Új privát üzeneted érkezett!

Na akkor jó, ha senki sem bánt!

Kokusz, a budaörsi Auchanban én sosem találok terhességi tesztet. Merre leledzik?
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kokusz

Athiz

Azt nem tudom ott van-e én a szigetszentmiklósiban szoktam venni. Itt a tamponoknál meg a tisztasági betéteknél szokott lenni.
kokusz

Gizmi,
amikor felmegy a hő akkor elvileg már megtörtént az ovuláció, tehát elötte ajánlatos szexelni.
Vendég

Zöldisznó!

30 éves vagyok.

"A fundusban a mellső fal felé kb 3 cm-es myomagöbnek megfelelő echodenzitású kerek képlet" (hátha neked ez többet mond)
gizmixxx

Gizmó!

Szerintem még nem vagy olyan öreg :D , de látom, hogy 3 éve ptóbálkoztok - én mégis a lájtosabb módszert választanám! Ha nem muszály - és van peteérés, akkor nem tömetném magam tele hormonokkal, inkább természetes irányba nyitnék.

A leletedhez szótár:
Fundus - méhtest
echodenzitású - ultrahanggal kimutatható

Szóval ha a méhtestben van, akkor nem gáz, mert nem csökkenti a tapadás felületét, és ha megműtteted, akkor olyan lesz a méhed, mint egy lyukas, de már foltozott zoni.
E vitamin hegyek! napi 400-600 mg!

Nekem az egyik már visszafejlődött tőle.

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!

Köszi, most teljesen megnyugodtam. Holnap veszek E vitamint. Babóért mindent. Most épp azt beszéltük a párommal, hogy mivel most eléggé kiszámított a pé-m inkább elhalasztja egy héttel a vizsgálatot, hogy akciózhassunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Helyes dönés!

mikor lenne a vizsgálat?

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!

Hétfőn és Kedden tudja leadni a municiót de ehhez 5 nap pihi kell.
gizmixxx

Marhaság!
Elég 3 nap is. Gondolj bele! Ha 2-3 naponta huncutkodtok, akkor nem arra vagy kíváncsi, hogy egy adag 3 naposban mennyi a kiskatona? Miért érdekelne Téged egy "pihentetett cucc"? :D

Kép
zölddisznó

Sziasztok Csajok,

Alig tudtam visszaolvasni, volt mit.... :)

Gizmi, mindent bele, ez az alacsony ho nagyon jo, hajra!!!! :)

Afonya, olyan cuki a kislanyod a tablaban, aranyos ez a kep :) Szoritok neked a jovo het keddre nagyon.

Kokusz, a Te gorbeidet nem dicsoitem, mindig irom, hogy nagyon szepek.

Athiz, Te egy annyira pozitiv lany vagy, nem is tudom hogyan tudsz ilyen rosszakat almodni. Remelem megtalalod a lelki bekedet es az almok is elmulnak.

Nem tudok most sok mindent irni, mert apanak kell a gep :cry: , holnap tudok jonni napkozben is neha neha.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, Te most olyat mondtál, amit még eddig nem sokan! Én pozitív? De jó, akkor most már még pozitívabb lettem! Köszönöm!
Vendég

Coca,
mikor nálunk vizsgálták apukát neki is 5 nap önmegtartóztatást mondtak. Nem tudom a pontos okát, de egyébként nem lesz megbízható az eredmény. Biztos valamilyen értékek 5 napra vannak kiszámolva. De ebben nem vagyok biztos, nem akarok hülyeségeket írni...
Vendég

Melcsi,
köszi a szorítást :D
A kislányom a legszebb a Földön (és egyben rögtön a leghisztisebb is :D )
Vendég

jön dr. ház!

Kép
zölddisznó

Csajok!

Én ma éjjel elutazom nyaralni, 20-án jövünk haza. :) Addig is jók legyetek és zebrásodjatok :) remélem velem is ez fog történni. Mindenesetre mire hazajövök tudni fogom mi a helyzet.
kokusz

Jo reggelt csajok!!!!!!

