolicom, akit érdekel, írjon rám privátban, szívesen eladom, kedvezményes áron :)
Mert kidobni viszont nem akarom, csak egyszerűen engem kiüt :(

dinyus

Jah, és a bal petefészekben egy szépséges 16mm-es tüsző van :)

dinyus

@dinyus:

@marcsika86:

örülök, hogy vannak lépések előre. 

Én most rettenetesen izgulok a férjem eredménye miatt. Ma ment vissza kontrollra. Szorítsatok, hogy sokkal többet lássanak mint novemberben. 

Reggel lőttem egy tesztet, ami negatív lett, ez volt a 10. dpom. A teszt dávid 15-ös volt. 

Még délelőtt kiderül, hogy milyen lett a férjem eredménye, de csak olyan 2 körül tudom majd megírni, mert addig gyűlésen leszek. 

10.dpo

caroline4

@caroline4:

megy a drukk ezerrel!!!!

dinyus

@maminti73:

az Inofem-et.

dinyus

@maminti73:

hát kiderül, hogy mennyire ugyanaz a valóságban :)
Ha ez is kiüt, akkor teljesen  :D:D:D:D

Igazából nem mondta, úgyhogy gondolom, napi 1.

dinyus

Megvan. Tudjuk az eredményt. Sajnos 200 ezerrel lett több. Szinte semmi. 4,2 millióról 4,4 millió. Nagyon el vagyok keseredve. 

Valami gyulladásra gyanakodnak, mert most több lett a fvs: 1,8 m Asszem legutóbb 0,8 volt és 1 alatt jó. 

Kapott beutalót ennek kivizsgálásásra is és hormonokra is. 

Ha nem lenne ez elég, még egy furcsaság is van: rózsaszin krémesem jött, a betétig is eljutott, és pisi utáni törlésnél is látszott, hogy nem tiszta fehér krémes, hanem pasztell rózsaszín. Ez mitől lehetett? Nehogy megint kezdődjön... mint korábban mikor fél éven át a missed ab után már a 11. dpo-tól pecsételtem. 

caroline4

Ennyi csak a lombikhoz elég. Semmi máshoz. Mit reménykedtem én? De utálom ezt a helyzetet. 

akkor most megint vérvételek, gyógyszerek és ki tudja mikorra hatnak. Remélem nem olyan lesz, hogy 3 hónapig kell szedni,mert én ebbe a sok 3 hónapba hülyülök már bele. Egyszerűen nem akarok várni többet!

caroline4

@maminti73:

neked párodnál minden oké?

nekem is azzal van gondom, hogy úgy érzem eltelik az idő és mindjárt 40 leszek. Azt mondtam először, hogy 38 éves koromig még bevállalok egy negyedik babát. Most már azt mondom 40 éves koromig bevállalok egy 4.-et, de ha ilyen tempóban haladunk, akkor nem érdekel ha 48 éves leszek is, de én még át akarom élni az anyaság örömét, a terhességet és a szülést mégegyszer, vagy akár még kétszer.

caroline4

@caroline4:

sajnálom Caroline, nagyon drukkoltam.
Az viszont így laikus szemmel is látható akkor, hogy tényleg van valami fertőzés /gyulladás, amit pingpong szerűen adtok át egymásnak.
Egy StD panelt mindenképpen csinálnék, csak 1 vérvétel...
bikbok

@caroline4:

Sajnálom, hogy nem lett sokkal jobb az eredmény. Amíg a dokik foglalkoznak a férjeddel, addig látnak esélyt a javulásra, szerintem ez így ilyen formában pozitív. De teljes mértékben megértem, hogy most csalódott vagy. Szerintem mindenki az lenne a helyedben.

Reggel leadtuk a kiskatonákat. Mondták, hogy már ma lesz eredmény, de csak jövő héten kedden tudjuk meg, mert akkor lesz doki, és csak ő mondhatja el a dolgokat. Meg persze akkor lesz egy általános andrológiai vizsgálat is (eredménytől függetlenül). Holnap nekem vérvétel. Most duplán ideges vagyok, aggódom mindkettőnk eredménye miatt.

marcsika86

Jó reggelt csajok!

