Új privát üzeneted érkezett!

En is orulok a topicnak!Itt legalabb kibeszelheti az ember a banatat.
Engem is ert ma egy kellemetlen meglepetes.Mentem reggel a vervetelre a nogyogyaszatra.Mondanom sem kell,volt vagy 50kismama.Am volt koztuk egy szakmunkasbeli osztalytarsam,akit 5eve nem lattam.Nagy pocija van,30kg-t hizott.Kerdeztem hogy mikorra van kiirva.Tegnap kellett volna szulnie.
Olyan rosszul erzem magam!!!!!!!!!!!!!
Probaljunk meg vidamak lenni!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Abszolút megértelek, minden hónapban bízom benne én is, hogy most aztán tutira sikerült, aztán kezdi a csöpögést...
És sunyi dolog ez a titokban bízás, mert ilyenkor győzködi magát az ember, hogy de most nem gondolok rá, de közben ugye titokban mégis. A rá nem gondolás csak úgy működik, ha vki tényleg feladja (pl. 5 sikertelen lombik után). Na akkor bír az ember kizökkenni az akarom állapotból, csak addig hosszú az út, és sok a csalódás, átlagban 1/hó Kép
És igen, az ember próbálja keresni magában a hibát, pedig nem hinném, hogy a pl egy spirál miatt ne jött volna eddig össze...Kép (vagy bocs, ha mégis) Ezt se szabadna, mert még az ember agya is meghülyül.
Most tök furának találom, hogy tíz évig szedtem a fogit, és még több ideig volt a legnagyobb félelmem, hogy csak teherbe ne essek! Bezzeg most!
De nem vagyok hajlandó hibáztatni magamat semmiért, mert akkor az úgy volt jó Kép

angel37

Na akkor kitaláltam a depi-űző-kúrát!

HOLNAPRA MINDENKI HOZ LEGALÁNBB 3 DOLGOT, AMIÉRT ÉRDEMES ÉLNIE!!!

Ma már nem jövök, megyek zárni, meg takarítani.

Talán még bekukkantok, de nem 100%.

Pusz: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Láttod te is majdnem elsirtad magadKép,a babára egyszerüen lehetetlen nem gondolni.Bár én is kis csitri vagyok még "csak" 23 éves,a párom szerint akor aggodjak ha 30 leszek és adig nem sikerül,de én ettöl a 14 hónaptol ki vagyok bukva akor mi lesz mégKép??!!!
Vendég

Én is lépek ,holnap jövök délután mindenképpen,addig is mindenkinek millio puszi!!!Kép

Sziasztok!!!!
Vendég

Keditke,
ebben hasonlítunk, én sem "nyígok" a páromnak Kép
Jó is, meg nem is, mert jó lenne mindig, mikor megjön, panaszkodni neki egy kicsit, de nem teszem, félek, hogy elindulna a lavina... esetleg ő is elkeseredne (bár nem az a típus), az meg igazán rossz lenne. Ha meg neadjisten úgy "férfimód" vigasztalna, képes lennnék egy rossz pillanatomban úgy értelmeezni, hogy nem is akarja - na az meg igazán nem hiányzik Kép
Úgyhogy előtte úgy teszek, mintha engem se bántana annyira, majd sikerül egyszer!, pedig mikor megjön, akkor nem könnyű!

Igen szuper jó, hogy van ez a topic! Kép

Ancsa,
én legjobb barátnőm is októberben szül! Kép

angel37

Kell nekem ilyen hosszúakat írni, mire végzek, mindenki eltűnik! Kép

angel37

Ja, még valami!
Angel!
Írtad, hogy 1 csalódás/ hónap.
Az én férjem is ezt nem bírja megérteni, hogy azért ilyen kib..ott nehéz belenyugodni (Mibe???Abba, hogy nem lehet???), mert nem úgy van, mint egy ház, hogy arra vágyunk, de aztán belenyugszunk, hogy persze, persze nincs rá pénzünk, akkor nem lesz. Itt minden hónapban megadatik az esély. És ezért baromi nehéz. 28 nap alatt nem lehet belenyugodni. Főleg, hogy akkor ott van rögtön az újabb esély. És bezárult az ördögi kör, és lehet begolyózni. (De én nem leszek szives bogolyózni! Azért sem!!!Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ram most szornyu honapok varnak!A sogornom 28-an,a szomszedom nov.7-en,az egyik baratnom aki szomszedom is aprilisban,a masik baratnom ma nyogte be,hogy lehet hogy terhes,meg remelem a tesom is.
Mar elore felek.......
Nemsokara nekem is mennem kell!

