Új privát üzeneted érkezett!

Meri Nyunyinak nem Anyahiánya van hanem b@sszus (nem tudok rá jobb szót bocsánat) fönt 4 foga jön egyszerre...
most a fürdést is végig orditotta,pedig nagyon szeret fürdeni.kapott homeos kúpot éjszakára remélem tud majd aludni

Bridzsi

Kép
esztora

Nem lehet egyszerű egyszerre 4 fogacskával is kínlódni. De ha egyszer kibújnak, akkor már 4-et le is tudtatok. :wink:

meriann

hát nem tudott,kapott fájdalom csillapitót is

Meri én is így probálok hozzá állni :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

SZiasztok Ti Drágák!

Fioo:D
Köszönöm szépen, megint annyira jól esett, amit írtál! Olyan jó, hogy vagytok nekem, Csajok!!Remélme l sikerült a séta! Nálunk is nagyon vacak idő van :evil: Pedig márúgy beleéltem magam a tavaszba.... :(

Merikém:D
Örülök, hogy jobb a fogad! Róka meg tényleg remélem, hogy sitty-sutty eltűnik!
Jaj, az Áron nagyon szép név! Ha a második is fiú lenne, nálunk is az lett volna a befutó, de unokatesóm férje is Áron, és gondolom, ők igényt tartanak a névre a saját fiuk számára:D

Esztora:D
Jajj, szegény Nyunyuka....remélem nem sokáig fogja őt kínozni ez a fogzás! Négy fog egyszerre, nem semmi...de jó, hogy a humorod meg tudtad őrizni:D

Dorka:D
Doró képeket még-még-még!!!!! :D Nem bírok Vele betelni:D

puszik

porsika

Porsi mást ugysem tudok csinálni,igyekszem ugy alakitani a dolgokat hogy neki jó legyen.
megyünk ma is sétálni mert a levegőn tegnap is 3 órát aludt

mától Norbi ételeket eszek (regg.-ebéd-vacs.) kiváncsi vagyok milyen lesz és hogy fogyok-e tőle??igyekszem nagyon betartani...

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,
hoztam pár képet:

Kép
hasizmozok:
Kép
Kép
Kép
csá:
Kép
folt:
Kép

sztetek ez a folt mitől van? doki szerint a nyála... :roll:

fogzóknak jobbulást,fájdalommentes napokat.

mi jobban, tegnap volt a mélypont a nem evésben, ma már jobb a helyzet. :)

Kép
Kép
h@jni

Esztora:
kitartást a fogyókúrához. :wink:

Kép
Kép
h@jni

annyira nem fogyókúra inkább befejezném azt hogy minden hülyeséget eszek....és remélem így fogyok is kicsit

Hajni még Marci új haját meg se dicsértem nagyon aranyos!!!
Lilla pedig hatalmas és gyönyörű!
a foltra nem tudok mit mondani,én nem hiszem hogy a nyáltól lenne de nem vagyok orvos.
Nyunyi az ekcémájára kapott Halicare homeos krémet,ez allergiás bőrpanaszokra is jó így én ezzel kenem ha "bármit" találok.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hajni, ez a két gyerek annyira édes :):):):) Lilla olyan kis vasgyúró :) Marci meg annyira jóképű :):):)

Esztora, sok sikert az egészségesebb táplálkozáshoz, Nyunyinak meg nagyon szorítok, hogy kibújjanak a fogacskái! :) Jó lenne, ha már tudnátok egy picit többet pihenni. :roll:

Mi reggel voltunk terheléses cukron. Hát, az a trutyi nem egy élmény :( Mondjuk annyi engedményt kaptam, hogy bele rakhattam egy citromnak a levét és jól behűtöttem. Így már súrolta a tűrhető kategóriát. Most meg marhára szomjas vagyok. Holnapra már meg is lesz az eredmény. Kicsit izgulok miatta, de remélem nem lesz gond.

Marietta, Te mikor mész vérvételre?

Vicces volt, mert tőlem vettek vért először (reggel 7.10-kor :? ), majd 9.10.-kor én voltam az utolsó, aki elhagyta a labort :) Egész jól viseltem, nem volt se hányinger, se rosszullét. Csak nagyon álmos voltam a korai keléstől. :roll: :roll:
Utána még elmentem Postára, aztán hazajöttem és visszafeküdtem aludni. Most fél 1-kor ébredtem fel, hogy bitangul éhes vagyok :):):):) Mindjárt megyek is enni, jó kis krumplis tésztát csináltam tegnap :)

Apa és anyós között nagyjából helyre állt a rend, bár inkább anyós erőlteti az udvariaskodó beszélgetéseket. Mi meg próbálunk jó pofit vágni.