Caroline, én is sajnálom, de lehet valami abban, amit Bikbok mondd, hogy valami fertőzést pingponglabdaszerűen adtok át egymásnak.

Csajok, lenne egy kérdésem.
Nálunk szerecsére a férjemnél nincs gond, és most vagyok PE közelében.
Teljesen be van lendülve most (nem is értem :D), és szerdán is meg tegnap is volt összebújás.
(ma vagyok a 12. napon).

Na, msot reggel elgondolkodtam, hogy érdemes-e kihagyni napot, vagy mivel jó az eredménye (csatolom a képet, hátha ért valaki hozzá :)), nem számít, és inkább adjunk az érzésnek minden nap? :)

dinyus

@dinyus:

Gratulálok, ez nagyon jó eredmény. 

Elhiszem, hogy nem értesz hozzá, de azért a 160 milliót érted mennyi. Ha tudod, hogy a mi 4 milliónk kevés a és hogy legalább 20 milliónak kell lennie ahhoz hogy teherbe essen egy nő spontán, akkor nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a 160 millió/ ml baromi jónak számít. Így kb 100%, hogy nem a férjed miatt nem esel teherbe. 

caroline4

@dinyus:

nem csodálom, hogy férjecskéd lelkes. És tényleg szuperjó a mennyiség. Viszont a progresszív gyorsnak szerintem egy nap kihagyás segítene. Mert ha mindennap kiürül, akkor a második harmadik napon az éretlenebbek lesznek már csak készleten és ha azoknak a negyede progresszív gyors akkor az nem segít. Szóval érleljetek egy napot :) lombikhoz 3-5 napot kellett előtte várni, hogy a legtökéletesebb srácokkal dolgozhassunk. És annyit mondtak, hogy inkább 3 mint 5,de 5 is jó még.
bikbok

@caroline4:

igen, tudom, hogy nála minden rendben, azt írtam is.
és igen, ki tudom számolni az arányokat, hogy ez jó eredmény.
Én csak erre a 2 naponti vagy a mindennapos akció véleményekre voltam kiváncsi :)
Hogy ki mit gondol erről.

@bikbok:

@maminti73:

köszönöm, akkor a mai napról lebeszélem :D:D:D:D

dinyus

Jó reggelt! :)

Kicsit zűrös volt a hét, nem nagyon tudtam jelentkezni.

@caroline4:

Sajnálom, hogy nem javultak az eredmények. Nem lehet ilyenkor mit mondani. Mert azzal nem segítünk, ha én megmondtam vagy én ezt csináltam volna frázisokkal jövünk. Most sajnos tényleg az van, hogy várni kell, amíg átestek a kötelező vizsgálatokon, hogy utána ténylegesen elindulhasson a dolog. De közel a cél, hidd el!!!

@bikbok:

Hogy vagy? Szorítok!

@dinyus:

Én is a kivárásra szavazok. Hajrá!

Nálunk most nyugi. Mostanában lehet peteérésem, bár már inkább hét elején éreztem. Tesztelni nem tesztelek. Jövő héten megyek 21. napi vérvételre, remélem akkor kiderül a 3. napi eredménye, meg vírusvizsgálaté is.

ecsibe

@ecsibe:

én is úgy döntöttem, hogy nem tesztelgetek. :)
Mindenképp írd majd meg az eredményeket! :)

dinyus

@ecsibe:

Neked mint mondtak, mennyi idő múlva lesz meg a 3. napi vérvétel eredénye?
Én ma voltam, azt mondták, hogy jó esetben 2 hét, de gyakran előfordul a 4 hét is...

marcsika86

@marcsika86:

Bevallom nem kérdeztem. Teljesen elfelejtettem, most meg úgy vagyok vele, hogy kibírom 16-ig.
Viszont azt mondta az asszisztens, hogy azért ad 20-ra időpontot konzultációra, mert addigra meglesz minden vizsgálat eredménye. Remélem ez tényleg így lesz, de jövő héten majd rákérdezek.
ecsibe

Sziasztok!