Kép
Kép
ancsa81

Na msot már tényleg lelépek!

Sziasztok!!!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

szia

Kép
Kép
ancsa81

Vica!

Elfelejtettem eddig irni,hogy GRATULALOK nektek az evfordulotokhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Mi 8eve vagyunk egyutt,5eves hazasok.

Kép
Kép
ancsa81

Vica,
igaz, be lehetne tőle csavarodni, de fogjuk fel inkább úgy, hogy hálistennek havonta adatik meg az esély Kép, és nem félévente, vagy évente!

Ancsa, tudom, nehéz Kép Én már rettegek, hogy ki jelenti be legközelebb! Már minden ismerős csajt vizslatok, amint meglátom! Kép
De hangsúlyozom, a topic az más!!! Kép

angel37

Mennem kell!Sziasztok!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Móni,
ne légy elkeseredve,lehet korán teszteltél!KépAz én picikémet a harmadik teszt mutatta meg(még az UH-sem)
Már meg volt írva a recept,vmi hormonról amitől megjön,csak a doki szólt,hogy mielőtt bevenném még teszteljek egyet.KépHát az már pozitív lett!!!

Most már a menstruációmat várom.Még 3 nap,és tuti megjön.Már a tamponokat is megvettem.
Következő hónapban mindenkinek sikerül,meglátjátok!!!
Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Vica!

Én nem bírom kivárni a holnapot.
1. Én a férjemért élek.
2. Azért hogy legyen 2 babánk.
3. Azért, hogy megteremtsem a családi harmóniát, boldogságot vigyek a családba.

Kép
lara26

Angel, Kriszti!
Beleolvastam az írásokba és nagyon klassz, hogy ilyen optimistán írtatok! Kép
Nekem ma megjött Kép
Először nagyon lehangolt. De most úgy érzem, a következő hónap lesz a tuti!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Sajnálom Zsóka,hogy megjött!!!Kép
A következő ciklus lesz a tuti!Vagyis a mostani,mert a nőgyőgyászok az első naptól számolnak.
Drukk,hogy sikerüljön+++++++++++++++++++++++++
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Zsóka!

Sorry!

legyen ez a hónapod 100 %- san tuti sikeres!!!!!!!!!!!!!!44

Kép
lara26

Köszi Kriszti!
És viszont drukk oda is!Kép+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te szedsz valami vitamint vagy egyebet?
Olvasok itt sokmindenről, de nagy részéről azt sem tudom, mi az.
Én csak? Elevitet szedek.

Kép
Kép
zsazsóka73

Én írok 3 pozitív dolgot Zsókának:
-Rengeteg szerelmes éjszaka újra!
-Legalább kezdheted az új görbét!
-Megoszthatod velünk a gondjaid!
Kép

Mondjuk ez nem uaz,mint Vica írt,de abból kiindulva......

KépKép

KépKép
okr

Most ilyen A,C,E Szelén kombinációs szert szedünk.Már a férjem meg én.Kép
Még talán holnap veszek cinket.
Úgy nézegettem,a fiúkat is turbózni kell!Kép

KépKép

KépKép
okr

Az én kedves férjem nem szed semmit, sőt diétázik. Ill. reggelente 1 Centrumot lenyel.
A 3 pozitív dolgot köszi!Kép
És menni is fog mindhárom, azt hiszem.
Nagyon bízom a következő hónapban.
Most már tudom, hogy pontosan mikor születtem, így rövidesen megnézem azt a Jónás-naptárt.