Meri, örülök hogy helyrejött a fogínyvérzés. Én - amikor az enyém vérzett - vettem valami gyógynövényes fogkrémet amitől elmúlt. Aztán elfogyott a fogkrém, lusta voltam magamnak külön venni másikat, így használtam Apáét. Vissza is jött egy a fránya vérzés. De nem olyan vészes. Legközelebb, ha megyünk vásárolni, majd veszek megint :)

Csajok, eszeveszett mennyiségű háztartási kekszet fogyasztok mostanában. :roll: Na jó, annyira nem vészes, mert 1,5-2 hét alatt kajálok meg kb 80 dkg-t :) Vacsira szoktam enni, kakaóba áztatva :) Mostanában ez a befutó kaja, egyfolytában ezt enném :) Csak a józanésznek köszönhető, hogy eszem mást is :)

Viszont még mindig csak +1,5 kg-nál tartok, ami ugye a leadott 6,5-ből jött vissza :) Kezdek aggódni, hogy nem-e hízok túl keveset? :shock: Nem vagyok normális, mi? :oops: Van aki amiatt aggódik, hogy túl sokat hízik, én meg amiatt, hogy túl keveset. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Fioona, Ragota, asztrológiában járatosak!
Mit mond a programozott császárról az asztrológia? Befolyásol az vmit, ha vki nem egyezik bele a prog. császárba, és kivárja a vajúdás megkezdődését? úgy értem, asztr. szempontjából?

bocs, most csak erre a kérdésre futotta az időből, vki számára kérdeztem. köszi nagyon előre is!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de az életem egy kicsit más fordulatot vett. Úgy néz ki, hogy nem maradunk együtt a férjemmel... Nem akarom túlzottan részletezni a dolgokat, de valszeg mostanában men leszek babás, ezért nem nagyon jelentkeztem. Azért rendszeresen olvaslak Titeket, mert érdekel, hogy kivel mi történik, de sajna nem nagyon tudok beleszólni a témákba.

Fio,
Köszi a választ, de egy kicsit félreértettük egymást. :D
Olyan kendőre, vagy sálra gondoltam, amit a derék köré lehet tenni, hogy ne fázzon az ember hasa. A barátnőm terhes (7.hétben van) és csípő gatyákart hord, és ki van az egész dereka. Ezért mondtam neki, hogy megkérdezlek titeket, hogy hol lehet ilyet szerezni.

Csipcsab: asszem Te is ilyet használsz. Nem?

Előre is köszi a segítséget.

Puszi Mindenkinek
Timi
toti77

Drága Totika!

Nem is tudom mit írjak.
szívből kívánom, h az életed úgy alakuljon, ahogy szeretnéd.
Baráti ölelés Neked.

Kép
Kép
h@jni

Toti!

Jó hogy jöttél,de a híreknek egyáltalán nem örülök. NAgyon sajnálom hogy így alakult. Ez már biztos? Tutira nem lehet helyrehozni?

Igen én használok ilyet. A neve BANDÁZS. És nagyon jó,csak ajánlani tudom a barátnődnek. Bármelyik kismama boltban tud venni,különböző szinekben.

Pinkiné!

Erre a terheléses cukorra én a betöltött 24.hét után megyek. Mindenhol így van. Téged hogyhogy ennyivel hamarabb küldtek?

Hajni!

Édesek a gyerekeid!
csipcsab

Drága Toti!
Tegnapelőtt gondoltam Rád, és arra, h írok Neked egy sort, hátha beleolvasol abba, amit írunk. Sajnálom, és csatlakozom Hajnihoz, h kívánom, h úgy alakuljon az életed, ahogy a legjobb lesz Neked. Ha úgy érzed, jólesne írni, mi itt vagyunk!!!

Bandázst én is használtam, bevált. Csipcsab minden fontosat leírt róla.

Hajni, olyan jó ránézni Marcira, földerül tőle az ember! És a pici Lillától is! Micsoda idomok, ő is egy gyönyörű kis gombóc! És nagyon jó a csak-a-pocakom-van-lenn akrobatamutatvány is!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Toti!

Nagyon sajnálom... :(
Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz.

Hajni!

Gyerkőcök gyönyörűek!!!
Lilla szeme zöld?

Nán-Dorka!

Dorka tündéri pofiját de megpuszilgatnám!! :D

Meri!

Jó a vonalzód!!!:)
Én is kisfiút érzek nálad,egyre jobban...

Nagyon boldog szülinapot!(bocs,hogy utólag)

Esztora

Nyunyinak remélem hamar kibújik már az a 4 fog!
Norbi diéta nagyon jó szerintem!!!Én csak ettől tudok fogyni. Így kajálok pár hete és már csak 3 kiló pluszom van a 6-ból.

Rólunk: a gyerkőcök tök jól eljátszanak együtt.Már most...nem is gondoltam volna,hogy ilyen korán.
Domi szórakoztatja Samut,ő meg kacag rajta,meg beszélgetnek egymásnak.Nagyon édik.:)

Na megyek...puszi

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Először is Toti Drága, sok erőt és kitartást Neked! Ha mégsem lehet köztetek rendbe hozni a dolgokat, kívánom hogy találd meg azt a Társat, akit kívánsz magadnak!

