Sziasztok!!!
Amit írtam , na azt elkutyultam valahova, ismét kezdem:
Betti: ezek jó, mi több , szuper hírek!!! Alakul minden szépen, ennek hamarosan meglesz az eredménye is! A teák meg jók, mert régen sem voltak gyógyszerek , csak gyógynövények és minden bajra volt fűben-fában orvosság!Szorííítok!
Leti: ezek szerint volt eksön!?!??!? dejóóóóóóóóó, látod, a sok tanács közül egy mindig bejön, és a lényeg, hogy eredmény legyen. És mennyire szuper, hogy így hat a closti!!! Ti csak bújjatok össze, egy párnál kis "kényszer" szex nem lehet gond.... megmutatod apinak milyen vad-leti vagy!!!!
Csajok, cukorfalat nevében is köszönöm a sok bókot, amivel a gazdatestet illettétek.... ( uram már csak így hív engem néha viccből...
) nekem csak furcsa hogy ennyi idő alatt ekkora lett, és hogy mennyire átalakulok , már most.... még a végén az lesz amit uram mondott, hogy majd nem tudok felkelni a kanapéról, és majd a végébe felszerel egy zsínórt, hogy azzal húzzam fel magamat, mint a kórháza a betegek
hát nincs leleményes kicsi uram nekem???
bolond az én drágám, én mondom!!!
Kinga: kicsi vagy nagy, lagzis vagy nem, egy a fontos: ÉLETETEK LEGSZEBB NAPJA LEGYEN AHOL TI ÉREZZÉTEK A LEGJOBBAN MAGATOKAT MÁS NEM SZÁMÍT!!! ÉS MOST MÁR 3AN ÖRÜLTÖK EGYÜTT!!!! Nem szabad hogy valaki is elvegye ezt tőletek! Én tiszta depi voltam a lagzi előtt 3 nappal, mert a gyökérkezelés miatt feladagdt az arcom, de kaptam gyógyszert, kisírtam magam előtte napokban jól, és aznap csak azt lehetett látni rajtam, hogy nevetek, boldog vagyok, mindenkire mosolygok, és nem érdekel hogy jó-e a kaja, vagy a zene vagy bármi, én csak a kis drágámat láttam magam előtt és nagyon örültem hogy boldog vagyok............ na bakker... most meg bőgök a saját történetem írása közben....