Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bettike!!

A kettő miért zárja ki egymást? Nézzék meg uh al és kezdjék el az endokrin kivizsgálást. Bár ha izotóp laborba is küldenek, oda nem lehet menni bébivel, mert radiaktiv anyagot adnak be vénásan. De hormonvizsgálat attól lehet.

Szertinem kérdezzd meg a doktornőt ő mit tenne a helyedben.

Én megkérdezém. Egy ilyen mezei ember mint én hiába mond bármit is, én az orvosokban bízom jobban. Ő csak tudja!!!!

Kép

Kép
anabana

Hoppá megint laptetűm van. remélem most ebben a hónapban szerencsét hoz?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Megjártam a sebészetet.Nem volt kellemes,de ki lehetett bírni.Most fááááj :cry:
Holnap megyek kötözésre.
Mares,Csillag,eltűntetek!!
Vendég

Lányok :shock: ma teszteltem egy halvány pozitív HCG-t. :D
Vendég

Csillag: megkaptam a csomit.

Fürtöske: megy a grat 1000 el, de még 18 án a pet nézted, most meg mát hcg poz vagy? Ez nekem gyors.

Kép

Kép
anabana

Hali, itt vagyok!

Lányok, először is nagyon köszönöm, ha szavaztok, arik vagyokt, pláne, ha ezt minden nap megteszitek. Sajna elég kevés az esélyünk a nyerésre, mert még a 30 szavazatot sem értük el, valakinek meg már 100 fölött van. :( És még hol a vége? :roll:

Ana, akkor tesztre fel!

Fürtöske, ezt én sem értem igazán 8) Akkor most vagy valóban terhes vagy, de akkor az LH már ezt jelezte, nem az ovut, vagy nekem volt már olyan, hogy az ovu táján jelzett a terhességi teszt is zebrásat, talán valami keresztreakció lehet, nem tudom. :shock:

Chris, remélem, hamar elmúlik a fájdalom!

Ölelés mindenkinek, majd ahogy tudok, jövök holnap!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

ana

szerintem nem zárja ki egymst,csak akkor nem dolgozik azon h legyen pé,hanem akkor csak azzal foglalkozik h kivizsgáltat minden téren.és igy akkor a baba űgy háttérbe szorul.na persze attól függelenül báemikor kopogtathat a gólya ez idő alatt is :)

KépKép
bettike83

Betti :Hát én nem is tudom mit tennék. Talán bíznék nagyon benne, hogy nincs semmi bajom, és belevágnék. TAlán.

Maresz: jól vagy? Elvesztél.

Kép

Kép
anabana

Chris örülök hogy túl vagy rajta. Most már legalább nyugodt lehetsz.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Ana: Köszi. Most már sokkal jobb.Ma kell menni kötözére.De az már nem fáj:-)
Hogy haladtok baba ügyben?
Mindenkinek mennek a pozi energiáim:-)
Vendég

Sziasztok!!!

TEgnap teljes uralom volt az internet felett, nem fértem ide, egész végig uramnak kellett a melóhoz!

Bettike: azért ezek jó hírek ( prolaktin + tüsző), hogy melyik lenne jobb a kettő közül , azt meg a dokinak kéne tudnia nem?? HOgy mehet-e együtt a kettő vagy sem.... én ehhez dinka vagyok, meg hiába olvasok dolgokat, azért ezek komoly dolgok, nem lehet vele vicccckelni!

LEti: hajtá pihi, fúj fúj meló még meló után is... pihenned is kellene , nehogy kimerülj, kis babónak stramm mami kell!!!

Chris: na látod, minden rendben van és így is lesz!!! Majd remélem hétvégén fel tudod tenni a kis drága képét!Lábikódra meg nagyon vigyázz!

Csillag: nem baj, mi szavazunk aztán lesz ami lesz! :D

Ana: igen igen, laptetű majd mindenkinek szépen szerencsét hoz!!! :D

Baba: mennék én, de hát Pécsről nem kis távolság... meg amennyire én az utazást elviselem... bár még uramat lehet ráveszem :D Tényleg, a kis drága Dominika mozgását mikor érezted először?

buta mérleg.. :evil: rosszban vagyok vele.... fél kg-al többet mutat.... bár tegnap úgy feszített a hasam, mintha tele lenne gázokkal vagy mi... talán a torna karban tartana..??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma kezdődik az igazi szabadságom: pihenni fogok, meg barátnőzni és persze futni.