Kép
Kép
zsazsóka73

A Centrum tökéletes!!Kép
Hőmérés+Jónás nap+akció,és kész a baba!
Meglátod,sikerülni fog!

Én tökre megnyugodtam,mióta tudom ezt a betegállományos dolgot.
Már nem kell sietni!Rengeteg időnk van!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ennek nagyon örülök!Kép
Megnyugodtál és így rövidesen bekopogtat a gólya nálatok!
És mi is mindent bevetünk.
Mára elköszönök, mert a tegnapi hajmosásom idejét elinterneteztem.
Jó éjt!

Kép
Kép
zsazsóka73

Én cumikat,cumisüvegeket fözöcskézem.
Vár rám még egy halom mosogatnivaló.Kép
Mióta a leányzóm öntudatosabb,nem engedi napközben csinálni.Aludni pedig napközben csak egy kicsit,azt is felületesen szokott.Nos lényeg,éjszaka dolgozgatom.Kép
Egész jól megszoktam.Egy kis meló,egy kis net....
Jó éjt neked,és minden aludni térönek.
Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Vica!
1. A férjemért és a gyerekeimért.
2. A szüleimért.
3. A barátaimért.

Ma már jobb kedvem van!
Annyi, de anyni jó dolgot írtatok! Meg tisztában is vagyok velük, de amikor annyira bíztam ebben a hónapban. Mert uyge ebben volt a HSG, és azt gondoltam az egy kicsit "kipucol", és akkor könnyebb lesz az amúgy is kevés kiskatonának. Hát nem. Annyiban jó volt tesztelni, hogy már nem reménykedek, és arra koncentrálok legalább, hogy mennyi, de mennyi dolgom van a háztartáson kivül. KépKépKépKép
1. dolgozatok
2. tanulás az egy hét múlvai zh-ra
3. tanulás aszombati vizsgára (ez a plusz munka miatt van)
4. itt a beteg Viki, aki ezerrel foglalkoztat KépKép Ma már szerencse nem lázas.

moni

Jó reggelt lányok!
Moni!
Fel a fejjel.Oké?Nem szabad elkeseredni.

Nekem ma meg fog jönni fáj a hasam,mióta felkeltem.Én nem vagyok szomorú,nekünk ez volt az első hónap hogy nem védekezünk,ma veszek Elevitet.Azt mondják attól is jobban sikerülhet a baba(ezt hallottam)

Kép
breni

Jó reggelt!
Én vagyok az első?

Ancsa!
Köszi a gratulációt.Kép

Kriszti!
Ez igen, ez apozitív hozáálás! Csak így tovább!Kép

Lara!
Látod, milyen jó így összegyűjtve látni, hogy miért érdemes élni? Nem mintha nem szeretnénk élni, de depi ellen nagyon jó.Kép

Zsóka!
Kép, hogy megjött, de Kép, hogy nem keseredtél el.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Breni!
Én márc-tól, jún.ig szedtem... És akkor azt mondtam, hogy elég, havi közel 2000 Ft-ot nme fogok kidobni az ablakon. Egyébként azért teszteltem tegnap, mert ha 3 lett volna elkezdtem volna az elevitet. Én is ebben hittem, de a nőgyógyászom felvilágosított, hogy attól nem leszek terhes könnyebben... Vikivel is 4 hónapig szedtem, mire kismama lettem, most nem jött be, így úgy döntöttem, hogy azt a pénzt, inkább a gyerekimre költöm...

moni

Vica!
Én voltam az első... KépKépKépKép

moni

Sziasztok Móni és Reni!

Mikor elkezdtem írni, még senki nem volt.

Ma reggel tök olyan érzésem volt mintha megjött volna, pedig csak a 24. napon vagyok.