Azt pedig - remélem a lányok nevében is írhatom :roll: - én kérném Tőled, hogy még ha így is alakultak a dolgok, azért gyere hozzánk sűrűbben és beszélgess velünk. Tudod jól, hogy mindig meghallgatunk, bármikor, bármivel. Legalább van ki(k)nek elmesélni a dolgokat. :wink: :wink:

Marietta, pontosan én sem tudom miért alakult így. Amikor utoljára voltam a dokinál (19. héten), akkor mondta, hogy menni kell majd cukorterhelésre és hogy úgyis pont úgy megyek majd vissza hozzá, hogy a 24. héten, úgyhogy előtte héten beszéljek a szülésznővel, mikor veszik le a cukrot. Ő meg azt mondta, hogy hétfőn úgyis megyek a dokihoz, akkor vegyük le úgy, hogy tudjam már vinni magammal az eredményt.

Orsi, örülök hogy a 2 fiú így elszórakoztatja egymást :) Nincs is annál jobb, mikor így kijönnek egymással :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

3,3 az éhgyomri cukrom, de 8,7 lett a 120 perces, úgyhogy úgy néz ki, terhességi diabéteszben szenvedünk. :oops: :oops: :oops:

Holnap reggel vár a háziorvosom, mehetek diabetológushoz és keményen diéta, diéta, diéta. :cry: :cry: Ja, és emellé még mehetek hetente vérvételre.

A legrosszabb, hogy nem is nassolok, és zabálok és még is :(

Eléggé el vagyok keseredve, de inkább Peti miatt, hogy neki ne legyen baja :(:(:(:(:( :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Meri, nagyon jó ötlet ez a nyaklánc. Nekem biztos nem jutott volna eszembe. :wink:

Porsika!
Örülök, ha tudtam segíteni kicsit. Én is sokat vívódtam ilyeneken tudod. És volt, hogy épp te segítettél! :wink:

Hajni! Lilla egyre jobban hasonlít Marcira nem? Vagy csak ezeken a képeken? Ilyen kiütések a mi Lillánknak is voltak, és szintén a nyálra fogták. Ami azért érdekes, mert ő nem is nyáladzott a fogával. Oli meg igen, és rajta nincs. Szóval passz...... Elmúlt gond nélkül. A Halicar tényleg nagyon jó kenőcs, magamra én is használom. De a szája köré csak akkor kend, ha nem dörgöli be valamivel a szájába!

Dorka!
Asztrológiai szempontból az ismerősöd már nincs döntés helyzetben. Hogy mi lesz, az már ezelőtt eldőlt. Nem tudom, hogy a baba vagy a mama szempontjából kérded e. A mama horoszkópjába benne van, hogy milyen lesz a szülése, a babáéban pedig benne lesz, hogy hogyan született. Az asztrológia nagyon sokrétű, és minden mindennel összefügg. Kielégítő válasz ez?

Pinkiné. A terhességi diabétesz nem (csak) a cukorfogyasztással függ össze. Sokkal inkább a szénhidrát bevitel a döntő, és ahogy írtad, te abból mostanában sokat fogyasztottál keksz formájába. Ne aggódj. Ha betartod a diétát, nagyon jól kezelhető. Mikor Lillával bent voltam szülés előtt 1 hetet a kórházba, volt bent egy kismama, hasonló gondokkal, csak neki már kórházi megfigyelés kellett, mégse lett semmi baj. Nyugi!

Van 4 fogunk. Olivér megtanult felmászni az összes ágyra, így gyakorlatilag semmi, és ő sincs biztonságba. Eddig az ágy volt a nyugalom szigete nekem is, és Lillának is. Na, ennek lőttek.
A kukucs játék a menő nála, amit az előkével is szívesen űz, persze evés közben. De olyan édes kacagással, hogy nem lehet haragudni rá. És engem is etetni9 akar, minden a számba akar tömni. Érti, a gyere, és a hami, (nyisd ki a szád) szavakat, valamint a nevét. 8)

Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Pinkiné, remélem, nem lesz komoly gond. A babával biztos nem, jó, h észrevettétek. Neked mondjuk annyi, h oda kell figyelned, az macera, de a fő a pici Peti egészsége! Egy barátnőmnél mind2 gyerkőcnél volt cukorbetegsége, se előtte, se utána. Ő pl. olyan helyről hozatott kaját, ahol pontosan megjelölték az étel kalóriatartalmát.

Fio, köszönöm. Sajnos nem egészen értem. A mamának kell döntenie, legyen-e prog. császár. Azt gondolja, befolyásolja a gyerek életének alakulását asztr. szempontból azzal, ha a progcsászár mellett dönt, és azt gondolja, rosszul. H a gyereknek meg kell engedni, h maga határozza meg az időt.
Ódzkodik több szempontból a programozástól, én amúgy meg vagyok lepve, h dönthet. Azt hiszem, azért, mert nincs választott orvosa, így aki vizsgálja, csak javaslatot tesz. A választott orvos vszínűleg jobban keresztülvinné az ő általa jónak tartott módot.