Chris, gyorsan kötöztesd át, gyorsan múljon el és felejtsd el...:) Ez a legjobb, amit tehetsz. És élvezd a második trimesztert!

Betti, ez a döntés tényleg nehéz. Én amilye türelmetlen vagyok, biztos az elsőt választanám...

Ana, te is ovu-tesztelsz? Én is :lol: . Jó kis függőséget tud okozni! De nem baj :lol:

Fürtöske, most akkor mivan???????? :roll:

NA megyek, főzök valami ebédet aztán elviszem Apucinak. Tegnap meg ma menü-kaját ettünk, azt annyira nem szeretjük.

Na, szép napot Nektek Lányok, itt Pécsett gyönyörű idő van. Remélem, nem múlik el neki :x
Vendég

Mares, hello Neked is... Stramm vagyok, azért dolgozom ennyit :lol: , majd az élet megint leállít, ahogy szokta - de megelőztem, visszamondtam további melókat. FEJLŐDÖK!!!!!!!!!!!!!
Vendég

GYEREKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CSILLAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma pozi az LH-m!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz, reggel mértem egyet meg most, így még csak reménykedek, de szerintem délben is az lesz!!!!!!!

Jupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii! És ha ez így van, akkor a CLOSTY segített!!!! Vagy csak úgy magától helyreállt. Ez egy álom lenne, 15. CN-on pozi OVU-teszt! Azt a kutya meg a macska!! De még nem merek örülni!

Tudom, tudom, tudom, reggel nem szabad tesztelni! De most is pozi, nem csak reggel 6-kor :lol: :lol: Jaj, most úgy izgulok.
Vendég

Ezt figyeljétek:

Csillag, ahogy megbeszéltük, íme a kép:
Kép
Vendég

Leti: Köszi. Nagyon szép pozi az LH teszted.Apára fel :lol:

Mares: Te gondolom azért még mindig vékony vagy.Én 1 hónap alatt,mióta ch diétán vagyok 1,5 kg.-ot fogytam.Nincs poci fotód?Nekem még nem nőtt olyan sokat.
Vendég

Chris, köszi, az a baj, hogy Apa annyira fáradt, hogy nem tudok vele mit kezdeni. Már alapból "kellene", de most aztán főleg, ma be kell cserkésznem, szorítsatok - de nem tudom, hogy elmondjam-e neki ezt a pozi dolgot! Mert akkor megint feladatnak érzi. Majd még eldöntöm.

Chris, az jó, ha 1,5 kg-ot fogytál, alap esetben ez t9bbet jelentene, nem?
Vendég

Leti, szép pozi tesztek. Tanácsom: öltözz be valami nagyon szexi ruciba, olyan éppenhogy takaró dologba, és készíts elő egy kis tejszínhabot pl, amit az uradra fújhatsz, amit te is szeretsz, majd kezd el csókokkal "tisztogatni", ha mázlid van, begerjed, és nem tudja azt mondani, hogy hulla, és hagyd inkább aludni. :wink: :lol:

Mares, köszi, akkor csak szavazzatok, örülök neki :) A mérlegekkel meg nem érdemes hadakozni 8)

Ölelek mkit

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Leti: én reggel és délután néztem az lh-t, és csütörtök reggel mutattam apinak hogy pozi, és erre gyorsan tettünk is az ügy érdekében meg pénteken este is... vagy lehet az előtte lévő majdnem pozinál készült a kis cukorfalat, de akkor is reggel-este néztem... én is teszt-függő vagyok :D szóval hajrá apira!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag, ezt kipróbálom!

Majd táncolok neki...:)
Bálna testemmel.
Vendég

Leti: ezek nagyon durván szép tesztek!!!! Bármikor is készültek!!!! Azt választ bevetésre ami szerinted jó. Nekem mázlim volt hogy apinak megmutattam a tesztet, majd igen , feladatnak érezte, de annyira nem volt rá kész aznap reggel, hogy én végig röhögtem az egészet... :D szegényem félkemény állapotban is hozta a dolgot... én meg csak vihogtam.... De a sexy cuccnak is kell hogy legyen hatása!!!! Ez is jó volt már nálam, mikor uramnak szülcsinapja volt... nagyon szorííííítok!!!