Athiz, ha visszaolvasod a leveleidet megerted miert irtam :D , csak magaddal kapcsolatban vagy kritikus :D :D Puszika

Kokusz, jo nyaralast!!!! 8) , bar mar ugysem olvasod :? Remeljuk babas hirrel jossz vissza.

Afi, a gyerek ugy jo ha neha hisztis :)

Elaludtam a Dr.House-ot :cry: Hulla voltam tegnap.

Csajok en ma egy akkor hulyeseget csinaltam. Reggel teszteltem egyet. Max 9dpo-n vagyok, 23.cn, de nem tudom miert, ramjott. Soha nem csinaltam meg ilyet. Negativ lett termeszetesen. Szerintetek ha babas lennek ilyen koran mutatna valamit? 28 naposak a ciklusaim. Tiszta hulyen erzem magam, hogy miert csinaltam.
Nem is akartam megirni, de......

Na hat az en napom igy indul, sokkal jobbat nektek :) .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt mindenkinek!
Melcsi,
a 9. DPOn szinte biztos a negatív teszt ha babás vagy ha nem. Épp tegnap olvastam egy másik topikon egy lányról, 13. DPOn is negatív volt a tesztje, 2 nappal késöbb meg már pozitív, azóta is terhes, nincs semmi baj. Sajnos ez a kísérlet eleve kudarcra volt ítélve :(
A tegnapi House rész egy nagy kaki volt, ne sajnáld hogy belealudtál :D
Kókusz,
kellemes pihenést!!! 8)
Vendég

Sziasztok! :)

Újra van net-ünk. Eddig nem tudtalak olvasni sem benneteket.

De mindenkinek nagyon nagy drukk!

Kokusz!
Kellemes pihenést neked!

Melcsi!
Lehet,hogy még túl korán teszteltél. Várj még! Én drukkolok!

Magamról annyit, hogy most egy hónap Closty jön és nyaralás.
Majd Closty és inszemináció. De nem Kaális, hanem az én orvosom csinálja.
zsazsóka73

Sziasztok!

A mai görbém (nem valami bíztató, h esett a hőmérsékletem, ugye?):
Kép
szerika

Szép reggelt!

Kokusz, jó pihit és tuti zebrásan jössz haza!

Erika, ez továbbra is gyönyörű hő, hidd el, ez nem esés!!! Bírd ki még vagy 5 napig, és teszt! Drukk ++++++++++++++

Melcsi, türelem babát terem, lehet, hogy ott az a pici, csak Te is elkapkodod, ahogy én szoktam. Én is mindig tűkön ülök! :D

Zsazsóka, remélem, sikerül még inszem nélkül is, elvégre nyaralni mész, és ott elszabadulnak a hormonok, legalábbis remélem! Na meg a zebrák, úgyhogy fogj egyet! :lol:

Zöldi, hú micsoda kis vadóc bébit raktál fel! :shock:

Áfi, az én fiam tuti hisztisebb, mint a Te Encid! :wink:

Kép
Vendég

Erika,
egy tizedes esés nem jelent szerencsére semmit :)
Nézd meg az enyémet, nekem is épp ma reggel csúszott lejjebb egy tizedet, de ennyit még a leghiperszuperebb digitális hőmérő is tévedhet :)
Kép
Vendég

Athiz,
az ki van zárva! :lol: Lassan boltba se, sétálni se szívesen megyek a gyerekkel, amint belekezdek egy felszólító (óhajtó) mondatba azonnal visít mintha nyúznák, fekszik, igazi kis rémálom. Egyébként aranyos kedves, nagyon barátságos gyerek, ha látnád nem is hinnéd el amit írtam. Na de aztán ha épp valami olyasmit kell tenni amit ő épp nem akart (Kislányom ne pakold le a boltban a polcot, Kislányom gyere reggelizni, Kislányom ne ülj a kutyára, Ne nyúlj hozzá mert forró stb stb) akkor elszabadul a pokol :twisted:
Nem, nincs elkényztetve, ilyen a természete. De majd kinövi (remélem). :P
Vendég

Hát ez nálunk detto, de azért egy hete enyhült a dolog, de most más hülyeségeket vett fel, úgyhogy kitartás, egyszer minden elmúlik! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Rendesen visszaolvasni sajnos nem tudok.

