Sziasztok!
Csak most tudtam jönni...vagyis írni,egyébként olvastalak Titeket!
Meri!
Nagyon örülök,hogy minden rendben a babával!!!
A tábla pedig szuper lett!!!
Név: Másodjára nekünk is csak lány nevünk volt: Leila...ha jól emlékszem a 33.hét körül találtuk ki a nevét Samunak.De egyébként ezt még nem is mondtam,hogy amióta megszületett,sokszor eszembe jutott,hogy inkább a Dani (Dániel)nevet kellett volna adnunk neki....
Nem tudom miért akkor jutott eszembe amikor már késő...de a Samu is aranyos ...és abszolút illik rá.....szerintem.
Porsika!
Áki de helyes,azok a szééép szemek!!!!Egyébként olyan nagyfiús már Ő is!!!:D(jé ugyanilyen rugink van):D
Nálunk bejött a majdnem 4 éves korkülönbség,de amúgy ez olyan kiszámíthatatlan szerintem...gyerekfüggő.
Tényleg jó szemed van,hogy észrevetted még azelött,hogy én észrevettem volna hogy hasonlít rám Samci...ööö ez jó kis mondat lett...
Egyébként úgy volt,hogy kimentünk anyuhoz hétvégén,a Domi kipakolgatta a fényképeket,és akkor találtam ezt a képet magamról...hű nem tagadom nagyon megörültem,hogy mégiscsak látszik,hogy van közöm a gyerekemhez...
Domi meg kezd tiszta anyós lenni...
(de csak egy bizonyos frizurával)
Rékás sztorin jót nevettem!!
Az tény,hogy van egy stílusa a csajnak...
Mi az a Piltes?
Ja és köszi a sok dícséretet!
Rajzolni megtanulni hol lehet?...sajnos nem tudom.
Nán-Dorka említett egy könyvet.Hasonlóval találkoztam én is,de az az aquarell festésre tanított. Nekem mázlim van ezzel kapcsolatban,mert anyutól örököltem a kézügyességet(már amim van):)
De jó,hogy a művészeti dolgokhoz legalább értek valamennyit,mert máshoz meg semmit...
Esztora!
Nyunyinak gyors jobbulást!!!
Tároló ügyben írok majd privit!
Pinkiné!
Ha kész a goblein,muti meeeg!!!Na látod ehhez meg én nem értek...nincs hozzá türelmem...
Bodzi!
Te is mutasd majd meg a kutyusos gobleint!!!:)
Sajnálom,hogy a párodnak ennyit kell dolgoznia.
Nálunk is hasonló a helyzet... sajna.
Arwen!
Férjednek gyors felépülést!!
Marietta!
Aztaaa de csini vagy!!!!
Védőnő: újabb bizonyíték,hogy egyik sem normális...
Szeri!
Bali baba annyira szép kisfiú!!! Még amikor sír akkor is!!!
Tök jó,hogy nyertél,gratu!!!
Én sem nyertem még semmit...ja de általánosban a farsangon első helyezett lettem és a fődíj egy torta volt...amit az én anyukám sütött természetesen...
(minden szülőnek kellett valamit vinni ...hát mi ugyanazt is hoztuk vissza...szupi volt:D)
Nán-Dorka!
Elképzeltem Dorkát ahogy táciztok,nagyon édi lehetett!!:D
És nagyon ügyesen álldogál a kiságyában!
(jaj de rohan az idő...nem rég született ő is és már áll!!:shock: )
Bodzi!
Te nem veszed fel ahogy Bence beszélget? Én szeretném amikor Samu csinálja,de ahogy meglátja a gépet,néz előre nagy kerek szemekkel némán...még egy mosolyt sem lehet ilyenkor kicsikani belőle.
Hajni!
Lilla gyönyörű!!! Már próbál felülni?De ügyes!!!
És akkor csatlakoznék hozzád mint a jó babák mázlista anyuja.
Csak el ne kiabáljam!!!:D
Viki!
Nagyon drukkolok!!! Remélem,hogy Szerinek van igaza!!!
Adri!
De jó hogy jöttél!!!
Gabcsi nagyon ügyes!!!Nem sokára már nem derékszögben kell másznod utánna,hanem szaladni fogsz....nem is tudom melyik a jobb?!:D
Pár kép...