Új privát üzeneted érkezett!

Szeri, Bali megint nagyon ari! mindkét képen. és rájötte, h a nagyfiússághoz az is hozzájrul, ahogy olyan magabiztos mosollyal néz a kamerába.
amúgy hogy csinálod ezeket a tök jó mosolygós képeket? nevetteted közben?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!

Bocsi a nagy eltűnésért, de nagyon rohángűlós napjaink voltak, intéztem a lakghatási engedályt a Gyermekkel....érdekes volt, de Ákos egy angyali türelemmel megáldott Baba.

Hajnikám:D
Lillus gyönyörűűűűű!!! Örülök, h megnyugodtál, annyira kis szép, mosolygós, bizti, hogy minden rendben Vele!

Dorka:D
Jelentem, kipróbáltuk a közös táncot, nagyon szereti:D

Vicky:D
Drága, nagyon drukkolok!!!

Marietta:D
Nagyon csini kismami vagy!!

Merikém:D
Annnnnnyira jó, hogy minden rendben Veletek!!!
Apa meghadott?
gondolom....:D

Szeri:D
Bali is annyira szép, és olyan nagyfiú!!

Esztora:D
Jajj, jobbulást Nyunyinak!

Képzeljétek, Ákos elkeztett rendesen mászni úgy két napja, most már szédületes tempóban teper, és mindíg a virágcserepet, a cipőket, vagy-ha épp bennvan- a kutyát célozza be...;) úgy kezetek elpakolni. :D:D
egy kép, ilyen szép rendet csinált a kiságyban:
Kép

porsika

az utolsó mondat "úgyhogy kezdhetek elpakolni" akart lenni :oops:

porsika

Nyunyi beteg v.mi vírust kapott el de ugy néz ki a lázon kívül elég enyhe (hánynia is kéne)
voltunk az ügyeleten mert 39,7 volt a popsijában.normafloret kell neki adni smectat ha nagyon fosingózna,meg hipp speckó répalét rizsnyákkal
kontroll a mi dokibácsinknál lesz

Bridzsi

Kép
esztora

Gyors elolvastam, amit Vicky írt, ugyanis vendégek voltak nálunk, egész nap nem értem rá jönni... jujjjj kivagyok, úgy elfáradtam, holnap bepótlom az írást...
Szóval, Vicky drága!!! Az, hogy visszament a hőd, nagyon bíztató!!!! Az beágyazódást jelent. Mármint, ha leesik a hő és utána visszamászik, akkor a leesés napja a beágyazódás, de gondolom ezt tudod.
Holnap reggel bekukkantok!!! Nagyon szorítok Neked! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szerika

Én is megvagyok ám!! Végre 3 és fél után, sok ordibálást fenyegetőzést hagyva magunk után, van internetünk. Annyit, de annyit írtatok, hogy most nem tudom végig olvasni, de igérem pótolom. Gabcsi nagyon aktiv, leszívja minden energiámat, hogy 28 milliószor kell kiszednem a virágcserepekből :roll: Már kipakolja a konyhaszekrényt és átnézi a szemetest, ha nem vagyok résen. Általában derékszögben töltöm a napot, mert a kismanó sétálgat a lakásban a két kezemet fogva. :lol: Sajnos most 1 hete benyeltünk valami virust és az orrszivás nagyon gázos még mindig. Ja és van 8 fogunk :lol: :lol:
Most megyek lefekszem, mert mindjárt elalszom. Ne haragudjatok, hogy most nem reagálok semmire.

Vicky,
rajtad a topic szeme. Mega hiper szuper drukkkk

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni...vagyis írni,egyébként olvastalak Titeket! :oops:

Meri!

Nagyon örülök,hogy minden rendben a babával!!!

A tábla pedig szuper lett!!!

Név: Másodjára nekünk is csak lány nevünk volt: Leila...ha jól emlékszem a 33.hét körül találtuk ki a nevét Samunak.De egyébként ezt még nem is mondtam,hogy amióta megszületett,sokszor eszembe jutott,hogy inkább a Dani (Dániel)nevet kellett volna adnunk neki....
Nem tudom miért akkor jutott eszembe amikor már késő...de a Samu is aranyos ...és abszolút illik rá.....szerintem.:D

Porsika!

Áki de helyes,azok a szééép szemek!!!!Egyébként olyan nagyfiús már Ő is!!!:D(jé ugyanilyen rugink van):D

Nálunk bejött a majdnem 4 éves korkülönbség,de amúgy ez olyan kiszámíthatatlan szerintem...gyerekfüggő.

Tényleg jó szemed van,hogy észrevetted még azelött,hogy én észrevettem volna hogy hasonlít rám Samci...ööö ez jó kis mondat lett... :D Egyébként úgy volt,hogy kimentünk anyuhoz hétvégén,a Domi kipakolgatta a fényképeket,és akkor találtam ezt a képet magamról...hű nem tagadom nagyon megörültem,hogy mégiscsak látszik,hogy van közöm a gyerekemhez... :lol: :D :lol:
Domi meg kezd tiszta anyós lenni... :shock: (de csak egy bizonyos frizurával) :D

Rékás sztorin jót nevettem!! :lol: Az tény,hogy van egy stílusa a csajnak... :D

Mi az a Piltes? :oops:

Ja és köszi a sok dícséretet! :oops: :D
Rajzolni megtanulni hol lehet?...sajnos nem tudom.:oops: Nán-Dorka említett egy könyvet.Hasonlóval találkoztam én is,de az az aquarell festésre tanított. Nekem mázlim van ezzel kapcsolatban,mert anyutól örököltem a kézügyességet(már amim van):)
De jó,hogy a művészeti dolgokhoz legalább értek valamennyit,mert máshoz meg semmit... :?

Esztora!

Nyunyinak gyors jobbulást!!!

Tároló ügyben írok majd privit!

Pinkiné!

Ha kész a goblein,muti meeeg!!!Na látod ehhez meg én nem értek...nincs hozzá türelmem...:D

Bodzi!

Te is mutasd majd meg a kutyusos gobleint!!!:)
Sajnálom,hogy a párodnak ennyit kell dolgoznia. :(
Nálunk is hasonló a helyzet... sajna.