Gizmix,
mióma :(
Zölddisznó igazából már leírt mindent.
Ettől még lehetsz terhes, és probléma nélkül végig is hordhatod, sőt akár fel is szívódhat.

Kókusz,
jó nyaralást!
Látom létezik még a tábla, épp akartam némi igazítást kérni benne, és ha már itt vagyok, le is írom! :)
A ciklusnapom gyakorlatilag mindegy, korom sajnos ugrott egyet :roll: , megjegyzésbe pedig mehet, hogy első lombik.

Üdv az újaknak, akikkel még nem találkoztam. És drukk minden próbálkozónak!

Nekem holnap UH, aztán meglátjuk hogyan tovább!
angel37

Sziasztok!
Visszaolvasni most nincs időm, csak a görbém teszem fel, igaz tegnap ígértem, de nem úgy jöttek össze adolgok.
Majd ha visszaolvatsam, írok:
Kép
Csak a teli karikásak a mérvadóak, mert azok vannak a szokásos időben mérve, a többi, üres vagy korábban, vagy későbben.

moni

Jó délelőttöt csajok!

Melcsi,
Lehet, hogy egy tesztgyártó cég szponzorál Téged? Gyanus vagy! :wink:
Türelem!

Áfi,
House tegnap engem is álomba ringatott - még jó, hogy nem volt mellettem apa! :wink:

Zsazsó,
Görbegyártóvá váláso óta én is nehezen viselem a nettelenséget - meg amúgy is. A függők már csak ilyenek! :D
Menjetek ketten, gyertek vissza hárman!!!

Szerika,
Ha állandóan emelkedne a hőd, a végén még vizes lepedőbe kéne csavarni Téged. Nyugi, ez tankönyvi!

Athiz, Áfi(mégegyszer)
Az uncsiöcsim, amikor kicsi volt, bepróbálkozott hisztivel, amolyan földönfetrengősszírástszínlelőnyöszörgőssel. Buszon, boltban, játszótéren, orvosi váróban... Kistesóm odaállt mellé, hívott még nézőközönséget és vagy elkezdett iszonyatosan röhögni, vagy mintha észre sem venné, csinálta tovább a dolgát. Nyilvános helyen kicsit furcsán néztek rá, de 1-2 hét kiképzés után teljesen leszokott róla - egyszerűen megúnta, mert rájött, hogy semmit sem ér el vele!

Angel!
Peteérés nézős UH? Szorítás!

Rutinból egy hő:

Kép

A mérgesdurcás babakép csak próbálkozás, mert magamat nem tudom sajna még mindig úgy lekicsinyíteni, hogy elfogadja a rendszer. Hiába, 183 cm :wink:

Kép
zölddisznó

Ja, megnézzük a stimu eredményét! :wink:

SZtem tök jó ott az a mérges baba! :lol:

Hú, 20 cm-vel nagyobb vagy nálam? Szép magas! :)
angel37

Jó reggelt mindenkinek!

Kókusz!
Jó nyaralást!

Áfonya!
Tényleg uncsi volt a House :(
Pedig alig tudtam fent maradni, de nem érte meg.

Gizmix!
Sajnálom, hogy myomád van, remélhetőleg nem zavar be a babaprojectbe.

Hát nagyon úgy néz ki, hogy én kiszállok a jövőheti tesztelésből :(
3 napja barnásoztam, ma reggelre pedig már nem barnán, hanem pirosan pecsételek :( Úgyhogy szerintem 1-2 nap és megjön.
Pedig a hőm még mindig 36.8...
bodzi

Angel!
Érzel valamit?
Mérgesbébi marad - közkívánatra. (Te vagy a köz)
20 cm. Azt viszont, hogy hány kilóval, azt ne firtassuk :wink:

Bodzi!
Máskor is ilyen "előjáték" után szokott megjönni?