Édi lehet Oli a kukucsolással! És h szokott még, amikor nem előkével?
Doró pedig ezerrel integet. Ha már a kabátját kezdi venni vki vagy a bejárati ajtóhoz közeledik, integet neki. Mondjuk akkor is, ha az ő anorákját adom fel, tehát ez vmi általános "elmegy vki" jelentésű nála. Ha kimondom azt, h "integetni", integet, ha a tapsolást emlegetem, rendszerint tapsol. Hihetetlen, pár nap alatt mintha elkezdte volna érteni a beszédet. Nem vettem észre nyilván az előzményeket. Bár azt láttuk, h kommunikatívabb lett, az evésnél csapkodott, ha elég volt.
Nagy öröm nekem, h jobban eszik megint, és vége van egy husis kaja, amit szeret. Bár van benne paradicsom, utólag vettem észre. Hipp, 5 hós kortól ajánlott, hát, nem tudom... Mert az azért jó, ha néha eszik husit. Mit gondoltok erről a paradicsom-dologról?

Kép

Kép
nán-dorka

És Oli legurul, ha nem vigyázol rá, az ágyról? Doró simán, sőt, nemrég a legnagyobb nyugalommal ült háttal az ágy legszélére! :shock:

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, édik lehetnek a srácok. Köszönjük a távpuszikat Doró pofijára!

Arwen, majd küldök priviben a Waldorfról. Nem mintha titkos lenne, csak nem biztos, h mindenkit érdekli.
Remélem, már teljesen jól van mindenki Nálatok!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, Neked volt vmiu tuti nextes beszerzőhelyed? Tegnap láttam egy nagyon szép patchwork rucit, sapival, beleszerettem..
Lányos anyukák: tök jó az, amikor rövidgatya, de úgy néz ki, mintha szoiknya lenne. Nem látott ilyet vki vhol?

Kép

Kép
nán-dorka

Itt a kedvenc: http://www.next.co.uk/shopping/women/motherandbaby/9/2

És ha ennek a nacinak a nevét udná vki, az is nagy segítség lenne!

Kép

Kép
nán-dorka

Doró többször ébredt, itt altatgattam. De most már lefekszem én is. Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné!

Hát ez nem hangzik valami túl jól. De tuti minden rendben lesz. Na akkor mostmár én is kezdek egy kicsit pánikolni. Ugyanis én is nasizok meg hát étvágyam is van meg a sok szörpi és még sorolhatnám.......... Mennyi a felső határ ami után azt mondják hogy diéta? Olyan magas ez a 8,7?? :roll:

Fio!

Oli nagyon ügyi! :D
csipcsab

Sziasztok Ti Drágák!

Totika:D
Úgy örülök, hogy jöttél, annak kevésbé, hogy milyen apropoból, de kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy a legjobb Neked! És hiányzol ém nekünk, úgyhogy ha kedved van, gyere, bármilyen témával kapcsolatban!

Dorka:D
Olyan érdekes, amit írsz!
Nálam ugye úgy volt, hogy ha nem indul be a szülés, 8-án beindítjuk, mert a dokim elutazott, és nem akartam másnál szülni. Viszont végig volt bennem egy idegenkedés, és nagyon örültem, hogy Áki elindultmagától. Mikor "megszültem" a lepényt, akkor derült ki, hogy a méhlepényem vhogy kettévált egy részen, vagyis inkább olyn volt, mintha két méhlepényem lett volna, és a kettőt egy vastag artéri kötötte össze. Mondta a doki, hogy iszonyat mázlim van, mert a ott reped meg a burok, ahol az ér ment, Ákosnak két perce lett volna, nekem emg úgy egy órám....
Bonyolult dolgok ezek. Miért kéne a barátnődnek programozott csaszi?

Hajnikám:D
Elnézve ezt a gyönyörű, elégedett pofit, nem gondolom, hogy ez a Kislány éhezne:D LEhet, hogy egyszerűen vannak finnyásabb napjai, ahogy nekünk felnőtteknek is...nem egyszerű, tudom, Ákos is most egy hete sztrájkol és semmi szilárdat nem hajlandó enni, de több ismerősöm is mondta, hogy náluk is volt ilyen, elmúlik. És olyan szép, kiegyensúlyozott a kicsi Lilla!

Ninokám:D
Már tegnap is mondtam :relax!!4 :D:D:D Ne lesz gond, ügyik lesztek!

Fioo:D
Azta, Olio nem semmi! Nagyon ügyi és okos Kisfiú! Már Áki is kezdi felhúzni magát, meg imád térdelni, szegénykém néha olyanokat esik...de aranyos, már sokszor fel sem veszi, elbprul, koppan egyet, aztén megy tovább...ha nagyobbat koppant, akkor odamászik hozzám, kicsit bebújik az ölembe, aztén megy tovább...annyira aranyos.

Bocsi Lányok, de most csak ennyi, mert szül a "lányom" ( a kutyám) , megyek bábáskodni. Drukkoljatok!

puszik

porsika

Porsi, kérünk majd képeket az unokáidról!!! feltétlenül! és drukk ezerrel!

juj, ettől elsápadtam ettől a lepénysztoritól, hú! nagyon vigyázott rátok valaki!

végül döntött a lány a progcsászár mellett. faros, azért.

Kép

Kép
nán-dorka

és szüléssztorit is kérünk, Porsika, természetesen!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Lányok!