CSillag: lassan dobom ki a mérleget... nem nagyon vagyok vele jóban, pedig este nem is vacsiztam, magokat ettem, hogy ne legyen baj a wc-n ma....

Chris: mindjárt csinálok egy képet.... a nagy hasimról... nekem sima, lapos, majdnem kockás hasam volt, mindenki gebének tartott, na ennek vége... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti: Igen,alapesetben több lenne,mert helyre állt az anyagcserém.
Nagyon szorítok,hogy este sikerüljön!!!!
Én sem nagyon mondtam el mikor pozi lett az LH,mert apa is feladatnak érezte,kötelességnek,és akkor nem ment.
Vendég

Chris: képek elkészültek, hát a fejemet majd ne nézzétek,ma készülök hajat mosni.... mindjárt átveszem és teszek fel...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi csajok, majd megoldom valahogy. Kihagyni nem szabad!

Mares, az én Apim nem ilyen laza, sőt, nagyon görcsös.

Hadd lássuk azokat a pocikat!
Vendég

Jaj, csajok, de ne nevessetek... a fejem gáz, pattis, meg hajam zsírii, most készülok megmosni...

Kép

meg egy csüngős oldalról:

Kép

:oops: - hát ez vagyok én ma délelőtt :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Basszus, MAres többet ne halljak, hogy milyen "nehéz" vagy! Te még meg se híztál.

Nagyon szépek vagytok!
Vendég

Leti: kedves vagy, de erőteljes halmazállapot változáson megeyk keresztül.. ( uram szokott így fogalmazni ... de csak viccből).... nekem a régi énemhez képest változik a testem, nem keveset, főleg hogy milyen lapika hasam volt.... majd küldök neked olyan viszonyítás miatt, ami novemberben készült, bikinis, hát rám sem ismernél :D én csak nem gondoltam hogy már most így látszik majd .... :oops: :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

NA!

MAresz tényleg ne sírj, mert istenien nézel ki. Milyen kis vékony vagy. De édi bédi a pocid. Mennyit nőtt. Ez tetszik. Irigy vagyok, de olyan jó értelemben.

Letti: ez nagyon ott van. Tessék alkotni. Ez nagyon poz. Ilyen volt az enyém is márc. Látod hatott a poz energia és gondolkodás, na meg a gyogyi is. Nagyon boldog vagyok a jó hírektől. Szoritok !!!!!!

ÉN még nem tesztelek, mert ez a 11 dpo.

Neked van ilyenkor más tünet? Folyadék? :wink: :wink:
vagy csak a poz teszt.?

Kép

Kép
anabana

Mares: Csuda édi pocid van.Nekem még nem túl nagy.:-(
Egyél nyugodtan,mert vékonyka vagy:-)
Vendég

Dehogy 11 dpo.

A cilus 11 napja van ma. De a hétvégén vagy jövö hét elején pe lesz.

Kép

Kép
anabana

mares

nagyon aranyos pocakod van és olyan szépen látszik már :)

dilemmában vagyok,de azt hiszem inkább a kivizsgálást választom és én bizom benne hogy ha a nővénykéim 4 hónap alatt ilyen szépen segitettek a ciklusban.,jóval lecsökkent a napok száma,nem vagyok idegbajos,jobban érzem magam.és ez nem a bromtól volt,mert mikor még nem szedtem már akkor 2 normál ciklusom volt ami nagy szó.és a másik jó dolog,1 hó alatt levitte a brom a prolaktint, és alakulgat a pé is.egy szónak is száz a vége,bizom a nővényeimben meg a beomban hogy tenni fogják a dolgukat és hamar jönni fog a baba.

KépKép
bettike83

HAjrá Bettike, így kell godolkozni. Tényleg sokat javultál.

Kép

Kép
anabana

ana

igen,és örülök is neki :)

KépKép
bettike83

Hahó!

Mares!
Nagyon cuki a pocakod, tök nagy már a terhességed korához képest!
bár amilyen vékony vagy,nem is csoda,hogy látszik. Én utoljára óvodás koromban produkáltam akkora ruhaméretet mint te! :lol:
Egyél csak nyugodtan mindent,amit megkívánsz!