Arwen!

Férjednek gyors felépülést!!

Marietta!

Aztaaa de csini vagy!!!!
Védőnő: újabb bizonyíték,hogy egyik sem normális...

Szeri!

Bali baba annyira szép kisfiú!!! Még amikor sír akkor is!!!

Tök jó,hogy nyertél,gratu!!! :D
Én sem nyertem még semmit...ja de általánosban a farsangon első helyezett lettem és a fődíj egy torta volt...amit az én anyukám sütött természetesen...:lol: (minden szülőnek kellett valamit vinni ...hát mi ugyanazt is hoztuk vissza...szupi volt:D)

Nán-Dorka!

Elképzeltem Dorkát ahogy táciztok,nagyon édi lehetett!!:D

És nagyon ügyesen álldogál a kiságyában!
(jaj de rohan az idő...nem rég született ő is és már áll!!:shock: )

Bodzi!

Te nem veszed fel ahogy Bence beszélget? Én szeretném amikor Samu csinálja,de ahogy meglátja a gépet,néz előre nagy kerek szemekkel némán...még egy mosolyt sem lehet ilyenkor kicsikani belőle.:D

Hajni!

Lilla gyönyörű!!! Már próbál felülni?De ügyes!!!

És akkor csatlakoznék hozzád mint a jó babák mázlista anyuja.:D
Csak el ne kiabáljam!!!:D

Viki!

Nagyon drukkolok!!! Remélem,hogy Szerinek van igaza!!!

Adri!

De jó hogy jöttél!!!

Gabcsi nagyon ügyes!!!Nem sokára már nem derékszögben kell másznod utánna,hanem szaladni fogsz....nem is tudom melyik a jobb?!:D

Pár kép...:)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Köszönjük ugy néz ki kezd jobban lenni Nyunyikám.

Porsi és Orsi nagyon szép lurkóitok vannak.

Sajnos nekünk nem fér bele a 4 év korkülönbség :lol:
túlkoros lennék addigra...

Orsi várom a privit mert nagyon tetszik a játéktartó !!!!!!!!!!!

Vicky??????+++++++++++++++++++++++++++++++

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok

a tesztem nega :cry: holnap nem tesztelek, talán kedden vagy szerdán még lövök egyet, ha addig nem jön meg...

V.

Kép
vickybabe

Vicky: sajnálom, de még nincs veszve semmi. Remélem kedden vagy szerdán már zebrát tesztelsz. drukkkkkkkkkkkkkkk

Nán-dorka: valóban a saját esetemre gondoltam kizárólag. Szóval nekem szükségem van, hogy aktiv kereső legyek. Emiatt nincs rossz véleményem másról, nyilván ez még a jövő zenéje nálam is. Mert ha Mazsola úgy kívánja, akkor kizárólag őt látom el fő- és mellékállásban.

Nyunyinak gyógyulást!

Annyira klassz gyerekeitek vannak és nagyon jó nézegetni a fotóikat.

Most mennem kell, mert megyünk vásárolni, meg állatkórházba cicát oltatni.

A róka egyre gyakoribb vendég nálam. Bár egész jól uralni tudom, ha akarom. Az aluszékonyságomra meg jótékony hatása van a MagneB6. Alszom, de vannak kipihent óráim is. Puszik

meriann

Sziasztok!

Huha, zajlanak itt az események :)

Istenem Porsi, hogy milyen jóképű keresztgyerekem van :):):):):) nem hiába, jó géneket örökölt :)

Esztora, Nyunyinak jobbulást, biztosan hamar rendbe jön!

Adri! De jó hogy végre jelentkeztél! :):) Kérünk majd képet a fiatal úrról! :):):)

Orsi, ígérem megmutatom, ha készen lesz :) Bár néha azt hiszem, sosem végzek vele, dehát a remény hal meg utoljára :) Hogy ez a két pasi már mekkora! :shock: Lesz dolgod majd rendesen, hajkurászhatod a csajokat :)

Vicky drága! Ne add fel, lehet dupla csíkos még az a teszt. :wink: :wink: Ha mégsem (ami úgysem) akkor meg vár rátok egy kis pihenés, kikapcsolódás. De én nagyon drukkolok! :lol: :lol:

Meri kedves! Nagyon szupcsi lett a tábla! Róka koma nálam is ilyenkor jelentkezett már aktívan. Nagyon ügyes vagy, hogy tudod uralni, nekem sosem ment :oops: Ha ettem és ezáltal nem engedtem kijönni, megbosszúlta magát és cserébe egész nap rosszul voltam :( Úgyhogy én megadtam magam a reggelkénti taccs partinak. :?

Korkülönbség: hát, Apa jelenlegi álláspontja szerint neki elég egy gyerek is :) Persze aztán meglátjuk mi lesz, ha kint is lesz a Peti :) De elméleti szinten úgy tervezzük, hogy ha a Peti ovódáskorú lesz, akkortájt jöhetne a második. Aztán ember tervez, isten végez :)

Képzeljétek, éjjel úgy jártam mint Marietta. Bár, én konkrétan arra ébredtem fel éjjel 4-kor, hogy folyik az orrom. Először azt hittem, eldugult. Aztán - a nagy fenéket - ömlött belőle a vér. Felkeltettem szegény apát, mert az arcom, karom, kezem, hasam mindenem véres volt. Még az ágyneműmet is sikerült összevéreznem. :? Szegény eléggé megijedt. :oops: :oops: Azt sem tudta merre szaladjon :) De aztán hamar elmúlt (5-10 perc). Utána meg egyikünk sem bírt elaludni, úgyhogy bekapcsoltuk a tv-t :) De hamar visszaaludtunk és durmolás volt 1/4 11-ig :)

Na, most megyek fürdeni. Aztán jön egy kis takarítás, meg ágyneműhúzás. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Hogy van az, hogy ha nem jövök, egyből ennyit írtok? :wink: Ilyen jó hatással van rátok a távollétem? :twisted:

Hát, pár zűrös, vendéglátós napon vagyok túl szerencsére. :roll: Volt futkosás, kapkodás........

