Sziasztok!
Szilvi
, köszi. Szeritnem nem annyira hasonlít arra amiket terveztetek. Vagy csak rosszul emlékszem? Nagyon szép fejvédőt varrtál. Olyan ügyi vagy
.
Teljesen kómás vagyok ma. Elolvastam már megint mindent, de fogalmam nincs mit
.
Tegnap végre sikerült átvetetni a kéményt. Nem tudom emlékszik e még valaki a küzdelmünkre, lényeg a lényeg, megvan a papír. Kint táncolgattam a telken miután a pasi elment. Annyra boldog voltam. Remélem ilyen is marad ez a hónap
.
Annyira nagyon bizakodunk ebben a petécskében
. A párom minden nap megkérdezi, hogy szerinted kipukkadt már?
Nem tudom, hogy mit mondjak neki, mert minden trükköm fuccsba ment. A hőm össze-vissza mászkál, időnként érzem a bal oldalamba a szurkálást már két napja (megmondta a doki, hogy melyik oldalon van
). Szóval passz. Még egy pár napot neki szánunk, aztán lesz ami lesz. Igazából jó is hogy elkezdtük a vizsgálódásokat, meg nem is. Jó, mert végre előrébb léptünk, és rossz, mert sokkal jobban bizakodom, és iszonyatos lesz ha esetleg megjön. Pedig már eljutottam arra a szintre, hogy első nap is csak egy-két könnycsepp és le is van tudva a menzibánat.
Ja, kérdés. Nektek szokott lenni hónap közepén olyan, hogy fáj a melletek? Én ugye most vagyok pé környékén, és tegnap már elkezdtek fájni. Nem tud erről valaki valamit? Nekem ilyen kb a próbálkozás 6-7. hónapjában volt, meg most a múlt hónapban, ill. ebben.
Na jó, abbahagyom mert csak rólam hallotok, és azt hiszeitek ennyire önimádó vagyok
.