Betti
Hajrá! Drukkolok Neked!

Leti
Jók a tesztek! Örülök,hogy boldog vagy miattuk! Hajrá neked is!

Ana
Most te jössz jó hírekkel!

Csillag
Srácokkal mi újság?

Na,nálunk már fix.lagzi nem lesz,csak esküvő és tartunk egy kerti bulit a haverokkal,sütéssel, karaoke-bulival. Jobb is, Megmarad a nyugalmam. Azóta,mióta ezt eldöntöttük,hogy nem háborúzunk,nem vágok a kedves mamának jópofát, sokkal nyugodtabb vagyok.
Felőlem a párom béküljön ki vele,de én nem fogok,számomra megszűnt létezni.

Pénteken megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond, a bátyám cukkol egész nap,hogy mondja mega doki a nemét,mert bár ő tudja,hogy fiú,azért a doki is mondja meg! Nem baj,hogy még kicsi ahhoz,akkor is! :lol:
Basszus baromira odavan a babóért,már most! Tök aranyos!

Kép
Kép
k_inga

köszi kinga :)

mondjuk a neme még korai lenne,de végülis mindegy mi csak egészdséges legyen :)

KépKép
bettike83

Ana, nekem ma egész nap MIND A KETTŐ petefészkem lüktet. A Closty...????!!!! És a méhnyálka vagy mi olyan, mintha egy egész tojás kelt volna ki. Ha ülök, elcsúszok... :oops: Nem ám, de nekem még soha nem voltak ilyen egyértelmű jeleim. Legalábbis január óta, mióta figyelem. Ana, most te jössz, neked küldök pozi energy-t.

Köszi egyébként mindenkinek a drukkokat!

Betti, látom, te is lenyugodtál, jól teszed, ez a megfelelő felfogás.

Képzeljétek, egy régi barátnőmmel felvettük a kapcsolatot és kiderült, hogy ő ilyen reiki-gyógyító. És megígérte, hogy fog kezelni. Nagyon jó ez a mai nap - csak nehogy Apuka furcsa pontot tegyen a végére. Még mindig nem tudom, hogy elmondjam-e.

Majd lesz valahogy.

Kinga, szerintem ez tök jó lesz így. Nekem a hátam közepére se hiányzik egy ilyen szokásos lakzi. Mi is valami csendes, különleges egyszerűt tervezünk. Én mivel vendéglátós vagyok, annyi lakzin részt vettem, hogy tényleg semmi kedvem nem lenne hozzá....
:evil:
Vendég

leti

akkor a closty teszi a dolgát úgy látom :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt mindenkinek!

Letti: siker?

Kép

Kép
anabana

LETTI: Most látom a fertin ma is pozi a teszt. Kép? LÉGYSZIKE?KÉPET?

Kép

Kép
anabana

Reggelt!

Mares, nem értem, miről beszélsz, nagyon vékony vagy, az meg, hogy nő a pocakod, egy terhes nőtől igazán elvárható, nem? Ne legyél elégedetlen, mert csini vagy, és aki mást mond, hazudik, oké?!!!

Leti, tyű, remélem bevált a csel, már ha kipróbáltad, és sikerült apust elcsábítani egy menetre :wink: A tánc meg nem hülyeség, mondjuk egy jó kis hastánc, a pasik imádják, és minél hájasabb vagy, annál jobb :D

Ana, alakul a hőd, csak így tovább! :wink:

Kinga, jól tetted, hogy nem háborúzol, úgyis csak te járnál vele rosszul. A lényeg most a béke és boldogság :wink:

Bettike, nagyon jó a felfogásod, helyes, így tovább, meglesz az eredménye :)

Puszkány a bokátokra :lol:

esthajnalcsillag

Hello Lányok!

Sikerült a bevetés! Köszi a drukkokat. Végül elmondtam neki (ismerhetném már magam annyira, hogy úgyse tudok semmi milyet magamban tartani) és tettünk rendesen az ügy érdekében. Rajtunk nem múlott ismét.