Vicky, kitartás.......nem temessük még ezt a hónapot. Többen teszteltek negtívet ebben a topikban is babásan. :wink:

Hajni, látom jobban van Lilla. :wink: Bár Oli aludna ennyit....... :roll:

Szeri, látom már kaptál választ. Én is 9-15 CH-t szedek? Használt neked azóta? Bali hányas cipőcskét hord?

Bevallom, helyenként olvastam csak bele a topikba. :oops: Viszont a képeket megnéztem. :lol: Dorkának nagy gratuléa az álláshoz. :mrgreen: Ákosnak a teperéshez, Porsinak pedig fürge lábakat!
Gabi babának a 8 foghoz! :shock: Épp tegnap néztem fényképeken, hogy Lillának 1 évesen 6 foga volt. 8)
Marietta, micsoda poci!!!!!!!!!!!!!!!!

Megvolt a pancsi reform, majd dobok referáló képeket. Hát..meglepődtünk. Oli sírt, nem Lilla............... :shock:
1 nap, Oli dézsástól a nagykádba Lillával, másnap mindkettő a nagykádba. ekkor viszont Oli bebukott a vízbe. Vennünk kell egy csúszásgátlót. Viszont dézsát, kis kádat elfelejtjük, ahogy a bilit se használjuk pár hete. Ezt még nem is írtam! :mrgreen: 8)
Pedig mekkora könnyebbség ez is! :roll:

Én pedig nagyon érzékeny vagyok, mindenen ideges leszek, vagy bőgök. Ráadásul, van egy bolt a szomszédba, amim jelentősen benyúlik az udvarunkba. Jó ideje üresen állt, és most megvette egy faszi. Pár napja odajött hozzám, mikor kint voltunk Lillával. Kiderült, hogy felakarja újíttatni. Kompletten lekapják az egész tetőt, meg körbeássák az lapot.... brrrrrrrrrrrrrr.................. ez kell még nekünk nyári programnak. Rendes ürge, mert kérdezte, hogy Laci éjszakázik e, mert akkor egyeztetünk, hogy a kis kotró géppel mikor jöjjenek. (hogy fog annak Lilla örülni, folyton egy olyanért nyúz minket) De hát akkor is szebben képzeltem a nyarat, mint, hogy feltúrják az udvarunk. A bejárati ajtónktól kb. 2 méterre van a bolt fala. :( áááááááááááááááá.........már előre utálom. Nem is rontom tovább a topik hangulatát...........

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Oli arcán a feszűltség, Lilla meg nagyba próbálja vígasztalni a játékokkal. :lol:

Kép

Másnap, ez már jobban ment. Pedig imádja a dézsát. Talána a nagy viszhang zavarta volna? Lehet, hogy a dézsa még jobban felerősítette. :?

Kép

A borulás. Lilla megijedt, Oli sírt, de bent maradtunk, és hamar megnyugodott Oli. Be kell szerezni egy csúszásgátlót. Tapasztalata van valakinek vele?

Dorka, Oli is startol a papucsokra. :twisted:

És megtanult a Lilla ágyára felmászni, bár még csak 1× sikerűlt neki....................

KépKép
KépKép
fioona

És itt van, ahogy a francia ágyra húzodszkódik...... :roll:

Kép

Dorka kérdezted, nappal le van takarva ágytakaróval, így nemigen jut eszébe, de sztem hamar rájön, hogy olyankor is ott van.

Jelenleg 2 kicsi seb, egy hosszú horzsolás, és 2 kék folt van a fején........................ :twisted: :roll:

Kérdeztétek még a névnapot, hogy miért sikerűlt rosszúl.
Hát pl. Lilla nem nagyon örült az ajándéknak amit készítettem neki..... :( egyértelműen látstott, hogy csalódott a karácsony után. Ebből, persze egyből nevelési csödöt véltem kilátni. Aztán apával is összevesztünk, mivel anyám megint kijátszott minket egymás ellen........., de ez egy hosszú történet............. :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Orsi, Samu tényleg hasonlít!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (kívánom, hogy belűl is :wink: )

KépKép
KépKép
fioona

[quote]S írta:ajnos nekünk nem fér bele a 4 év korkülönbség
túlkoros lennék addigra...

Ezen jót nevettem. Esztora! Csak nem 50 felett leszel addigra? :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioo nem csak 36..... :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Fio!

De jók ezek a képek. Annyira édesek és szépek a gyermekeid.
Oli meg nem semmi ahogy mászik fel az ágyra. :shock: Nagyon kis vagány. :D

Esztora!

Van még láza Nyunyinak? Hogy álltok ezzel a nyvajával?

Porsi!

Nagyon édi Ákos is. Gyönyörű szemei vannak. Hát és igen hatalmas. Olyan gyorsan repül az idő. Olyan mintha most szültetek volna. :shock:

Nándorka!

Nem semmi milyen magabiztosan áll Dorka a kiságyba. Nagyon cuki.

Szeri!

Baliról még nem is láttam sírós képet. De így is nagyon szép,és nagyfiús. :wink:

Vicky drága!

Fel a fejjel. Amég enm jön meg addig reménykedjünk,okés?
Nagyon drukkolok továbbra is. :wink:

Pinkiné!

Hát elég szar volt nekem is az az orrvérzés,de szerencsére azóta nem volt. Kopp-kopp.

Ma olyan isteni idő volt kinnt. Lementünk sétálni apával. Hát olyan jól sikerült hogy több mint 3 órán át sétáltunk. :shock: :D
Nagyon jólesett,de azért el is fáradtam.
csipcsab

Esztora, én is épp annyi leszek addigra..... :twisted:

Marietta, köszi!

Én is úgy mentem volna, de ez ma nem jött össze.................. :(
De legalább a te babád kapott egy adag boldogság hormont. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Nyunyinak ma csak 38,2 re ment fel,most este 37,8 volt szerencsére így csak homeos kúpot kapott.