Eléggé eltűntem, nem is érzem még aktuálisnak,hogy visszatérjek, most nálunk minden téren balszerencsék sorozata van. DE! Először is, mindenkinek nagyon drukkolok és sok sikert, eljött már az idő, kitartás!

MOST VISZONT Caroline elsősorban hozzád szólok. Itt tülök fél órája a billentyűk felett és azon agyaltam,hogy írjam,hogy ne essen rosszul vagy ne vedd bántásnak, és tudd,hogy nem annak szánom egyáltalán, de írom, ahogy gondolom és bízom benne,hogy a segítő szándékot látod meg <3 

Decemberben a férjemet elküldtem kivizsgálásra (1 éve próbálkoztunk) , női megérzésem azt súgta, hogy nála lehet valami.. Andorológushoz ment rögtön, kiderült,hogy prosztatagyulladása van. Góckutatás! Vérvétel, vizelet, fül-orr gégészet, fogorvos. Mindent végigjárt, közben megkezdte az antibiotikumos kezelést. Egyébként nem volt sok tünete csak a gyakori hirtelen vizelése inger, aminek nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget. Fogát kihúzták, gennycsomó volt alatta, tehát a lehetséges gócpont megszűnt. Spermatogramra január közepére kapott időpontot, addig várakoztunk(nem magánrendelésre ment, hiszen a gyógyszerek és kezelések már így is majdnem 150 ezret elvittek és még hol a vége). A vizeletben baktériumot találtak, a spermában genny. 1,5 hónap antibiotikum 0 eredménnyel. Spermatogram eredménye mindössze lombikra elegendő, mindez 2 hónap alatt derült ki, ahogyan az is,hogy a gyulladás krónikus illetve nem élhetünk a gyógyszeres kezelés végéig egyáltalán szexuális életet. Én elmentem nőgyógyászhoz, nálam sem fertőzés , sem más probléma, tökéletes minden. (Papíron persze). Az, hogy ahogy írod is pörögnek a napok, és bakteriális fertőzéssel illetve ilyen kevés spermaszámmal nem mentetek tovább, felelőtlenség. Nyersen fogalmazok, de ez a helyzet. Biztos lehetsz benne,hogyha ilyen kevés a szám, annak a hátterében áll valami! Akár tünetmentesen ,ahogy nálunk is, ez bármikor kialakulhat. Ha pedig nálad is kimutattak valamit, hát azt mindenképp kezelni kell, sőt már rég kellett volna. (Nekünk egyébként 10 millió a kisfickók száma). Nem csak a baba miatt fontos, hanem ahogyan a prosztatánál is, kezeletlen gyulladás 60% eséllyel rákosodik el. Nem játék! Nem kellemes, tudom, a férjemnek sem volt, hogy ahogy ő fogalmaz "hátulról megerőszakolták", de ez nem erről szól. Szültél 3 gyönyörű gyermeket, a férjed pedig óckodik a kivizsgálástól? Ugyan :) Sok sikert, remélem hamar kezelhető gondot találtok, a miénk nem az, az sem biztos, hogy valaha elmúlik a gyulladás, addig pedig még csak a fickóserkentőket sem szedhetjük amellett, hogy folyamatos diéta van, semmi tejtermék, fűszer stb. Vizsgálat 40 kortól férfiaknak évente egyébként is ajánlott, akár kellemes , akár nem , így pedig, komolyan szeretném megérteni, de nem tudom, hogy miért játszotok az egészségetekkel. 

Ne haragudj, ha néhol túl nyers voltam, de tényleg csak jószándékból írtam ezt le és hogy ne pocsékoljatok időt a várakozásokkal, hanem kellemetlen vagy sem, irány tovább!