Olyan furcsán húz a hasam, meg lesugárzik a combomba is. És megy a hasam is, mint mikor már totál megvan. Meg borzalmas hangulatban ébredtem. (Jól össze is vesztünkKép)De amúgy semmi. Nagyon korai is volna még.
Lehet, hogy már biztos, hogy ez nem az én hónapom.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Moni!
Én is csak hallottam,azért is írtam le mert tudtam hogy te vagy a többiek jobban tudják vagy többet hallottak róla.Nem baj ha nem így van de én akkor is veszek egy 30 db-osat,én még ki tudom csípni a fizuból.Hál'istennek.

Kép
breni

Breni!
Persze, egy próbát megér! Csak én már nem hiszek benne... Martinnál abszolút nem szedtem, mégis egyből összejött, csak a + teszt után szedtem az első 3 hónapban.

Vica!
Sok csokit ettem mostanában vigaszként, és szorulásoskéntmégis ma már 2-szer voltam, tegnap is többször, de abszolút nem érzem, hogy meg akarna jönni... Még csak a hasam sem fáj. NEM ÉRTEM! NEM AKAROK VELE FOGLALKOZNI!

moni

Na elköszönök, mert ma még semmit sem csináltam. Mjad még bekukk.

moni

Jó reggelt Mindenkinek!

Zsazsóka, Kép, hogy megjött, de hajrá november!Kép

3 legjobb dolog:

1.) az én Drágám
2.) szüleim
3.) az élet apró mindennapi örömei - egy gyertyafényes vacsora, egy melegebb, napsütéses téli nap, egy befejezett m.helyi feladat, megsimogatni a kutyámat stb. stb. esetleg egy jól sikerült UH! Kép

Jut eszembe, holnap megyek UH-ra!

angel37

Móni!

Kérlek légy nyugodt!

Ha ott van az a pöttömke, akkor ott is fog maradni, függetlenül attól, hogy Te mit gondolsz, vagy akarsz, és hány tesztet csinálsz. Ha meg nincs ott, akkor ugyanez érvényes. Csak akkor pláne kár a gőzért!Kép
Naaaa...nyugodj meg és tanulj a zh-ra.KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja, én voltam a kzdeményező, aztán nem írtam meg:

Szóval a 3 dolog amiért érdemes élni:

1. a férjemért
2. a családomért
3. és azért, hogy gyarapítsam a Föld nevű bolygó lakosságát.KépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na tényleg itt sme vagyok! KépKépKépKépKép

moni

Ja Vica!
Mindig elfelejtem írni, hogy abban reménykedtem, hogy 9 napig nem leszel a túra miatt, és utolérlek az üzik számában... KépKépKépKép

moni

Moni Kép

Jobbulást Vikinek! Kép és tényleg a tanulás lehet, hogy leköt egy kicsit...

Ugye akkor te is úgy tudod, hogy a HSG képes megnyitni kisebb elzáródásokat???

angel37

Moni!
Én elsorban a baba miatt akarom elkezdeni a vitamint már előtte is el lehet kezdeni 3 hónappal,mivel én egyáltalán nem eszem gyümölcsöt ezért kell belém a vitamin.Én nem tartom feleslegesnek,mivel ez a baba egészsége érdekében van

Kép
breni

Breni!
Én sem tartom feleslegesnek, de ha körbenézel a topicban ki mennyi ideje próbálkozik... Szóval elég húzos, és tisztában vagyok vele, hogy a baba érdekében van... Én anno Martinnál még ingyen kaptam, ahhoz képest a mostani ára...

Angel!
Igen. Nekem semmi nem volt, mert csak ámuldozott az orvosom miylen szépen átjárható, és hogy nem látott mostanában iylet! Kép

moni

Moni!
Gratula a HSG eredményhez, bár az enyém lenne ilyen...de attól szerintem másért fog ámuldozni a doki!