Fioo de te 1 lurkó előnyben van velem szemben :wink:
ahogy Olio felmászik az ágyra az nem semmi

Marietta jó neked ,irigy vagyok a sétára annyira készültem a hétvégére hogy hatalmasat sétálunk ebben a jó időben aztán itthon lét lett a vége.mindegy Nyunyi 2 órát aludt a jó levegőn az udvaron mi meg addig elkezdtük össze rendezni a terepet,nagyon meglátszik hogy kimaradt a tavalyi év

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, az igaz :wink: , azért nem vagyunk öregek :wink:
Végülis ez a 3 napos láza van Nyunyinak?

KépKép
KépKép
fioona

Fioo valami vírust írtak a papírjára.
reggel 37,5 volt csak a hője viszont jó nagyot fosingózott mérés közben :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

Hát nem semmi lehetett az orrvérzés.

Engem a róka támad, de brutális módon. Tegnap 6-szor. Ebből 5 alkalom este 2 óra leforgása alatt. Nagyon durva volt. Fájt a fejem is. Csütörtökön meg egy egész napos értkezletem lesz. Hogy hogy fog menni? Mert annak sem látok értelmét, hogy 3 órát autózzam, hogy ott folyamatosan kirohangáljak hányni. Ha eszem az a bajom, ha meg nem, akkor az. Nincs ötletetek? A keksz sem marad bennem. Sőt, még a víz sem. Ráadásul semmit nem kívánok enni sem. Ma még nem hánytam, de csak azért mert pillanatnyilag uralom.

meriann

Köszi a Balázsos dícséreteket, bezsebeltük. Tegnap a fürdőben az idős nénik voltak oda érte, tényleg egy kis zabálnivaló gyerek, de hát melyik nem az?

Drága Vicky, nekem ebben a hónapban az volt a megérzésem, hogy nektek most tényleg sikerült. Ez nem is lehet másképp!!! Szerintem még korai volt a teszt. Mensis érzés van?

Nyunyikának pedig jobbulást! Menjenek a csúnya vírosok a fenébe!

Fio, Oli akrobata produkciót hajtott végre az ágyra mászással, kis ügyike. Hogy tudtátok így lefotózni? A múltkor mondjuk Balázs is felmászott a kanapéról a pelenkázóra, ami kábé akkora távolság, mint nálatok az ágy és a föld közötti rész. Mi is tele vagyunk sérülésekkel.
Fio, sajnálom, hogy Lillus nem örült az ajándékának, de ne hibáztasd magad. Egyébként szerinted minek örülne leginkább?
A fürdős képek szuperek. A beborulós nem semmi! És olyan kis húsos Oli.
A homeós bogyót megrendeltem, ma megyek érte. Kiváncsi vagyok, hogy használni fog-e.
Bali 19-es cipőt hord, de nemsokára kinövi.
A szomszéd történeted se bíztató, de legalább rendes a csávó. Azért ne izgulj, lehet, hogy hamar kész lesznek vele.

Marietta, jó sokat sétáltatok, de annyira szép idő is volt, hogy nekem is tiszta tavasz hangulatom lett. Az orrvérzés a terhességgel jár, nekem is volt.

Adri, de szuper, hogy jelentkeztél, már aggódtam. Akkor mostmár véglegesre van netetetek és tudsz jönni???

Jaj felébredt Balázs, bocsi, ezt most elküldöm, de majd még olvasok vissza, ahogy lesz időm és írok.
szerika

Fioo tuti hogy 3 napos láza van Nyunyinak tiszta pötty lett délelőtt még éppen elcsiptük a dokit. (vagy gógyszerérzékeny találgatás van)
ha 1-2 nap alatt elmúlnak a pöttyök akkor ok de mivel most kapott először gyógyszert (germicidet brrrrr,meg nurofent ) figyelni kell majd

Bridzsi

Kép
esztora

Meri, jaj ezek a rosszullétek… szerencsére én csak kétszer hánytam a terhesség alatt és rosszul se igazán voltam, így nincs semmi ötletem ez ellen az állapot ellen. Azért kíméld magad amennyire csak lehet. Muszáj arra az értekezletre elutaznod?
Cica milyen oltást kapott?

Orsi, Domi mekkora nagyfiú már, rég láttam! És Samuval annyira édesek. Jól kijönnek egymással? Samu is idősebbnek tűnik ám, mint 4 hónap.
Én is megkukkantottam a munkáidat és hát gyönyörűek!!! A faládikót honnan szerzed be?
De azok a cicás képek is tetszenek, ami az utsó fotón látszik. Azt is te csináltad?

Adri, Balázs dettó ezeket csinálja. Gratula a 8. foghoz és jobbulást! Nekünk „csak” 6 fogunk van eddig. Képet kérünk!!! És gyere még mesélj!

Porsi, Áki kék szemeitől teljesen elolvadok. Olyan helyes kiskölyök. Bali is 6,5 hósan kezdett el mászni. Vége a jó időszaknak nálad is.

Hajni, Lillus meg olyan csajos ebben a rózsaszín szabadidőben. És hát Marci…

Nán-dorka, neked külön köszi a dícséretet. Általában Bali mosolyog, ha meglátja a fényképezőt és bepózol rögtön (mint egy igazi manöken), de van, hogy nevettetem, akkor azt mondom neki, hogy kukucs, vagy hogy hapci (ezekre a szavakra hatalmasat tud rötyögni). Doró nagyon ügyi, hogy így áll. Mászni még nem mászik?
Jobbulást neked is!

Ragota hol lehet?????

Rakok egy képet, hát itt teljesen csábos és huncut egyben Bali tekintete, úgyhogy meg kell mutassam nektek.

Kép
szerika

Esztora, épp a kiütéseket akartam mondani. Lillának 3ú volt 3 napos láza, mindig kipattogot. :? Mondjuk őt nem zavarta, így engem se. :lol: Nyugi, biztos nektek is attól van....