Legyen szép napotok! :) 

bsophiana

@bsophiana:

minden szavaddal egyetértek! Kitartás Nektek, tényleg úgy gondolom, hogy a sok rossz után jön a jó és mindenből tanulni kell.
bikbok

@bsophiana@caroline4:

Mi 2015 novemberében mentünk a férjemmel kivizsgálásra. Ugyan a spermaszám jó volt, de gyulladást találtak. 2016 áprilisában volt az első olyan kontroll, amikor már nem tudtak kimutatni semmilyen gyulladást. Ez idő alatt kb. 4 féle antibiotikummal próbálkoztak. AMikor az egyik baci kihalt, akkor a másik erőre kapott és ezt ismételgették felváltva. A doki meg is mondta, hogy hosszú folyamat onnan kiírtani, mert a prosztata vérkeringése sokkal lassabb így lassabban lehet antibiotikummal kiölni a bacikat is.
Férjem az antibiotikum kúra mellett szedte a profertilt is, kifejezetten javasolta a doki. Illetve volt még egy módszere, valamelyik angol fórumon olvasta. Naponta kb. fél brokkolit 6 percig kb. 1 liter vízben megfőzte, majd leszűrte. A levének egyik felét este megitta, a másikat pedig reggel a brokkolival együtt megette.
Ezt azóta is csinálja, havonta egyszer. És azóta semmi gondja nincsen (kopp-kopp).

Az biztos, hogy nem szabad homokba dugni a fejünket, utána kell menni mindennnek.
Hosszú az út, de már tényleg elindúltatok, és ez a legfontosabb. Kitartás és türelem!

ecsibe

@maminti73:

ah, ma éppen nem bíííírom már :) nincs türelem. Semmi sincs :) csak idegbaj :)
bikbok

Bikbok köszönöm, hasonlókat kívánok Nektek is!

Ecsibe, igen képben vagyunk már mindennel, az orvos viszont feleslegesnek tartja és megjegyzem mi is, hogy amíg együtt sem lehetünk és ameddig a gyulladásnál sem látunk változást a több ezres antibiotikumok mellett a méregdrága profeltilt is beszedje, annyira nem rohanunk, most én legalábbis mindenképp a gyógyulására fókuszálok, mert ez a legfontosabb, a számok növelésével ráérünk akkor foglalkozni, hogyha az egészsége rendbejött (bár biztos nem mondok senkinek újdonságot, hogy a férfiakkal betartatni az előírt diétát és társait nem könnyű..:D ). Közben a forever termékeket is issza, szedi, illetve mindent, amit a neten találtunk: sport, brazil dió, tökmag/olaj stb. Az biztos,hogyha ez a 3 és fél hónapos kezelés nem használ, egy darabig átváltunk természetes gyógymódokra, de ez majd csak 3 hét múlva derül ki az újabb eredmények után, legközelebbi spermatogramra pedig csak a profeltilkúra után megy, az pedig legkorábban is nyáron esedékes. Viszont ezt a brokkolis tippet megjegyzem, köszönöm! Ha minden kötél szakad, ártani nem árthat. :)

Maminti, egyenlőre az orvosok sem tudják,hogy ez a gyulladás mitől alakulhat, csak találgatni tudnak, hogy pl. sok üléstől, aranyértől.. Kész rejtély, ezért sem tudnak rá fix és gyors gyógymódot. A krónikus azt jelenti (gondolom én), hogy baktériumok is jelen vannak, illetve, hogy egyszerűen kezelhetetlen, ahogy Ecsibe is írta, nagyon hosszadalmas , amíg javulás jön létre, emellett bármikor kiújulhat még akkor is, ha egyszer elmúlt, arról ne is beszéljünk, hogy meddőséget okoz. De ebben nem vagyok szakértő, szerintem a kereső többet tud, mi annyit tudunk hozzátenni, hogy bízunk az orvos szakértelmében és majd meglátjuk, mi történik. Én is eljátszottam a gondolattal, hogy már előbb el kellett volna kezdeni a vizsgálatokat, de minden jól van úgy ahogy van én azt mondom, azt ember érzi, mikor minek jött el az ideje. A férfiakat viszont kötelezőnek tartanám elküldeni családtervezés előtt egy alapos vizsgálatra, akár okoz meddőséget , akár nem, a férjem is biztos vagyok benne, hogy rendszeresen fog járni, ha meggyógyul akkor is.