Boldog szüli és névnapot így megkésve az illetékeseknek!

Toti sajnálom, de valamiért ennek így kellett lennie. Szerintem valahol Rád vár az igazi, és helyet kell "csinálni" Neki az életedben! :wink:

Vicky, nézd meg a neten: Arwen torna. Nekem a pszichológus ajánlotta, most kértem hozzá kérdőívet is. Valahogy beiktatom az életembe.:) Ha találsz valami jó dokit, szólj.

Nálam nincs semmi különös, dolgozom ezerrel, nincs sok időm jönni.

Meri, tök jó lett a tábla. :wink:

Sajnálom a nem alvásokat, küldök sok sok álommanót az éjszakákra :!:

Most megyek. Pusz mindenkinek!

Nikó

Kép
nikóska

sziasztok lányok,

Nem nagyon van időm jönni, sokat dolgozom és próbálok minél kevesebbet agyalni a baba-témán...azért olvasgatlak ám Titeket!

Totika, nagyon sajnálom, sok erőt neked és nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon! Jó lenne azért hallani még rólad...

Nikó, én Aviva tornán voltam, ahogy néztem, ez is hasonló lehet. Van könyvem is, otthon is tudnám csinálni, de nem nagyon szoktam... :oops: Jövő héten megyünk az új dokihoz, majd beszámolok :wink:

Puszi mindenkinek
V.
vickybabe

Most csak gyorsan Dorkának,mert indulunk bevásárolni.

Biztos,hogy jó ruhát linkeltél be?
Majd írok privit a nexttel kapcs.Most van egy mégjobb beszerzési helyem:) Majd a többieknek is megírom.

Porsika!
Drukk!!!+++++++++++
++++++++++++++++
+++++++++++++++

KépKépKépKép
*orsi*

Halihó!

Jajj Toti, mi történt??? :cry:

Nándorka: minden úgy fog történni, ahogy történnie kell a baba és a mama szemponjából. Ha így dönt, ha úgy, mert akárhogy is dönt, az a döntése lesz a tökéletes megoldás a pici számára. Végül úgyis minden úgy alakul, ahogy kell.
Én inkább magánvéleményként mondom, hogy várja meg a szülés beindulását, mert szerintem az a jobb a picinek, nem csak kikapják hirtelen a biztonságos burokból, hanem van ideje felkészülni az "útra". Orvosi szempontból persze biztos a másik a könnyebb, kényelmesebb is nekik.

jól vagyunk amúgy, csak ritkán tudok feljönni.

pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Marietta, ne parázz :)

Nálam ez azért van, mert már anno tiniként is volt probléma a cukrommal, de akkor diétával helyre jött. Ezt hívják IGT betegségnek. (most már legalább tudom mi a neve :?). Viszont most a szervezetemnek 2 test részére kell inzulint termelnie, (aminek a mennyiségének a terhesség előrehaladtával nőnie kell) s egy nagyobb szénhidrát bevitelnél nem bírja a kapacitást. Ezért kell a diéta. Hogy többször kevés szénhidrátot kapjon. Ennyi, semmi extra. :wink: :wink:
S tegyük hozzá, azért ma sem éheztem. Reggelire ettem 3 kis szelet teljes kiörlésű lisztből kenyeret vajazva, hozzá sertés parizert, paradicsomot és főtt tojást. Hozzá fincsi diétás szörpit :) Ezt 11 körül ettem és este fél 6-ig kibírtam éhség nélkül. Aztán vacsira meg ettem grillezett pipimellet salátával, mézes-mustáros öntettel (meg pár szem sült krumplit :roll: :roll: :roll: ) diétás kólával.

Mondjuk azt nem tudom hogy fogom megszokni, hogy naponta 5x kell enni! :shock: :shock:

Amíg hétfőn nem mondja meg a diabetológus hogy mit hogyan kéne enni, csak próbálkozom a kevesebb szénhidrát bevitellel.
A háziorvosomtól azt a tanácsot kaptam, hogy hétvégén lehetőleg kerüljem a szénhidrát gazdag kajcsit, éjjel felébredve pedig ne akarjam kivosztani a fagyasztót fagyi után kutatva :)

Persze elsőre én is nagyon betojtam. :roll: :roll: Főleg Petit féltettem, mert hát egyből jöttek a gondolatok, hogy a cukrosoknak sok a magzatvizük, nagy súlyú a babájuk, indítják a szülést vagy csaszi, a baba nagyobb eséllyel lesz élete végéig cukorbeteg stb. De aztán a paramami gátló csapatok leállítottak :)

Porsikám, milyenek lettek a Süti-babák? Hányan vannak? :) Biztosan nagyon cukik :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Orsi, tényleg nem volt jó a link. :oops: Ez az!

http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/8/2

Rövidgatyásszoknya nevét nem tudja senki? Így még utánanézni sem tudok.

Pinkiné, reméljük a legjobbakat! Addig is egyél jókat szénhidrátszegényen!

Szeri, mi újság Veletek? Rettentő rég voltál!