Kép
zölddisznó

Zöldi,
Normál esetben nem.
De júniusban volt egy műtétem, azután az első menstruációm is így jött meg. Úgyhogy nem tudom, mi van, de majd kiderül.
Megígértem magamnak, hogy nem türelmetlenkedek :)
bodzi

Disznyó,
ööö nem is tudom... mintha feszülgetne a hasam, de nem petefészkek felől, ahogy várnám, hanem inkább középen, méh felől :?
Ma még egyet szúrok, aztán meglátjuk mire volt elég mindez! :wink:

Na jó, akkor a kilókat hagyjuk! :)

Bodzi,
nekem mindig vhogy így jön meg :roll:
Milyen műtét volt? Már ha szabad kérdezni? (Nekem is egy műtét óta műveli ezt a ciklusom vége :roll: )
Azt szoktam mondani, hogy amíg nincs fullos miklós, addig remény is van! :) Tényleg majd kiderül!
angel37

Bodzi,
a mensi elötti barnázás alacsony progiszint jele is lehet. Úgy pedig igen nehéz teherbe esni. Kérned kellene egy ciklus 21. napi vérvételt, ott megnéznék a progiszinted, lehet hogy pótlásra szorulsz és akkor jönne a baba is.
Coca,
nekem is nagyon tetszik a brutálbaba :D
A hisztire rengeteg tanácsot kaptam már, volt amit ki is próbáltam, otthagytam, kétszer hidegvizet öntöttem az arcába (akkor már levegőt sem vett csak sikított és remegett) időnként a szobájába zavarom ha elfogy a türelem, és ha jókedvem van spontán is kiröhögöm, tényleg vicces tud lenni. De erre ellenszer nincs. Ha csak bepróbálkozik a hisztivel le lehet szoktatni róla, de ha ilyen a természete, ennyire indulatos, akkor csak az idő segít. Majd kinövi ahogy megtanulja kordában tartani az indulatait.
Vendég

A m. előtti barnázás nem feltétlen progihiányból jön!
Főleg, ha esetleg volt műtéti előzmény...

Ettől függetlenül érdemes megnézetni, ahogy Áfonya mondja, mert jó tudni! Én is azután nyugodtam meg! :)
angel37

Angel,
én azt írtam az IS lehet. Persze hogy nem feltétlenül az. De egy vérvételt szerintem megér.
Vendég

Nem azt írom én is, hogy megér egy vérvételt? :wink:
angel37

Angel, Áfi! Angard!!!

Kép
zölddisznó

Ha valakivel épp nem értek egyet miért hiszi rögtön mindenki hogy veszekszem??? :shock: Semmi bajom Angellel! Csak pontosítottam kicsit :D
Vendég

Brrrrr! Nem hittem azt!

Kép
zölddisznó

Áfiszakértő!
Már szóra sem méltatod a görbémet? Brühühühühűűűű :cry:

Kép
zölddisznó

Na várj csak Coca most jól kielemezlek! :D
Amennyire hinni lehet a megfigyelésnek a nagyon ingadozó hő a ciklus második felében ingadozó progeszteronszintre utal. Mielött úgy tűnne hogy mindenre ezt mondom: az emelkedett progiszint birizgálja az agy hőközpontját, ettől magasabb a hő a ciklus második felében. Ha hol birizgálja hol nem, az bizony nem jó :( Már persze ha figyelembe veszük a hőmérős módszer nem kis hibaszázalékát is.
Vendég

Hú lányok, nagyon köszi a válaszokat, össze ne vesszetek má rajta :D

Endometriózisom van, ami miatt sajna már kétszer műtöttek. Tavaly 2 cisztát vettek ki a petefészkeimből, idén a hólyagomat műtötték, mert oda is nőtt egy, és baromi fájdalmas volt. Jelenleg ez utobbi cisztának a háromnegyedét vették ki, sajna maradt még bent.
Szóval nehéz az ügy és a doki szerint nehéz lesz a teherbeesés is :(
Úgyhogy nem csodálkoznék, ha tényleg nem sikerülne, de azért még pozitívan állok a dologhoz és reménykedem :)
Elvégre lettek már mások is terhesek ilyen betegség után.