bsophiana

@bsophiana:
Persze, igazad van a profertillel kapcsolatban. Férjem sem kifejezetten a spermakép javulás miatt szedte, szedi. Igazából ez egy férfi vitamin, amibe szinte minden benne van. De persze rihadt drága, és a dokitok biztos mondta volna, hogy szedje a férjed, ha úgy látja, hogy jót tenne.

Mamanti
Azt hiszem 12 hétig itta kúraszerűen,mindennap, utána már csak havonta egyszer.
ecsibe

Sziasztok :) 
Eltűntem én is, jópár napra, sajnos nem örömhír miatt, múlt szombaton a férjem kórházba vitt éjjel elájultam... zsibbadtak a végtagjaim és az arcom, a szívem össze-vissza vert, szédültem, az egyetlen dolog, amit találtak kreatin-kináz az egekben. Hosszas vizsgálatok során arra jutott az orvos, hogy a metformintól van, majd 3 nap múlva a kórházi nőgyógyász és kardiológus is ezt mondta. A harmadik nap sok folyadékfogyasztás után már kicsit jobban voltam, de a szédülés nem múlt, felhívtam a nőgyógyászom, ő persze erősködött, hogy szedjem tovább, nem attól van. A szomszédom egy 50es hölgy, nagyon szimpi nő, rögtön mondta elvisz az ő nőgyógyászához, ez nem állapot, nyomás a fejemben és szédülök egész nap, ülve-állva... Ma délelőtt voltunk, Nagyon alapos orvos, nő, amitől ódzkodtam mindig, de kellemesen csalódtam, 20millió vizsgálatra küldött el, jövő héten szinte minden napra jut majd, a metformint természetesen mai nappal abbahagytam. És érdekességként, a hőm alapján a rosszullétem napjára húzta be az ovulációt a vonalzó. Pedig már örültem a bőröm letisztult, a hüvelyszárazságom is megszűnt, újra a libidóm is a régi volt... :(
Most mensit várom, ha nem jönne meg pár napon belül, rásegítünk egy kis duphastonnal, de nem lesz rá szükség szerintem, aztán a következő ciklusban vérvételek stb... és az inofolic itteni megfelelőjét ajánlja a metformin helyett.
Dinyus ne ijesztgess, bakker nem akarok megint ragyákat :) és gratula a szép spermaszámhoz, nálunk csak 45 millió, de azt mondta még jók az esélyek ennyivel is, viszont a méhem csúnyán hátrahajló, mondta mit és hogy csináljak szex közben és után, hogy célba érjenek a fiúk.
Bikbok számomra te már terhes vagy :)))) Érzem.

7andrea7
Görögország

@7andrea7:

de drága vagy, köszönöm :**
Nem semmi, amit írsz, remélem, hogy minden szépen kikerekedik és rendben lesztek. Aztán már csak Neked kell kerekedned :)
bikbok

Irigylem a pozitivitásod, remélem én is hamar elmúlik ez a rosszullét. Lefoglaltuk a szülinapi párizsi utunkat is március közepére, azt hallottam a környezetváltozás, utazás is csodákra képesek.
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

na ha addig nem is, az utazáskor biztos elér Téged is a pozitív hangulat. Jól teszitek nagyon! Segíteni fog. Nekünk is sokszor segített utazás túl lendülni egy-egy nehéz ponton. Olyankor sikerül a mókusketeket kívülről látni. Érezzétek jól magatokat majd!
bikbok

@bsophiana:

azalatt a fél óra alatt, amíg a billentyűzet fölött gondolkodtál, inkbb kérdeztél volna tőlem. Vagy olvastál volna vissza. De tényleg bántottál azzal, hogy olyat írsz, ami nem is igaz. Az hogy bikbok még egyet is ért minden soroddal, szintén rosszul esik.