Szeri, nem volt nehéz Olit lencsevégre kapni mászás közben. :twisted: Nagyon makacs, és kitartó. :twisted: Jó pár percig próbálkozott vele. Természetesen a csábító, ami a képen nem látszik, Lilla egyik számára tiltott játéka volt. :wink:

Ami Lillát illeti, tudom én minek örülne, Töménytelen játéknak. :roll: De én nem vagyok híve az "árasszuk el a gyereket játékkal" mozgalomnak. Egyébként valószínűleg ismét a páromnak lesz igaza, és fogja azt Lilla szeretni, csak később. Egy baba hordozót kapott, és valszeg majd nyáron, mikor Olivért mi is többet hordozzuk, akkor fogja majd ő is hordozni a babáját. 8) Csak fájt, mert nagy örömmel készítettem titokba meg minden...... gondolom sejted mit akarok mondani............

19-es cipő? Azta! Mekkora lába van a párodnak? :oops: :D Na jó, csak vicc volt. Szerintem lassan nekünk is kell, már tett pár lépést Olivér a kezemet fogva. :wink: Sztem nem lehet, majd kisszafogni. Már a babakocsiba is kiköveteli, hogy ülhessen, és nézelődjön. Nem is alszik benne. Pedig reméltem, hogy nem olyan mit a növére. 1 éves kora előtt nem aludt el ő sem, és azért eléggé korlátozott, hogy olyankor otthon kellett maradni aludni. :?

Meri, kitartás, már nem tart sokáig ez az időszak. Kollegák tudnak a bébiről? Sajnos ötletem nekem sincs, én nem hánytan a gyerekekkel soha....

KépKép
KépKép
fioona

ja, Bali tényleg ellenállhatatlan itt. :lol: Gondolom hamar kikönyörgi magát ezzel a tekintettel. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sajna muszáj mennem az értekezletre, különben utána nem tudom a munkámat csinálni. Ez egy új munka és annak az okítása lesz.
Hátha szerencsém lesz és akkor pont jól leszek.
Amúgy a helyi főnököm és az osztályvezetőm tud a babáról, a többiek nem. 12 hétig nem is akarom elmondani, ha csak nem kívánja meg a helyzet. Bár látnak rajtam valami változást, csak találgatnak, hogy fogytam, más a hajszínem, más arckrémet használok, stb. A barátoknak és még az anyósoméknak sem mondtuk el. A párom nem akarja, szerinte ráérünk ezzel még.
Akiknek nem mondtuk el főleg azért nem, mert nagyon tudják, hogy mit hogy kellene csinálnom, és nem érdekli őket, hogy nem kértük a "segítségüket, tanácsaikat". Nagyon erőszakosak, ez a korábbiakban már többször majdnem váláshoz vezetett nálunk. Na, de ebbe ne menjünk bele. Csak azok az emberek vannak beavatva, akik arra érdemesek.

A cicát leukózis ellen oltották. Ő az ősszel beköltöző cica Jeromos, fiatalka most kapja a megelőző oltásokat illetve hamarosan egy herétlenítést is.

A fotókat elnézve, hát nem lehet könnyű szülőnek lenni. Simán levesz akármelyik gyerkőc a lábamról. Hogy lehet ellenállni nekik? Pedig én nem szeretnék túl engedékeny lenni, de ezeket a fotókat elnézve, hát vannak kétségeim.

meriann

Fio, mostmár értem miért volt kitartó Oli a mászást illetően, a csalétek ott volt az ágyon... csak ugye ez a képen nem látszik :D hát irtó édes az tuti.
Na meg a kisgyerekek, eszméletlen agyafúrtak nem is gondoltam volna és igen, sajnos simán levesz a lábamról, pedig én vagyok a keményebb a férjem és köztem.
Meri majd meglátod, hogy amit korábban elhatároztál a gyerekneveléssel kapcsolatban az egy msperc alatt megkérdőjeleződik. :lol:
Fio, értem én, hogy mire gondolsz Lillával kapcsolatban... hát nem könnyű...
Fio, eltaláltad, apukának is nagy a lába 46-os. :lol:
szerika

Sziasztok!

Meri! Sajnos én sem tudok róka komára tuti receptet, mivel engem nem látogatott meg terhességem idején...

Szeri! Nagyon édes Bali a képeken! Igazi kis csábító! :wink: Mi is akarunk cipőt venni Csengének. Úgy néztem 18as a lába, de nem vagyok benne biztos, hogy is lehet megállapítani? Mintha lenne olyan hogy a cm-ből? Milyen cipőt érdemes venni?

Fio! Nagyon édesek a gyerkőcök. Örülök hogy sikerült a fürcsi reform. Gratula az ágyra felmászáshoz! :wink:

Gratula Dorkának a felálláshoz!

Ébredezik, úgyhogy teszek egy pár képet, de majd még megpróbálok jönni....

Története a képeknek: Szüleimnél elő lett szedve tesóm régi etetőszéke, ami átalakítható kisszékké asztallal, és vannak kerekei. Csengét ebben kellett tologatni, annyira nevetett, aztán meg ő akarta tologatni és ment vele... És állandóan sétálni kell vele... :D
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Gondolom, már azt hittétek, hogy eltűntem, de nem igazán van időm jönni. Van, hogy az email-jeimet is csak hetente tudom megnézni.

Látom, már a nem jelentkezők táblájába kerültem, hát sajna ez van.

Pedig nagyon hiányoztatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Látom, azóta, hogy nem jöttem, újabb kismamink van, és kiáltásban is van egy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vicky, szorítok, hogy Te is beállja a kismamik sorába. :lol: :lol:

Az kicsit rossz, hogy már egyedül vagyok, aki még nem tud hasonlókról beszámolni :cry: :cry: :cry: :cry:

Sajnos, nálunk még nem jelentkezett a csöpség. Úgy látszik valamit még változtatni kell, valami miatt még nem akar jönni. :cry:

Gratula Meri :!: :!: :!: :!: :!:

Boldog névnapokat kívánok mindenkinek, így utólag is :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Szinte minden nap eszemben vagytok, ha hiszitek, ha nem.

Azt, hogy sűrűbben jövök, nem ígérem, ha mégis, akkor majd örültök nekem legalább :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
nikóska

Vicky, ti hova jártok dokihoz?

Már mi is gondolkodtunk, hogy elmegyünk meddőségi központba, de nem tudtuk még eldönteni, hogy hova menjünk. A János Kórházról hallottam jó híreket-e területen, és tb alapon van a kezelés. Aki járt ilyen helyen, mi a tapasztalat?