Mindenesetre köszi a tippet mindenkinek, szeptemberben megyek kontrollra, akkor majd megemlítem a dokinak.
bodzi

Jaj már, nem veszekszünk! :roll: :D

Csak agyalunk, a többiek okulására is! :lol:

Áfony,
jól mondod Zölddisznyó hőjénél a progit! :wink:

Disznyó,
lehet ám rossz mérés, annyi minden befolyásolhatja!

Bodzi,
az endo az nem jó hír :(
Hogyhogy a cisztának csak egy részét vették ki? :shock:

Laparos volt, vagy vágtak?

Sajna én is brutál előzményekkel küzdök, de próbáljunk bízni, mást nemigen tehetünk! :)
angel37

Csajok!

Vallok: Az elmúlt héten összevissza-időpontokban mértem a melegségem, ti. szabadság, szerelem, + anyós. Azaz 5-10 óráig a szórás.
Progit nyalván nem mérnek senkinek naponta, úgyhogy nem tudhassa az ember lánya.
Én az összevissza időpontokban mérésre fogom az ingadozást! :D

Kép
zölddisznó

Coca,
arra foghatod is! Akkor meg is van az ok. Így persze nem áll amit írtam, valószínűleg a progiddal minden a legnagyobb rendben. Ma reggel mértem 6kor is (akkor szoktam) és 8kor is (visszaaludtam) és a késöbbi mérés 2 tizeddel magasabb volt.
Vendég

Angel,

mindkétszer vágtak sajna.
Azért nem tudták most kivenni az egészet, mert a méhemhez van tapadva egy része. A hólyagról leszedték, a méhnél maradt :(
De nem baj, vissza már nem nézünk, csak előre, igaz? :D
Én remélem, már ennél rosszabb nem jön, mint az előző 2 év volt.
Mostmár jónak kell történnie, ami csak 1 baba lehet :)

Zöldi,
nálam is 2 tizeddel magasabb a hő, ha később mérem.
úgyhogy tessék pontosan méricskélni :)
bodzi

Képzeld Áfika!

Felbuzdulva Rajtatok felébedt bennem a hajdani keresztszemezős-gyöngyfűzős-dekupázsos... hajlandóság, úgyhogy délután megtámadom a közeli hobby boltot!

Legutóbb olyant csináltam, hogy üvegvázára festettem lakkragasztóval mintát (görög sormintát) és beszórtam még száradás előtt mákkal. Nagyon fas.a lett! És tök gyorsan megy.

Kép
zölddisznó

Bodzi,
nagy heg maradt?

Ja bizony! :) Igen, előre szabad/kell nézni, csak ezek a nyomorult dolgok úgy rányomják a bélyegüket ez egész próbálkozásra + még be vagyok tojva attól is, hogy mit fog szólni a szervezetem, ha majd sikerül! :shock:

Csajok,
nem mérjetek kétszer, csak megzavarodtok! :)
angel37

Mi az a dekupázs??? :shock: :oops:
angel37

ÁÁÁ én 20x mérek naponta :D De mindig a reggel 6 órásat vezetem természetesen. Sőt én 2 helyen mérek :D Én vagyok a hőmérőzés megszállottja :lol:
Coca,
nnna a dekupázs... :? Kevés gipszet tettem elsőre a löttybe amiből az alapot öntöttem, nagy nehezen megszáradt, ki is festettem, éjszaka pihent, ma felemeltem és szétmállott :lol: Meg is lepődtem volna ha sikerül. Na de már szárad 2 másik gipszalap tripla adag gipsszel :lol: Nem adom fel!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?