Mikor mondtam, hogy nem megyünk tovább a vizeletes eredményemmel? Senki. Én nem. Most pénteken voltunk vissza a háziorvosnál munka után, mert úgy tudtuk 5-ig rendel. Normál esetben rendel is, de előbb el kellett mennie, csak az asszisztenssel tudtunk beszélni, aki ránézett a leletemre, és azt mondta, hogy ezek a számok olyan alacsonyak, hogy gyakorlatilag semmit nem jelentenek. Valószínűleg belekerült egy kis hüvelyváladék, ha nem zuhanyoztam az otthon leadott minta után. MOndtam, hogy nem zuhanyoztam és igen otthonról vittem egy lezárható tégelyben a reggeli első vizeletet. Azt mondta, hogy erre doktor úr se fog mást mondani, de természetesen, jöjjünk vissza, amikor ott lesz.

Vagy mikor volt olyan, hogy nem kezeltem a felfázásom, vagy amikor bármi panaszom volt? Mindig kivétel nélkül elemntem dokihoz és ha nem küldött tovább, gondolom nem volt rá szükség. A véredményem is tökéletes, és a férjemé is. A férjem vizelete is tökéletes.

A korábbi sperma vizsgálatánál még nem volt gyulladásra utaló jel. Akkor hova kellett volna mennünk? Se visszér, se gyulladás, ezt mondta az urulógus. A mostani spermavizsgálatánl volt a fvs magasabb mint 1, ezért ez már utal némi gyulladásra. És honnan veszed, hogy ennyiben hagytuk?
MÉg akkor kapott beutalót két különböző helyre. Hormonvérvételre mert lehet nem ez a "pici" gyulladásra utaló jel az oka az alacsony spermaszámnak. De a gyulladást is keressük, milyen eredetű lehet, most például hétfőn egy pénzes vizsgálatra megy, amihhez még pénteken megkapta a tégelyt. Ott tenyétés lesz.

Nem értem miről beszélsz. Komolyan mondom, hogy nem értem. Miért írod azt, hogy a férjem  nem akarja a vizsgálatokat? SOHA nem írtam ilyet.

HOgy játszunk az egészségünkkel? nem hinném. minden orvosok által ajánlott vizsgálaton résztveszünk. Mindegyiken, kivétel nélkül. És olyanra is elmnetem, amit totál magán úton kezdeményeztem. A férjem mindent megtesz értem, és a 4. babánkért a cél érdekében.

Azt meg, hogy az alacsony spermaszám ebben a korban nem normális, magunktól is tudjuk, nem kellett volna itt így idevágni. Vagy írtam olyat, hogy belenyugodtunk és elfogadjuk? Hát bizony nem.

Írtam volna olyat, hogy várakozunk és a lábunkat lógatjuk? Nem rémlik. Nem írtam ilyeneket. VAgy nem érthetően fogalmazok és totál félre értettél.

Bikbok!
te pedig hiába vágod a fejemhez, hogy megmondtad, hogy a vizeletet kell vizsgálni és oda-vissza fertőzzük egymást, ha az orvos úgy gondolja, a gyógyszer meggyógyít és tényleg nem lesz utána tünetem, akkor elhiszem, hogy meggyógyultam. Hüvelyi fertőzésem nincs, húgyuti fertőzésem volt. A férjemnek húgyuti fertőzése nincss. Sperma tenyésztés folyamatban. A vizeletvizsgálatot én személy szerint én kértem a háziorvostól, nem küldött el senki, a meddőségiben sem. Nem hiszem, hogy hibát követtem el azzal, hogy most kezdtük el. Hiszen az ok, amiért nem estem eddig teherbe, még csak most derült ki 3 hónapja. Az előző egy évben másfelé tapogatóztunk, hát csak ennyi történt.