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, igen, saját kis kankalin, a hóvirág után ő volt a következő.
Most örülnék, ha kapnék nőnapra cserepes fréziát, főleg az illata miatt a kedvencem. Az még sosem volt a kertben.
És mit csinálnak a kutyik konkrétan? Kikaparják a virágokat?
Vadászkerítés esetleg?

Orsi, és kösz, várom a privit!

Kép

Kép
nán-dorka

Nálunk borongós az idő, egy kis mosoly talán jól jön:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné meg tudod csinálni én biztos vagyok benne!!!
engem már 1 hete Norbi etet és baromi jól bírom.ma megcsináltam Ricsinek a mákosgubát és mégcsak bele sem kóstoltam hős vagyok!!!!

Dorkától nálunk kisütött a nap!!komolyan

Porsika mi újság a lányodnál hány kisunoka lett??

Totti én is azt kívánom amit a többiek,találd meg a számításaid!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nán-dorka, köszi a hiányolást.
Mindig olvaslak benneteket, csak erőm nincs írni annyira lefáradok nap végére, pedig annyit írnék ám...

A gyerkőcök még mindig szépségesek, mindegyik, és rá kellett jönnöm, hogy ebben a topicban vannak a legszebb babák!!!

A betegeknek jobbulást!

Toti, szomorúan olvastam soraidat. Sajnálom, hogy idáig jutottatok, de biztosan ennek is megvan a jó oldala. Azért jó lenne, ha néha-néha jelentkeznél, hiszen ide tartozol közénk!
A bandázs tényleg szuper, én is használtam sokáig.

Vicky, tök jó, hogy te sem tűntél el, szívesen olvassuk, hogy mit csinálsz mostanában.

Mi jól vagyunk, Balázs már egyre többször áll magában, mindent elengedve. Ágyra még nem mászik, viszont sokszor tepert már le róla. A jó időkben sokat sétáltunk, játszótereztünk, bandáztunk más babákkal, jártunk fürdőbe, nagyon szeret pancsizni, neki van a legnagyobb hangja.
Most voltunk tanácsadáson is, és 8740 gramm és 77 cm a fiatalúr.

Bocsi, hogy szűkszavú voltam, de most is hulla vagyok és még hátravan egy etetés és egy fürdetés.

Mindjárt rakok képeket kárpótlásképpen.

További szép nőnapot mindenkinek!
szerika

Kép
Kép
szerika

De édik a gyerkőcök. Dorka tényleg felvidít.

Esztora: drukk a Norbihoz.

Toti: jó, hogy jöttél. Biztos vagyok benne, hogy minden rendbe jön, úgy ahogy lennie kell.

Nán-dorka: a kutyáknak a vadászkerítés nem jelent akadályt. Még a 150 cm-es kerítés sem elég magas nekik. Mindketten fiúk és magasak, vagyis ha pisilnek magasra pisilnek. A hatalmas dézsás virágokat is eltalálják könnyedén. De ha nem pisilik, akkor kigyomlálják. Imádnak kertészkedni. A jelenlegi kerti kerítés 150 cm, záras és még van amikor így is kijátszanak.

Most ritkábban fogok jönni, mert sok nagyon a munkám és persze sokat alszom. Tegnap is aludtam ebéd után 3 órácskát, aztán este 9-kor újra elaludtam és reggel 8-kor nagy duzzogás árán bírtam kimászni az ágyból. És persze most is azon agyalok, hogy aludhatnék egy jót.

meriann

Sziasztok Lányok!!

Csak beugrottam, hogy mi újság Veletek.

Meri, aludj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dolgozz keveset!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Esztora, kitartás Norbihoz! Nekem is kéne egy kis diéta /nem is kicsi :oops: /, bár ma nem zabáltam tele magam. :wink:

Pinkiné, nem lesz semmi gond ezzel a cukor dologgal, meglátod!

Tünemények ezek a babák, ahogy nézegettem a képeket, döbbentem rá, hogy mekkorák már. Zoli is kérdezte, hogy már minden gyerkő azóta született, hogy itt vagyok köztetek? Még ő is ledöbbent, hogy igen.

Vicky, mi újság, hogy vagy?

Bocsi, hogy most csak ennyi, de meglepő, hogy egyáltalán tudtam jönni.

:lol: :lol: :lol:

Pusz mindenkinek: Nikó

Kép
nikóska

Hello Lányok!

Hu, de eltűnt mindenki! :shock: :shock:

Meri, pihenj sokat és dolgozz keveset! :) Ennél jobbat nem is tehetsz :) Basszus, mindjárt töltitek a 11. hetet, de durva! :shock: :shock: :shock:

Nikó, tessék ám sűrűbben jönni! :wink: :wink: Jó rég hallottunk már felőled! :?