Kép
nikóska

Sziaszto kCsajok!

Előre is bocsánat de én most panaszkodni jöttem! :( Ja ,és kíváncsi lennék a véleményetekre is.

Nagyon jó napot töltöttünk ismét együtt a párommal. Voltunk bejelentkezni az anyakönyvezetőnél is. Szóval minden szupi volt. Már majdnem itthon voltunk épp a liftben,mikor feljött a szülés és ezáltal a pénz amit a dokinak "kell adni"!!
Én ugye évek óta ehez a dokihoz járok és nagyon megvagyok vele elégedve. Beszéltem a fodrászommal mert ő is nála szült és mondta hogy ne kérdezzem meg hogy mennyi hanem adjak amennyit gondolok.(ő is így tette) Úgy gondoltam adok neki 40 ezret+ a szülésznő 20. És ugye minden alkalommal igen keményen fizetünk a magánrendelőbe,ami nem olcsó. Ezért a párom kiakadt hogy én miért akarok annyit adni a dokinak szülésért mert ő csak a felét gondolta stb stb.......
Hát ezen írtóra összevesztünk,bőgtem egy sort hogy mit nem ért ezen hogy ez a rohadt világ már csak így működik stb.... ő akkor is tartja magát ahhoz hogy nem kéne annyit,fizetünk neki eleget. És szerinte én így a gyerektől veszem el azt a pénzt. Mert ő sokkal szivesebben költené azt is rá mint a dokinak,hisz még fizetést is kapnak. Na ezen ment a vita vagy 10 percig. én most nagyon kész vagyok,és valahol tudom hogy igaza van de sajnos akkor is így mennek a dolgok . :( Azt csendben megjegyzem hogy ez nem azért van mert nem engedhetjük meg magunknak,hanem ez ellenkezik a párom elveivel.
Én keveslem azt az összeget,és össze is zavarodtam teljesen hogy mit hogy kéne.

szerintetek hogy kéne? Mit gondoltok?
Köszi szépen ha válaszoltok.

Bocsi hogy panaszkodtam és ilyen hosszan. :(
csipcsab

Nikó, szia! :lol: Nem vagy egyedül, sajnos én is hasonló cipőben járok :( Én ugyanezt éreztem, mert sohasem jössz!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt írok privit a dokiról.

Marietta! Nem egyszerű dolog ez a pénz-kérdés. Én még soha életemben nem adtam "hálapénzt" dokinak, azt sem tudom, hogy csinálnám...A tarifákat hallva szerintem a 40 egyáltalán nem sok. De ebben a többieknek több a tapasztalatuk...Talán ha pár embert meghallgattok a pároddal, őt is meg lehet győzni, hogy ez a "való világ".

Krisz, milyen nagy lány már Csenge!!! Jók a képek!

Esztora, jobbulást Nyunyinak!

Szeri, Balázs olyan nagyfiús ezen a képen!

Én ma (14. dpo este) is teszteltem, nega lett :( Olyan nehéz elengedni ezt a hónapot, valahogy úgy éreztem most TÉNYLEG sikerülni fog. Úgyhogy még nem adom fel, szerdán újra tesztelek...pár napja mensisen fáj a hasam és jönnek a ragyák is, de akkor sem...

Kép
vickybabe

Marietta, miért ne lehet úgy, ahogy a párod akarja? Még, ha te máshogy gondolod is. Miért kell annak lennie, amit te akarsz?
Sztem néha engedni kell. Mi 20.000-et adtunk, de ez egy vidéki kis kórház. Nem hiszem, hogy ilyen semmiségből, ekkora gondot kell csinálni. Ha a párod 20-at akar, adjatok annyit. Vagy legyen 30, és akkor mindketten engedtetek. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Vicky: Hajrááááááááááááááááááá...............+++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
fioona

Nikó: örülünk, hogy jelentkeztél.
Vicky: csatlakozom Fioonához drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Van egy ötletem a táblához Vikinek, majd szerdán mutatom. Holnap nem leszek.

Marietta: nem egyszerű. Szerintem sem sok. A korábbi dokit akit otthagytam, ő egy szülésért 100 eFt-ot várt el normál szüléskor + szülésznő, pedig ő csak vidéki doki. Csak ámulok az árakon amiket írtok. A mostani dokim után még nem érdeklődtem. Mindenesetre a magánrendeléseken is elég sokat elkérnek. Nálunk a párom ebben szokott nekem engedni. Szóval nem tudok jó tanácsot adni.

Csenge, hogy mekkora már. De édes.

Erika: nálunk is én vagyok a keményebb, épp ezért félek, ha még én is beadom a derekam elszabadul majd a pokol. Tartok tőle, hogy az elvek és a gyakorlat között óriási különbség lesz.

Jó hír: ma eddig még nem volt róka vendégem. Hátha már alszik valahol messze. :wink:

meriann

Köszi csajok hogy írtatok.

Hát nem egyszerű ez az egész.

Fio!

Értem én hogy mit írsz,és itt most nem arról van szó hogy én mit akarok. Szivesebben adnék én is 20 ezret hidd el. De úgy működnek a dolgok hogy ugye a doki csak magánrendel,egy alkalom 8 ezer ft. Ennek a 10*-ét szokták elkérni. Tehát elvielg 80 ezer lenne a szülés nála. De ezt nem szokta így mondani hanem azt mondja hogy től-ig. és ezért keveslem így a 20 ezret neki. :roll:
és nem szeretnék ez miatt "kellemetlen" helyzetbe kerülni. :roll: ja és már egyszer ezt a párommal megbeszéltük hogy akkor legyen 40. erre most előállt ezzel.
csipcsab

Hát, ha a doki mondta, hogy mennyitől-meddig, akkor meg a párod a dokival beszéljen. Akkor tényleg igazad van.
Itt általában a magánrendelőbe kiírják mennyit kérnek, de az én doki nénim mindig azt mondja, mindenki annyit adjon, amennyit tud. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Huuu Marietta, hát nem egyszerű, amit írsz. :shock: :shock:

Én mondjuk nem kérdeztem még a dokimat, hogy mennyit kér szülésért, de úgy vagyok vele, hogy a terhesgondozási díj (ami 5.000 Ft) 10-szeresét fogja kapni. A szülésznőnek meg adok 20e-t. De lehet hogy érdemes lenne vele előre lezongorázni, talán párod is megnyugodna.