Én felelőtlen? most komolyan lányok......

caroline4

@caroline4:

szerintem ne sértődj meg, Veled vagyunk nem ellened. Ha vissza emlékszel nem egyszer írtad, hogy ilyen meg olyan folyásod, gyulladásod, felfázásod volt. Volt amikor bevettél rá 1-2szem antibiotikumot, de nem egy teljes kúrát. Volt amikor a férjednél találtak gyulladást, de Téged nem kezeltek. Szóval igen, továbbra is azt gondolom, hogy egymásnak adtok át valamit. És az mindegy, hogy egy vizsgálat fizetős vagy sem, egy nőgyógyásztól ezeket a vírus, gomba, baktérium szűréseket bármikor lehet kérni.
Drukkolunk Nektek mióta, hisz tudod. De amíg fogy a türelmed, hogy miért nem jön a baba, én sem értem, hogy hogyan lehet egy gennyes,fehérjés vizelet eredmény esetén nem azonnal megoldást követelni.
Még egyszer mondom, a segítő szándékot lásd!

Maminti, gyógyulj meg hamar. Gyomrod van ki?
bikbok

@maminti73:

várakozom. Türelemmel :) :) Gondolhatod :)
bikbok

Caroline bizony hidd el, tökéletesen jól olvasok! És akár szóról szóra be tudom neked másolni, amiket pár sorral ezelőtt írtál, hogy te nem gondolod,hogy a bakteriális fertőzéssel kezdeni kellene valamit.. Ahogyan írod, te kérted az orvostól, nyilván nem alaptalanul, mert erre utaló tüneteid voltak. Miután kiderült,hogy igazad van, megynyugodtál, hogy oké , baj van, beveszek 2 bogyót és minden szupi lesz. Nekünk sem véletlen mondta a bakteriális fertőzés után a doki a férjemnek, hogy egyáltalán ne éljünk szexuális életet , amíg ez jelen van és eddig is csak a szerencsén múlott,hogy nekem nem adta át!

Mindenki úgy próbálkozik és küzd, ahogy szeretne és ahogy jól esik, de mint írtam, ezeket a betegségeket babától függetlenül kellene komolyabban venni. Arra is tisztán emlékszem, amikor írtad,hogy a férjed nem akar urulógushoz menni, mert neki az már sok. És még sorolhatnám. Amikor meglett az eredményetek a spermavizsgálat után folyton csodáról beszéltél, hogy szedi a vitamint majd javul, csakhogy az egészségre is ennyi erőt kellene fordítani, hogyha nem akartok nagyobb bajt és ez most nem kioktatás.
Teljesen mindegy, fizetős vizsgálatra mentek vagy sem, egy jó orvos úgyis tovább küld mindenféle góckutatásra stb. Sőt , azt is gondolom,hogy nem kellene ennyire kezedbe venned az irányítást, mert te mindenféle vizsgálatnak alávetetted magad, miközben lehet,hogyha elindultok andrológushoz, rögtön kiderül a baj és sok pénzt és kellemetlenséget kíméltek meg magatoknak. De persze, ezeken már nem lehet változtatni, én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ne feltétlen a gyerekgyártás legyen mindig a központban,hogy a számot növeljétek elsődlegesen minden mást kizárva, hanem a hátteret vizsgáljátok és egy fertőző betegséget ne baggatelizáljunk el. Annyira okos nő vagy, olyan sokat segítesz mindenkinek és annyira jól utánaolvasol mindennek, csak már azt a végletet érzem, hogy a gyerekgyártáson kívül semmi más nem számít, most is többször írtad le azt, mint a férjed egészségét. Kicsit lazulj el , élvezd az életet, mert bele fogsz őrülni :( 

Sajnálom,hogy ekkora indulatokat váltott ki, pedig én tényleg segíteni akartam és,hogy tudd, nem vagy egyedül, és biztos vagyok benne,hogy azért is fáj ennyire, mert a közepébe trafáltam, csak eddig ezt így senki nem merte nyomatákosan leírni.

Mielőbbi sok sikert és babásodást kívánok! :) 

bsophiana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?