Mi jól vagyunk, tegnap reggel voltam diabetológián. Reggeli után kellett mennem, pont 2 óra telt el és a cukrom 6,1 lett, ami szerintük tök szupi.
Egyébként valószínüleg 2 probléma miatt buktunk el a terheléses cukron.
1. a 120 perceshez a vért 20 perccel hamarabb vették le. :evil:
2. A vérvétel előtti napokban rengeteg tejcukrot és szénhidrátot kajáltam, ami felhalmozódott a véremben.
Úgyhogy a diétás növérke szerint nem kell félni :)
Most 175g-os szénhidrát diétára rakott, amit teljesen jól bírok :) Számolatlan mennyiségben ehetem a virslit, parizert, töpörtyűt!!! (kár ,hogy terhesen nem ízlik). Sőt, heti 1-2 szelet sütit is ehetek, s mivel anyós ma sütit süt, kénytelen leszek feláldozni magam :):):):)
Szerdán kell mennem szemészetre, hétfőn meg vissza a rendelésre.

Képzeljétek, hétfőn megyünk szülőszobát nézni! :)

Tegnap voltunk doki bácsinál is. A cukromtól nem volt elájulva, de a súlyomnak örült :) Még mindig csak + 1,5 kg :) Viszont ez a piszok kenetvétel közben jól megkarmolt a pálcikával. :roll: :roll:
Peti kb. 0,5 kg és olyan édesen odafordította felénk a pofiját :)

Szeri, ez a gyerek annyira édes :) Még Apa is mondta, hogy milyen vagány kis fickó :):):)

Dorka, ez a leányzó még mindig olyan kis dögönyözni való! :) Jaj, már alig várom, hogy az enyém is kibújjon és babusgatni lehessen :)

Képzeljétek, úgy néz ki Petinek másik keresztanyja lesz. :roll: :roll: Eredetileg ugye a tesómékat kértük fel keresztszülőknek, de a sógornőm nem igazán tűnik lelkesnek. :?
Először is dühös volt, mert a szülés miatt (amin a tesóm szeretne itthon lenni), nem tudnak oda menni nyaralni, ahova Ő akart (nem érnének haza "időben").
Másodszor pedig felénk sem bagózik. :roll: :roll:
Tesóm hiába jön hétvégente, a csaj inkább otthon lustálkodik. Már pedig én olyan keresztszülőt szeretnék a gyereknek, akiben megbízhatok, hogy ha gáz van, gondoskodni fog róla. Karácsony óta nem volt nálunk. :roll: :roll:
Csak nem tudom, hogyan "tálaljam" a dolgokat. Kérdezzek rá finoman, hogy "Te figyu, akkor is ennyit fogsz hozzánk járni amikor Peti már kint lesz?"
Nem azt várom, hogy naponta itt lihegjen a nyakunkban, de azért mégis, havonta egyszer igazán jöhetne. Mert hát mi nem mehetünk hozzájuk (ez is a csaj érve), mert olyan pici az albérlet, hogy nem tudunk leülni. :? :?

Szóval totál nem tudom, mit tegyek. Vélemény, ötlet, tanács?
Kérlek csajszik, mondjatok valami jót. A lényeg, hogy én megnyugodjak :):) és a tesómat sem akarom megbántani. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Pinkiné, szerintem beszélt tesóddal erről, mond el neki, hogy milyen aggályaid vannak. Hátha kiderül, hogy miért is ilyen a csaj. Tudtok rajta változtatni, vagy sem, mert ha nem, akkor nem szívesen vennéd, ha ő lenne a keresztanyja Petinek. Biztos nem könnyű de másképp nem tudjátok megoldani, de még lehet, hogy így sem.

Most többre nem futja töllem, majd jelentkezem, vigyázzatok magatokra!
Pusz Nikó

Kép
nikóska

hoztam 2 friss képet Nyunyiról aki 8940gr és 76 cm
Kép

és szombaton felállt:
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Pinkiné, klassz, h a cukor és a diéta nem vészes.
Én is beszélnék a tesómmal egy ilyen helyzetben, h kiderüljön, mi a helyzet. Kérdezd a lányról. Aztán attól is függ, mennyire mondtátok biztosra már a keresztszülőséget nekik. Mit szólt akkor a lány? Esetleg ezt is megkérdezheted a tesódtól, h szte hogy gondolkodik erről a lány.

Esztora, nagyon vagány ez a kispasi!!! És mit csinál ot ta 2. képen? nagyon ügyi!!

Nikó, klassz, h jöttél! Írj, milyen ifjú menyecskének lenni! Hány hónapos házasok is vagytok már?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Bocsika..de tényleg nem tudok gyakrabban jönni. :oops:

Nán-Dorka!

Nagyon szép az a ruci, amit kinéztél!Olyan Dorkás.:D
Küldöm a privit rögtön.. :oops:
Rövidgatyásszoknya??? Talán a nadrágszoknya lenne?

Pinkiné!
Ez nehéz kérdés,de szerintem sem jó ha a keresztszülők közül csak az egyik szeretné igazán a dolgot. Tényleg a tesódat kellene megkérdezni,ahogy Nán-Dorka is írta...
Egyébként nálunk nincs ebből gond...nem lesznek megkeresztelve a gyerekek. Viszont nekem és G-nek nagyon rosszul esett amikor az egyik baráti pár közölte,hogy mások lesznek a lányuk keresztszülei,mert azok annyi mindenben segítettek már nekik...
Na ja és pont akkor közli ezt amikor épp odavittünk nekik egy kiságyat,pelenkázót és még sok mást...
Meg eleve számíthattak ránk mindíg.Pl mi vittük a lányt a kórházba szülésnél...stb.
De nem az a lényeg,hogy nem lehetek keresztszülő(más miatt sem lehetnék egyébként:)),hanem az a beszólás...