Múltkor akihez járok tornázni, Ő mesélte hogy az egyik kismamája panaszkodott, hogy milyen bunkó a dokija. A 37. hétben volt a csajszi és egyik alkalommal kérdezte a dokit, hogy akkor ha elindulnak a fájások akkor Őt hívja vagy a szülésznőt? Erre a doki nézett rá nagy szemekkel, hogy már miért hívná Őt? :shock: Erre a csajszi mondta, hogy hát miért ne, hisz nála fog szülni. Erre a pasi közölte, hogy már bocsánat, de Őt senki nem kérte fel, hogy vezesse le a szülést és már programot csinált magának, elutazik 2 hétre. Megjegyzendő, hogy a csajszi a terhesség elejétől fogja hozzá járt gondozásra. Szegény leányzó teljesen kibukott, mert a magánrendelésen nagyon kemény pénzeket fizetett és ezután a 38. héten keresett magának másik dokit. :? :?

Én most Apára vagyok kicsit kiakadva. Jobban mondva megbántódva.
Tegnap elmentünk sétálni és felvetettem, hogy mielőtt megszületik Peti, április végén, május elején (úgyis lesz a házassági évfordulónk) elmehetnénk valahova pihenni pár napra. Erre lehurrogott, hogy hát abból a pénzből egy csomó mindent lehet venni a Petinek, inkább költsük rá. Igazat adtam neki és még kicsit el is szégyeltem magam, hogy milyen önző vagyok, a gyerektől akarom elvenni a pénzt. :oops:

Aztán ma - egy régóta húzódó dologként este vettünk Apának 57e-t egy monitort, mert hogy neki az nagy szíve vágya volt. Hozzáteendő, hogy a mostanit eladta 25e-t, így 32e Ft a moncsi. A szakszerű magyarázata az, hogy az előző moncsin (ami egy 17-es tft monitor, 3 éves) nem látta jól a kis felbontásban a betűket, ezért kellett a nagyobb (22-es). Most mikor hazajöttünk mondtam neki, hogy lehet hogy olcsóbb lett volna elmenni szemüveget csináltatni, mint monitort venni.
Plussz, legszívesebben úgy odamondanám neki, hogy "na, ezt a pénzt nem a Petire kéne fordítani??" :shock:
Olyan önzőnek érzem Őt. És azt is tudom, hogy nem most kéne morognom, hanem már korábban, dehát annyira akarta és ha nem vettük volna meg, olyan bánatos kutyi képpel nézett volna rám. Azt meg nem bírom elviselni. Úgyhogy gyakorlatilag az én hibám, csak mégis olyan rosszul esett.

Szóval most picit (nagyon) meg vagyok bántódva, mert én tényleg csak 2-3 napra akartam elmenni kettesben valahova, mielőtt megérkezik a pici. Olyan nagy kérés szerintetek? :roll: :roll:

Mellesleg tavaly október óta nem voltunk sehol. :oops:

Vicky, nekem mellesleg 16. dpo-n lett először halovány pozitív a tesztem! :) Szóval nem feladni!

Nikó, örülök hogy jelentkeztél! Tessék sűrűbben jönni! :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Hát nem egyszerű ez a szülés. Én már a múltkor mondtam a dokimnak, hogy szeretném ha végig kísérné a várandósságomat és a szülést is, biztos ami biztos alapon. És már nézte, hogy kb. mikorra várható, hogy szülök. Szerintem ezeket jó tisztázni előre.
Ráadásul én eléggé tudok kötődni emberekhez. Nagyon paffra vágna egy dokicsere.

Fioona: ez tetszik ki mennyit tud.

Pinkiné: szerintem egyáltalán nem vagy önző. Mi is megyünk. Bár az a szerencse, hogy üdülési csekkel, így azt másra nem is tudjuk elkölteni. :wink: Kötelező pihenés. Mi is tervezzük, csak még picit várjuk, hogy zöldüljön jobban a természet. Eger és Szilvásvárad 1000 % az útirány. Mint rendesen.
Egyébként a pasik meg ilyenek. Az én páromnak már egy ideje mondom, hogy cseréljen, vegyen most amit akar, mert egy ideig fontosabb lesz pelenka, ruha, babadolgok mint a mi igényünk. Egyenlőre úgy tűnik érti, de ő sem hinném, hogy tartani tudná. :lol:

meriann

Hú, most nézem majdnem 1/4-nél tartok a várandósságnak. Mire észbekapok már a szülőszobában nyögdécselek. Tegnap nem volt a róka. :D Ennek is hogy lehet örülni. Korábban nem is hittem volna. Bár most úgy érzem indulás előtt még lesz egy meccsem ezzel a róka komával. Pontosabban meccs már van, csak még nem vesztettem.
Úgy néz ki lesz pár percem és az újítást is meg tudom mutatni. Viki ha nem tetszik majd akkor visszacsinálom.

meriann

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Sziasztok!

Nyunyi éjjel 2 és 5 között fent volt. :twisted:
szerintem viszkedett a háta előtte is dobálta magát akkor azért ébredt fel mert beverte a fejét a rácsba....
nem lenne gond a pöttyökkel de mivel neki éppen gyógyuló félben lévő ekcémás a háta így jól bepirosodott az egész.

Meri ezt már most írásba adhatom neked vannak elvek és van a gyakorlat a kettő teljesen eltér!!!!!
persze nem engedek mindenben (már most törögetjük a kis szarvakat)
nincs játék olyan dolgokkal ami nem játék stb...

Lányok nekem nagy szerencsém volt a dokimmal soha nem mondta mennyit kér a tgondozás is 4500 Ft volt nála mindenféle szűrővizsgálattal együtt.Én 50e adtam neki de szerintem megérdemelte,sznőm pedig nem volt a császár miatt.
Én azt mondom mindenképp menjetek el pár napra v.hova ha megtehetitek!!!!!

