Hello Lányok!
Hu, de eltűnt mindenki!
Meri, pihenj sokat és dolgozz keveset!
Ennél jobbat nem is tehetsz
Basszus, mindjárt töltitek a 11. hetet, de durva!
Nikó, tessék ám sűrűbben jönni!
Jó rég hallottunk már felőled!
Mi jól vagyunk, tegnap reggel voltam diabetológián. Reggeli után kellett mennem, pont 2 óra telt el és a cukrom 6,1 lett, ami szerintük tök szupi.
Egyébként valószínüleg 2 probléma miatt buktunk el a terheléses cukron.
1. a 120 perceshez a vért 20 perccel hamarabb vették le.
2. A vérvétel előtti napokban rengeteg tejcukrot és szénhidrátot kajáltam, ami felhalmozódott a véremben.
Úgyhogy a diétás növérke szerint nem kell félni
Most 175g-os szénhidrát diétára rakott, amit teljesen jól bírok
Számolatlan mennyiségben ehetem a virslit, parizert, töpörtyűt!!! (kár ,hogy terhesen nem ízlik). Sőt, heti 1-2 szelet sütit is ehetek, s mivel anyós ma sütit süt, kénytelen leszek feláldozni magam
:):):)
Szerdán kell mennem szemészetre, hétfőn meg vissza a rendelésre.
Képzeljétek, hétfőn megyünk szülőszobát nézni!
Tegnap voltunk doki bácsinál is. A cukromtól nem volt elájulva, de a súlyomnak örült
Még mindig csak + 1,5 kg
Viszont ez a piszok kenetvétel közben jól megkarmolt a pálcikával.
Peti kb. 0,5 kg és olyan édesen odafordította felénk a pofiját
Szeri, ez a gyerek annyira édes
Még Apa is mondta, hogy milyen vagány kis fickó
:):)
Dorka, ez a leányzó még mindig olyan kis dögönyözni való!
Jaj, már alig várom, hogy az enyém is kibújjon és babusgatni lehessen
Képzeljétek, úgy néz ki Petinek másik keresztanyja lesz.
Eredetileg ugye a tesómékat kértük fel keresztszülőknek, de a sógornőm nem igazán tűnik lelkesnek.
Először is dühös volt, mert a szülés miatt (amin a tesóm szeretne itthon lenni), nem tudnak oda menni nyaralni, ahova Ő akart (nem érnének haza "időben").
Másodszor pedig felénk sem bagózik.
Tesóm hiába jön hétvégente, a csaj inkább otthon lustálkodik. Már pedig én olyan keresztszülőt szeretnék a gyereknek, akiben megbízhatok, hogy ha gáz van, gondoskodni fog róla. Karácsony óta nem volt nálunk.
Csak nem tudom, hogyan "tálaljam" a dolgokat. Kérdezzek rá finoman, hogy "Te figyu, akkor is ennyit fogsz hozzánk járni amikor Peti már kint lesz?"
Nem azt várom, hogy naponta itt lihegjen a nyakunkban, de azért mégis, havonta egyszer igazán jöhetne. Mert hát mi nem mehetünk hozzájuk (ez is a csaj érve), mert olyan pici az albérlet, hogy nem tudunk leülni.
Szóval totál nem tudom, mit tegyek. Vélemény, ötlet, tanács?
Kérlek csajszik, mondjatok valami jót. A lényeg, hogy én megnyugodjak
:) és a tesómat sem akarom megbántani.