Küldjek megint képeket? Most keltem fel (másodszor) és mist is csináltam, mintha halványodott volna, de nem biztos. AZ lenne jó, ha holnap lenne ovu, akkor még szombaton rádolgoznánk :oops: .
Vendég

CSillag, a hastáncot tényleg nekem találták ki :lol:
Vendég

Na akkor megy a kép ismét (a tegnapiak is benne vannak).

Kép
Vendég

Csinálok később is tesztet, és lehet, hogy kijavítom a fertyn negatívra.
Vendég

leti

megy a drukk :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!

Amit írtam , na azt elkutyultam valahova, ismét kezdem:

Betti: ezek jó, mi több , szuper hírek!!! Alakul minden szépen, ennek hamarosan meglesz az eredménye is! A teák meg jók, mert régen sem voltak gyógyszerek , csak gyógynövények és minden bajra volt fűben-fában orvosság!Szorííítok!

Leti: ezek szerint volt eksön!?!??!? dejóóóóóóóóó, látod, a sok tanács közül egy mindig bejön, és a lényeg, hogy eredmény legyen. És mennyire szuper, hogy így hat a closti!!! Ti csak bújjatok össze, egy párnál kis "kényszer" szex nem lehet gond.... megmutatod apinak milyen vad-leti vagy!!!! :D :lol:

Csajok, cukorfalat nevében is köszönöm a sok bókot, amivel a gazdatestet illettétek.... ( uram már csak így hív engem néha viccből... :D) nekem csak furcsa hogy ennyi idő alatt ekkora lett, és hogy mennyire átalakulok , már most.... még a végén az lesz amit uram mondott, hogy majd nem tudok felkelni a kanapéról, és majd a végébe felszerel egy zsínórt, hogy azzal húzzam fel magamat, mint a kórháza a betegek :D hát nincs leleményes kicsi uram nekem??? :D bolond az én drágám, én mondom!!!

Kinga: kicsi vagy nagy, lagzis vagy nem, egy a fontos: ÉLETETEK LEGSZEBB NAPJA LEGYEN AHOL TI ÉREZZÉTEK A LEGJOBBAN MAGATOKAT MÁS NEM SZÁMÍT!!! ÉS MOST MÁR 3AN ÖRÜLTÖK EGYÜTT!!!! Nem szabad hogy valaki is elvegye ezt tőletek! Én tiszta depi voltam a lagzi előtt 3 nappal, mert a gyökérkezelés miatt feladagdt az arcom, de kaptam gyógyszert, kisírtam magam előtte napokban jól, és aznap csak azt lehetett látni rajtam, hogy nevetek, boldog vagyok, mindenkire mosolygok, és nem érdekel hogy jó-e a kaja, vagy a zene vagy bármi, én csak a kis drágámat láttam magam előtt és nagyon örültem hogy boldog vagyok............ na bakker... most meg bőgök a saját történetem írása közben.... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

igazad van,és én hiszek bennük és mint tapasztaltam,használnak is :) csak türelem kell hozzá,nem abbahagyni 1 hó után ,mert ezeknek idő kell
.a nőci is mondta a drogériában hogy fél év legalább mire teljes mértékben használnak.én már 4 hónál tartok,és már a 2.hóban volt javulás :)

KépKép
bettike83

Csillag: ez a jó görbe...a mai

Kép

Kép
anabana

Bettike: köszi szépen a drukkokat - szerintem nagyon jó eza a fórum, itt olyan jó kis összetartás van, támogatjuk egymást. Jó kis találmány ez az internet, számítógép, stb.

MAres, igen, volt eksön - jó kis 6 napig érlelt cuccal. Szerintem mindenhol van olyan, hogy"kényszer"-szex, mert nem mindig van mindenkinek alapban kedve, de aztán meg lehet hozni...stb. Mindegy.

A tesztem elhalványult. PÉ jött, PÉ ment... De nem baj, mert pont akkor sikerült. Most a többit a sorsra bízzuk, hogy alkalmasnak tart-e bennünket arra hogy most sikerüljön. Ha nem, akkor tovább gondolkodom, hogy még mit tehenék a cél érdekében.
Vendég

Betti : sokkal jobban hittem a teákban meg a vitaminokban mint a Bromo-Closti párosításban... főleg hogy a második véreredmény kimutatta hogy a vérem rendben van... tea+hit = eredmény :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?