B.nőm bátyja megint eltörte a lábát 2 éve Lengyelo.-ban voltak és szilánkosra törött(bigfootal belemenet a mély hóba és kiforditotta a lábát mivel nem oldott le a léc) ugy mozaikozták össze neki na most a másikat törte el....

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen nagyon boldog névnapot!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Arwennek holnap lesz a névnapja a szökőév miatt. :wink:

Angyalkrisz, de jó, hogy te is jelentkeztél. Csenge nagyon lefoglal, hogy ilyen ritkán tudsz jönni? A lábmérettel nekünk egyszerű volt, mert szandált vettünk és abban látszik, hogy mi a jó méret. Egyébként fog. sincs, hogy mérik. A cipőboltos fickó viszont ránézett a lábára és rögtön tudta mekkora kell, szóval a boltban szerintem tuti segítenek.

Meri, nekem nagyon tetszik a tábla és tök jó ötlet, hogy babára várók :) Jaj szegénykém, sajnállak a hülye róka miatt, esetleg valami homeós bogyesz nem segítene?

Nikó, szuper, hogy te is jelentkeztél! Olyan ritkán hallunk felőled. Előbb-utóbb mindenki bebabásodik, ti sem ússzátok meg, na meg Vickyék sem... :lol:

Totival mi lehet? BIztos jelentkezik, ha lesz pocaklakója...

Orvos: a havi vizsgálatokért 5000 ft-ot fizettem, de ez nem alkalmi pénz volt, hanem, ha abban a hónapban volt valami bajom, akkor bármikor mehettem hozzá és azért nem kért külön pénzt. A szülésért 40e Ft-ot adtunk. Annak idején én megkérdeztem tőle, hogy mi a tarifa és azt mondta, hogy 30-50e Ft között. Ez nem is drága, hiszen itt a városban mások a dupláját kérik!!! És hangsúlyozom kérik!!!! Ő nem kérte, azt mondta, hogy ennyit szokott kapni és ahogy gondoljuk. Pedig a város legjobb nőgyógyásza és azért szeretem, mert szerintem ő az egyetlen, aki nincs elszállva ennek ellenére és még nem is pénzéhes. Látszik, hogy szereti a szakmáját. Ezért mázlink van.
Marietta, igaza van a párodnak, hogy nem akarja a pénzt szórni, viszont ennél az orvosnál fogod szülni a másik gyereket is és ebbe is bele kell gondolni már előre. Sajnos ez a világ tényleg így működik, hogy adni kell pénzt. Szerintem egyezzetek ki 30e Ft-ban. Az egy reális ár. De én a 40e Ft-ot se sokallom, mert egy szülés nem gyalog-galopp. A szülésznő pedig nagyon megérdemli majd a 20e Ft-ot. Igazából pont fordítva kellene adni, mivel a szülésznő van végig ott veled, az orvos nem sok mindent csinál... bár, ha belegondolok, ha komplikáció van, akkor meg az orvos segít. Apás szülést terveztek? (bocsi, ha írtad, nem emlékszem). Mert ha ott lesz, akkor majd a párod a szülés után másképp fogja gondolni ezt a pénz dolgot. Meglátja, hogy mekkora felelősség ez az egész. Meg ha belegondoltok, akkor egy sima rutinműtétért adnak 10-20e Ft-okat, akkor egy szülés...??? Van még időtök ezen ne veszekedjetek ott és akkor úgyis látni fogjátok mennyi jár.
szerika

Ja, még annyit, hogy Csenge képek nagyon édik. Bírom, hogy olyan jókedvű kiscsaj. :D

Vicky, neked pedig drukk továbbra is. Én is teljesen meg voltam győződve, hogy ez a hónap a tiétek lesz, és még nem adtam fel a reményt.
szerika

Hát köszi csajok a véleményeket! :D

Este egyenlőre abban maradtunk,(hallgattam Fiora) hogy akkor kapjon 30 ezret ,és akkor mind a ketten engedtünk. Hát ebbe persze hogy belement a kis csökönyös szamár. :lol:
De azt is eldöntöttem hogy mikor legközelebb megyek a dokihoz vizsgálatra akkor beszélek vele erről a szülés dologról és a pontos árakról. Biztos ami biztos.

Pinkiné!

Annyira megértem amit írsz,és egyáltalán nem vagy önző!!!!

Az én párom is ilyen csak másban. Neki a mindene a versenybringázás és a természetfotózás. Amivel nekem nem is lenne gondom csak most így én is megvagyok bántva hogy ezt a pénzt meg sajnálja a dokinak. Ugyanis mondtam neki este a vita alkalmával és hogy sose szólok azért mikor az ő hobbijára költjük a pénzt stb stb...... Aztán mondtam neki hogy ne felejtse el hogy most vettük meg neki az újabb digitális fényképezőt amire oly régóta vágyott(175 ezer ft-ért). Kérdeztem tőle hogy akkor ezt nem a gyerektől veszed el?? Hát persze volt magyarázata. Mondtam neki hogy akkor ő miért sajnálja rám. ezen kiakadt hogy nem rám sajnálja hanem a dokira.

Szóval nem egyszerűek a párjaink az biztos. :lol:
csipcsab

Jó reggelt csajok,

A mai tesztem is nega. 16. dpo - feladom, ennyi volt :cry: :cry: :cry: Megyek tornázni ma, kihajtom magamból a mérgemet ja és megpróbálom leadni azt a plusz jónéhány kilót, amit sikeresen felszedtem a stimu alatt....este meg leiszom magam.....

Tudom, hogy nem szabad visszafelé nézni, de szerintem ha "csak" apa-baj lenne nálunk, akkor 3-ból 1 sikerült volna, az inszemnek pont az a lényege, hogy az összes kiskatonát átjuttatják a méhszájon, amin normál esetben csak 1% jut át...úgyhogy nálam is el van cseszve valami, az biztos.
Ti mit gondoltok? Remélem, az új doki jobban kivizsgál majd...

Meri, a tábla jó lesz így :wink:
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?