Breni,
én sem ettem nagyon sokáig gyümölcsöt, mert egyszerűen nem szerettem, de aztán elkezdtem enni, először inkább csak kötelességből, és rájöttem, hogy nem is rossz! Kép A zöldségeket viszont mindig szerettem! Úgy látszik a szervezetem csak beszedte vhonnan a vitamint!Kép

angel37

Breni
Jobban jársz, ha folsavat+vasat szedsz+c vitamint.Jaaaaaaaaa és egyél sok gymölcsöt a sok fölösleges vitamintabletta helyett.
Nekem az orvosom kifejezetten ellenezte a vitamin tablettákat, mert, ha felhalmozódik a szervezetben akkor az akár még kóros is lehet. Kérd ki az orvos véleményét mielőtt elkezdenél szedni mindenféle vitamint vagy egyéb készítményt.
Persze ez csak jó tanács.

Felteszem mégegyszer a pocak képet, hátha van aki lemaradt róla.

Kép

Inci 31+2Kép

Kép
Kép
incike

Majd ha én is babás leszek biztos rá tudom beszélni magam a gyümölcsökre.

Kép
breni

Sziasztok!

Szilvi Kép, köszi. Szeritnem nem annyira hasonlít arra amiket terveztetek. Vagy csak rosszul emlékszem? Nagyon szép fejvédőt varrtál. Olyan ügyi vagy Kép.

Teljesen kómás vagyok ma. Elolvastam már megint mindent, de fogalmam nincs mit Kép.

Tegnap végre sikerült átvetetni a kéményt. Nem tudom emlékszik e még valaki a küzdelmünkre, lényeg a lényeg, megvan a papír. Kint táncolgattam a telken miután a pasi elment. Annyra boldog voltam. Remélem ilyen is marad ez a hónap Kép.

Annyira nagyon bizakodunk ebben a petécskében Kép. A párom minden nap megkérdezi, hogy szerinted kipukkadt már? Kép Nem tudom, hogy mit mondjak neki, mert minden trükköm fuccsba ment. A hőm össze-vissza mászkál, időnként érzem a bal oldalamba a szurkálást már két napja (megmondta a doki, hogy melyik oldalon van Kép). Szóval passz. Még egy pár napot neki szánunk, aztán lesz ami lesz. Igazából jó is hogy elkezdtük a vizsgálódásokat, meg nem is. Jó, mert végre előrébb léptünk, és rossz, mert sokkal jobban bizakodom, és iszonyatos lesz ha esetleg megjön. Pedig már eljutottam arra a szintre, hogy első nap is csak egy-két könnycsepp és le is van tudva a menzibánat.

Ja, kérdés. Nektek szokott lenni hónap közepén olyan, hogy fáj a melletek? Én ugye most vagyok pé környékén, és tegnap már elkezdtek fájni. Nem tud erről valaki valamit? Nekem ilyen kb a próbálkozás 6-7. hónapjában volt, meg most a múlt hónapban, ill. ebben.

Na jó, abbahagyom mert csak rólam hallotok, és azt hiszeitek ennyire önimádó vagyokKép.

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni Kép

Nem lehet, hogy csak annyira figyeled magad? Kép Én ezzel a "módszerrel" már sokmindent produkáltam magamon Kép
Egyébként nekem nem szokott fájni.

És gratula a kéményhez! Kép

angel37

Angyal,
milyen UH lesz? HSG is? Kinézve az ablakon, ez is a ti időtök még! Kép

Móni,
az, hogy csináltál tesztet, olyan emberi...melyikünk ne csinált volna már ilyet?! Fel a fejjel!

Vica,
fene azt a rohadt bakancstalpat.
Mielőtt elindultál, kérdeztél az UH-ról:
Az UH nem melegíti fel a magzatvizet, és nem süketíti meg a babát. Valószínűleg egyáltalán nem káros. Nekem anno a gyakorlatvezetőm azt mondta, hogy csak akkor csinál UH-t, amikor kell (terhességmegállapításkor, terhesgondozáson, ha gubanc van), mert ezer százalékra nem állíthatja, hogy nincs káros hatása, de a mai elvek szerint nincs. Akkor még nem volt 4D UH. Gondolom annak is megvannak a maga előnyei (szorosabb szülő-baba kapcsolat már az elején.)

Incike,
szép a pocid.

Szelivi,
ez meredek volt. Hogy vagy?
potter_76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?