Esztora!

Aztaaa de vagány Nyunyi!!! :lol:
Gratu az álláshoz,nagyon ügyes!

Juj ha belegondolok,hogy bő 2 hónap múlva talán Samci is már áll...
egyébként a mászással próbálkozik kisebb nagyobb sikerrel.:)

Nikó!

Örülök,hogy jöttél és írtál!!:)

Szeri!

Bali is nagyon vagány a képeken:D

Ágota!

Örülök,hogy jól vagytok!!!
Majd mutathatnál pár friss fotót Csongiról!:)

Nálunk ok minden.Domi rákattant a legozásra.Festegetek,erre odajön és hoz nekem egy virágot,amit kockákból és más ilyen-olyan legoból épített.Annyira tündér volt!!!:)

Kép

Samu egyre többet mozog,próbál mászni,de még csak kúszik inkább.Viszont 2-3 perc alatt körbekússza a nagy ágyat...

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Nándorka ott éppen felállt!
csak ez gurulós játéktároló így elég nehezen ment mert lépegetnie is kellett.hamarosan lecseréljük egy Orsi által készítettre és azon könnyebben megy majd. :wink:

Igen kis laza ebben a napszemüvegben,tegnap előtt kapta (a névnapjára kicsit megkésve) mindig vigyorog mikor felteszem neki,még a Brendonban is csodálkoztak hogy nem szokták szeretni a gyerekek.ugynézki Anyja Fia én is függő vagyok most hagytam el az egyik napszemüvegem és nagyon sajnálom (még soha nem hagytam el....Valentino volt és imádtam)

Orsi igen hamarosan nálatok is indul a randalír!!szépek a kisfiaid!!
az a baj hogy Nyunyi is lazázik aztán kéz elenged és dölés mint egy krumpliszsák,folyon a kanapéra akar felmászni de azon semmi kapaszkodó nincs...

Szerika Balázs is tündéri szeret hintázni?
nálunk kb 20 év után most újitották fel a játszóteret végre!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Nem hiszem el... Írtam egy tök hosszú üzenetet, erre elveszett, nem rakta be... :evil: :evil:

Majd megpróbálom újraírni, ha Csenge engedi...

Addig is egy pár kép:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Nagyon kevesen jövünk! Én bevallom mindig benézek napjába többször is,de mivel szinte semmi forgalom nincs így nincs is kedvem írni. :oops:

Esztora!

Nagyon ügyes Nyunyi,hogy már felállt,és hát abba a napszemüvegbe nagyon vagány. :lol:

Nándorka!

Hát Doró mosolygs képei tényleg vidámmá teszi a napunkat. Nagyon cukor. Kis husi!

Szeri!

Hát Balitól még mindig kész vagyok. Az első képen olyan vagány abba a sapkába és olyan nagynak néz ki mint egy ovodás. Mutattam is a páromnak a képet és kérdeztem hogy szte mennyi idős. Hát mikor megmondtam neki hogy 9 hónapos múlt,csak lesett rám nagy szemekkel. :lol:

Orsi!

Milyen kedves Domi azzal a virággal. Samu is ari. Szépek a gyermekeid. Most mit melózól?

Meri!

Jó a vonalzód. És olyan furi hogy így rohannak a hetek,nemsokára túl vagy te is az első trimeszteren. :shock:

Krisz!

Csengétől kész vagyok teljesen. Annyira szép,és olyan jól áll neki a hajpánt. Na meg az a kendő is. :lol:

Hajni!

Szerintem se aggódj mikor kevesebbet eszik Lilla. Jók a képek amiket feltettél. Nagyon jó húsban van a kishölgy.és hát Marci is azzal a csábos tekintetével. :D

Pinkiné!

Szerintem is beszélj a tesóddal. Aztán majd az alapján dönts.
A diétához sok sikert. Nekem tegnap azt mondta a dokim hogy a 24-28 hét között kell ezt a vizsgálatot csinálni és én a 26-ik héten menjek mert az a legjobb. Hát én nem tudok nem értek hozzá Így azt csinálom amit Ő mond. A védőnő már ma akarta hogy menjek a dokim meg mondta hogy nehogy. Jó mi? :lol:

Mi tegnap voltunk este dokinál a szokásos vizsgálaton. Az én örökmozgó gyerekem megint meg se mozdult,össze volt gabalyodva, a doki ott kínlódott vele hogy letudja mindenét mérni. :lol:
Azt mondta szerinte KISLÁNY!
Becsült súlya:710gramm. Olyan nagy már. Ha nincs semmi gond akkor 1 hónap múlva kell ismét menni.
Na persze még 5 perce se mentünk hazafelé már ezerrel bulizott a hasamban. Szóval jól elszórakoztat minket. Kis makacs és önfejű már most! :lol:
csipcsab

Kép 24.hetes pocak
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?